Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jártál már amugy TA-ban? Csakmert lehet éntudok rosszul valamit, de magebane rangernel dshot, magebane, savage, debil alap. Ez akarhogy is szamolom 3 interrupt. Ahol csak kettõ van, ott azért mert melandru van magebane helyett.

Btw kösz Tommy h törölted az 1 oldalas flame mentes optopic postomat.

Jajj zozi látom kemenyen nyomod a pressuret ittis az F5 keyre, hatha jött valami ujabb post amire okadhatsz.

Amugy hogyne lenne titlém. Legendary mindblast spammer. 1 millio kilõtt mindblast után kapod meg, illetve kell még hozzá 10k minutes burning damage caused on opponents is. Dehát gondolhatod h már azis rég megvan, elvégre van immolétem is. Egyébként nagyon imba a cucc, mert csak gvg-s mapon lehet bekapcsolni, és amig aktiv minden rád érkezõ mindblastot reflektál. Sõt van egy rejtett képessége is, hogy amikor jön zizzentzoli es nyomja a bloodspikeot, akkor minden egyes bloodspell után 80yardon belül minden foera 1500 fire damaget tol.

Egyébként teljesen õszintén leszarom h milyen titled van, milyen guildbe nyaltad be magad, meg hany ev RA alatt farmoltad össze a g7-ed.
Ide amig flemelni jarsz, kötekedni meg arcolni addig egy darab szarnak nezlek, lehetsz felõlem te rawr kólerje is.

kultúráltan a fórumozást,menni fog az!
Nem tudom mennyi idõt emészt fel egyes embereknek megírni a trágár hozzászólásokat de biztos nem annyi mint nekem ezt törölni...

★ 汤姆 李

Mc Wolfy
Nem azért, de én még csak RA-ban láttam, meg esetleg AB-n olyat aki 2-nél több interrupttal jön rangerként. Igaz egyszer én is. Vicces volt, amikor a warrinak minden ütését is szakítottam. 😄

Ja és azért csak mert RA-zol, még nem kell hülye builddel jönni. (SF eléket meg amúgy is meg szoktam enni RA-ban MB-vel.)

Never underestimate the power of the dork side!

köszönöm hogy tanitasz mester!!!
hadd jegyezzem meg, hogy nem én kezdtem a sirást hanem a sok hozzád hasonló bal**** a mind blast distortion ellen rinyál. én csak annyit vetettem fel, hogy ha lehet keményen szopatni egy karaktert egyik részröl akkor a csotány is gondolkodjon el, hogy kussolni kéne ha az ö kis 4 éves metáját kellemetlenül érinti egy build. de látom ezen a forumon tényleg ha van 1-2 ember aki a szavak mögé lát a többi az ilyen szánalmasan felszines demagóg, aki azt hiszi hogy õ szarta a spanyol viaszt.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Tanulj meg fake-elni, figyelni az ellenfelet és váltani 40/40 és shield set között. Ostobaság miatt sírsz, a poison ranger az egyik legjobban balance-olt template a játékban, nem véletlen, hogy 4 éve is már vittek savage, distracting shot-ot és most is viszik, és soha nem kellett nerfelni, rajtad kívül senki nem sírt miatta, mert nincs is miért. Igen a hozzád hasonló bal****okon én is jót szoktam mulatni RA-ban, amikor egy karakterrel kikapcsolok 2-3 castert, csak mert buták <#circling>

pm ingame:Majd en healellek

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

kösz, megnézve a karakterlapomat, tényleg az!

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ha meg nagyon fáradt vagy vagy vmi szóljál. nekem jó bármikor
okés nincsen semmi baj én ráérek 😊
ILLNeo
lehet 22:30 lesz belõle mert határidõs melóm van. Amint tudok jövök!! (bocs du. derült ki) SRY

