Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kik azok? 😄

Mc Wolfy
Az egész egyben 10k forint alatt van, néhol 8k. Ha 2k-ért kapod darabját akkor abból kérek én is. 😛

Egyébként meg h haldokló... itt van egy csomó olyan, aki játszik fél éve és szerintük már mindent kijátszottak, igaz pvp-bõl max random arenát látták és pve-ben sem voltak még elit helyeken.

Never underestimate the power of the dork side!

tegnap runolgattam embereknek Shirot, és egy csomó partyban nem tudtam HMet nyomni, ergo mindig volt valaki, aki még soha nem ment egyszer sem végig factions-ben. Továbbmenve: még mindig van egy valag új játékos.
Úgy látszik tényleg vonzó a jó grafikájú, színvonalas "ingyen" játék, még most is sokan veszik újoncként.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

1) a 3 kampány között az a különbség, hogy mindhárom egy alapjáték, önmagában is megáll (nézd már, ez nem is különbség). más helyszínen játszódnak, más "kontinensen", de ha megveszed mindhármat van átjárás közöttük.
prophecies állítólag jó kezdõ játékosnak, mert lassan megtanít játszani (és ez így is van), én utálom mert lassú szarakodás az egész. factions gyorsabb, pörgõsebb, van 2 új kaszt, és lehetsz kurzick vagy luxon, éljen. NF a legjobb, szintén örült gyors fejlödés, és herok (általad irányítható NPC), ami megkönnyíti a játékot nem kicsit. NF a nyugdíjas karikezdõknek és a pöcsölést útálóknak ajánlott. jah és újabb 2 kaszt.
funolni NF-et ajánlom, de a 3 játék együttes megléte nélkül komolyabb dologra ne számits.
2) guild wars 2 nincs, max eye van, az egy kieg (meg a PvE monkom neve, hogy jön ez ide), na az önmagában nem játszható, csak az elõzõ 3 valamelyikével összefûzve. kedvenc helyem.
3) ne nagyon "tölcsél" mert itt nincs illegal game

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Úgy tûnik az embereknek jobban bejött a havidíjmentes és egészen tûrhetõ (ráadásul fejlesztgetett) pve, mint a hajdanán minõségi pvp. Ezt sajnos el kell fogadjuk. De azért pár évet én is elvoltam vele. Most már csak nyugdíjas üzemMoD-ban gvg, vagy néha még az sem<#vigyor2>

Nefürgyé le!

ja es Guild Wars 2 is van 😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Nekem az lenne a kerdesem hogy mi a kulombseg a Guild Wars Nightfall , Guild Wars es Guild Wars Factions kozott? most akarom kezdeni a jatekot es nem tudom meiket tolcsem😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Ha érdekel vedd meg a complete editiont.Folosleg kulon kulon megvenni.Kb 1 annyiba jon ki,mint az egész...
Ez Kell Neked,de lehet,hogy nem innen...

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

gibson9
De jó, hogy belinkelted ezt az oldalt. Minden tekintetben (külön-külön vagy egyben az összeset) jobban járok ha innen rendelem.

Szerintem pont úgy buknék vele, ha megvenném az egészet egyszerre és kiderülne, hogy tényleg haldoklóban van a játék vagy csak egyszerûen nem jön be, vagy esetleg nem tudok bekerülni sehova vagy nem lesz aki segítsen. Bár a Jszbázisban ez sem gond, mert még külön külön is olcsóbb mint az egész pack 😄

És sajnos azt is figyelembe kell venni, hogy jön majd (igaz nem mostanában) a GW2 és ez sem fog jót tenni az elsõ rész játékos állományának :/

Még mindig eladó az accountom, megvan benne minden: prophecies, factions, nightfall, eye of the north.
Full unlock, r10 hero, r3 glad, r2 commander
Fõ pve karin 23 maxed title, fow armor(monk)
A cdket is mind odaadom.
Ha érdekel, írj: [email protected]
errõl nem tudok nyilatkozni, de elfogadom amit mondasz.
lehet hogy a PvE tombol már csak?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Jszbázisban egyesével is csak 8000,-

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Hungarian Elite Necromancer Team
Most már tényleg áruljátok el plz.MI AZ A hent???
a hent nem is nemzetközi >.>
600. guildek vannak observeren, annyira nincs ellenfél. Neked ez jó alkalom, hogy egyszer kint legyél observeren, de igazábol nem poén így játszani.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Mc Wolfy
Akkor fogsz vele bukni, ha egyesével veszed meg. Nightfall pedig a legjobb kiegészítõ talán, mind tápolás, mind történet szempontjából.

