Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
😄 igaz

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Az jó... WoH a hero monkom. De késõbb akkor is RoJ monk lesz. ToA-ba kell smiternek!!! =) Így aztán az is látszik, hogy PvP-re kell... Köszönöm a segítséget!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

nem azt teszteltük, hogy HOGYAN, hanem hogy MIT lehet.
Igen, frenzy+signet, de a kérdés elvi jellegü volt. Nem azt néztük, hogy ha legközelebb szembe jön velünk az istencsászártotálbrutál gévégévalamintháaprõ ellenség, akkor majd mennyit fogunk tudni ráverni dervis-el, hanem csak játszottunk egy gondolattal.
Ez az ideák világa, nem a realitásé, de az a bizonyos kérdés, ami a részemre elhangzott ugy szólt, hogy "mennyit lehet odaverni melee-vel GW-ben?". Hát ennyit. Lehet? Lehet.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Én nem RoJ monkot indítanék, de te tudod.
A buildet amúgy könnyû lenne összeszedni, 1 elite és 7 regular monk tome, balthazarból unlockolod amit kell, és annyi.
Viszont alacsony szinten nem lesz elég attribod hogy értelmesen használd, addig mindenképpen WoH-ot lenne érdemes.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ILLNeo
Ha indítok egy RoJ Monkot factionbe...majd.(Smiter) Alacsony szinten is ki tudom használni, vagy amig nem lesz meg roj build addig szivok velem mint a torkos monk?

ILLNeo
jó a derv neve! <#nevetes1>

Nincs armour a warrin akit lecsapnak sõt -40 armor+frenzy😊)
De fun azért😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nade frenzy+healsig??? ez milyenmár, üssél 116-os armorra ennyit.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Lee, multkor kérdezted chaten, mondtam is, de nem hitted el.
Íme:
http://shorlex.extra.hu/gw_greatest_damage.jpg
FYI

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ILLNeo
<#conf>

Szerintem a kutyás fiatalembernek van igaza.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

igen a TA a high end pvp aki nem tudta volna sokkal komolyabb mint a többi fos ahol 2 monk is van a hátad mögött. Éppen ezért van TA-ladder és nincs gvg. Csak a sok unranked noob, akit nem visznek TA-ba kényszerül arra hogy kizárólag HA/gvgzzen.

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Megis van az 5 gift thx.

már ott van. poisoned outcrops

Hol van már Nicholas the Traveler?
15h-óta várom de sehol semmi😞
Wiki-n frissítés nem volt így még a régi helyét írja de ugye ott már nincs..

hahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhaahahahhahahaha.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Nemtom mi a loszarrol beszelsz. Hany pve-vel kapcs. postot lattal itt tolem? Valszeg az a par ami volt, ottis csak fikaztam a pve-t. Egyaltalan nem pve zek. Anelkul h ismernelek kimerem mondani, hogy többet pve-ztel gw ben, mint en. (nalam 1 honapig tartott a pve itt kb)

Az megint csak röhejes, hogy felhozod itt a hexway, meg ugy az összes ta-way közül a legegszerubb szerepet, pont azt a kondi oszto rangat, akinek valoban semmimas dolga nincs minthogy nyomkodja a tab spacet meg az apply poisiont. Es akkor ezzel te most faszan megmagyaraztad, hogy a ta-ban ennyit lehet elcseszni. Mikor köztudott, hogy egy balanced TA esetén a magebane rangernek, meg a necronak van a legnehezebb dolga. Minthogy miutan leszoltal minden mast ebben a jatekban, ami nem HA meg GVG , utána megmagyaraztad h a TA ez alól kivétel, csak éppenséggel nem ezt mondtad.

Ha pedig valamivel nem ertesz egyet amit irtam, akkor esz ervekkel gyõzz meg , nepedig kisarkitott baromsagokkal, mert csak magadat jaratod le sokadjara kisfiam.

Nem kell megkoszonni,szívesen segítek máskor is.Én nem a virtuális létrára élvezek,hanem rátok virtuális idiótákra. <#puszis>.Gogo,végre van élet ezen a fórumon

Ok,majd jelezz a marketingigazgatómnak,ha kell viasz!

jól van akkor, köszönjük szépen. látom a kultúrád nem változott, de mit is várjak egy virtuális létrára élvezõ szakmunkástól. ÉLVEZD, elvtárs, élvezd! =)

ILLNeo
nah jó... egy.. nem PvE kérdés tettem fel! kettõ... nem neked! Wolf post-jára repostoltam. Három... szerintem nem tartasz itt senkit semmire. Lehet hogy lehettél volna házigazda, de örülök, hogy nem Te vagy.
A bocsánatkérésemmel célozgattam ezekre... de nem esett le. Nem spanyol viaszt kértem! De ha az kell majd szólok.

Nem haragaszok,nyugodtan kérdezz csak.Azeàt tartom itt Shorlexet meg dudovec pajtást,hogy legyen aki válaszol az aktuális pve problémákra!

ILLNeo
akkor tulajdonképpen minek is játszod a GW-t? Ha mindent lefosozol? Csak GVG és HA, nah az aztán érdekes lehet vakulásig.

Egyébként ne haragudj, hogy rámertem itt a GUILD WARS forumban kérdezni a AB,JQ, FA és hasonló "rohangálos fosokra", én kérek elnézést.

Persze,persze!Ezt már hallottuk.´´Olyanok vagytok,mint a romák,csak 8an értek valamit.´´Vége a meccsnek,ha elbaszol valamit 😄.Mit baszol el?Elfelejted r/p vel nyomkodni a tab 1 tab spacet?

