Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én szívesebben partyzok egy olyan medium armorossal www-n, aki szereti és már ismeri is a classot, mint egy olyan guardiannal vagy bármivel akinek meg lett mondva, hogy te most guardiannal mész mert és kész.
Nem attól lesz valaki jó játékos, hogy azzal megy amivel megmondják neki. Ez hülyeség.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Mc Wolfy
hohoho. itt nem csak pár másik ember szórakozását tudod elrontani, hanem egy egész szerverét! pl fölösleges upgradet rendelsz, fölösleges sieget építesz (fogy a drága supply és rengeteg idõ megy el) siege golemekkel leugrasz a halálba. De ugyebár midnen térképen van egy játékos limit. ha valami hülyeséggel jössz be, akkor foglalod mások elöl a helyet, ha pedig meghalsz, akkor minden downed ellenség, aki sebzett beléd föléled!

Akit pedig érdekel a csapatjáték, a jelenlegi állás szerint valóban nem fog medium armoros karakterrel jönni. Megjegyezném, hogy kb dupla annyi guardian kell, mint warrior. Egy ideális csapatban 1 warrior, 3 guardian és 1 ele, nekró, esetleg mesmer van.
Sírhatsz, nevethetsz, de egy rangerrel, engivel, thieffel nem tudod a csapatodat megfelelõen támogatni. Nem attól leszel jó, hogy warriorral játszol, hanem hogy ranger a kedvenced, de mégis lecseréled, mert jót akarsz magadnak és a többieknek.

Never underestimate the power of the dork side!

ez jó nagy túlzás

Akadályozás. Ajánlom figyelmedbe WoT,LoL,Dota2,Smite és egyéb csapat alapú játékokat. Na ott aztán teljesen kimerítik az akadályozás fogalmát az emberek. Mert egyesek mindent megtesznek azért hogy elrontsák más játékát. Itt nem hiszem hogy olyan drasztikus lenne a helyzet.
Magyaran, kis tulzassal
warrior = jo jatekos
guard = kozepes jatekos
rest = rossz jatekos

Mc Wolfy
autista játékos: nem tudja mik a traitjei, nem néz utána a jó buildeknek, vagy egyszerûen "én így is tudom"
nem autista játékos: utánanéz a buildeknek, kiválasztja és hozza a legjobbat
közepes játékos: képes úgy játszani egy szervezett csapattal, hogy nem akadályozza õket, belátja, hogy bizonyos professionokre nincs szükség
jó játékos: kreatívan, parancs nélkül hozza a legjobbat. pár ilyen játékos érezhetõen megdobja egy csapat szintjét, 25 pedig visszatart egy 60-80 fõs zerget, ami a többi kategóriából épül föl.

Akkor fejtsd ki én meghallgatlak :d
Mc Wolfy
más az elképzelésünk a közepes képességû játékosról 😛

Ráfekszel a dodge gombra és ha nem vagy autista és elolvastad mire jó az a 8 gomb amit beraktál akkor már közepes szintû játékos vagy 😛 Ha le zergelnek akkor meg úgy is mind1
Én is úgy szerettem volna szintezni a karaktert. És azt hittem hogy úgy lesz mint mist-ben. Hát nem :S
Mc Wolfy
nem volt nagy kunszt, mert a progi próbál hozzád való tudású játékosokat találni 😄

- az elsõ karakteremet ~36-os szinttõl a többi 4-et ~10-es szinttõl szinteztem fel csak wvw-n (mert pve nem igazán érdekel). Ha jó a csapat alacsonyabb szinten is lehet érvényesülni, vagy ha mindenkit elkerülsz úgy is juthatsz valamire. Nagy zergben meg kb. mindegy, csak tudd követni õket

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Már voltam bent pvp-n nem voltam rossz. Néztem egy top warrior buildet, traitel mindennel együtt aztán greatsword meg hammer kellett hozzá. Nem volt nagy kunszt. WvW-t szerettem volna kipróbálni csak hát ez a lehetõség nem megragadható kezdõjátékosoknak. Úgy tudom az LA-s event is 30 -as szintõl érhetõ el.
Mc Wolfy
elõször tanulj meg játszani, utána csapjad az endgamet 😄 amíg nem tudod mitõl döglik a légy, addig 80-as gearben is csak rally bot vagy (mert ha ugye ha meghalsz, minden ellenfél fölkel fekvésbõl)

Ember... Itt nem a gear-rõl van szó. Trait sincs se semmi. ergo ez egy olyan szórakozás ami lvl80-as karaktereknek van kitalálva. (feltéve ha nem akarsz óriási hátrányokkal indulni) Szóval ezt a szórakozást el is veszik a kezdõ játékosoktól. Na de mindegy is...
Ugye nem vártad, hogy majd ha bemész www-re akkor hozzád fogják vágni a 80as geart?...