Arról nem is beszélve, hogy a játékok "összeolvadnak", szóval a karakterednek is elõnye van belõle, ha megvan mind, nem csak extra történeteket kapsz.

Never underestimate the power of the dork side!

nem tom én pl. az 50-60. districtben szoktam álldogálni boardwalk alatt (és ez nem az utolsó dist), de ha nem amcsiban vagyok akkor is minimum 20-30.
és ezek csak azok szánalmas PvE tehenek, mint én, akik nine ringsel tengetik az ilyen hétvégét, hol vannak a prõk, éppen questelõk, stb stb.
de tényleg egy halott játék.
Egyébként szerintem a mind blast distortion elét nerfelni kellene.

Mephike
Szia!

Vedd meg a játékot, nem fogod megbánni. Ha elfogadsz tõlem taácsot, akkor a 4 részt egyben veszed meg. A tescoban láttam már 6k Ft-ért is,de ha 9k-ért veszed az sem gond.
Nekem a PvE része több mint egy évig kitartott, és a PvP-t még mai napig is minden nap játszom.
"Halott játék"? Erre nem mondok semmit, elég megnézned, hogy Z quest alatt hány szerver megtelik.

ja és éppen kutyát sétáltatok...
vedd meg, nagyszerû játék ez, lehet egy két helyen nem fogsz találni csapattársat, de ,hogy nagyszerû élvezetet nyújt az biztos

van sok magyar pve guild ahova könnyen be lehet jutni és talán még segítenek is

én a prophecies ajánlom elõszõr, mert az lassan halad és szépen megtanítja az embert a játékra

Ps: viszont lépten nyomon fogsz találkozni olyan emberekkel, akik valamilyen belsõ sérelem miatt, vagy csak simán szeretnek panaszkodni, el fogják kezdeni mondogatni, hogy halott játék blabla, lényegtelen nem kell rájuk figyelni...
gibson9
Most ezt arra érted, hogy számomra halott játék az elõbb leírt indokaim miatt, vagy arra érted, hogy nem sokan játsszák már?

ne vedd meg. halott játék.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

gibson9
Sziasztok!
Jövõhéten meg szeretném venni a játékot, de vannak félelmeim vele kapcsolatban. Nincs egy olyan ismerõsöm se aki játszana vele, angolul nem tudok, csak minimálisan amit más játékokból tanultam 😄 Szóval az lenne a kérdésem, hogy ilyen magyar guildokba, hogy lehet beszállni? És ha beszállok, akkor ott tudnak majd nekem segíteni? Vagy majd esetleg innen a fórumról valaki felkarolna kis tanítás erejéig, amíg bele nem jövök? Gyakorlatban jobban tanul az ember mint elméletben ugye.
Egyébként mivel nemtom mire számíthatok elõsször csak az egyik kiegészítõt veszem meg, mert akk csak 4ezer FT-ot bukok ha nem jön be. A "Factions"ra gondoltam, mert az "Eye of the north" csak 20as szintû karaktereknek nyitott kiegészítõ, a "Nightfall" pedig egyszerûen nem fogott meg annyira az olvasottak és képek alapján.
Elõre is köszönöm a segítõkész hozzászólásokat 😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem én csináltam és nem is tudom melyik létezik melyik nem ezért is írtam,hogy nem mind aktív😊

Gyanítom amugy, hogy a listát nem Tommy készítette, szal az esetben nem õ "hagyta ki". No meg van még pár ezeknél szélesebb körben ismert magyar pvp-s guild is, ami szinten nem szerepel a listán. Valszeg sok azért mert nincs honlapja v nemtom. Amennyiben Tommy csinalta a listát, akk nemszoltam😊

ILLNeo
Egy kis FUN:

Eternal Sword

Jó szórakozást hozzá! <#wink>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Ezeknek a guildeknek kb 95 százaléka már nem letézik <#confused>
hent már halott <#vigyor2>
😊 Igazad van.
SZEG007
hent az nemzetközi már😊

Hát- és igen most fényezek de nagyon xd- a -et. <3

Na mit hagytam ki?<#fejvakaras>

Mintha egyet kifelejtettél volna =(
AbbahagyomQQ
pisz
abbahagyod vagy másik acc lesz?

