Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Tudom most azjön h szar a netem, pedig azzal nincs gond, elvegre mas jatekokban, stablilan 50 ping alatt vagyok. (igen pl wowban is 15v15 közben)
My stance is lightning reflexes! 😊
Never underestimate the power of the dork side!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
AB-n amugy azer vagy szar, mert csak az npc-ket ölöd, es meg igy masfel ev utan se tünt fel, h ezek bizony nemfognak zöldeket dobni <#eplus2>#eplus2>
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Ha Wastrael collapseot nyomsz es utána azonnal aftershockot, akkor elnyomja a collapsot, majd visszagyalogol magatol arra a pontra ahonnan a collapseot nyomtad, es tol ott 1 aftershockot. Ez olyankor történik meg , amikor benyomod a collapseot és berakod skill que-ra utána az aftershockot.. Azaz amint megnyomod a collapseot, azonnal lenyomod utána az aftert, hogy az elsõ adandó alkalommal eltolja, amint lejárt az 1/4 es shadowsteppekbõl adódó after cast delay. Ehelyett nem tolja el a targeten, helyette visszaflangál az adott pontra, mivel még ott állt amikor te lenyomtad que-ra a point blank AOE spelled, ezért ott akarja elnyomni , de MIERT? Miert van a mechanicsba berakva egy olyan dolog, ha PB AOE spellt raksz cuera, akkor azon a ponton akarja eltolni majd ahol benyomtad a quet?. Ez igy kicsit fostalicska, no de mind1.
Ugy küszöbölhetõ ki a dolog, h shadowsteppelsz collapseal és megvárod mig lejön a "skill bubble" a collapserol és ugy aftershockolsz. De ezzel valszeg veszitesz valamennyi idõt az aftercast delay lejárta és az elsõ spelled közöttibõl. A többi shadowsteppel nem nézem még meg, de gyanitom ottis hasonlo a helyzet :\
A te alláspontod szerint mi provokáljuk ki, hogy nagymester Clarity bejöjjön ide és semmilyen forumkulturát nemtisztelve elkezdje osztani az észt meg fikázódjon. Elinte nem reagaltam a postjara, mert poennak meg ironianak kezeltem, de amikor sokadjara kezdett el engem csesztetni, anelkul, hogy elotte 1 büdös szot szoltam volna hozza, egy kicsit elegem lett. Ha megprobálsz objektiv lenni, elég könnyen beláthatod, hogy itt napi rendszerességgel beszélget normálisan x ember, akiket a cimbid ha épp úgy tartja úri kedve elkezd provokálni.
Elhiszem h GW-ben normalis, egyszer asszem jatszottam is vele, es telleg minden rendben volt. De vedd eszre h itt senki nem azert minõsítette õt, ahogyan esetleg viselkedik játék közben, vagy a barataival, hanem azert amit itt a forumon csinal, ill latunk tõle.
Az meg, hogy mi provokalunk, azert h õ idejöjjön provokalni.. hááát , hagyjuk is inkabb. reszemrol off.
kösz a szót ez csak az én véleményem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tényleg igaza van Shaenisnek, kiprovokálják egyesek.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
★ 汤姆 李
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
RTL szerintem pont nemjó példa, mert igazabol TA-ban eleg sok van belõle mostanság. Fõleg h a sok ökör aki nemkepes maganak összehozni egy normalis teamet, az nekiáll spamelni TA districtben , hogy RTL lfg bla bla, szal meg pug is jön belõle. RTL ellen tudatosan nemkell készülni, mert elvileg a balanced team fogja, 2 melees 2 healeres team is fogja, a PNH-s hexwaynek okozhat gondot, de ha esznel van a mesojuk es megfelelõen vorol meg bf-ezik, akkor elvileg amig kihal 2 ele, az alatt meghal a hexwaybol az egyik akit felszednek, mert altalaban annyi eszük van h lerakjak a frozen soilt, aztan meg radfutnak RTL es rangen kivul olnek meg... Az RTL pedig nemigazan visz ressignetet.
Amugy meg az RA-sok nem daggerrel toljak egy ideje, hanem shell shock + chest thumperrel.
Viszont igaz ami igaz, minden jellegu arenaban casterral , ha tudsz mindenkeppen erdemes interrupt ellen keszülni. Balanced necrot pl pious concentrationnal tolom mostansag, es ugyan nincs return h kiteoljak, de nemiskell annyi kite, mert igy kb 100% chanccel küldöm le magamrol a deep woundot. Nyilvan a hammer ellen nemved az antiinterrupt, ezert is kell azzal apritani a hexway resolveos mesojat. Ettol függetlenül erdekes modon mostanaban a balanced TA teamekben, egyre inkabb axe warrit visznek hammer helyett. Rupt rangernel wild blow a resolve manthrara, meg mindeenfele csürés csavarás😊
Melee attack + signet... érdekes párosítás, de van erre is megoldás...
Empathy + Complicate + Ignorance + Leech Signet most hírtelen ezek.. és ezek attribbal fel van tolva maxra akkor tudsz kamillázni Te is
Amúgy nem is rossz ötlet, következõ GvG-re vihetnénk symbolic strike warrit, mesmer szaggatós signetekkel.
Ne tudjátok mennyit nyertem vele RA-ban 😄
Sztem a GW2 pont azert lesz tisztabb mert nem lvl20 lesz plafon. A sok kis gyokernek nem lesz idej ilyen baromsagokon tornie fejet, hanem fejlodni fejlodni fejlodni, amig meg nincs a 100... de ki tudja...
Normalis standard warrik, csak nincs elite attackjuk, helyette rakjak a WK-t aminek a degenje szepen emeszti a targetot akit ütnek, raadasul ha kiteolja õket akkor sérülnek. Szal az elgondolas nemrossz, valszeg mûködik is ha ennyien hasznaljak a top20ban.. Nekem csak az elvvel van bajom , h evekig jovolt az eviscerate meg a többi, spikeoltak rendesen meg mittomen. Mostmeg az egesz egyre inkabb valami hybrid hülyeség felé kezd huzni. Ennyi erõvel berakhatnanak csak adren skillt aztan nyomhatnanak powerblockot is, meg glyph of essences savanna hitet hammmerbashra, meg az isten tudja még mit.
Srácok ez kamu. Ugye?
Vásárolj szerkót a karidnak XD
Milesz a következõ nagy okosság? Bemennek N/W k csapkodjak majd a 2 hilert baltaval, közben meg spammeli a wail of doomot?
istenem....
btw epekedve varom a percet amikor anet kiveszi ezt a mindblast taknyot a jatekbol.. uff
Természetesen nekünk PvE teheneknek csak ilyen charr meg ilyenek ellenfeleink vannak, nem a rawr, mint nektek csodás prõknek, így csak az ilyen szánalmas dolgokról tudunk beszélgetni. ez van.