Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek! Ha törölsz hozzászólásokat, akkor a te válaszaidat is töröld, mert ugymond csak a válasz marad ott ami "értelmetlen" és azt próbálják meg kitölteni. Csak egy röpke gondolat...
Egyébként sok ectot mindenkinek!
Beast99: annyiban javitanálak, h T.Lee csak házigazda, nem pedig moderátor és csak ebben topicban van bármiféle "hatalma"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Itt a szavazás:
Maradjak avagy menjek és durvuljon el a topic ismét::
★ 汤姆 李
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Amiben ronda szavak ill.off volt az mind törölve lett,igen.Értelmes vitákat,hsz-ást mindent ami játékkal kapcsolatos NEM töröltem!!
Ezt senki nem mondhatja,hogy feleslegesen törlök valamit,így mûködik ez mindenhol..
★ 汤姆 李
Hát jó tessék😄DDDDD és visszavonom kishaver jelzõt nehogy beperelj😛
★ 汤姆 李
T.LEE hajrá szépen mutat a barna csík itt. Azon külön jót mosolygok, hogy olyan embereknek szóltok be akik lehet, hogy s*gbe dugott kézzel is levernének egy meccsen az külön megalol.
Nem... nem kivánok a továbbiakban ebben a témában reagálni.
Ja és hogy ne legyen off a post. Én is RA-ztam tegnap, én is megkaptam hogy noob vagyok, mert be jött a 40/40 és a block a wardingra mindig, szval a ranger kissé ideges volt 😛
És "kishaver" meg társait azért kihagyhatod... vagy mondtam rád valamit? Vagy ettõl te most nagyobbnak érzed magad, hogy kishaver jelzõt használtál? Inkább töröld akkor.
Régen ide lehetett poénokat írni... nah mind1... Olvasok valamit.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Kicsit szánalmas így... akkor tényleg maradjunk inkább szigorúan a gw-nél, meg legyen trade, meg Traveler érkezés
<#falbav>#falbav>
Mind1 szerintem úgy is del lesz az egész...
még1szer sry...
Zavarban vannak emberek?Mégis mitõl?Aki nem off király és nem is volt azok ugyanúgy továbbra is tudnak kultúráltan fórumozni.Aki meg off-olni akar az ne írjon ide!
Semmi féle hatást nem érsz el.
Ha valakire többen mondják ingame,hogy noob az bizony noob ezért nem kell idegeskedni,ne add fel,bizonyára menni fog majd😄D
Am.addig örülj míg a warrik sword-al rohannak feléd és nem hammer-al vagy scythe-al.Ilyen esetben hamar elvéreznél...
★ 汤姆 李
Írok már, hogy nehogy a végén csak a házigazda hozzászólásai legyenek az utolsó oldalon (sok ez a barna csík nem illik az SG kékjéhez 😄). Most mindent kimoderáltál, vagy nincs hozzászólás?<#nevetes1>#nevetes1> <#fejvakaras>#fejvakaras> Szerintem írni kellene valami szabályzatot valahova, mert zavarban vannak az emberek. <#vigyor2>#vigyor2>
De hogy gw is legyen (mert ugye így kell írni postot mostanában 😉): Tegnap RAztam rangerrel, és csak 2 interrupt volt nálam, de azoknál is, akiket láttam játszani: savage/distract, vagy magebane/distract. Nemtom Shorlexel találkoztam-e. <#vigyor2>#vigyor2> De volt egy monk, aki nem csinált semmit, viszont all chatre folyamatosan írta, hogy help me! help me! vicces volt. Aztán a másik meccsen meg leszidtak, hogy nem hagyom õket rezelni, mert fcking n00b vagyok. Gyorsan vettem is elõ a bránerem, és húztam rajta kettõt, de nem volt elég, a kielégüléshez 😄. Még jó hogy "hígul a szakma" és van barátnõm, tudjátok az Eszter. A Vincs Eszter. <#vigyor2>#vigyor2>
De sajnos voltak mesmerek Emphatyval meg ilyen hülyeségekkel, én meg lõttem mint az õrült és belehaltam... nem értem miért vannak ilyen skillek a játékban. Meg vannak ezek a warriorok, akik szaladnak felém kardal, aztán ütnek 😄 Ez elfogadhatatlan. Teljesen szar az egész game mechanism nem értem miért nem írják már át az egész játékot a következõ havi frissítésig. <#banplz>#banplz>
de még mielõtt ezt kimoderálnád Tomy Lee, csak jelzem, hogy ez egy "csúnyán célzott hatást kiváltó ún. retorikailag agressziv metódusú post." Remélem kiváltja a megfelelõ hatást. <#vigyor2>#vigyor2><#banplz>#banplz>
Amúgy meg qrva meleg van. Arrafelé is nálatok? <#nyes>#nyes>
Player keres max storm bow-t na mondom úgytudom van nekem 1 r12 perfect.
