Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Az a masodik arena... milyen erzes nyerni HoH-ban?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Reflexem eppenseggel van, csak jar melle egy avg 350 es ping eu districtben, ezert mondjuk szeretek berakni 1-1 skillt quera, ha burstolni v spikeolni akarok. Többekközött ezert se jatszom interruptert sosem.

Tudom most azjön h szar a netem, pedig azzal nincs gond, elvegre mas jatekokban, stablilan 50 ping alatt vagyok. (igen pl wowban is 15v15 közben)

My stance is lightning reflexes! 😊

Mc Wolfy
Amúgy amikor UW-ban HA-zok, nekem se dob sose ektót...

Never underestimate the power of the dork side!

Mc Wolfy
Shadow steppeknek 0.75 aftercastjuk van, szóval ha nincs elég reflexed arra, hogy annyi idõ alatt megnyomjad a gombot, akkor inkább ne GW-zz, vagy játsz valami hexes buildet. 😛

<#nezze><#nevetes1>

bazz én meg már levelet is irtam a supportnak hogy nekem miért olyan szar a dropom AB-n... 😛

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Jó hát tudom h annyira nemsok buildet érint. Bár épp valami ilyesmi spikeot akartam csinalni amikor észrevettem😄 Meghat igazából a sokadik "anomaly" máár😊

AB-n amugy azer vagy szar, mert csak az npc-ket ölöd, es meg igy masfel ev utan se tünt fel, h ezek bizony nemfognak zöldeket dobni <#eplus2>

Úgy bizony,most kiderult minden!!!

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

köszönjük barátom. Ilyen buildre ezentul nem épitek. nem tudtam, hogy miért vagyok olyan szar AB-n de most már megvan =))

Na sikerült ujabb "game mechanics bugot" talalnom a jatekban.

Ha Wastrael collapseot nyomsz es utána azonnal aftershockot, akkor elnyomja a collapsot, majd visszagyalogol magatol arra a pontra ahonnan a collapseot nyomtad, es tol ott 1 aftershockot. Ez olyankor történik meg , amikor benyomod a collapseot és berakod skill que-ra utána az aftershockot.. Azaz amint megnyomod a collapseot, azonnal lenyomod utána az aftert, hogy az elsõ adandó alkalommal eltolja, amint lejárt az 1/4 es shadowsteppekbõl adódó after cast delay. Ehelyett nem tolja el a targeten, helyette visszaflangál az adott pontra, mivel még ott állt amikor te lenyomtad que-ra a point blank AOE spelled, ezért ott akarja elnyomni , de MIERT? Miert van a mechanicsba berakva egy olyan dolog, ha PB AOE spellt raksz cuera, akkor azon a ponton akarja eltolni majd ahol benyomtad a quet?. Ez igy kicsit fostalicska, no de mind1.

Ugy küszöbölhetõ ki a dolog, h shadowsteppelsz collapseal és megvárod mig lejön a "skill bubble" a collapserol és ugy aftershockolsz. De ezzel valszeg veszitesz valamennyi idõt az aftercast delay lejárta és az elsõ spelled közöttibõl. A többi shadowsteppel nem nézem még meg, de gyanitom ottis hasonlo a helyzet :\

Mephike
Gemstone-okoat (Titan, Stygian, Torment, Margonite) vennék normális áron.

ING: Alyr Arkon

Szép dolog ha az ember megvédi a cimboráját, de emiatt sokszor elfogult. Lehet nekemis, megmég x embernek van esetleg egy olyan stilusa, ami van akinek nemtetszik, de mégis mindig normálisan eltudunk beszélgetni, anélkül, hogy flame lenne, vagy direkt provokáció.

