Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért kell le suxozni Izzyt, mikor támogatja az elesetteket(N/A), ilyen jó szívû és odaadó emberbõl nincs sok
gvg guildet keresek r8 champ r14 hero vagyok, minden poszton pro de leginkább midlineon (necro). pm ingame Farah Nightraven

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Mc Wolfy
Hááát igen, barrage splinter igen nagyot robban. Sok dungeonba kell egy ranger, aki a megfelelõ spiriteket pakolja. Inci arrowos builddel 3 embert felgyújtani és megmérgezni egy lövéssel... Bár tény, most ez a cryos dolog nagyon ütös lett pve-ben, szinte teljesen fölöslegessé tett minden mást.

Never underestimate the power of the dork side!

RoyalPredator
Maga a file, mivel a RAModban turkál, ezért érzékeli illetéktelen filenak.
Szimplán kapcsold ki a Vírusírtód, játék közbe úgysem kell. Vagy tedd be a kivételek listába.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Oh egy apróság. Egy dolgot utálok rangerbe, azt ha touch-ol. Na AZ gusztustalan!:S(sorry ha valakit sértek)
Nem tom mennyire szeretitek az Ab-t de próbáljátok ki a következõt: 3 ranger Glass Arrows + Dual Shot + Forked Arrows + bármi egyéb amit hasznosnak találsz(lightning reflex) + 1 Peace & Harmony Healer monk. Mi elég keményen írtottunk vele.
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Bárhonnan töltöm le texmod-ot vírust ír az exe-re mikor indítom.
Régen nem volt ilyen gond.Ha valakinek lenne talán kis ideje akkor feltölthetné valahova(csak az exe file-t).Köszönettel😊

★ 汤姆 李

Nekem sem a kedvenc kasztom a ranger, de meg kell védenem. Végigcsináltam az összes kampányt a pve rangeremmel és nagyon jól bevált. Barrage+splinter igen hatékony sebzést tud osztani, plusz az interruptok és kondik, elég jól bírja a gyûrõdést is, nekem élvezhetõ karakter volt.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

kiváncsian várom a PvE rangerek megvédését célzó postokat, ha mást nem azért, mert tuti én rontok el valamit, ha én szarnak találom. Vannak nálam sokkal jobb és tapasztaltabb játékosok, akiktöl X idõ után sem szégyen "tanulni", bár ez nem a legjobb szó, mert a tanulás arra van - legalábbis eredeti filozófiai értelmében - hogy alkalmazd a megszerzett tudást, én nem fogom.
mindazonáltal megjegyzem, hogy ele bossnál nekem még életemben nem kellett tankolni, sõt örülök neki, ha nyom a partyra egy AoE-t, mert akkor egy spelltöl meghal 0,1 mp alatt (hadd ne kelljen mondani melyik az) én meg nem halok meg. kondizni az ellent HMben...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

realm of torment areaba asuran scan point blank glass arrows megtámogatva egy commanderrel. semmi smite monk. de szerintem pve pont erröl szól hogy amit csak lehet használd ki. pve kedvenc party formációm 1 imbagon, 1 commander, 1 xinrae N/rt healer, 1 splinter N/rt healer, 1 pnh monk, 1 toxic mm, 1 vor mes, 1 asuran scan damager. ebböl értelemszerüen az imba meg a damager player kötelezö a többi hero is lehet. a mes opcionális.

ILLNeo
Persze én ezt értem. DE sztem akkor sem egy élvezhetõ karakter!Én nf kezdtem el egyet el is vittem lvl 15, de azért töröltem ki a végén a Kari listából, hogy ne is lássam... én mondjuk nagyon PvEs vagyok és nem az kimondott háttérben interrupt.

VoR+CoP rulez <#idiota>

De természetesen senkinek nem akartam a lelkivilágába mászni! Ha mégis megtettem Bocsánatot kérek!!!!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Mc Wolfy
Ranger szar? Syl, légyszi szólj pár szót. 😊

Azért egy ele bossnál lehet h jobban tankol, mint bárki + interrupt + kondi.

