63345
  • Vadnokedli
    Badarság kihagyni, meg hogy lépsz 80-ra fel ha ezeket mind kihagyod? azok a szívek Karmát adnak amiből vehetsz cuccokat. Map 100% os felfedésénél pedig bónusz cuccokat kapsz, így azt is hülyeség utoljára hagyni. (Mert ha nagyobb szinten maxolod ki akkor is a level 15 ös lootot kapod ha a map szintje max annyi)
  • JaSoN HuNTeR #60891
    hozászolásaid.
  • JaSoN HuNTeR #60890
    Jó,értelmes hozzáoszlásaid egyike. Gratulálok.
  • FNightWalker
    Rangeremmel már a 22. szinten járok, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvásároltam.
    A játék megjelenése után három hónappal kezdtem el a GW2-t akkor még nem tudtam, hogy mi az amire számíthatok, mit ad majd a játék a 80. szinten. Így az elvárásaim WoW-hoz közeliek voltak, raidek, stb.
    Akkor ez miatt meg is untam a játékot. De most úgy vagyok vele, hogy
    tisztában vagyok azzal, hogy mit nyújt, mit ad a játék a 80. szinten.
    Így nincsenek nagy elvárásaim, játszom vele ameddig úgy érzem, hogy szórakoztat, a magam "nyugdíjas" tempójában egy hónap mire elérem a 80. szintet. Nagyjából már elterveztem, hogy mik lesznek az első lépések. A legfontosabbnak azt tartom, hogy 80. szinten elkezdem az összes területet kimaxolni, jelenleg úgy csinálom, hogy
    ahol fejlődök megcsinálok mindent, eddig két fővároson (Charr, Norn) illetve két kezdőterületen (Charr, Norn) kívül minden kezdőváros illetve kezdőterület fel van fedezve, de nem teljes mértékben. A szíveket kihagytam, a waypointokat, POI-kat illetve vistakat fedeztem fel, a szíveket majd 70-80 között megcsinálom. Ha ezekkel megvagyok, megcsinálom a WvW illetve a 80-as területeket is.
    Fejlődés közben meg ahogy jönnek a dungeonok úgy csinálgatom a Story módokat. A későbbiekben (80) meg végigcsinálom az összes HC verzióját.
    De előtte egy alapfelszerelésre lesz szükségem, amit minden bizonnyal majd CoF-ból fogok megszerezni, onnan meglesznek azok az itemek is, amik a skinem egy részéhez kellenek.
    Aztán ha ezek megvannak utána csinálom az egyéb dolgokat, például Fractals, Guild Missionok, World Bossok, stb.
    HA meg úgy alakul, hogy megunom, félreteszem, majd ha megjön hozzá a kedvem, előveszem megint...

Bocs a Wall of Textért.

Ohh, értem köszi. Sajnos mivel úgy kaptam az acc-ot, hogy van rajta egy 80as kari, amit nem kéne kitörölnöm, ezért nemhiszem, hogy meg tudom oldani, hogy átmenjek máshova :) De majd következő fizunál rááldozok 7ezret, és megveszem magamnak :) Mert most amolyan "megnézzük mit tud" szinten játszok, és ha tetszik, akkor megéri rá költenem.
    Köszi a segítséget! :)
  • Vadnokedli
    WvW-nél nincs olyan hogy guest, ez régi system volt. Ma már Guest csak akkor kell ha mondjuk Guild eventnél aki nem a Guild szerverén van át kell guestelnie hogy megkapja a kisládát.
    És mi a helyzet ezzel:
    "Egy adott guild tagjai akárhány szerverről jöhetnek, és bármelyik régióból (EU/NA). Ugyanakkor a közös PvE és WvW játékhoz ugyanazon a szerveren kell lenni, bár ez lehet ideiglenes belépés is a “guest” funkció segítségével." ?
    Ez a Variance oldalról van. Ez azóta változott volna? (mármint a WvW-het a guest login)
  • Mc Wolfy
    mivel pve-ben tök lényegtelen, hogy hol vagy, ezért mindenki oda ment, ahol jól szerepelnek a wvwsek. whitesideról már több mint egy éve minden valamire való játékos elment, szóval ha ott maradsz, akkor nagyot fogsz csalódni benne, és azt fogod gondolni, hogy ez egy hülyeség, semmi értelme...
    mivel a barátod ott van, ezért gondolom ő nem wvwzik, ha te sem akarsz soha, akkor nincs gond, viszont lehet egyszer megjön hozzá a kedved. pvezni bármikor képes vagy vele, nem kell egy szerveren lennetek. teljesen ingyen, bérmentve tudtok bármikor, bárhol együtt játszani (kivéve wvw-t)
    :O Hogyhogy mindenki elmenekült? Történt valami?
    Egyébként a magyarokra gondoltál, hogy ők már nincsenek ott? És hogyhogy elvágtam magam a WvW-től?:S
  • Mc Wolfy
    mondjuk ha törlöd a karakteredet, akkor ingyenes a transfer, szóval még nem késő :D
  • Vadnokedli
    Ez rossz választás volt, kb év elején mindenki elköltözött onnan, ma már 2400 gem (240-260Gold manapság) a költözés. A Szerver már csak WvW miatt számít ahogy írta is- Bármelyik szerver játékosával 1 mapra kerülhetsz, tök mindegy.

