Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na de egy elite hiánya (legyen az bármelyik - AotL, Xinrae, vagy éppen SS) nem jelenthet ekkora gondot NMben ha minden egyes másik skilled megvan <#conf>
mint mondtam HMben is mész ezekkel és gyaksz, nem NMben. ha nincs runázva elég jol a hero, meg a legjobb fegyverei sincsenek, az sem olyan hu de nagy baj. na majd este megnézzük, valami nem kóser

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ILLNeo
ááá caster ellen nulla, sõt melee-l csak küzd de õt legalább tudja blockolni. PvEs tapasztalat.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Én PvE tehén 😛 Te JQ örült 😛

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

persze hogy pain inverter, de annyira állat az a skill, hogy fain inverternek nevezem én, rendkivül núúúb, sokak szemében szálka, nevetség tárgyául sem méltó PÉVÉEeeee tehén.

Próbálgattam a wiki-s ranger build-et.Na azt hagyd..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Cold as Ice Master Solo-t Mesmer-el lazán.Kell Cry of Pain,Conjure(nagy health degen.-re),Drain Enchantment vagy bármi akár signet is mana/hp pótlásra,Echo Elite mindenképp.
Cry of Pain-t echo-zod néha kicsalogatod spirit-ektõl Griffon-t.

ILLNeo
De megvan a megoldas.

ILLNeo
Mondjuk Pain inverter? Asuratol

ILLNeo
Már csak egy elite hiányzik a Necro trióból. Amit még ma összeABzok! De solo questhez nem vihetek SEMMIT. Ezt fain inverter megnézem...

Szóval hallgattam Rád! 😛
Sõt olyan szarul állok, hogy tegnap lenyomtunk Lee-vel egy laza Slavers' Exile-t. Szted melyik VoR buildet vittem???? Na melyiket mester... 😄
Én vagyok a csakazértse! <#wink>

fain inverter a buznyákra és halott! <#gunyos1>

Warwick, azér nem tudod megcsinálni mer csakazérse csinálod meg azt a ...va 3 necro teambuildet amit a legelején odaadtam neked. Azzal HMben is hasitasz mint a gép, nemhogy NMben. NMben ha egy VoR-al megtámogatod a csapatot, plusz néha odaversz egy cry-t, akkor microzni sem kell a csapatodat, söt lehet addig TVt nézni de akár csajozni is.
na most akkor én jól megmondtam.

ILLNeo
Ha Te mondod...

Hat a GWEN normal mod ugy ahogy van meg elsõre is asszem egy 1 hétvégés kampány ogdennel liviaval meg vekkel. Azaz a default herokkal amiket megkapsz miközben csinalod. Elvileg amig normalban mesz ott nincs szükség sehol 55 re. Egyedül az utso missiont, ami a videon is volt.. azt erdemes mondjuk lefuttatni, de azis megcsinalhato, csak kicsit barkacsolni kell a teambuilden.

Mondjuk azis mas kerdes, hogy regen ha kellett cash valami csicsa pve gearre, akkor elszaladtam farmolni a napi pvp utan. Mostmeg igazabol kb 2 hete kezdtem el felvenni a daily pvp questeket , es jött belõle a pvp ben kapott factionokkel egyutt 70zkey + vagy 3000 copper. Mindezt ugy h , igazabol javareszt arena questeket, HA-t , meg nehany gvg t csinaltam. Szal a jelenlegi helyzetben mar nemis annyira erdemes farmolni.. Elmegy az ember pvp zni, jol szorakozik, fejlodik is , es csomo penz lesz belole.

ILLNeo
Egyebkent azert keresem ezeket, mert van pár solo quest GWEN-be amit ha megfeszülök sem tudom megcsinalni a VoR+CoP Mesmeremmel. Erre kerestem megoldást.

Anno a Mysh schytet "farmoltam" ki 55 builddel. Az volt a szerencsem h elsõ runra kiadta, merthat eleg meredek lavirozni ilyen kentaur patrolok között, fõleg h szarasig rakjak a symbiozist ami ugy ahogy van meglövi az 55 t. Eshat jeges tóban kiteolni, ugy hogy ne huzz be tulsok dervish patrolt, plus simbiosison kivul legyel es meg veletlenül se huzz be egy kentaurt se... hat eleg hardcore volt😄 Valszeg ha elsõre nem dobja ki, hagytam volna a faszba mert kb 40 percet szoptam drakkar lakeban miatta😄

55 buildre gyurni amugy nemsok ertelme van. Ha mar farmolni akarsz solozz uw-t, sokkal több cash lesz belõle. 55 az areak nagyreszen nemis hasznalhato, no meg tul sok skillt nemis igenyel nyomkodni a PS t meg a HB t😊

Az volt az elsõ farmom.
ILLNeo
Ezze teljesen egyet értek! Mert nagy truváj nincs a buildben. De sztem akkor is Chuck Norris nagyon!<#hawaii>

Mc Wolfy
Az utolsó quest. 55 hp buildek nem nagy számok, az egész arról szól, hogy van 55 HP-d (vajh honnan kapta a nevét?) és raksz magadra prot spiritet, amitõl csak a max HP-d 10%-át sebzõdheted (vagyis 5-öt) és magadra raksz egy nagy rakás regenes cuccot. Aztán hajrá.

Never underestimate the power of the dork side!

ILLNeo
Meg is csinálom!! =) Dungeon jól fog jonni ahogy látom <#eplus2>

Amugy a videon ez sima Dungeon vagy Elite?

