Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Igen, frenzy+signet, de a kérdés elvi jellegü volt. Nem azt néztük, hogy ha legközelebb szembe jön velünk az istencsászártotálbrutál gévégévalamintháaprõ ellenség, akkor majd mennyit fogunk tudni ráverni dervis-el, hanem csak játszottunk egy gondolattal.
Ez az ideák világa, nem a realitásé, de az a bizonyos kérdés, ami a részemre elhangzott ugy szólt, hogy "mennyit lehet odaverni melee-vel GW-ben?". Hát ennyit. Lehet? Lehet.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A buildet amúgy könnyû lenne összeszedni, 1 elite és 7 regular monk tome, balthazarból unlockolod amit kell, és annyi.
Viszont alacsony szinten nem lesz elég attribod hogy értelmesen használd, addig mindenképpen WoH-ot lenne érdemes.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
De fun azért😊
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Íme:
http://shorlex.extra.hu/gw_greatest_damage.jpg
FYI
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
★ 汤姆 李
15h-óta várom de sehol semmi😞
Wiki-n frissítés nem volt így még a régi helyét írja de ugye ott már nincs..
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Az megint csak röhejes, hogy felhozod itt a hexway, meg ugy az összes ta-way közül a legegszerubb szerepet, pont azt a kondi oszto rangat, akinek valoban semmimas dolga nincs minthogy nyomkodja a tab spacet meg az apply poisiont. Es akkor ezzel te most faszan megmagyaraztad, hogy a ta-ban ennyit lehet elcseszni. Mikor köztudott, hogy egy balanced TA esetén a magebane rangernek, meg a necronak van a legnehezebb dolga. Minthogy miutan leszoltal minden mast ebben a jatekban, ami nem HA meg GVG , utána megmagyaraztad h a TA ez alól kivétel, csak éppenséggel nem ezt mondtad.
Ha pedig valamivel nem ertesz egyet amit irtam, akkor esz ervekkel gyõzz meg , nepedig kisarkitott baromsagokkal, mert csak magadat jaratod le sokadjara kisfiam.
A bocsánatkérésemmel célozgattam ezekre... de nem esett le. Nem spanyol viaszt kértem! De ha az kell majd szólok.
Egyébként ne haragudj, hogy rámertem itt a GUILD WARS forumban kérdezni a AB,JQ, FA és hasonló "rohangálos fosokra", én kérek elnézést.
szakmunkásoknál meg kisgyerekeknél akkor lesz valaki sznob, ha bekerül egy virtuális kiafaszomatérdekel létrára? na jöhet a flém, hadd kapjam
Nyilvan a HA, meg GVG igényli a legjobb csapatmunkat, mert sokanvagytok, viszont ahol csak 4 en, ottmeg jobb egyeni teljesitmeny kell, mert joval nehezebb korrigalni egy hibat..
Persze tudom, a ha meg a gvg a high end pvp, es minden mas csak homokozo.. bah
Nagyon élveztem. Szombaton egycsapattal sikerült lenyomni legalább 8 AB többé kevésbbé sikeresen. Az amcsikkal jó játszani, mert õk pörögnek. ed-ben jó negyed óra mire összejön egy csapat, és szétszéled abattle elején. (GÁZ) Az amcsikkal viszont tudtam szervezetten csapatban vonulni, többször sikerrel mint sikertelenul, es senki nem szakad le. Szoval király a PVP! Az egyik olasz csapattarsam megsugta hogy JQ-ban több a faction. Igaz ez? De egyebkent tapasztalatom szerint random arenaban is gyorsabban esik...
Never underestimate the power of the dork side!
★ 汤姆 李
A nekró az alap kaszt, mind a 3 alapjátékban benne van. De skilleknek kb a 3-a, negyede lesz csak meg neked és hatalmas hátrányban leszel mindenkivel szemben, akik nem sajnálták azt a +4000 ft-ot. Valamint ugye nem csak ezt kapod érte, hanem 4 teljes küldetéssorozatot is kapsz. Amivel egy kezdõ játékos fél évet eltötyörög lazán.
PM: Vador Eight Below
Ebbe benne van a nekromanta.És hány skill vagy nem is tom mi van benne?