63345
-
Dobronski #60932 az a stone-t csak Gem store-ban lehet venni? ez nem fair -
MaRee #60931 Köszi. És nem spvp geart most hogy kell szerezni? Kicsit outdated már rajtam ez a flame legion sztem :D -
#60930 egy kicsit megkutyulták a dolgokat. ami skineket szerzel, azt utána bármikor rá tudod rakni bármilyen tárgyra, kb mint az achivementes skineket, csak nem ingyen, hanem egy töltetért, amit ugyanúgy meg kell venned, amint anno a transmutation stoneokat. így van most pl a rangeremnél és a warrioromnál is kudzu, míg a warrioromnál-guardianomnál juggernaut.
achi skinek és homosok ingyen pakolhatóak. ha betörsz egy itemet, vagy soul/accountbound lesz, akkor magától bekerül -
MaRee #60929 Én nem azon a campaignen vagyok, hanem egy sokkal telítettebben.
No de félre az offal, valaki tud válaszolni a kérdéseimre? :) -
TomStorm #60928 Én is be szoktam nézni GW-be:)de ritkán
Egyébként ja,GB fullos.Campaign-rol meg van szavazás(mert ami nekünk a home azon vannak legtöbben),nem tudom nézted e már -
#60927 gw2höz bárki, bármikor visszajöhet! a rendszer szépsége :) -
MaRee #60926 Nem, csak ott jelenleg most szarrá van terhelve csúcsidőben a pvp campaignem, és 2 napja ilyen 2-3másodperces delayek vannak, ha lenyomok egy skillt :D Addig nyomom felváltva :D -
HyperManiac #60925 Meguntad az ESO-t? -
MaRee #60924 Nem játszottam kb 7hónapja, látom sok minden változott. Hogy van most, ugyan azokat az itemeket használjuk pvp-ben mint pve-ben? Vagy a skinek szabadon választhatók, nem teljesen értem.
Mi az épp divatos gear szerzési mód, amikor utoljára játszottam még a flame legion setemmel menőnek számítottam :D -
#60923 I5 4570 sokkal jobban jársz. -
FNightWalker #60922 Hát ha ennyire "drasztikus" a helyzet... akkor azt a 20.000FT-t rászánom. -
Negritis #60921 amd-t valamiért nem csipázza -
TomStorm #60920 Mondok jobbat:akkor inkább le se cseréld és még többet tudsz spórolni -
FNightWalker #60919 Úgy néz ki, hogy az Intel helyett AMD-t veszek.
Sokat tudnék spórolni, ha I5 4570 helyett FX 6300-at veszek. Viszont nem tudom, hogy a Guild Wars 2 mennyire "szeretné" az FX 6300-at.
Majd kiderül... -
#60918 gw sokat tölt merevlemezről (vagy ssd). ha fizikailag nem egy helyen vannak az információk, amit keres, akkor hihetetlen sok időt eltölt a pörgetéssel. volt velem is, amikor nem akart betölteni objektumokat a térképen (fák, hidak, föld...), aztán letöröltem egész játékot és újra fölraktam. most egy külön partíción van az egész. -
Tusy #60917 - a töredezettségmentesítés meg a tisztítás nem ugyanarra való. Annak akinek telehányja a windows a regisztrációs adatbázisát és ettől elkezd a rendszere sztochasztikusan működni annyi biztonságos Defragot futtathatsz amennyit csak akarsz míg egy rendszerleíró takarítástól meg esetleg használható lesz -
TomStorm #60916 Csak Smart Defrag-ot használjatok(külön partició -Defr+sorbarendezés;system partició Defr+optimalizálás).Ezek a biztonságos műveletek.