A te alláspontod szerint mi provokáljuk ki, hogy nagymester Clarity bejöjjön ide és semmilyen forumkulturát nemtisztelve elkezdje osztani az észt meg fikázódjon. Elinte nem reagaltam a postjara, mert poennak meg ironianak kezeltem, de amikor sokadjara kezdett el engem csesztetni, anelkul, hogy elotte 1 büdös szot szoltam volna hozza, egy kicsit elegem lett. Ha megprobálsz objektiv lenni, elég könnyen beláthatod, hogy itt napi rendszerességgel beszélget normálisan x ember, akiket a cimbid ha épp úgy tartja úri kedve elkezd provokálni.

Elhiszem h GW-ben normalis, egyszer asszem jatszottam is vele, es telleg minden rendben volt. De vedd eszre h itt senki nem azert minõsítette õt, ahogyan esetleg viselkedik játék közben, vagy a barataival, hanem azert amit itt a forumon csinal, ill latunk tõle.

Az meg, hogy mi provokalunk, azert h õ idejöjjön provokalni.. hááát , hagyjuk is inkabb. reszemrol off.

sajnos nem találok olyan hszt amiben valaki elsöként kiprovokálná t. supa "majd én" monktól az okosságot. lehet tölem bármekkora játékos - ha egy kis répaként viselkedik akkor semmibe se nézem. egyszer volt alkalmam vele játszani még elég kezdö koromban /egy ursanway vq ment/ és már ott elöadta magát - akkor ezt jóváhagytam magamban a korára tekintettel. Ez elmegy ingame - nem tetszik lelépsz v. ignorálod. De hogy fórumon 10 hszböl 10 flame meg kiselöadás a pröségröl hát az nem fekszik. teszem elöadná magát hogy SZERINTEM ez meg az nagyon tuter meg nagy királyok voltunk vagyunk leszünk / ismételném a SZERINTEM szó fontosságát/ akkor adja de ne fikázzobn mindenkit könyörgöm vagy utána jöhetnek nyafizni /már megbocsáss/ hogy ö amúgy milyen jó arc meg mekkora gamer. - felölem legyen

kösz a szót ez csak az én véleményem

Nyanyanyanyanyanyanya
Zomil
elhiszem, h jófej meg minden, de én töle még nem láttam 1db normális hsz-t sem...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyáltalán nem gõgös , és én sem a játéktudására gondoltam fõképp 😊
Tényleg igaza van Shaenisnek, kiprovokálják egyesek.
😄 Nem pszichopata biztosíthatlak . 😊
Nemtudom észrevetted e , de senki nem kételkedett egy percig sem a tag jatektudasaban. (valszeg epp a magas szintu jatektudasbol jön ez a gõg h fikazunk mindent es mindenkit aki nem high end pvp jatszik, vagy azzal kapcsolatban diskurál) Mindenesetre rendszeresen beugat az embereknek, flamet szit. Egy darabig ignoroltam a provokalo postjait, de a multkorinal kicsit elszakadt a cerna es le mertem "kisfiamozni" a kiddish viselkedese alapjan. Ezer bocsanat kedves Viktoria, hogy nemhagytam ra kivetelesen es lementem az õ szintjere. Nemtudom milyen rendszerességgel látogatod eme forumot es mennyire látod, hogy mit mûvel, de nemteljesen ertem miert csodalkozol azon ha valakit "leoltanak", mert nem ugy viselkedik egy forumon ahogy kene.

ILLNeo
Jah igen köszönöm! <#wink>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Tessék.Mani Ismét megmondja a frankót😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ez nagyon rossz =(
Örülök neki hogy te is így gondolod =)
Sztem a kutyás fiatalembernek van igaza.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Sokat gvgztem Clarity-vel a MoD-ban (néha TA-ztam is), és a GW-ben teljesen normális, azonkívül nagyon jó monk. A fórumon szeret oltani, ez tény, de vannak akik a stílusukkal könnyedén kiprovokálják ezt.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

"the level cap could be 100 or even infinite"

source: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Characters

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Atisz
Akkor lehet hogy pszichopata, mert itt eddig kifejezetten 1 méretes kretén benyomását keltette (amint elnézem, nem csak bennem).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ILLNeo
Lvl 100 lesz plafon. Nem is tudom már hol olvastam...

