Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bowden
E-mail címet lehet módosítani az accounthoz? Csak mert én nem találtam rá módot, hogy lehetne.

Mc Wolfy
kell egy fix IP cím. néha a szolgáltatótól ezt lehet kérni, néha nem. hívd föl õket. a funkciót kikapcsolni nem lehet, viszont ha 20-30 perc neked a mail megérkezése, akkor rossz levelezõt használsz. nekem gmailen olyan 2-3 másodperc.
neked most egyébként dinamikus IP címed van, ami pedig kell neked az a fix.

Never underestimate the power of the dork side!

Hali.
A héten szereztem meg a játékot, és nagyon szuper eddig. Viszont van egy oltári idegesítõ problémám.
Nem tudom normálisan elíndítani a játékot. Mindig ellenõrizni akarja az e-mailem, s kéri, hogy erõsítsem meg a levélfiókomba kapott linkkel. De ez eltalában ilyen 15-30 perc is szokott lenni, mire megérkezik, s akkor se biztos, hogy mindig jó.
Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Tudom, hogy van olyan opció, hogy rámegyek arra, hogy jegyezze meg a gépem, de ez se segít, mert amint bontom a netet és legközelebb újra kapcsolom, megint elõrõl kezdõdik a procedúra.
Digis vagyok, kábeles net ha ez számít. Bár nem is értem miért változik állandóan az IP-m, vagy mi miatt van ez.

Szóval esetleg bármi tanács, hogy miként hidaljam át ezt a problémám, hogy ne kelljen fél órákat várnom még tudok játszani vele?

- FB-ról ki vagyok tiltva (állítólag dupla acc. miatt, de hogy mi a másik azt nem mondták meg). Küldtem nekik bescannelt jogsit majd személyit de szerintük azok is hamisítványok, innentõl nem érdekel a faszbúk. Több mint 1 évig volt FB fiókom de 1x kérték a telefonszámot is és annak hiányában inkább kitiltottak ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ugyanaz mint a facebookos emailed? és likeolod facen a gamet?
ilyeneket is be lehet szívni sajnos

én pl folyamatosan kapok ilyesmiket a faces emailemre, még jó hogy 1 másikon vannak a gamek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ezt én is megkaptam. Ne foglalkozz vele. A linkre se nagyon kattints rá. Ha az ilyeneknél csak fölé viszed az egeret, látod milyen hülye címekre vinne (bár itt nagyon ravaszan a második link hivatalos).
- HTML-ben jött és a második URL az ok, de az elsõ az nem annyira az ... minden esetre arra az email címre jött amire regisztráltam a játékot, szóval azt már tudják valahonnan

--=< >=--

Guild Wars 2 Account Will Be Shut Down Inform

We are sorry to inform you that your login account tusyy@******.** will be shut down or partially limited within 72 hours due to currency transactions or abnormal login. If you want to remove restrictions, please click the following link to validate:
https://account.guildwars2.com/login?
Please keep in mind that Guild Wars 2 is a global game with hundreds of thousands of players. This means that standards of behavior must be upheld. For your convenience, you can obtain more information about our rules at the address listed below.

https://www.guildwars2.com/en/legal/

Guild Wars 2 Account Support Team

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Annak az e-mail-nek nézz utánna, mert az szerintem kampó. Az egyik cimborám is kapott valami hasonlót, official fórumra benézett, és ott írták, hogy adathalász motyó. Minden hivatalosnak tûnik, de mégse frankó. Akkor március 4-ig lehet gyüjtögetni, aztán ugrik a glória meg a szarvacska?
- kérik a serial kódot az meg több mint 3 nap mire megtalálom (haza kellene mennem érte)

JaSoN HuNTeR
irj a supportnak.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

- ez király, 2 hete vacak net miatt nem tudok játszani (101 végû hiba, ~percenként kivág), ma reggel voltam bent ~5 percet, kivettem kemény 15s értéket erre kapom a mailt, hogy 72 óra ban illegális tranzakció miatt ...

óra 50 és kövi óra 05 között nincs LA event, utánna indul a 3 területen egy belépõs event (lornar, gendarran, blood tide) és ha az meg van akkor lehet bemenni 50ig

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
besétálsz másik térképrõl, ha épp megy event

ScarY MAN
értem én, tudom, meg olvastam is, csak nem tudom hova tenni... amolyan "nesze semmi fogd meg jól" 😄 .... erre irányult a hsz 😛

...