Én amúgy Seafarer- szervert ajánlottam volna, bár én Piken-es vagyok.
  • Mc Wolfy
    ja és nem mellesleg a szervered már egyedül csak wvw miatt számít, szóval elég rosszul tetted, ha a haverod miatt választottál valamit, kivéve ha vele akarsz wvwzni
  • Mc Wolfy
    akkor elvágtad magadat a játék legjobb részétől, a wvwtől :D onnan kb minden értelmes ember elmenekült
    Köszi mindenkinek!:) Végülis úgy alakult, hogy Whiteside Ridge, mert egy ismerősöm is ott játszik. Tolja esetleg ott valaki?:)
  • Mc Wolfy
    Piken vagy Deso, ha magyar társaságra vágysz :)
  • JaSoN HuNTeR #60877
    Deson már nagyon sokan vannak. WvWre is egy év bejutni.
  • Negritis
    én inkább Desot ajánlom :D
  • JaSoN HuNTeR #60875
    Piken Square az ajánlott szerver. A többit majd kitapasztalod.
    Hali! Ma kezdem a játékot, valaki tudna ajánlani szerver, guildet, vagy csak friendlist, hogy tanácsot kérhessek alkalomadtán? :) Előre is köszi!
  • t0xikus
    van amúgy, és kb ennél bárki jobban tudná, mivel annyiban merült ki a commanderség,h látszott a tag a feje felett:)
  • Negritis
    ha jobban tudod vegyél és csináld :D
    nem bonyolult
  • t0xikus
    attól,h vki megveszi a commander taget, attól még nem lesz az. erre volt ő jó példa. beszélni is kell, irányítani a népeket. de ahogy ptben hallottam, őt arról ismerik,h nem jó(nem idéznék:D) :)
  • Negritis
    igen tudom hogy Mozsi jó, csak pár hete volt egy rosszabb reggel elvileg amikor nem bírtuk tartani SFR-t és esetleg azt láthatta toxikus barátunk

de remélem nem ő volt, mer az cink lenne egyébként
  • Robe77
    Nekem is van egy rakat omega gólemem, meg legalább 1800g matikkal együtt. Akkor én is jól tolom? :D
  • Lord_Giga
    Az lehet, annyira egyedi.. :) Mozsi jól tolja, és sok omega goleme is van.
  • JaSoN HuNTeR #60867
    GW2 accountot vennék 4kért azonnal. Europait. Aki tud írjon.
  • Mc Wolfy
    én hülyére vertem minap mindenkit EB-n :D
  • Negritis
    mozseron?
  • t0xikus
    főleg azért fáj, mert 1-2 hete láttam vmelyik magyar guild commanderét ügyeskedni eb-n:D mindent szerzett csak respectet nem:D
  • Negritis
    a szöveg megöli a tartalmat :D
    ettől függetlenül akit érdekel a wvw deson lehet jönni :D
  • BoneDragon
    Hát ja, mikor reggel olvastam kicsit fájt. :D
  • HyperManiac
    Úr isten ez a szöveg. Ezután szerintem a meglévő tagjaitok is kilépnek
  • Vadnokedli
    Én az ilyen toborzó/buzdító szövegeket mellőzném mert valamelyik másik oldal embere vérszemet kap és endlessz ""seggfájás"" jön a te, illetve az ő részedről is.
  • Lord_Giga
    Megszületett a Desolation szerver hazai WvW szövetsége. Egy WvW mind fölött, egy szövetség kegyetlen, egy TS-be zár, Deso az egyetlen. Profilunk az esténkénti portyázás, a masszív PvP örömeinek kollektív kiaknázása. RESO, THS, Tyk, War klánszövetség.
  • Negritis
    minden traitet külön kell unlockolni most már és csak lvl30tól tudod osztani a pontokat is elve
    cserébe nem 80 trait pontod van, hanem csak 14
  • Vadnokedli
    utóbbi, vagy elmész 'rejtett' ládákhoz, WvW foglalásra, eventekhez vagy megveszed őket. 10G csak a tier 2 összes traitje +4x5x5 skillpoint.
  • FNightWalker
    Eléggé sok minden változott a két év alatt, valahogy jobb lett. :D
    A tréneremnél láttam, hogy vannak különböző kategóriákban megvásárolható traitek. Ezek új traitek vagy a régi rendszert újították meg, hogy meg kelljen vennem a traiteket?
  • Negritis
    kicsit fáradt voltam, és nem jól írtam
    szal PVE-be teljesen korrekt a ranger, meg lehet találni a helyét

kivéve ha full dps-t akarsz, akkor nem valid opció eddigi csapattársaim nézve
  • FNightWalker
    Bárki bármit mond én maradok a Rangernél. :D
  • Mc Wolfy
    open world tök mindegy mivel mész, a kis mobokat bármivel le lehet ölni