Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A wow meg egy teljesen mas teszta. Ittis összeszedjük a csicsás geart, hiába nemlesz tõle "jobb" a karid. Bar erdekes, hogy szerinted aki azzal jatszik es "jol gearelt" es pvp-zik az kocka, vagy gazdag, mintha ahhoz a jatekszinthez ami mar gw-ben 'elismert' nem kene 'kockanak' lenni😄
A balancedhez pedig iszonyat játéktudás kell. Elég ha egyetlen ember kilóg és borul az egész. Warri nem jól spikeol vagy osztja szét sebzést, ranger nem jól ruptol vagy splitel vagy spikeol és oszt kondit, mesmer nem szakítja be saját skilljeit és lövi ki még a jó istent is, snare nem jókor és jót lassít, vagy blindernek nincs blindja pont spikera. Monkokról meg futókról ne is beszéljünk.
A legtöbb way ezzel szemben arról szól, hogy berakunk legalább 3 herot és õk tolják helyettünk, vagy odamegyünk és 1-tõl kezdve nyomjuk a skilleket.
GW az a játék, ahol a jobb gyõz hosszú távon, nem akinek több ideje volt farmolni, vagy elég dollár a számláján megvenni a tir nemtomhanyast.
Tény, a gw azoknak való, akik nem farmolással akarják az életüket tölteni, a pve részt 1-2 év alatt nagyon ki lehet játszani. És az is tény, hogy itt nem tudsz a kisebb szintû területekre bemenni kezdõket alázni. Ha noobok ellen akarsz menni, menj RA-ba, bár ott is elég gyakran pofára eshetsz.
Never underestimate the power of the dork side!
Ezen azert eleg jot mosolyogtam😊
Most biztos le leszek hurrogva, bar tulzottan nemerdekel. De szerintem
a GW az inkabb build wars, ahol probalnak valami altalanos felallast csinalni - lasd balanced, ami elvileg arra hivatott h a szembe jövõ meta wayek 70-80% at relative könnyen countereld vele. Ez hogy "keszülsz" a legtöbb build ellen vegulis vele, eleg komoly elonyt ad. Ugyvettem eszre ha GW-ben ha valami ellen volt több hasznalhato skilled, akkor nemvolt egy tulnagy mûvészet hasznalni és counterelni vele. Azaz ha valami ellen van hasznalhato cuccod, valszeg ha nemvagy bena siman be fogod szivatni az enemyt. Ha pedig nincs ellene hasznalhato cuccod, es az enemy tudja jatszani a wayt amivel jön.. akkor valoszinuleg szivni fogsz. A buildek sokszinûsége miatt,(ami a jatek egyik szepseget adja) lehet sok mecs ahol az egyik csapat alapban eselytelen, ami mondjuk nekem kicsit zzz.
Bar csak nekem tunik ennyire egyszerunek? (tudom van sokmillio mas apro tenyezõ is.. csak nagy vonalakban beszelek) .
Ezzel szemben pl wowban szinte minden karinak van ellenszere minden karira. Mindegyiknek van cucca amivel valamilyen szinten megtudja vedeni magat ha arrol van szo. Nyilvan ittis van builded (talent fa , ami lehet mondjuk 3-4 féle karinként) , de a karid skilljeinek a 80% nalad van minden esetben, buildtõl független, ami egy olyan 50-60 kepesseget jelent. A nehez benne meg az, hogy minden ellen van cuccod, de nagyon kell tudni, hogy ebbol a sokbol mikor melyiket nyomod el, ill melyeket milyen sorrendben, foleg hogy 1 perc feletti rechargeok vannak a durvabb kepessegeken. Keybindem nagyjabol 3x annyi van ott, mint gw ben. A jatekban pedig sztem iszonyat sok damage modifyer dolog van.
Szal mig gw-ben jöhet soxor olyan team aki ellen a buildek miatt alapban nincs eselyed, akarmilyen jol nyomod akkorse... ezzel szemben pl wowban a lehetoseged szinte mindig megvan arra h nyerj,(nyilvan azonos szinten gearelt pvp re gondolok), csak nagyon tudni kell azt a sok cuccot hasznalni. Persze jön soxor a szöveg h pl wowban nincs a gear miatt balance.. Igazabol ha nekiallsz pvp zni es tolod par hetig, siman meglesz neked az a PVP gear, ami statokban 95% at adja annak amit a leges legesdroidabb allatok hasznalnak. Ez az altalanos pvp gear sztem hamarabb elerhetõ, minthogy valaki kezdõként kiunlockolja a metawayek skilljeit gw ben, meg a maxos cuccokat pvp re.
Amit gw ben nagyon jol megcsinaltak az a pvp only kari, akinek adhatsz mindent. Rengeteg dolog kiprobalasara ad lehetoseget, nagyon keves befektetett idõvel. Valszeg ez a feature miatt jartam be esterõl estére mindig kiprobalni valami ujat.
Nem szeretnek itt gw vs wow vitat, vagy barmit. Csak elmondtam a szemelyes velemenyem mindkét gémrõl, - en a wowot erzem összetettebbnek.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
WoW:"Szerezdmegillipengét és te leszel a "R.A.J""
Szal ez a "tömeg" alapu tudas, hat nemtom😊
★ 汤姆 李
Tomy Lee töröld pls 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Várni kell itt kicsit.
Összeáll foc team fele idõ alatt meglesz.Curse 18/19-el.<#circling>#circling>
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ranger-el kell fowsc-re mennem?Nem fogják fel,hogy nem jók ROJ helyett a barrage és egyéb skilleik?FoC build még csak-csak de ez...
Amúgy sem volt utóbbi idõben hú de nagy a drop erre még a játékélményt jó team-el is elvették.Grata.
★ 汤姆 李
Ettõl készültem ki! 😉
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Amúgy mi az a hatalmas hiba?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Zaishen Chest ultra rossz mostanában...
★ 汤姆 李
Ezt a hülye kérdést istenem😄DDD
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Curse Resto benne,hogy használja már(nálam Master) Shadow of Fear-t😊)
Main karim egyenlõre Rank 10 norn/R.8 Vang. warri-val idézgetem Ebon Assa-t lvl19 aki 14mp-ig úgy írtja a népet,hogy jó nézni lol
Opcionális skill-ekkel még kicsit tanácstalan vagyok fõ karakter-nél..
Hero Battle-n nem próbáltam még,VQ+HM Dungeon egyéb pve téren kivánlóan vizsgázott!
★ 汤姆 李
Legalább berakhattál volna vmi arcane mimicryt, vagy archan echot. 😊
Lesz valami Necro megoldás:-)de lehet bevetem a Sandstorm Warder ele-t<#nemtudom>#nemtudom>
Thx!
Lantee ingame kereslek ..
★ 汤姆 李
-tehát, ha neked volt ez a fent említett quested, vagy esetleg még meg is van, akkor ez is nagyban nehezítette/nehezíti a dolgodat.
Ha ketten mentek, akkor vihetitek a 6 necros buildet is.
http://pvx.wikia.com/wiki/Build:Team_-_Two_Man_Necroway
Nekünk be szokott válni. 😊 És sok sikert a továbbiakban, remélem tudtam valamennyit segíteni.
IGN: Time To Die Sweety (nem röhög) .)
Amúgy ha vitt volna 3 raktárost az is elég lett volna.Kimentek 7-en lol
★ 汤姆 李