Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez lol.
ketten herokkal megpróbálhatjuk ha gondolod, pm me

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Vittem elite ward-os ele-t is de nem..
Kell Real Team hozzá nem szenvedek vele tovább.
Azért furcsa,hogy ez az egyetlen hely Elona-n ami kifogott rajtam😮
Végigsöpröm az össz VQ területet aztán itt ez a 40 majom(hozzáteszem vagy 6-7 ZB Priest van közöttük) és szétszedik a csapatomat.

★ 汤姆 李

ILLNeo
Az igazi karácsonyfa!! Must see!!!! <#fejvakaras>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

természetesen hero/hench teamre értem

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

hmm, ha jól emlékszem én aegis chainnel és unsteady groundos warder elével könnyedén megcsináltam

Gandara, the Moon Fortress VQ.Ezt kinek találták ki?
Mert hero-kal,Henchman-ekkel õszintén nem megy.Egy helyen teljesen elakadok azaz két helyen.A két szélén az Area-nak ahol kb 40 kournan katona várakozik.

Sabway,Discord Spam team akár más sehogy nem tudom legyõzni õket..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ILLNeo
Jah egyebkent elõször en is PvE javaslom, hogy megismerd a jatekot, hogy mi hogy megy... hiszen minden RPG más. Az alapja hasonló, de más.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

unlock nélkül azzal még nem sokra megy, a bevált módszer az ha a legszimpatikusabb kaszttal elkezdesz pve-zni, aztán ha már eléggé kiismerted és összeállítottál egy használható skillbart, akkor lehet próbálkozni pvp karival "low-end" pvpt 😊

ILLNeo
Kapásból csinálhatsz PvP karit, ha akarsz! =) Látom az a része érdekel egyenlõre jobban!

Gyakorlással igen persze. Egy idõ után úgyis megtalálod mi szimpi neked . 😊
Hegi90
0?
és gyakorlással lehet jó játékosnak lenni? ez az én játékom 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gw official wiki
ajánlom figyelmedbe a játéktipusok leírásához
pvp - van volt lesz
magyarok - sokan és valószinü mindenki megtalálja a maga közösségét
kockulni - ahhoz hogy képességeid meglegyenek nem sokat, ahhoz jól tudj játszani nagyon sokat
farm - csak pve és csak a magamutogatás miatt - ha csilli villi cuccokat akarsz akkor orrvérzésig ha nem érdekel a külsõ akkor 0 avagy nulla percet

Hegi90
ja még valamit kifelejtettem: kaszt balansz? 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
hello!

ma láttam, hogy egész olcsó a complete collection.

lenne pár kérdsem a játékkal kapcs.
Mennyire PvP alapú a játék?
Az 1v1 milyen?
Milyen GvG formák, játéktípusok vannak?
Közösség jó?
Magyarok vannak?
Mennyit kell kockulni ahhoz, hogy normálisan is lehessen pvpzni, és élvezni is azt? 😄
Farmolni mennyit kell?

Elõre is kösz xD

A VoR-t kicsit sajnálom az RA buildem miatt, de jó az még csak ésszel kell hexelni. Egy assa empathy nélkül is kinyírja magát egy kombóval VoR alatt, meg a primal rage warrioroknak is odabasz.

pve N/Rt spirit spammerek buffolva, gg ^^

*wod.

Btw ha mar reformaljak a ritut, kaphatott volna még valamit pvp-ben, azonkivul h buffoltak a spawning powert es ehhez igazitva nerfeltek a weapon spell durationoket pvpre.

Kellett mar eza lingering ill vor nerf is. Ugytunik a mindblast/distortion még várat magára. Annyira izgi lehet spamolni az 1-2, miközben shield nelkul blockolsz mindent, hogy huu 😄 De ugytunik szükség van rá.

Mindenesetre a soulbind ill. a vod sztem ismét népszeru lesz balanced ta-ban.

Lol,a bohócok átvették a gw fórum felett az irányítást!Oh noes!

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Weaken Knees nerf😞
Ennyit az új WK build-emrõl..

Innentõl minden Off jellegû hozzászólás kuka.Kérném ezt megelõzni sziveskedjetek;-)

Ez RESIGN!Ty tournysek -25

Nagy matematikus vagyok kisfiam,de ezt már úgy is tudtam.Gondolom ezért keresett fel múltkor a NASA is.

Ja amúgy pedig : EZ RESIGN!
xD
nyaff
Mkay boss ^^
Szerintem meg a kutyás srácnak van igaza.