Mutattam neki de árat nem mondtam mert már esküszöm félek árat mondani r12-es weaponra(gondoltam 10k körül lehet).
Erre,lol beírja chat-be srác 60k meg 1 unded Kirin lila.Nem hittem el mondom csak szórakozik aztán nem.Adott 60 platinát és ezt a Kirin-t lol😄
★ 汤姆 李
Mi az áruk kb?
Azért érdekelne mert nemtudom érdemes lesz e Wintersday-n most hétvégén a Cane Shards-okra rámenni.
★ 汤姆 李
Elõbb utóbb megjön az ilyesmi akár drop akár abból amibõl neked most lett.
Grata hozzá!
Gift-bõl nekem még nem volt jó dolog,Zaishen chest-bõl sem pedig rank-om 4 es zaishen de eddig egyszer esett asszem r11 draconic ami 40k körül volt csak.
Speed Clear-en fow chest-böl szedtem ki pár hete 1 obsidian blade-et(r10),na az sokat ért!Ez az 1 szép drop-om volt eddig mióta játszok.
Sok-sok celestial,demonic meg ehez hasonló fegyverek esnek dehát nem érnek semmit(mi több nem is lehet eladni csak sok idõvel).
Hálistennek ecto,shard szinten tartja az árát amivel csinálhatom a zaishen title-t.
★ 汤姆 李
számomra kevésbé zavaró már az effektek megállása - már túl sokat látam mozdulatlan öket^.
kilépsz gaméból aztán vissza és minden megy mintha aznap nem kockultál volna már legalább 8 órát ooooo
★ 汤姆 李
Valaki nálunk 21k-ért adta el az összeset.Ez "semmi" érte.Én megint kinyitottam szokásos summon dolgok és aminek azért megörültem 10 red candle..
★ 汤姆 李
vicc volt nocholasnak összeszedni a charr hide-t. pikenböl lerohantam hozzá útközben ki is esett 6 darab.
szerk:bár mos beléptem direkt megnéztem és minden mozog!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Texmode nélkül van a gond
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
★ 汤姆 李
jah és hogy Lee ne törölje ezt a postot merhogy nincs benne GW téma, izé mondani kell valamit... hmmm... akinek avicara scalp kell ne HMbe menjen mineral springsbe! bocs, most ennél több nem jutott eszembe.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
én jókat röhögtem, h Shorlex szidja az interruptereket, mert RA-ban semmi nem tud kasztolni 😄DDD
érted nem az a röhejes, h vki elmondja, h ez-meg ez most tul erös TA/HA/GvG-re hanem a játék egyik legalapvetõbb hozzátartozoját kezdi el szidni, mert õ RA-ban nem tud érvényesülni és EZ AZ ami nagyon vicces 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sztem ha elolvasod a postom amit ranger / mindblasttal kapcsolatban irtam valszeg rajössz, hogy nem RA a fõ profilom, de mostanaban leginkább semmi, mert nemnagyon játszom. Annak is nyugodtan utana nezhetsz, hany esetben fikaztam a hõnáhított gvg-teket, meg akár titeket azért, mert olyan pvp-t nyomtok, ami engem nemtulzottan erdekel.
("reszetekrol" viszont ez rendszeresen megvan, hogy engem le RA nooboztok, mintha semmi mással nemjátszanék- bár ha figyelmesen elolvasnák a TA-val kapcsolatos postjaim, sztem lehetne sejteni, hogy énse 2 hete telepitettem a gw-t. Shorlexet meg soxor azert csesztetitek, mert pve-s)
Nyuogtan nezd meg, hogy Shorlex enyhen csipkelõdõs ranger postjara hogyan reagaltam. Sztem teljesen normalisan irtam le a velemenyem a pvp metabol kiindulva. Erre bejött Clarity cimborank es elkezdte megint a szarsagot.