Hanako én nem a ta-ra értettem,hanem ab,jq,fa meg a hasonló rohangáló fosokra.Azoknál még a pve mission is szórakoztatóbb,pedig a pve egy ritka fos ebben a gammában.Dudovec,Shorlex nektek megy csak a szokásosat uzenem - <#mf1>

Gratulálok Dr Gonzo!

érdekes, én akkor lettem "sznob" amikor megszereztem a doktori címemet.
szakmunkásoknál meg kisgyerekeknél akkor lesz valaki sznob, ha bekerül egy virtuális kiafaszomatérdekel létrára? na jöhet a flém, hadd kapjam

Annyira jellemzõ h az ilyen magukat prö gvg-snek tituláló emberek rendszeresen lenézik a TA-t, pedig valojaban az az igazi pvp. Nem npc-kkel baszkodsz, meg ghostlyt futtatsz, splitelsz meg a tökömtudja micsinalsz , hanem beall egymassal szembe 4 ember , es ott ha valaki elbasz valamit, akkor vege a mecsnek altalaban. Mig 8v8 ban, ha a hiler csinalt egy kisebb hibat, még a másik, vagy a másik kettõ kimentheti.

Nyilvan a HA, meg GVG igényli a legjobb csapatmunkat, mert sokanvagytok, viszont ahol csak 4 en, ottmeg jobb egyeni teljesitmeny kell, mert joval nehezebb korrigalni egy hibat..

Persze tudom, a ha meg a gvg a high end pvp, es minden mas csak homokozo.. bah

ILLNeo
Majd az is meg lesz egyszer.<#puszis>

zoli, nem is tudtam hogy te szereted a PVE-t 😄 vagy a gladiator 6-os rangot csak unalomból szedted össze? azért ennyire ne legyél már sznob, csak mert hentes lettél

PvP a gvgnél kezdodik és a HAnál fejezodik be,tobbi az pve. <#puszis>

engem érdekel a pvp, és én egyedül kiteszek több mint 5 embert, belölem 8 ladder 1. lenne és örökké tartaná hohot (persze csak amig 8 vador jönne szembe :S)

ILLNeo
Most a hétvégén én is rákaptam. Elõször csak azért mentem, hogy összefactionozzem a hero buildjeimet. De aztán ottragadtam! =)
Nagyon élveztem. Szombaton egycsapattal sikerült lenyomni legalább 8 AB többé kevésbbé sikeresen. Az amcsikkal jó játszani, mert õk pörögnek. ed-ben jó negyed óra mire összejön egy csapat, és szétszéled abattle elején. (GÁZ) Az amcsikkal viszont tudtam szervezetten csapatban vonulni, többször sikerrel mint sikertelenul, es senki nem szakad le. Szoval király a PVP! Az egyik olasz csapattarsam megsugta hogy JQ-ban több a faction. Igaz ez? De egyebkent tapasztalatom szerint random arenaban is gyorsabban esik...

ne hogy komolya vedd, vador egy idióta 😄
Mc Wolfy
Elég szép, nagy pvp alli volt itt valamikor, csak szétszéledtek a népek.

Never underestimate the power of the dork side!

Rank9 champ? Én meg azt hittem, hogy szerény kis hazánkban max. 5 embert érdekel(t) a pvp😊
Enduring Harmony(para leadership) a save yourself-et is hosszabítja mint shout-ot az ally-n?Többi shout-omat igen az bizta csak ebben nem vagyok biztos.Elvileg 2.5 sec.-al kellene ugye de nem veszem észre ezt az idõt..

Ez azért Fail a javából <#hehe>
persze, hogy magyar vagyok, csak elírtam a nevem , ezért nem egyértelmü, alapból vodor akart lennni :S
oh vador nagymester nem is tudtam hogy magyar vagy /kneel

ILLNeo
Nem jó csak ezzel vagy csak azzal játszani. Én speciel mindig amihez kedvem van. Múlt hétvégén gwenbe voltam az hétfõn nightfallba. Jó néha a "levegõváltozás". <#wink>

Tegnap szaladtam bele egy csapatba, akikkel nekiálltunk proph mission-t csinálni, és csodálkozva kérdezték, honnan vannak a heroim (MOX, Ogden). Kiderült, hogy nekik csak a Proph van meg. Azonnal rábeszéltem õket, hogy vegyék meg a többit is, mert így csak a játéknak egy kis részét tudják kiélvezni.
Mc Wolfy
http://guildwars.wikia.com/wiki/Index_of_skill_lists amúgy tessék, itt a skillek mindenféle csoportosításban, a lap alján van a kampányok szerinti bontás, de mint mondani szoktuk, gwwikin minden ott van, csak használd a keresõt.

Mc Wolfy
Nem érdemes csak az egyik játékot megvenni, 6000 ft egy játék, míg a négy egyben 10000.

A nekró az alap kaszt, mind a 3 alapjátékban benne van. De skilleknek kb a 3-a, negyede lesz csak meg neked és hatalmas hátrányban leszel mindenkivel szemben, akik nem sajnálták azt a +4000 ft-ot. Valamint ugye nem csak ezt kapod érte, hanem 4 teljes küldetéssorozatot is kapsz. Amivel egy kezdõ játékos fél évet eltötyörög lazán.

pro tactic caller
lf guild champ 9 top 50 experience

PM: Vador Eight Below
Tegyük fel hogy akkor megveszem az alapjátékot.
Ebbe benne van a nekromanta.És hány skill vagy nem is tom mi van benne?
HA-n jött szembe wammoway valameik nap. Birtak v 6-8 percig, de ölni nemigazan tudtak..

Anno XP-vel csináltuk funból, és meglepõen sok gvg-t nyertünk vele. 😛

Mc Wolfy
Ez agy igaz, healing hands warrikat is tápolhatná már egy kicsit. Igazán nagyszerû lenne bemenni 8 wammoval.