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

irj majd ide aztán jövök
én ittvagyok!! 😊
Atom az eléd Shorlex! <#eljen>

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Hat sztem kissé elfogult vagy😊
Egy mindblastert azert megnezem, hogyan szaggat hülyere a ranger.. Igazabol a magebane egyedül amivel rendesen tudja szaggatni, a többi szepen belemegy a blockba.. Tudom, epp eleg ha a magebanek bemennek... Hat nem feltetlen eleg, fõleg ha 3 van ellened egyszerre... Amugy, nemtom milyen "50 mana"-ra gondolsz ?
Szted majd nyom 2x 25 manas rodgort fake castot ?😄😄 A fake cast amugy alap kb sok classnal. Amikor balanced TA necrokent egesz mecsen ott all az arcodban a ranger es probalja kidshotolni a plague sendinget, hogy szetrohadj a pressureben + a deep woundban , akkor ha nemtudod magadrol leszedni huzomasabb ideig, akkor elfog fogyni a monk, temeg kihalsz , mert nemfog tudni kihealelni idõvel. A plague sendingre volt h 3 fake castot nyomtam egymas után, hogy kilövessem az interruptjait. Mondjuk igen az 1 manas skill, de fireben is bõven van 5 manas amivel lehet interruptot csalogatni.

Alapvetõen az a "baj", hogy sok dologban pve bõl indulsz ki. Nyilvan ott az a lenyeg h minel gyorsabban szetlõjj mindent amit eléd rak a comp. De pvp ben meg altalaban az a tax, hogy nemhagyod a masikat ervenyesulni, idõvel fölé kerekedsz es lassan, de biztosan megdaralod.
Ezert mondtam h az interrupt szerves része a jateknak, és kell is bele.
Közelse huzhato 1 szintre az ilyen mindblast majomkodással. Interrupt classok eleg regota benne vannak a jatekban, es igazabol eleg nehez jatszani õket. Szal szidhatod a csókát, hogy erre elvez - de valojaban sok közülük csak nyerni akar, es ezert vallalja be az egyik legnehezebb szerepet. Most ne abbol indulj ki, hogy bemesz valami "gyakorlos" pvp-re, es bejön oda valaki interruptot gyakorolni, es sajnos epp teged talalt meg szíring flém spaming közben.. Elõfordul.. Mindenesetre a rangerre ugy tekints pl egy 4v4 be, hogyha nemszaggat rendesen akkor eleg nagy sanszal hal ki a csapat. Szal lehet szidni az arcot aki tolja vele, de probald meg teis egyszer komoly ellenfelek ellen. - Megfogod latni, hogy azert nem olyan egyszeru pl rechargeon kilõni a warri elite hammer attackjat, a necro plague sendjet, a masik ranger applyjat, a monknak mindig egetni a manajat, plus mindenkire poision.. Sok iranyba kell targetolni, jo reflex kell , meg jo ping. Egyszo, mint szaz - egy olyan kari ami regota szerves reszet alkotja a pvpnek, es igazabol szükség is van ra teambalance szempontbol, raadasul kell hozza skill is.

Ezzel szemben ott a mindblast, amihez igazabol nemkell semmi. Csak mennyel aztan spamoljad a szemetet meg blockolj mindent. Merthat igen, all a kis 40/40 setes vezna pitcha , es igy a kis wandjaval beblockolja a fele repulo 20 kilos kalapaccsal meglenditett ütést.D Nekem menincs olyan skillem warrival h 15 secenkent 3 secig vissza lõ minden spellt arra aki lõtte rám? tudom imba lenne, nemis kell.
Ha alapvetõen egy ilyen mindmaki jön valami laza pvp-n, az meg nem gaz. Csak amikor RA-t syncelnek, meg TA-ra bejönnek 3 mindblastal az kissé idegesitõ. Alt azt a taxot probaltuk ellenük, hogy a magebane ráült az egyikre. A másikat pedig megallas nelkul ütöttem a magehunteres hammerrel + wandozta a necro + defile + dobalta meg assszem a monk is spearrel a healek között. Igy az egyiknek egett lefele a manaja eleg gyorsan, mig a másiknak idõnkent kilett lõve par spellje. De a durva az egeszben h meg igyis kipreseltek magukbol egy-ket killt altalaban mire elfogytak volna, aztan vegulis nyertek... Bár volt h miénk volt a mecs, bár akkor magehunter warri helyett, whirling axe volt.. Igazabol rohadt idegesítõ ellene jatszani, fõleg azert h a 12 eves noob kispöcs is majdhogynem ugyanolyan pressuret tol vele, mint egy tapasztaltabb player. Engem elegge felbasz h az anet ezt nemlatja be, es bennhagyja a jatekban, ezt a nooboknak valo imba fost..