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Eladnám accountomat, proph+factions+nightfall+gwen
r10 hero r3 glad r2 commander
fõ pve karin 23 maxed title+fow
ha érdekel izgass e-mailen: [email protected]
Van pár jó Magyar Guild itt a lista de ezek közt elõfordulhat nem aktív Guild is.Magyar Guild lista
The Complete Collection csak errõl tudok ami all in 1.
Vagy megveszed külön mindet és hozzáfûzöd az alaphoz.

Én szivesen GW-znék ujra,hal ennem egfelelö társaság,és jó klán😊.
A másik fele^^,hogy sajna csak az alap játék van meg,nem tudjátok ojan pack van amibe,alap játék utáni kiegészítõk vannak?^^
Nem baj Silvery,majd egyszer a travellernek is lesz arany kopenye.És lehet majd Shorlexnak kidobja,de nem valószínu.Ugye?De Tomi majd megoldja!
Tomi kidobja neki,úgy mint a postjaimat
én vettem a lapot, és szakadtam a röhögéstõl speciell.
azért csak a pontosság kedvéért hadd jegyezzem meg, hogy részben vizuális részben egyéb metakommunikációs eszközeid sajnos elárulták, hogy ez bizony NEM retorikailag agresszív támadóstílus volt, hanem valóban kemény szarkazmus, irónia. ezt még gyakorolni kell =)
szerintem egyébként nerfelni kellene a mind blast distortion elét, mert gonosz tûzvarázslatokkal perzselé bababõröd, miközben - ha nem készülsz ellene - nem hagyja hogy megüsd. kipróbáltam és nálam tényleg hatott. gyorsan, és akár 24 órán keresztül.

Örülök, hogy azért pár embernek "átjött". 😊

2 vs 3 interrupt: Teljesen igazad van, egy összerakott team buildbe az illik, amit kitaláltak bele, azaz ha a ranger full interruptra kell, akkor arra kellhet. Gondolom arra megy ki a játék, hogy mindent megfogjon, és egy "hiba" végzetes lehet, ezért kell. Arra meg tényleg nem gondoltam, hogy valaki azért megy RA-ba, hogy TA-ra gyakoroljon, ne gvgre 😄 sry. Amúgy azért lett benne, mint "poén" mert igyekeztem, hogy mindenki bele kerüljön a történetbe, aki szerepelt itt (kivéve a kis "trollunkat"). A történet egyébként igaz, csak kicsit szinezve lett, hogy mindenki magára ismerjen. 😊
A trollhoz meg nem kell hozzászólni, és abbahagyja, mert megunja. Vagy nem, de akkor ügyes moderátorunk ír rá egy scriptet, és észre sem vesszük. 😊 Sajnos újabb alapot adtam neki a hsz-emmel, erre tényleg nem számítottam, és nem ez volt a célom vele. Eszerint neki sem jött át teljesen.
T.Lee: ha visszaolvasod ezt a fórumot, akkor (sajnos vagy nem sajnos), ehhez a fórumhoz hozzá tartozik egymás "piszkálása". Ilyen a gw közösség (pvp vs pve, gvg vs ha, lameway vs balanced, vagy mittomén milyen viták mindig kialakulnak, és ki is fognak alakulni). Persze a nyomdafestéket nem tûrõ hsz-ek repülnek mindig (látom is hogy dolgozol rendesen most is a trollunkal gondolom nem kicsit idegesít már). De pl Atisz-al asszem pár hónapig futtatunk "eszmecserét" a kalapácsos illlyyászról, és azóta szállóige is lett belõle és inkább szép emlék már, mint idegesítõ (legalábbis számomra). Szóval nem az a baj, hogy moderálsz, hanem a közösségi jellegû hszek (amit pl most kénytelen voltam PMben intézni dudoveccel) simán hozzá tartoznak az "értelmes" vitához, annak ellenére, hogy egyetlen egy skill, vagy kaszt megnevezés nem szerepelt benne, sem traveller.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Értelmes??Neked nincs értelmes postod,majd ha lesz bennthagyom természetesen.
Egyszer már banolva lettél nemrég elõfordulhat ez mégegyszer