Az,hogy a ccleaner-el takarítotok nem megoldás -
constellus #60915 ht ennyire nemvagyok képben a számtechben, csak tapasztalat, nameg lol+gw2 van csak feltéve szóval nemtudom hogy másoknál mi a helyzet(btw lolnál is bevált)
amugy a ccleanert énis néztem, de nemmertem belepróbálni, olyan UI je volt mintha valami virushackkeylogger akrmi lett volna, de akkor ezekszerint az használható? és merre találhatok normálisaT? -
Strayhand #60914 Meg más játékok az újabb driverekkel futnak jobban. Szóval akkor minden játékhoz külön telepítgessem a megfelelő drivert minden belépés előtt.:) -
Tusy #60913 - ez nem feltétlenül van így ... aki sokat telepítget a gépére és a rendszerleíró adatbázist nem tisztogatja rendszeresen (pl. CCleaner) annak idővel betelhet és az ugyanezt a problémát tudja okozni. Persze újratelepítésről senkit se akarok lebeszélni, az is egy módja a karbantartásnak
- nvidia driver downgradje régen trükkös volt, ugyanis az újabb verziót nem szokta felülírni a régivel. Most nem tudom mi vele a helyzet, nekem jók a legújabb driverek -
constellus #60912 Nekem is voltak problémák fpssel viszont nem a játék és nem a vas volt a hibás, hanem a driverek, és érdekes mert mindenböl a legrissebb(!) driver volt fent, ujraraktam a laptopot gyári cdvel alap driverekkel és sokkal jobban megy, elötte szabadvilágban medium grafon 30 ha volt az fps, most 60ra kiakadt igaz i7 meg 8giga ram 2 giga videokártya, de akkor is mediumon 30 fps szaba dterepen emberek nélkül, world bosson meg 3 fps akárhova állok, az rémisztö volt
akárkinek baja van most az fpssel próbáljátok ki alap driverekkel nekem bevált -
Tusy #60911 - nekem ennél gyengébb géppel ennél jobban ment nvidia 9800 VGA-val. Egy időben úgy volt, hogy nvidia VGA-ra jobban optimalizált a játék
- az én laptopom csak i3-as (aláírásomban a paraméterek) de stabil nettel játszható volt a játék. Jellemzően wvw-ztem (szar a netem, játszok mással ha van rá időm) -
#60910 Keveset, ha adsz egy programot ami számolja az fps-t és von átlagot meg mondom (persze vSync mellett)
Ja és SSD-n van V300s3 on -
Negritis #60909 érdekes, nekem wvw-t jobban bírja mint a WB-ket sok esetben -
ezustszem #60908 Kevés az az MMO amit nem próbáltam nagy tömeges pvp ben mindenhol ez a helyzet sajnos. -
ezustszem #60907 Laptopon játszom : i5 2430M GF GT 550M, nincs SSD igy a töltési idők sajna hosszúak. Városokban nekem nincs problémám. Sokat wvw - zek de ott minden minimumon, nem tudnám megmondani mekkora az a tömeg ahonnan kezdve nagyon leesik az FPS. Pl ha EB központot mind a harom server üti ott már vannak izzasztó percei a laptopomnak, de kb az esetek 80-90 % ban jól fut. Annyi nyűgje van és csak a GW2 nek hogy a video kártya driver elszáll néha alatta es 1-2 secre kidob az asztalra,- de érdekes módon rögtön vissza is tesz, játék sem áll le, viszont spvp ben ez nem igazán kellemes. Ha rájövök a driver nyűgjére, teljesen elégedett leszek. -
#60906 "úgyis mindegyikben ez van"
Ez nagy tévedés, de a legtöbben sajnos ez. -
Strayhand #60905 Nekem SSD-vel is leesett tömegben az FPS (i5 3570, HD7850, 8GB). Persze attól is függ, mekkora az a tömeg, egy darabig bírja, world bossoknál általában tűrhető, de pl. a WvW élvezhetetlen úgy. Részben ezért is nem játszom már. Ezt a konfigot nagyrészt a GW2 miatt újítottam be, szóval most már nincs is kedvem másik MMO-t kipróbálni, úgyis mindegyikben ez van. Majd ha nyugdíjba megyek akkor úgyis több időm lesz, addigra talán lesz is olyan technológia, ami bírja az MMO-kat... -
#60904 Mennyi fps-t produkál neked ezzel a géppel? -
#60903 rengeteg skint tölt be, tömegben fps drop nagy részét az okozza, hogy folyamatosan keresi őket merevlemezen. -
#60902 Az okosaknak igazuk van. Kb egy hónapja váltottam, ég és föld azóta a játék. Régebben a fővárosok 50-90 sec alatt töltöttek be (kiírattam a töltési időt a töltő képernyőre), most ez 20 sec. Mindezt úgy, hogy régebben amikor beadta a képet mindig hiányoztak objektumok, amiket még nem töltött be a játék, csak később, most SSD-vel nincs ilyen, bejön a kép és minden a helyén van.
