Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
Never underestimate the power of the dork side!
Szimplán kapcsold ki a Vírusírtód, játék közbe úgysem kell. Vagy tedd be a kivételek listába.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Bárhonnan töltöm le texmod-ot vírust ír az exe-re mikor indítom.
Régen nem volt ilyen gond.Ha valakinek lenne talán kis ideje akkor feltölthetné valahova(csak az exe file-t).Köszönettel😊
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
mindazonáltal megjegyzem, hogy ele bossnál nekem még életemben nem kellett tankolni, sõt örülök neki, ha nyom a partyra egy AoE-t, mert akkor egy spelltöl meghal 0,1 mp alatt (hadd ne kelljen mondani melyik az) én meg nem halok meg. kondizni az ellent HMben...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
VoR+CoP rulez <#idiota>#idiota>
De természetesen senkinek nem akartam a lelkivilágába mászni! Ha mégis megtettem Bocsánatot kérek!!!!!!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Azért egy ele bossnál lehet h jobban tankol, mint bárki + interrupt + kondi.
azt ne mondd hogy asuran scannel, meg mindenféle judge insighttal stb stb tápolva, mert ha de, akkor el tudom képzelni, hogy a fél partynak azt kell buffolni, hogy ilyet nyomjon oda.
szvsz ranger pve-ben ultra szar, és az az elsö karim, amivel kijátszottam a játékot, tehát nem fél órát nyomtam vele, hogy véleményt alkossak róla. ultra szar alatt természetesen nem azt értem, hogy kilép exp areaba és meghal azonnal, de a többi kaszthoz képest a damage, self heal, stb gyér.
Valaki tudna ajánlani egy segítõkész guildet lehetõleg sok taggal??
Haverral szívesen csatlakoznánk, mindketten 20-asok vagyunk. Ha valakit érdekel két lelkes tag, akkor írjon rám a játékban (Yosh Swiftwind a nevem R/Mo), este leszek fent kb 9 után!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ezt gondold azért végig.
Mert hogy pre ascalonban azt használja a rángér, az még csak OK, mit használjon. De hogy rendes ascalonban egy skillt nem sikerült venni neki 50 goldért, ami némileg jobban passzol... =)
GW különbözõ részei "összeolvadnak", ha megveszed õket. PvP-zni pl szinte lehetetlenség lesz késõbb, ha nincs mind meg. A skillek negyede lesz csak meg.
Ez kell neked. Ez a leggazdaságosabb megoldás. Ha meg van bolt a közeletekben, lehet, még olcsóbban megszerzed.
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36352
és akkor már tudok VELED játszani aki NEM köcsögöl velem?<#rolleyes>#rolleyes>
Nuke, a reward pontokra várnod kell úgy két hetet.
na bb
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
üdv.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont úgy kapod vissza ahogy az volt😄
Ingame majd ha leszel megmutatom újonnan elkészült Roj hero-mat.tyûû<#eljen>#eljen>
Valahogy így néz ki most kis team-em:
Warri/Pressure DPS
Ritu/E.G Minion Bomber(AOTLeech-el vagy J.Bones-al)
Necro/Lost Soul Smiter
Monk/Healing Burst(Dwayna's Sorrow-al a minionok végett ha halnak hát származzon belõle jó is😊
Eddig úgylátom jobban bejön mint 1 nec.trio de még folyik a teszt fázis..
★ 汤姆 李
Ennek megfelelõen jelzem, hogy a build dudovec pajtástol származik (már it a forumon dudovec), én nem warriorozok.
viszont a cseszett sok kurz pont én voltam =) jovanna, JQ a ZQ és hát Róóóój rulez =)
Lee be ne custozd a kalapácsom, mert vehetsz másikat =)
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nem is beszélve a bekattant monkokról, akik annyira noobok hogy egy teamet nem tudnak életben tartani, ezek után bejönnek RoJ-jal jobbik esetben. Viszont a hab a tortán tegnap az a monk volt, akivel pár körrel korábban egy csapatban voltam, és normális WoH Mo/W-t játszott úgy ahogy, aztán pár körrel késõbb beadta ellenfélként, és ezeket nyomkodta: charge, frenzy, healsig... omg xD
★ 汤姆 李
Annyi,hogy elite-et cseréltem olyanra ami ülteti az összes ellent egyszerre😮
Még tovább fejlesztem kicsit😊
Thx a Kurz. pontokért!
★ 汤姆 李
láttam tegnap én is fire stormos, liquid flame-es warriort meg conjure phantasm rangert!!
de tényleg... 😄DD