SZEG007
Nos Clarity lehet hogy GW-ben a legjobb arc ide viszont kifejezetten flame kiprovokálására jár.

Zomil
attol még a forumon valo viselkedése eléggé a béka segge alatt van...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lol ez nem a wow lesz XD Ha meg igen akkor az elég gáz QQ
Olyan vicces gyerek vagy te komolyan mondom 😄 Fogalmad sincs kiröl beszélsz, kit oltasz meg kisfiamozol 😄D Clarity az egyik legjobb arc akit GWben ismerek. Téged meg nem ismerlek. Mehet a hátraarc pajti 😊
ILLNeo
Meg se sebeztem de azért kösz. <#wilting>

Tudatosan készülni RA ban igazabol felesleges. Mert annyi fele build jön, h inkabb olyat erdemes csinalni amivel, vagy castert szopatsz, v meleet szopatsz, vagy olyan DPS-t raksz ki, ha kapsz 1 ertelmes hilert, akkor semmimas dolgod nelgyen csak zuzni. Vagy bemesz egy default arenamonkkal, ami alapban keszül sokminden ellen.

RTL szerintem pont nemjó példa, mert igazabol TA-ban eleg sok van belõle mostanság. Fõleg h a sok ökör aki nemkepes maganak összehozni egy normalis teamet, az nekiáll spamelni TA districtben , hogy RTL lfg bla bla, szal meg pug is jön belõle. RTL ellen tudatosan nemkell készülni, mert elvileg a balanced team fogja, 2 melees 2 healeres team is fogja, a PNH-s hexwaynek okozhat gondot, de ha esznel van a mesojuk es megfelelõen vorol meg bf-ezik, akkor elvileg amig kihal 2 ele, az alatt meghal a hexwaybol az egyik akit felszednek, mert altalaban annyi eszük van h lerakjak a frozen soilt, aztan meg radfutnak RTL es rangen kivul olnek meg... Az RTL pedig nemigazan visz ressignetet.

Amugy meg az RA-sok nem daggerrel toljak egy ideje, hanem shell shock + chest thumperrel.

Viszont igaz ami igaz, minden jellegu arenaban casterral , ha tudsz mindenkeppen erdemes interrupt ellen keszülni. Balanced necrot pl pious concentrationnal tolom mostansag, es ugyan nincs return h kiteoljak, de nemiskell annyi kite, mert igy kb 100% chanccel küldöm le magamrol a deep woundot. Nyilvan a hammer ellen nemved az antiinterrupt, ezert is kell azzal apritani a hexway resolveos mesojat. Ettol függetlenül erdekes modon mostanaban a balanced TA teamekben, egyre inkabb axe warrit visznek hammer helyett. Rupt rangernel wild blow a resolve manthrara, meg mindeenfele csürés csavarás😊

ILLNeo
Rendben srácok igazatok van... <#smile>

ILLNeo
Oké nyertél 😄

senki nem megy be ugy arenába de semmilyen pvp-be hogy egy olyan kari ellen készüljön ami alig fordul elö a játékban. Néha ezért is tudnak meglepetést okozni (lásd ride the lightning teleport kamikaze ele-assa daggerrel). Nem fogsz azért ilyen skilleket vinni, hogy vajh hátha találkozok egy symbolic strike warrival és akkor majd jol megszivatom.

Ja leesett. h signet warrior ellen. Persze mindennek van counterje, errol szol a jatek.. Csakhat olyan ellen keszülni, ami ritka mint a feher hollo az = olyan elleni faillel, ami viszont sûrûn jön😄

Ezt igy warriornak? <#wow3>

ILLNeo
csak akkor nem erre a karim termelõdik a pont és title, amúgy igazad van.

Melee attack + signet... érdekes párosítás, de van erre is megoldás...