Egy átlagos térkép, amin nem nyüzsögnek ezren kb 15 sec szokott lenni. Szóval nagyon-nagyon megéri az SSD. Nekem még a Dio3 is ezen a meghajtón van, ott is érezni gyorsulást, de a GW2-ben iszonyúan kijön a különbség a régi HDD-hez képest. -
#60901 4670K van alapon UV-zva + R9 280X 1080/6400-on; ennek a játéknak semmi nem elég ha nagy tömegbe ütközöl... Vagy ha városba mész, még 12362512342 mag se lenne elég 28000Ghz-n, szinte biztos
-
Dobronski #60900 Nekem azon van, egyetlen játék mely megérdemli. -
#60899 okosok azt mondják, ssd kell neki -
Dobronski #60898 4670-em van bika, de a 4570 bőven megteszi. 8gb elég, sok is. -
FNightWalker #60897 Egyébként I5 4570-essel van valakinek tapaszalata?
Egy ilyen processzoron gondolkodom, 4670K-n gondolkodtam hetekkel ezelőtt, de úgy vagyok vele, hogy úgysem húznám, így teljesen felesleges.
8 vagy 12GB? ezt sem nagyon tudom eldönteni, valaki azt mondja, hogy bőven elég a 8 valaki azt, hogy WvW-re illetve nagyobb eventekre nem ártana a 12GB.
A processzor illetve a RAM egy ASUS 7870 2GB-os videokártya mellé kerülne. Vélemények, tanácsok, ötletek? -
FNightWalker #60896 A napikat csinálgatom, már van 5 db laurelem. Felfedezem a maradék kezdőterületet elkezdem csinálgatni a "szíveket" is. Aztán erre a hónapra le kell állnom a játékkal, az AMD processzoromnak nagyon nem tetszik (AMD Phenom II X4 B55 3,20GHz) , hihetetlen szaggatásokat, akadásokat produkál nagyobb városokban, tömegben.
-
Negritis #60895 amúgy érdekes hogy a gold sellerrek a szokásos arqrfyrfq3aa név helyett "rászoktak" a normális nevekre -
#60894 ma 2 magyar accot láttam goldot árulni... ugye akik itt vesznek accokat, nincsenek benne ilyesmiben? -
Negritis #60893 B2P játékok szépsége hogy ha nincs kedved nem játszod
Fracihoz nem árt agony resist amihez kell ascended ékszer minimum amihez vagy Laurel vagy Guild Commendation kell (esetleg mák h kiesik :D)
egyébként a szivek érdekes dolgok, a map complete miatt sztem is jobban megéri, főleg hogy gyorsítja és élvezetesebbé teszi a fejlődést (az élvezet faktorról elismerem hogy lehet vita)
a home szerver kérdéshez pedig, a PVE-ben is van jelentőssége
1. a home szerver be van számítva (elvileg) mikor betesz a megaszerverre, nyílván brisbainen ez nem számít, de wayfareren vagy frostgorge-n már nem mind1 hogy angolul vagy csigazabálóul beszélnek
persze kérdés hogy mennyire számít az tuti hogy party >> guild > szerver kb a prioritási erősség
valamint a guild influence szerzésnél sem mind1 hogy azon a home-n vagy-e mint a guilded, bár van arra ígéret hogy összefog adódni az adott guild minden szerveren lévő influja