nézd, tulajdonképpen megint eljutottunk oda, hogy mindig minden a gévégé szempontjából van értékelve. konkrétan leszarom hogy gévégén mennyire jó az ele, te meg nyilván azt szarod le, hogy más, low end pvp-n mennyire ócska.
nem, nem próbáltam interruptolni, mert nekem - másokkal ellentétben - nem okoz kéjes örömet a csótánykodás, ergo nem 6/8 ruptskillel megyek játszani sehova.
szvsz egy SF elének nagyobb damage outputja van, jobb gyogyulással, és ha nagyon kell még a manát is meg lehet oldani distortion-el együtt. Nyilván háromnegyed órán keresztül nem lehet splitben ott állni, mint mind blast barátunk egy helyben, különösen nem a derv verzióval, de hát valamit valamiért.
beszakitani a saját rodgortodat... ahogy I1Q is mondta, azért blast ide vagy oda ennyire nagyvonalu nem lehetsz manával. egyszer megcsinálod kibirod, kétszer megcsinálod blast majomnál is érezhetö az az 50 mana.
de mit is beszélek én szánalmas pve tehén, életemben nem eléztem azt se tudom mi az

aha értem köszike! fennleszek akkor 9kor😊
Mc Wolfy
Amúgy aki kicsit is jobb játékos, az beszakítja a saját spelljét, ha nyomják a szakítást.
Hosszú távon meg tényleg annak az elének van az egyik legnagyobb pressureje. 70dmg/sec és 7-es degen folyamatosan(14 hp/másodperc), meg van 75% block, gyógyul mint állat és van egy kd-ja is, amivel ha ügyesen csinálod beletolsz 3-400 sebzést mire fölkel.

Egyébként most gvg-n a metában is van ilyen. ellene azt csinálják, hogy folyamatosan szedik az enchantot és lopják az nrg-t. Ennyi.

Ja amúgy Shorlex, próbáltál már nem csak RA meteor shower warrik ellen interruptolni?

igen, ilyen szinten blokkolni.
van egy "disztorsön majomnak" 75% blokkja ergo minden 4-ik ütésed igy is talál plusz van egy másodperc amikor minden talál, a magebane meg mindig talál.
tegyük fel, hogy nem használ blokkot a majom, akkor mi van? jön az enjoyer eppláj pojzön másik majom, odaáll melléd, nehogy a trópusi békagecivel átitatott mérgezö szent nyila egy tizedmásodpercet is a levegöben töltsön (mer ugye read the windot nem használ, mert a wiki azt irja, hogy szpredelni kell a pojzönt akkor vagy nagy király), majd egészen közelröl az ánuszod mértani közepére elkezdi a szarjait lövöldözni. Na most ha van egy 40/40 szetted, akkor a májnd blászttal - ha bejön a cast felezés - esetleg bele tudsz löni egyet, amitöl eppláj pojzön janinak lemegy az 580-600 életéböl 30 HP (azt a kurva, de kemény DPS, tényleg nerfelni kéne ezt a mind blastot) de az összes többi spelledet, ami alapbol 2 seces 40 casttal együtt szakitgatja a picsába, kökemény csékverések közepette.
Ergo ha rád száll, jó ha el tudod löni minden 3-4. spelled. De ezzel senkinek nincs gondja. Ha minden 3-4. ütésed talál, már mindenki nyihog és prüszköl. Ha rádszáll egy knockdown hammer warri, és ha jól csinálja egy spelled nem tudod ellöni, az nem baj. Ha az ele blokkol, akkor mindenki prüszköl.

tudod mér van ez? Mert ebben a játékban a pévépében az a kerály, aki csótánykodik. az interrupt rángér, a póver blokk majom meg a devásztéting hámmer, imhol egy pálm sztrájk trampling óx, az a nagy király, aki egyszerüen csak DPS-elni szeretne effektive csótánykodás nélkül az meg halott. Ám ha mégis kitalálnak valamit ami kemény ellenfele lehet a csótányoknak, akkor rögtön elöbujik az összes az odújából és elkezd átkozódni. Miért? mert a megszokott kis csótánykodását veszélyben látja. Na ezért prüszköl minden majom aki egyébként nem is a mind blast, mintsem a distortion ellen pofázik.
És mivel nagy a hangja a csótányoknak, panem et circenses majd nerfelni is fogják a mind blast distortion elét, oszt lehet tovább csotánykodni. Hajrá.