55hp féle nekem is van.Nem egy nehéz build😄
ILLNeo
THE Mesmer

Nem én vagyok!! XD

ILLNeo
http://www.youtube.com/v/Ujs23QXJIeA

ILLNeo
Egy példakép =)
http://www.youtube.com/v/Ujs23QXJIeA
Meg kell tudnom hogy csinálja! Nagyon komoly!

A gw jó...de nõket kergetni jobb.
ILLNeo
Tetszett a bevezetõ =)

Mephike
A MOD tagfelvételt hírdet:

Itt a nyár, többen nyaralnak, lógatják a lábukat a vízben, kergetik a nõket (illetve a nõk kergetik a férfiakat), de az igazi kockák a monitor elõtt barnulnak 😊
Keresünk egy fõt állandó guestnek, vagy amennyiben úgy gondolja állandó tagnak (utóbbi lenne jó), aki rendszeresen jönne GvG-ni velünk.
Olyan ember jelentkezésést várjuk, aki:
- Minden este 8kor tudna velünk kezdeni.
- Játszott már többször GvG-n, van egy begyakorolt poziciója (ranger, futó, stb)
- Képes önállóan gondolkodni.

ING: Alyr Arkon

Aha értem köszi.Fejlesztések megvannak mind..

Mc Wolfy
Lehet unlockolni minden petet, azokat fejleszteni és a már meglévõ fejlesztések közül bármikor bármelyiket megszelidítheted bármelyik kariddal.

Komolyan mondom, ha az hozzá se nyúl a PvP részhez, és csak naponta mondjuk 1-2 órát játszik (mint én), ez a játék akkor is jó 1 évre teljesen leköti.
Most végeztem ki a Prophot, de még a skill cap, a map 100% és még csomó dolog így sincs meg. Nekiálltam a Nightfall-nak...aztán Factions...utána EoTN. Hát, Karácsonyig nem nagyon kell játékvásárláson gondolkodnom. 😊
2 kérdésem lenne kis info kellene:
Black Moa Chick eladható e és mennyit ér kb?
Menageri petneveldében csináltam 20-as Dire pet-et.Ott ennyi?Vagy azon a kis szigeten lehet még mást is csinálni?

Arra viszont nagyon figyelj, hogy a telepítésnél ÖSSZE KELL FÛZNI ezeket a kódokat (accountokat), mert ha külön-külön regisztrálód õket, akkor cseszheted, lesz 3 külön accountod szabad átjárás nélkül. -bocsánat, ezt lehagytam az elõbb-
Az egész játék gyakorlatilag egy világ. A kiegészítõk a különbözõ kontinensekre engednek bejárást. Akármelyiket megveszed a három alapjátékból, megvetted az egész guild warst, csak nincs mindenhova bejárásod ( és ezzel együtt nem tudod használni az adott kontinens skilljeit, PvP módozatait, és egyéb hozzátartozó dolgokat ). Ha megveszed mindet, a hozzájuk tartozó regisztrációs kódokkal gyakorlatilag unlockolod az egész világot, és bármelyik kontinensen kreált karaktereddel bejutást nyersz az összes többi kontinensre és ezzel együtt hozzáférést minden ott található jósághoz.
Solid Snake
igen
és ha én megveszem a 3 kiegészítöt akkor mind a 3 kiegészítovel tudok egy karaktert csinalni és egyszere használhatom mind a 3 kiegészítöt?<#conf>
Solid Snake
Nem "kel havidijat fizetni a jatekhoz"
Solid Snake
<#banplz>
<#help>kel havidijat fizetni a jatekhoz?
Hmm.. nemtudjatok ezentul ejfelkor fog valtozni a daily?

Csakmert tegnap este emlexem valami update féle 12 körül megboritotta (volt 2 is asszem) , ma delutan 6 kor meg nem valtozott..

ILLNeo
Jah gondoltam, csak kikapcsoló videonak szántam. Én is most találtam.

Mc Wolfy
Aha, ismerjük. Régi build. 😊

ILLNeo
Necro 55 SS video

beszarok ezen forumon <#guluszem1><#felkialtas>

ILLNeo
Necro 55 SS video

Bocsanát a sok kirksz krakszért!! Hogy kell ide YT video ágyazni?

Mc Wolfy
Úgyis minden buildhez lesz egy sapid és kész.
Load template, sapicsere és máris váltottál.

Hat igen ez a juniusi ápdét is nagyon komolyan érint minket😄

Amugy hozzakell tenni h talkora bebuffolta a kaszalo parasztot ott, anelkul azer nemlett volna ennyi. Bar csak judge insightot meg strenght and honort rakott. Ugyanezzel a builddel amugy le lehet vagni a master of damaget egy twin moon dupla krittel (2x 319).

ILLNeo
Basszus minden szigeten külön-külön... <#confused> Az elso akkor is prop lesz.

Így van😊
Minden szigeten!

ILLNeo
Meg üssem ki végre a HM-t! Mi? <#wink>

Lehetsz kis szinten is Smite+protect(pl) Monk,miért ne lehetnél.
Viszont addig amíg nincs Roj build-ed és hozzá mesmer pár skill addig nem tudsz természetesen Roj build-et igénylõ team-be bekerülni.
Kezdj healer-ként,tápold a karit míg nem lesznek meg a farm build-ek(csak gondolom ez a cél),runák,prot-smite-heal fegyverek.
Ismerd meg melyik skill mire jó és juss el a különféle esetleges farm helyekre.