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

alapvetõen nem lvl1es kariknak van
akkor menj Edge of Mistbe ahol elég sok a zergelés és nem sok az 1v1 ott kevésbé tûnik fel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Most voltam bent Wvw-n elõször. Oké hogy a szintemet felhúzta de lvl 2-3cuccaim vannak rajtam nincs traitem se semmim. Hát ennek aztán van értelme. Aki nem 80-as az jól megszívta...hát akkor ez se fog már szórakoztatni.
Illene már kiadni egy kieg.-t hozzá.Persze az nem azt jelenti ha már ugye GW1-hez is volt akkor második részhez is ki kell adniuk tehát lehetséges,hogy nem is lesz.Marad ez a tartalom és ezt sokan unhatják már vagy pihentetik a játékot.
Közrejátszhat a gépigény is ami régebben nagy volt.Mostanra nem tudom mi a helyzet mert én is sokat kihagytam
Poén, hogy régen itt mekkora élet volt most már ide is alig írnak az emberek. Már a 1-15 területeken elvétve látni egy két embert pedig ez a deso-szerver. csak nem hanyatlik a játék?😛
Igen egyébként az nekem se tetszik.Most van egy másik konfig amiben több van.Végülis pénz megvan ilyenkor már válogathatok is akár😊
Pvp-re guardian, warrior, necro, ranger ami jelenleg életképes.
Egyébként pvp-be alig látok rangert,necro-t de viszont guardian és thief van dögivel.
Intel core i7 4770k ,gtx 660Ti 8gb 1600mhz ram, os:win7
Fehercsoki
Milyen gépen fut neked 60 fpsel?

Vadnokedli
Memória kevés lehet, mert hogy nekem 3,5-4,5 öt használ a 8GB ból.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nekem most már megy a 60fps de streamelni szerettem volna.. Ekkora felbontáson nem lesz gond. én 26colos monitoron játszom kicsit zabálja az fps-t a felbontás.

egyébként itt van karimról egy kép elég jó lett 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esélyeim ezzel a géppel(holnap érkezik csak addig kis felkészítés nem ártana😊?
-X4 B50 3.4 ghz,HD 5830 1gb gddr5,DDR3 1600mHz 2×1gb meg asrock lap.
720P-be használnám 1280×720,plazmán.
Én is visszanéztem folytatni a 80as Engimet. Bár egyedül hamar bele is untam ( pedig ahogy látom, van változás dögivel, mióta nem játszom ). <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Amúgy nagyon sok guardian van pvp-n. Mi ennek az oka?
Egyébként én ele,necro,warrior -ezen kasztok közül szívesen indítanék pvp egy karaktert viszont nem tudok dönteni köztük.
Mc Wolfy
igazából az nem is egy nagy összeg. ha nem egybõl veszed, hanem offerelsz, akkor 12 és fél arany. minden dungeon végén kapsz 1 goldot, közben is jön azért cucc, meg beváltod a tokent, betöröd, ectot eladod... kb 20 perc egy dungi egy félnormális csapattal. 12 gold az egy fél délelõtt, ha nem erõlteted meg magad és nincs szerencséd.

Vadnokedli
Az még olcsó, van 150 gold körül is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ez jó hír de látom ez a black dye eléggé drága mulatság. (Bár a gw1-ben is ez volt a legdrágább dye) szóval nem lep meg.
ha felhasználod a Dye-t akkor azon a karain lesz aktív akivel használtad, de azzal ugye bárhányszor

ha több karira is akarod többször kell megvenni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

De ha pl veszek egy black dye-t akkor csak 1x kell megvennem és ott lesz a collectionban? vagy úgy mint a gw1-ben ?
de az a cultural, az már csak skinnek van hogy jól nézzen ki
vagy ha kell az emperor title

Hát itt ezt írja: total 119g

http://www.gw2armor.com/human/male/c3/heavy/display_looks.php
exotic 120 g? az kicsit sok...120 aranbol felruhazol 5 karit fullra exoticbol es meg marad is vagy 40 g..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Oh látom vannak itt 7 goldosak is nem szóltam 😄
Kösz a linket de itt lejebb görgetve exotic-októl 120g- az egész. az meg sok. Vagy ez mind exotic?
kiserik
Kinek mi a normális? 😊 Ajánlom az argos-soft és a www.gw2armor.com oldalakat.

dungeonosoket átnézted?
meg a fajodhoz tartozozókat?

azért egy ascended back az 80-200 gold között mozog
meg a fegyóknál se mind1, de ha "sima" exoról beszélünk akkor tényleg nem kell 70g hozzá

tudnátok egy normális exotic fejest ehhez a sethez?
70g? 1 80as karit exoticba teszel tokkal vonoval 10 g bol😄 az ascended az meg ugye kb 500 gold...+ ertelmes skin ra..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Mc Wolfy
70gbõl fölruházol 3db 80-as karit 😄

De úgy tudtam csak 30-tól lehet. mondjuk pénz az most nem nagyon kell. Nem költöttem semmire havertól kaptam 70g-t aki régebbóta játszik szóval azzal nincs gond. Kiadásaim maximum 1-2silver
Hecker007
LA-ba bemehetsz nyugodtan, felhúzza a szinted 80-ra. Én is csak 44-es vagyok és simán bementem, de túlzottan nem éri meg, max az XP miatt, tegnap legalább az itemeket el lehetett adni viszonylag jó áron, ma már azt se nagyon.

Nagyon értelmes és lényegre törõ válasz volt. Köszönöm szépen. Még sajnos nem értem el a 30-at szóval szerintem ebbõl a lions arch os living eventbõl ki is maradok (megint)
Ja meg ott vannak még az Aetherblades kalózok, azokat is recruitolta, és szintén vele vannak ("mert szeretnek élni").