ILLNeo
Elöljáróban csak annyi;

Biblia: katt ide
nyugodtan veheted szó szerint. Enélkül sehova.
Build segítség: PvX
Sokat segít majd a skilljeid kiválasztásában, az attribok beállításában, és azt hiszem van komplett runánázási koncepciók is némely buildhez

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Igen..., neked! =) de ha megnézed a post jobb alsó sarkát akkor egybõl kiderül.

aki megabane shot-ként ismeri annak furcsa amit írtam, de az nem megabane, hanem magebane. Na még egyszer: nem mEgA hanem mAgE. 😛

"médzsbén sót" ez mi?lol
A másik hármat megfejtettem^^

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az interrupt szerves része a jateknak. Tudom a blocking is... Nade ilyen szinten blockolni shield nelkul, ilyen dps-el... hat 😊

ööö ez nekem szolt?
ILLNeo
Shorlex erre az írásmódra meg kell tanítanod <#nyes>

ILLNeo
Holnap 21:00 beszéljünk ha az neked is jó. Szivesen segítek! =)

Nem, az a dolga😊
De egy olyan esetben amikor van mellette 3 perma blocker és a monk ilyen tipikus "csotány" - smoke powder def + return , akkor kissé elmegy a kedvem warriként :o

SZEG007
baj ha kiteol a monk?

level 9-es necro/elementalist vagyok de iszonyat gyenge valakinek nincs kedve megnézni in-game?
annyira agyfasz amikor bejön 2 buzi médzsbén sót, szávádzsé sót, disztrakting sót eppláj pójzön faszláma, és két decit spriccel örömében mind amikor egy kurva castot nem tudsz elnyomni, mert ö a jani lövöldözik, de ha mégis, akkor jön a póver blokk faszagyú aki kikapcsol a getrába hosszu másodpercekre hogy pislogni nincs idöd
nerfeljük a mind blastot, tényleg semmi más skillnél nem indokolt a nerf, csak annál!!!

Nerf mind blast! Enis ezt mondom egy ideje, de ugytunik nagyonszereti valaki az anetnel, hogy a legutobbi updatekor nemvettek ki a jatekbol.
Annyira agyfasz amikor bejön Ta-ba 3 mindblast majom meg 1 kiter monk, aztan üssed amelyiket tudod. Bar a lamabbak ugyanezt a timet viszik RA-syncelni.. Ott meg finomabb szembemenni egy ilyen csapattal <#boxer>

Sziasztok!
Ma vettem meg a guild wars coplete collection-t! A nevem a játékbe Zoli The Incredible! valaki keressen meg aki unatkozik jólenne egy kicsit beszélgetni vmi magyarral aki ért a játékhoz! köszi elõre is
Mc Wolfy
És szerinted õt hol érdekli egy burning? 😛

Amúgy vor azért lett így jóval szarabb, mert nem lehet közben wastlersezni, vagyis lehet, csak jóval kisebbet sebez.

MBben semmi durva energy managmentnek jó ha nincs enchant remove de azon kívül nulla. gyenge damage és kész. az hogy három ele lenyom egy monkot ott gond van. biztos voltak még egyéb tényezök vagy a saját csapata körülötte fagyit nyalt de hogy bárhova elindulni úgy monkolni hogy nmincs egy ps vagy sb nála hát szevasz. az hogy szépet tudnak damagelni az elék AMÍG van energy hát igen ez a dolguk de bakker egy ranger- egy ele kilöve - egy assa - egy ele kilöve - egy mes - egy ele kilöve - könyörgöm mit csinált addig a team míg a monkot három szottyos ele lespikolja?
ha leszedik az eléröl az attunementet mennyit tud castoli - 2-3 ennyi és energy szevasz (na nem a flare spammer o.O) na ezt húzza fel MBvel - megnézem hogy utáná mit csinál vagy biztos spammolgatja a kemény 60 damaget ami egy wariba már csak töredéke. aura of rest meg max covernek jó healnek a nulla. rodgortal kapsz 100hpt - igen - egy sin leveri 2 másodperc alatt - tudom sok kicsi sokra megy de megnézem mennyire spammolja valaki a rodgortot mb ide vagy oda. ha healt akarsz elevel glyph of resto talán de azt meg szétruptolják. monk azért van hogy ö healeljen. mindenki fikázza a wammmmmokat de az senkinek eszébe se jut mekkora vicc a breeze ele.
köszöntem a szót ez csak az én véleményem