Alez erre a nick-re ne válaszolj amire tetted.Nemrég lett banolva csak visszajött másik nick névvel a szerencsétlen.Elmegyógy intézetben él szegény hagyjuk még mielött kárt tesz magában-.-😊)

LF PVP GUILD FOR SUMMER FOR DAILY EPIC PVP!
NEEEEEEEEEEEE TOROLD KI AZ ÉRTELMES POSTJAIMAT!!!!!FELFOGTAAAAAAAAD????!!
ÉÉn törölni sg superstár mivan? El vagy tájolva szerintem, én csak egy ártatlan nézelõdõ warrior vagyok. Távol álljon tölem bármi ilyesmi dolog. Egyébként ha már itt tartunk BEG-es vagyok, talán ez a név azért mond valamit. Nem akartam beleszólni az itteni dolgokba bocsánat, ezekután nem is fogok. További szép napot!
Hat utána olvashattál volna jobban is. Valszeg azért egyoldalu a moderálás, mert a nyomdafestéket nemtûrõ mocskolódás is egyoldalu volt. Részemrõl volt asszem 1 post ahol darab szarnak neveztem Clarityt , bár szóltam is Tommynak h törölje miután véget ért a flame party. Az megint más kérdés, hogy ez a jelzõ enyhén finom volt ahhoz képest amiket õ írkált rám ill Shorlexre napi rendszereséggel randomban. Moderálva is lett. Hapedig flamereket ill a közösségromboló magatartást támogatod, akkor ez valóban nem a Te helyed.

En spec röhögtem ezen a poston. Bár a 2 vs 3 interrupt még mindig nem teljesen értem miert "poen". Elvégre kiveséztük sztem priviben a dolgot már eléggé. TA-ban mégmindig a 3 interrupt a divat, illetve vannak akik beraknak point blanket vagy keent a savage helyere, de az atlag 3-al tolta, legalábbis 1 honappal ezelõtt még igen.
Az hogy RA-ban 2 vel tolják sokan , valszeg azért van, mert nemtudhatod biztosan, hogy mennyi dps-t fogsz a csapatodba kapni, igy beraksz egy kemenyebb lövést is, elvégre 2 rupttal is ellehet lenni ha jol csinalja az ember. Nyilvan GVG-n is 2 fér bele csak ha melandrud van. Viszont
TA-ban kb minden 5 ik interrupt rangernel van csak 2 kb. Ott elvileg a warrior pressureje meg a hexek + poision eleg kell legyen, igy a rangernek belehet rakni hármat is, és sok esetben szükség is van rá.
Jó persze a point blank is, de pl ha caster teamek jönnek nagyon jól jön az a plus 1 savage, ami igazabol megadja azt a damaget amit a pointblank ad, hogyha spellbe lövöd bele.
Nomeg lattunk mar olyat is, hogy a szembe jövõ hexway mesója , mantra of resolval humilityzte ki a ranger magebane shotjat, mert ugyan õt nemnagyon tudja szaggatni a mantra miatt, de igy a necrot se nagyon tudja, fõleg ha 2 interrupt van , amibõl kilövi az egyiket. Igy nagyjabol a meso meg a necro lazan overhexeli a bandát az elején, ha a hammer nem boritotta bele a mesót a humilitybe.
Mindenezekbõl kiindulva TA-ra szerintem kell a 3 rupt az interrupternek.

Csá Alez😊
Próbálok mindent megtenni de már én is belekeveredek néha de sebaj del lesz azis!😛
Ectot sokat,ide mind!!