Btw a kussoláshoz is joga van, csak nem él vele. Ahogy látod van itt skill rendesen. 1-4 ig egész jól számol a tag, gyanítom ha nagyon akarna még 8-ig tudna, elvégre õsprõ gw-srõl van szó. Bár a 10 ben már kicsit kételkedem..

Lee megkérlek bassz ki a fórumról,mert ezt már nem bírom! <#banplz>-by Shorlex <#law>

Hi Atisz,hogysmint megy mostanság íllllllyyyász barátom?

Én frissítem itt a levegot

ILLNeo
TE UNOD???? Képzelj el minket. Bánom is én mit csinálsz, CSAK ne itt rontsd a levegõt!

Jó lenne másról beszélni, de mindenki figyelmét lekötöd azzal, hogy ízléstelenül provokálsz másokat. Ennyi voltam.<#gonosz3>
Többet nem szeretnék errõl beszélni, így sok postot pazarlunk erre a baromságra. SOK AZ OFF!!!!!!!!!

Szerintem Claritynek joga van a saját véleményéhez.
-Nekem is, szóval ne szólj be.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

hát én nem voltam ott,lehet azért nyertek <#circling>

úgy látom megint én vagyok a téma <#unalmas>

ILLNeo
Van egy olyan topic hogy szólj be az elõtted szólónak. Ajánlom figyelmed! Ott biztos megtalálod a hasonszõrû társaságodat, DE ez itt a GW fórum.

Ettõl egyébként nemhogy király nem leszel ,de még egy kis Niemand sem.

épp most 1 perce láttam hogy hohot nyert a hent 😊 nyári szünet miatt ott kockultok? 😊

Lee tisztelettel megkérlek, mint forumozo, és mint guildmate hogy baszd ki ezt a nyamvadt faszu hülyegyereket a forumrol. Elöre is köszönöm.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

1.Az bloodspam és nem spike,2.ne beszélj olyanról,amihez nem értesz 3.kurva jó vagyok 4.<#mf2>

Mivan mar megin nemfertel be a daily bloodspike pugba, azert kezded itt ismét a flamet?

Egyebkent igen, direkt összehordunk minden hülyeséget, csakhogy elõcsaljuk a mr istencsászár pro-t a sötét zugából, hatha majd hozzatesz valami erdemlegeset az adott témához. Node a remény hal meg utoljára.

Ez epic. <#taps>

Pontosan,ez elviselhetetlen egyben felháborító és egyben jó érzés.Dudovec Sholex azért titeket is bírlak,nélkuletek én nem léteznék ezen a fórumon.Ti tápláltok a hulyeségeitekkel.Ja és <#mf1>

a szóhasználatomban az elöadta magát kifejezés azt takarja amikor valaki olyan érdemekkel kezd el dicsekedni amik valójában nem érdemek maximum azok szemében akik az adott témához nem vagy csak kicsit értenek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GWre az adott szitura lefordítva adni az észt hogy én 100 obsi armort vehetnék ha akarnék meg nekem minden missi soloban is gyenge.
azt hiszem miután 100% kitárgyaltuk ha nincs flame nincs gond és mindenki boldog témát szerintem hanyagoljuk is

SZEG007
Akárhogy néztem ide direkt egyetlen szándékkal járt provokálni vadidegen PvE játékosokat, miután gw2 forumrol bannolták ezt máshol nem tudta elintézni hát maradt az sg. Bárhogyis nézem az nem egy elfogadható stilus hogy valaki troll-ként viselkedik egy frorumon.

Meg az is jó amikor nincs helyed felvenni amit dob a chest xD
Jólvan, részemrõl is. Csak én is elmondtam a véleményemet. =)
Oké, szíved joga, meg végülis mindenkinek.De mi az hogy elõadta magát? O.o
Van egy stílusa, ez tény, de akik szeretik , azok épp ezért szeretik =)Csóközön
ILLNeo
=) Frankó... én (PvE)TEHÉN vagyok! Nekem elég egy elite dungeon hogy kiessek a cipõmbõl! Talán majd befejztem az osszes storyt... nem mert akkor meg HM-zni fogok <#eplus2>

az elsõ hohot nyerni jó érzés, a másodiktól már csak azt nézed mit dob láda, aztán kieséskor bosszankodás... 😊

Nekem is fasza net van (direkt kábeles) csak az a probléma hogy a ház(nem gébház kockák) másik végébe jön be routerba és én meg rádióval fogom.Tehát UT3-ban is 400as ping elég fincsi.<#crazya>