Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Meso best build
esõ slotba megy a VoR utolsoba egy Ressurrect Signet és CSÁ. Szakítok vele mint állat. A Vanguish is lazán megy vele.
Köszönöm VoR melletti voksot! <#wink>#wink>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Szerintem jó a VoR még most is, ha ésszel használják, én kedvelem. A másik kedvencem amúgy a Primal Rage warriorokra tenni spike elõtt, repkednek a 180-ak, észbe sem kap és már halott. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nagyon diplomatikus és szakmai! Akkor 50-50% igazunk van Lee-vel.
De kétségtelen tény, hogy gyengébb mint volt. nem használhatatlan, mert egy VoR - BF duo igy is keményen odanyom minden egyes castnál 150+ armorfüggetlenül egy casternek, de az nem 200+ mint volt, plusz nem instant a cry damage ergo van idö kihealelni, sok kicsi sokra megy.
szoval nerfelve van amit használsz keményen.
btw nem akarjátok nekem kifarmolni az avicara scalpokat? 😛
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Hát valami csak lett vele...😄D
★ 汤姆 李
R.E.S.P.E.C.T. <#worship>#worship>
/KNEEL
/dance
ma utána jártam egy kicsit. GW2.hu sincs megemlítve a nerfek között pedig azt figyelem folyamatosan, PvX pedig a következõt találtam.
Hát ennyire van nerfelve:
VoR or Die
(még mindig def elite)
El kell adni..
★ 汤姆 李
Never underestimate the power of the dork side!
Viszont el lehet kerülni Glyph of Energy-vel és ha éppen recharg-ol akkor azthiszem swap 40/40-re és megugrik az energiád.
GoE tuti mûködik,swap weapon-ban nem vagyok biztos.
★ 汤姆 李
(Qrva sok meló)
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
kimerülsz az adott spell varázslásától. de egy instant castnál mi a lószartól merülnél ki? 😛
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Készülnek fesztiválra azért lehet ilyen borzalmas lag?
★ 汤姆 李
Ha nem megoldható akkor Ritu Lord hero-t micro manage-elni és szigorúan a target látómezõjén kívül hagyni.Ekkor biztos a siker.
Paragon-nak vannak ehez jól használható skill-ei,Mesmer egyszerûen tökéletes ehez a hero way-hez ha full interrupt!
Én W/P😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Beszerzel pár +1-es rúnát(mondjuk jópárat😊) és csak azt cserélgeted rajtuk ha váltasz.
Hero Spiritway
★ 汤姆 李
Van 2 dps warri 1 mark of pain Spike Necro aki tökéletesen együttmûködik 1 Edge of Extinction spirites Rituval és van 1 heavy hex és condi remove-healer Monk.
Spiritek le mind valami profi HCT-hsr fegyóval vagy egyfolytában summon spirit,Necro target-el 1 mob-ot warri nekilendül gyakni,ritu techoblade-ezik,acces rage, monkokat shout-at interruptolja eközben spiritek szórják a dmg-et.
★ 汤姆 李
Mi az a manly spike?
★ 汤姆 李
Nekem kellene az a BDS onnan😮
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Tegnap Altrumm Ruins környékén sosem látott
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
És minden nagyobb updatenél annyi új build és fölállás van, a régiek meg eltûnnek, hogy tulajdonképp újra meg kell tanulnod a felét a játéknak.
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Ne menjunk át az azért paradoxba. Pár posttal ezelõtt meg azt mondtad h mennyire ottkell lenni jatektudasban ill mennyire nehez kijatszani bizonyos posztokat stb. Mostmeg hogy 3 nap alatt jo pvp-s lehet az ember?
Maradnak a jó magyarok Eeeeeejjj!!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
★ 汤姆 李
Minek francnak neked ilyen<#fejvakaras>#fejvakaras><#zavart2>#zavart2>
★ 汤姆 李