HMben 500 feletti damage rangertöl? azt hogyan?
azt ne mondd hogy asuran scannel, meg mindenféle judge insighttal stb stb tápolva, mert ha de, akkor el tudom képzelni, hogy a fél partynak azt kell buffolni, hogy ilyet nyomjon oda.
szvsz ranger pve-ben ultra szar, és az az elsö karim, amivel kijátszottam a játékot, tehát nem fél órát nyomtam vele, hogy véleményt alkossak róla. ultra szar alatt természetesen nem azt értem, hogy kilép exp areaba és meghal azonnal, de a többi kaszthoz képest a damage, self heal, stb gyér.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Hát így azért nem jelenteném ki hogy a Ranger X-ar. Sztem gw-be nincs is rossz kaszt, még az úgymond nem "eredeti" kasztok (Warrior, Elementalist, stb.) is a többi rpghez képest de min az MMO-k hoz képest is rengeteg újítást tartalmaz. Én pl már több interrupt rangert látok mint mesmert. Kedvenc ranger trükk meele karik ellen a pin down + elfut + lõ kombó. Bár ezt elég idegesítõnek tertom.
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy segítõkész guildet lehetõleg sok taggal??
Haverral szívesen csatlakoznánk, mindketten 20-asok vagyunk. Ha valakit érdekel két lelkes tag, akkor írjon rám a játékban (Yosh Swiftwind a nevem R/Mo), este leszek fent kb 9 után!
pet mindenkinek lehet - az hogy a ranger a legtrébb elég sokan vannak akik vitatkoznának (HMbe 500 fölötti damaget rangeren kívül csak dervishtöl láttam de 600at még azzal sem) pvpben szintén a földig aláz egy jó ranger (persze mindennek van ellenfele)

azért az elég gáz lenne ha minden egyes kaszt rohangálhatna petekkel....iway überpower lenne ami már igy is elég tultápolt, petet vinnének már a PnH monkok is meg mindenki.... mondjuk pve be van summoning stone és van olyan hogy az sokat segit , de sokszor értelmetlen .ha már itt tartunk lehetne minden castnak spirite stb.....
ILLNeo
Ha már itt tartunk ezt nagyon fájlalom a jatékban, hogy a legXarabb castnak lehet csak PETe. Ez remélem a kettõben meg lesz oldva.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Most láttam meg az elõttem szóló bölcset!! <#wink>

ILLNeo
Ha csak ezt veszed max az elején tudok segíteni. Mondjuk arra tényleg jó hogy belemelegedj. Viszont ha késõbb meg akarod venni egyenként a többit, az több pénzedbe fog kerülni mint az elején a Complete Collection Ebben minden benne van.

Ezt gondold azért végig.

végignézve ezeket a CD galaxison fellelhetö képeket balról jobbra, azért a conjure phantasm ranger múltkor nem is volt ezek szerint olyan nagyon extra élmény, elhamarkodottan sokkolt a dolog. =)
Mert hogy pre ascalonban azt használja a rángér, az még csak OK, mit használjon. De hogy rendes ascalonban egy skillt nem sikerült venni neki 50 goldért, ami némileg jobban passzol... =)

Mc Wolfy
Elég, de a legkevésbé ajánlott, ha így, egyesével veszed meg, akkor elég drágán fogsz kijönni.

GW különbözõ részei "összeolvadnak", ha megveszed õket. PvP-zni pl szinte lehetetlenség lesz késõbb, ha nincs mind meg. A skillek negyede lesz csak meg.

Ez kell neked. Ez a leggazdaságosabb megoldás. Ha meg van bolt a közeletekben, lehet, még olcsóbban megszerzed.

The Mesmer:elég ha ezt megveszem:
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36352
és akkor már tudok VELED játszani aki NEM köcsögöl velem?<#rolleyes>
K. Köszönöm!
Izzy, most miért kell csúnyán beszélni?
Nuke, a reward pontokra várnod kell úgy két hetet.
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy lehet a tournamenten megtett fogadás pontjait megkapni majd nyereményre váltani? Mármint amennyire én értem a reward point-okta a Xunlai Tournament Agent-nél kéne megkapnom aztán beválthatnám de az Agent csak a weboldalra akar küldeni hogy regeljek. (amit már megtettem) Vagy ha valamit rosszúl értelmeztem akkor lerírná vki hogy ez pontosan hogy is mûködik? Elõre is köszi.
Clarity te mekkora noob geci vagy menjél vissza N/A-val RA-ba és ne azzal törõdj amihez kb. annyira értesz mint izzy a skillbalancehoz.
na bb

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Ok,köszi

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

igen!
Mc Wolfy
Miért kell ez a rosszindulat? Szerintem igenis megjátszottak mindenért, amit elértek. Én örülök, hogy jól megy nekik. Jó játékosok és játékos társak is.

