Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked most egyébként dinamikus IP címed van, ami pedig kell neked az a fix.
Never underestimate the power of the dork side!
A héten szereztem meg a játékot, és nagyon szuper eddig. Viszont van egy oltári idegesítõ problémám.
Nem tudom normálisan elíndítani a játékot. Mindig ellenõrizni akarja az e-mailem, s kéri, hogy erõsítsem meg a levélfiókomba kapott linkkel. De ez eltalában ilyen 15-30 perc is szokott lenni, mire megérkezik, s akkor se biztos, hogy mindig jó.
Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Tudom, hogy van olyan opció, hogy rámegyek arra, hogy jegyezze meg a gépem, de ez se segít, mert amint bontom a netet és legközelebb újra kapcsolom, megint elõrõl kezdõdik a procedúra.
Digis vagyok, kábeles net ha ez számít. Bár nem is értem miért változik állandóan az IP-m, vagy mi miatt van ez.
Szóval esetleg bármi tanács, hogy miként hidaljam át ezt a problémám, hogy ne kelljen fél órákat várnom még tudok játszani vele?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ilyeneket is be lehet szívni sajnos
én pl folyamatosan kapok ilyesmiket a faces emailemre, még jó hogy 1 másikon vannak a gamek
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
--=< >=--
Guild Wars 2 Account Will Be Shut Down Inform
We are sorry to inform you that your login account tusyy@******.** will be shut down or partially limited within 72 hours due to currency transactions or abnormal login. If you want to remove restrictions, please click the following link to validate:
https://account.guildwars2.com/login?
Please keep in mind that Guild Wars 2 is a global game with hundreds of thousands of players. This means that standards of behavior must be upheld. For your convenience, you can obtain more information about our rules at the address listed below.
https://www.guildwars2.com/en/legal/
Guild Wars 2 Account Support Team
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
...
egyébként erre az la-s eventre hogy lehet bemenni mert minden portál LA-felé le van zárva.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
egyébként végre lángokban az a ronda szökõkút.
amúgy kb mennyi idõ lenne?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
2. Az egyik LA-s JP végén van egy karma árus, aki pirate cuccokat árul. Kedvencem a rozsdás vasmacska, ami egy kalapács.
3. Orr-on milliónyi karmaárus van, én pl Lost Orrian Jewelry Box-ra szoktam költeni. De ott vannak a már említett páncélok is. (Explorer Gavbeorn Serpentslayer-nél pl ajánlott vízalatti maszkot megvenni.)
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. De nem lennék meglepve, ha idõvel jönnének majd új területek, azokon pedig jöhet új árus is.
Pontosabban 2 szerverre tudsz guestelni 24 órán belül, szóval ha eleve csak egyre guesteltél, és véletlenül kilépsz, vagy kidob, attól még simán vissza tudsz menni.
bár az öcsik miatt tervezem elkezdeni majd 😄
a char selectnél bal alul world selection
kiválasztod a szervert és guest
utánna kiválasztod a karit és play, ha nincs overflow akkor arra a mainre kerülsz amit választottál, a kövi char selectig, annyi a megkötés hogy napi 2x tudsz guestelni
Ezt nem tudtam, én úgy voltam vele, hogy csak azon a szerveren mehetek ahol van a karakterem. Hogy mûködik ez az át guestelés?
ha megbeszélitek hogy toljátok együtt valaki át guestel a másikhoz és máris lehet együtt menni
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
mondujuk a nagyon gyorsan lvl80-leszek azt melyik játékhoz mérted?😄 Én eredeti wowon 26óra alatt értem el a maximum szintet a mist of pandariaban. Na az elég gyorsnak mondható de itt asszem fele annyi idõ alatt jutottam 17. szintre bár itt nem bírtam annyit idõt egyedül játszani.
Tegnap epp wvw-n leptem ugy 4 szintet a kis karimmal. nem volt nagy zergunk csak legiosan mentunk, esszel ugy 20 fovel. igy most 56 lett az elementalistam. es csak lvl 50 zold cucc van neki meg valami random staff ami esett. Szval lehet wvwn is kis karit huzni csak a megfelelo tarsasag kell hozza. meg ugye nem egyedul szaladgalni mert annak ott semmi ertelme
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Én most húzok 2 karit is az egyik lvl44-45 körül jár a másik meg lvl5-6. Nekem se sok idõm van játszani, energiám meg sokszor még kevesebb. Ha gondolod hozzám becsatlakozhatsz, legalább nem megy egyikünk se egyedül 😊
Én egy évig szenvedtem rangerrel wvw-n. reménykedtem patchben, istenekben, de mindhiába. Fél év alatt másfélszer annyit értem el warriorral, mint rangerrel az egy év alatt, pedig fele annyit játszok. Csináld meg a matekot, hogy kijöjjön, mennyi most a különbség a kettõ között.
De mondom én már annak is örülök, ha jöttök, mert utánpótlás mindig kell.
Tudod, ha downedben vagy, és meghal egy mob, akibe sebeztél, akkor fölkelsz. Ugyanez igaz játékosokra is. Szóval wvw-n ezért a túlélés az elsõ, a sebzés másodlagos. Sok idióta berzerkeres meg retailationon szétveri magát, te elég ha túléled, ütnöd se kell.
Boon szedés, cc, stability. ennyi a lényeg pillanatnyilag. Speciel a warriorommal gyakran hozom a szívbajt a haverokra, mert jó szokásom, hogy a train elõtt járok és röhögök a sok idiótán, akik kapásból rámrakják a legerõsebb (és leghosszabban viszatöltõdõ) skilljeiket. Én csak dodgeolok kettõt, leapelek, traitbõl felugrik a stabilitym és visszasétálok a csapatomhoz. Ha nagy a szar akkor nyomok egy endure paint és ez után sétálok vissza. Persze volt, hogy még mindig velem foglalkozott az egész piros, akkor lementem downedbe, de õket meg ledarálták haverok és föl is ugrottam, majd visszasétáltam haverokhoz.
Ha van egy jól játszó csapatod, na meg persze te is jó vagy, akkor egyszerûen nem tudtok veszteni. Lehet nem nyertek (3-4x láttam ilyet másfél év alatt), de tuti nem veszítetek.
Szóval ha jól értem van olyan class ami szerinted hülyeség WvW-re. Kifejtenéd?
"ha pedig meghalsz, akkor minden downed ellenség, aki sebzett beléd föléled!"
Tehát downedek közelébe csak az hal meg aki rossz játékos? wtf.
"Sírhatsz, nevethetsz, de egy rangerrel, engivel, thieffel nem tudod a csapatodat megfelelõen támogatni"
Ebbe nem kötök bele. Lehet, hogy így van.
Ez az armor még beszerezhetõ a játékban?