Empathy + Complicate + Ignorance + Leech Signet most hírtelen ezek.. és ezek attribbal fel van tolva maxra akkor tudsz kamillázni Te is

Mc Wolfy
GW2 is pvp játék lesz. És amúgy itt sem kell feltolnod magadat 20-ra, ha pvp-zni akarsz, egyszerûen csinálsz egy PvP karit.

Amúgy nem is rossz ötlet, következõ GvG-re vihetnénk symbolic strike warrit, mesmer szaggatós signetekkel.
Ne tudjátok mennyit nyertem vele RA-ban 😄

ILLNeo
Korcsosulnak a szabályok, és lankad a játék tisztasága? (Röviden?) Nem tudom mert ugye nemrég játsszom max 4 hónapja... de errõl van szó ugye?

Sztem a GW2 pont azert lesz tisztabb mert nem lvl20 lesz plafon. A sok kis gyokernek nem lesz idej ilyen baromsagokon tornie fejet, hanem fejlodni fejlodni fejlodni, amig meg nincs a 100... de ki tudja...

Jó de ezek nem cimeres lamak akik bemennek random arenaba es warriorkent reckless hastet meg price of failuret castolnak a necromra, majd elkezdenek csépelni.

Normalis standard warrik, csak nincs elite attackjuk, helyette rakjak a WK-t aminek a degenje szepen emeszti a targetot akit ütnek, raadasul ha kiteolja õket akkor sérülnek. Szal az elgondolas nemrossz, valszeg mûködik is ha ennyien hasznaljak a top20ban.. Nekem csak az elvvel van bajom , h evekig jovolt az eviscerate meg a többi, spikeoltak rendesen meg mittomen. Mostmeg az egesz egyre inkabb valami hybrid hülyeség felé kezd huzni. Ennyi erõvel berakhatnanak csak adren skillt aztan nyomhatnanak powerblockot is, meg glyph of essences savanna hitet hammmerbashra, meg az isten tudja még mit.

ILLNeo
Na jó de azért remélem azt aláírod, hogy ehhez is kell egy kis idõ...<#email>

ILLNeo
Ilyenekkel én is találkoztam elég vicces kinyirni a warri-t backfire-l mert folyamatosan course-t castol<#nevetes1>

Srácok ez kamu. Ugye?
Vásárolj szerkót a karidnak XD

Hat ez igen lol. Asszem Stealing Societynel lattam par hete h 2 warri helyett vittek 2 WK hexer necrot 1-2 re, es melee nelkul funoltak.. Mostmeg nezem a tournament mecseket es mindenki W/N WK elittel.

Milesz a következõ nagy okosság? Bemennek N/W k csapkodjak majd a 2 hilert baltaval, közben meg spammeli a wail of doomot?

istenem....

btw epekedve varom a percet amikor anet kiveszi ezt a mindblast taknyot a jatekbol.. uff

Mc Wolfy
nem azért, de ha pve-ben nem eszel valamit reggelire, akkor ott már gond van. 😄

jaja, igaza van. PVE-ben (és csak abban) a ranger egy caster ellen nulla. kiváltképpen az ignite arrows dual shotos charrok tudják szemet gyönyörködtetõ módon kinyírni magukat 1-2 lövéssel a fain invertertöl de a többi is meghal olyan massziv 3 lövéstõl.
Természetesen nekünk PvE teheneknek csak ilyen charr meg ilyenek ellenfeleink vannak, nem a rawr, mint nektek csodás prõknek, így csak az ilyen szánalmas dolgokról tudunk beszélgetni. ez van.

ILLNeo
CSAK pverol beszélek...eszem õket reggelire... meg a bosskat is

ILLNeo
kk, de tegnap állt csak össze a kép... még nem is használtam õket. Eddig a monk, ele, MM felállás használtam! De nezzük át! Köszi!

Mc Wolfy
Ranger caster ellen nulla? 😊