Mondhatod h flamet szitok, meg okoskodom. Utóbbit meg talan el is ismerem. Ez egy gamer forum ahol az ember elmondhatja a jatekkal kapcs velemenyet, meglatasait. Ha valamivel nem ertesz egyet amit irok, akkor szepen emeld ki es megbeszeljük. Énis ezt szoktam tenni másokkal. Bár tudom, igazabol akkora pro itt mindenki, hogy nemfog leallni erdemben diskuralni a jatekrol hozzamhasonlo RA nabokkal, nemde?
Sztem eszre kene venni, hogy ez a jatek es a legtöbb ember azert jatszik vele, hogy szorakoztassa. Nyilvan mindenkit mas fog szorakoztatni a jatekban. Shorlexxel regota ismerjük egymast, es teljesen mast szeret a jatekban, mint en. Es ugyan ingame meg hébe-hóba oltjuk egymast, hogy pve noob, meg pvp kocka stb stb, de komolyan sosem szolnank le a masikat azert, mert valami olyat szeret amit en nem.
★ 汤姆 李
Szerk.:ha ingame megkeresel(pm itt ingame nick-ért) adok build-eket és pár szóval jellemzem mit-hogyan kell.Ha nem akkor katt a banner-ra vagy pvxwiki-re😊
★ 汤姆 李
Ki lesz téve banner alá,hogy NO OFF-Minden ilyesmi hozzászólás törölve lesz!!!
Senki ne kommentálja ezt mert csak az újjait koptatja..
★ 汤姆 李
THX
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
1 - csendben mosolyogni a monitor elõtt, mert úgy is nekik van igazuk bármit, bárhogy is mondasz az ellenkezõjét.
2 - értelmesen reagálni, ahogy ezt megpróbálta Stone (érdekes ezt a hozzászólást valahogy mind2 ember átugrotta, és folytatta a témát mintha mi sem történt volna 😄)
3 - Troll módjára reagálni mint Clarity (bár ez tényleg nem "szép" dolog), hátha leesik valamelyiknek
Dehát nem. Sok mulatságos percet okoz nekem mostanában ez a forum. Gondolom ez után is fog, csak nem lesz Clarity. 😄
Szegény Clarity most biztos sír a sarokban, jól megbüntettétek 😄D Shorlex és Dudovec a király \o/ éljenek soká "RA huszárok".
Szóval sztem amíg ilyen szinten van a fórum másképp nagyon nem is lehet reagálni 😄
ILLNeo: csak kicsit vagy naív 😄 Itt értelmes vita?? Arról, hogy minek van szakítás a játékban??? Meg hogy szegény gyerek nem tudta máshol elsírni az RAban kapott sérelmeit csak itt (ez utóbbi inkább illene egy chatre, vagy ventri/ts)?? Hol itt az értelem? lol
Szóval okos enged, "vérpistike" beszól, a másik vérpistikének barátja a moderátor 😄 meccs lejátszva, ez jobb mint bármelyik szappanopera 😄D
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Most flame-eljél "ultra nagy xar" vagy mi volt az aláírásában XD
Szép napot nektek<#wave>#wave>
★ 汤姆 李
Ez így jobb lesz mindenkinek..
★ 汤姆 李
Csalódás számomra már ide feljárni, az utóbbi párszáz hsz 90%-a csak okoskodás, mellveregetés és arcoskodás.
Az RA pedig azért RA, mert hülye ember is tud játéktudás nélkül érvényesülni, és nehogy már az RA alapján legyenek a skillek beállítva, amikor a nevében is benne van, hogy véletlen/véletlenszerû.
GvG-t meg le lehet szólni, de csak akkor ha már ott bizonyított az, aki hangosan kiabál.
Dobronski meg csak olvas minket szegény,kitiltották SG-rölXD
★ 汤姆 李
Az egyetlen nem GW-vel kapcsolatos kifejezésem a "szegénységi bizonyítvány" volt. Az elõzményeket figyelembe véve ez igen enyhe, és sokkal szalonképesebb kifejezés mint a "csótány". Részemrõl téma lezárva, de ha már belemoderálsz itt a dolgokba, akkor utasítsd rendre azokat is, akik nem megfelelõ hangnemben írják le a véleményüket.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
2 nem GW téma
3 elnézést ha ezzel sértettelek de így tudtam lezárni ezt ami itt történt.
Más:
Létezik Chat,pm,ingame de le merem fogadni ezeket semelyik Off mester nem használja.Pedig kénytelenek lesznek Uraim😊 mert itt bizony továbbiakban ugyanaz fog történni,törlés opció..
★ 汤姆 李
Mi ez a trágár beszéd kérem? Szolok a nevelõknek azt szobafogság lesz vénás seduxennel, majd meglátod😊