Burning-et pl warrival Plague Touch-al vissza nyomatom rá aztán röhögök rajta😄

Ha mindenki szídja akkor lehet alapja. Természetesen mindennek van counterje, de mint korábban leírtam, én azért nem kedvelem mert bármilyen noob kezében durva tud lenni. Aura of rest már alap minden elénél, és két rodgorttal felhealeli magát, szóval ha nincs monkunk elõnyben van. Volt olyan hogy három MB ele jött szembe, a monkunknak esélye sem volt ekkora damage output ellen, folyamatos burnben másodpercenként kb 100 hp vesztés, ez nem healelhetõ. Millió interrupt skill erõsen sántít, mert jóval lassabban rechargeolnak mind a 2 seces MB és a 3 seces immolate. Rangereknek is csak a magebane-nel van esélyük elkapni, az nem millió interrupt skill. Néha sikerül diversionnel elkapni, az ér valamit.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nem arról van szó,hogy gyengék.Épp az,hogy kurva erõs,ezért nem nehéz egy melee-t leölni 2 sec alatt.
ILLNeo
Pontosan ezek miatt a dolgok miatt alakul ki egy idõ után az ABban hogy minden csira engem követ mert ezekre megyek rá!<#eplus2> Ha ABzom. Cap alatt Warri tankol Fire ele bombaz, Monk heal és prot 1000el, és kész is full cap party. Ha jó a csapat így végigmegyunk 4-6 mecsset, és csak ugy szorodnak a postok: "gg 😊" Mert ezt így kell csinálni! =)

jah tudom biztos gévégére erös, és hát ez mindennek az alfája és az omegája ami miatt szopjon mindenki... omg

mindenki ezt a mind blast distortion elét szidja... pedig annyi counterje van mint az állat.
kap egy backfire-t pápá
jön egy non-szerencsétlenkedö anti blokk lead attack wild strike assa, pápá
jön egy warriors cunning vagy wild blow warri, pápá
büdös médzsbén sót rángér, pápá
blood magic necro, pápá
millió interrupt spell, pápá
vele szemben egy másik ele, akinél van aura of resto, pápá
monkra, ritura lassan és healelhetö módon sebez, pápá

akkor mit érdemes nerfelni rajta???

hetessel még nem annyira

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

+Lyssa's Aura ha pvp van ezerrel Survivor Insignia-kal.

Mesmer.

Elite Echo-s vagy Ineptitude-os esetleg Tease interrupt-Hexer Mesmernél nincsen jobb!

SZEG007
tele is van

😄D

Szerintem pedig azok a skillek núbok, amik wikirõl kimásolva nulla tudással bárki által imba módon használhatók. Ide sorolom a deadly arts-os assacastereket, a distorsion mindblast spammereket, spirit spammereket, touchereket, satöbbi. A másik szempont, hogy milyen pvp-t játszol, gvg-re nyilván sokkal jobb pl a power block, de RA-ban a hajadra kenheted, ha jön szembe 2 assa, egy wari és egy ranger. A mostani skillbarommal boldogulok ezek ellen is, de akkor is ha két monkos team jön szembe. A tudás nem a VoR-ban van, hanem az ellenfelek veszélyességének felmérése, az egyes hexeknek megfelelõ targetelése és jó idõzítése, mindeközben jó helyezkedés és ügyes kiteolás. Ha ez annyira könnyû lenne, tele lenne az RA glad 7 noobokkal.

Nerf mind blast!

ILLNeo
Ezt aztán jómegaszontad. Meg is fagyott bennem a vér. lol