HAHAHA!Hent for gold.Azoknak sosem lesz arany kopeny,max ha vesznek maguknak inviteot.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Hent For Gold! Harr

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Hallod.Nem arról van szó.Csak ne írj 10 posztot egymás után.
a GW-ben van gyors billentyû?
hát Zomil mi se leszünk a legjobb barátok...<#nyes>
Hat ha earth shakerezel , akkor a crushblowt csereld benne pulverizingra , vagy a heavy blowt hammerbashra.

üdv.

Zomil
ez még mindig nem a chat.hu -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na mi van este már senki nincs fent?<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
már van 5400Ft- még 2600 kell<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
kössz a linket.de én akkor is a nekromantával szeretnék lenni mert szeretem mindenhol azzal vagyok.<#vigyor><#vigyor>
De hát én csak vampiric-ot tettem bele<#kuss>
Viszont úgy kapod vissza ahogy az volt😄

Ingame majd ha leszel megmutatom újonnan elkészült Roj hero-mat.tyûû<#eljen>
Valahogy így néz ki most kis team-em:
Warri/Pressure DPS
Ritu/E.G Minion Bomber(AOTLeech-el vagy J.Bones-al)
Necro/Lost Soul Smiter
Monk/Healing Burst(Dwayna's Sorrow-al a minionok végett ha halnak hát származzon belõle jó is😊

Eddig úgylátom jobban bejön mint 1 nec.trio de még folyik a teszt fázis..

ILLNeo
Szerdán Luxonok sehol nem voltak... Ott álltunk két spanyol és egy japán sráccal a platzon és semmi 20 perc után feloszlott a team ugyhogy AB lõttek. Mindezt ugy hogy 70 faction hiányzik az következõ elitemhez... <#idiota>

szivesen, de van egy alapelv az életben, amihez tartanom kell magam, éspedig az, hogy utálom, ha az én érdemeim más aratja le, ezért ezt értelemszerüen fordítva is alkalmazom.
Ennek megfelelõen jelzem, hogy a build dudovec pajtástol származik (már it a forumon dudovec), én nem warriorozok.
viszont a cseszett sok kurz pont én voltam =) jovanna, JQ a ZQ és hát Róóóój rulez =)
Lee be ne custozd a kalapácsom, mert vehetsz másikat =)

Viszont volt pozitív meglepetés is, PnH-s Mo/W alaposan meglepett, amikor a BO-mat kiütötte distracting blow-val elsõ alkalommal. 😊 Ügyesen is healelt, szóval respect és gg.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Ennél sokkal durvábbakat is láttam, sajna nem jegyzeteltem. 😊 Ami tegnapról rémlik: defy pain-es W/Me sworddel, conjure nightmare, fragility, shrinking armor, meg ilyenek voltak nála.

Nem is beszélve a bekattant monkokról, akik annyira noobok hogy egy teamet nem tudnak életben tartani, ezek után bejönnek RoJ-jal jobbik esetben. Viszont a hab a tortán tegnap az a monk volt, akivel pár körrel korábban egy csapatban voltam, és normális WoH Mo/W-t játszott úgy ahogy, aztán pár körrel késõbb beadta ellenfélként, és ezeket nyomkodta: charge, frenzy, healsig... omg xD

<#wink>

Hú Shorlex.Azthiszem átkoznak mostanában engem TA-ban és RA-ban a hammer bíldem miatt😄
Annyi,hogy elite-et cseréltem olyanra ami ülteti az összes ellent egyszerre😮
Még tovább fejlesztem kicsit😊
Thx a Kurz. pontokért!

gyors voltál Tomy Lee 😊

😄DDD
láttam tegnap én is fire stormos, liquid flame-es warriort meg conjure phantasm rangert!!
de tényleg... 😄DD

Felgolos
Thx a linket!