Ez a videó ma jelent meg. És annyi történik benne, hogy kapunk egy idõpontot +1 cinematicot mikor foglalhatjuk vissza a szeretett városunkat. +living world atlasr bár ez nem tudom mennyire új link

egyébként erre az la-s eventre hogy lehet bemenni mert minden portál LA-felé le van zárva.
ScarY MAN
hmmmm?<#fejvakaras>

...

Vadnokedli
2 év szerintem minimum napi 8-12 óra játékkal, bár én rohadt rég nem játszottam már a GW1 el, én nem is kapcsoltam össze a 2 fiókot.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vissza vesszük LA-t a szabadságért 😄 új cucc!
egyébként végre lángokban az a ronda szökõkút.

Maxold ki mindet akkor kapsz csillagot a neved mellé 😉 én mind a 2 karimnak kimaxoltam 😊 Rajtad áll késõbb is visszatérhetsz a kezdõkre.... HA rám hallgatsz menj be a fõvcárosokba ott gyorsan összejön pár + skill pont csak el kell futnod oda 😉
Olyan kérdésem lenne, hogy sikerült kimaxolnom az ember meg a charr kezdõ területeket. Emberbõl megvan minden, charrból csak a skillek, meg a szívek, de ezek adják a lényeget. Most 21-es szinten vagyok. Melyiket ajánljátok, maxoljam ki így a többi kezdõt is, vagy menjek nagyobb területre? Már a storym is a nagyobb területre vezetne.
tudom 😄 ezért sem óhajtok nekiállni
amúgy kb mennyi idõ lenne?

Vadnokedli
Hall of Fame-es achik miatt? Az nem lesz meg egyhamar . <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

karmát én obsidian shard miatt farmolom ami elengedhetetlen az ascended gearhez

Mc Wolfy
Eléket mesmerek után említettem 😄 Fieldek miatt nélkülözhetetlenek

Mephike
1. A fõzéshez rengeteg alapanyagot adnak a karma árusok.
2. Az egyik LA-s JP végén van egy karma árus, aki pirate cuccokat árul. Kedvencem a rozsdás vasmacska, ami egy kalapács.
3. Orr-on milliónyi karmaárus van, én pl Lost Orrian Jewelry Box-ra szoktam költeni. De ott vannak a már említett páncélok is. (Explorer Gavbeorn Serpentslayer-nél pl ajánlott vízalatti maszkot megvenni.)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. De nem lennék meglepve, ha idõvel jönnének majd új területek, azokon pedig jöhet új árus is.

Egyébként a karmát mire a legcélszerûbb elkölteni? Láttam, hogy van cultural weapon 1-3 de az teljesen hidegen hagy mert ah-ba pár ezüstért vagy 1goldért úgyan ilyet kapok és az még jobban is néz ki. szóval mire lehet még elkölteni ami értelmes?
Ha nincs ellenvetésetek akkor deso-n uhuzzunk kis karit.
"annyi a megkötés hogy napi 2x tudsz guestelni"

Pontosabban 2 szerverre tudsz guestelni 24 órán belül, szóval ha eleve csak egyre guesteltél, és véletlenül kilépsz, vagy kidob, attól még simán vissza tudsz menni.
nem toltam GW1et így nem tudom
bár az öcsik miatt tervezem elkezdeni majd 😄

Ez valami olyan cucc mint a guild wars1 -esetében az uw? Ott pl csak akkor volt szabad bejárás amikor meg lett nyerve a favor HoH-n keresztûl akkor le lehetett menni.
persze hogy lehet, én pl a Balthazar templom miatt szoktam, mer kevés helyen van nyitva és ott se sokáig viszont Obsi shardot ott a legkönnyebb szerezni karmáért

a char selectnél bal alul world selection
kiválasztod a szervert és guest

utánna kiválasztod a karit és play, ha nincs overflow akkor arra a mainre kerülsz amit választottál, a kövi char selectig, annyi a megkötés hogy napi 2x tudsz guestelni

Hecker007
jaa, hogy ilyet is lehet 😄
Ezt nem tudtam, én úgy voltam vele, hogy csak azon a szerveren mehetek ahol van a karakterem. Hogy mûködik ez az át guestelés?

Edge és LA most a 2 legjobb hely erre egyébként

miért lenne tárgytalan?
ha megbeszélitek hogy toljátok együtt valaki át guestel a másikhoz és máris lehet együtt menni

Hecker007
Én Pikenen, akkor ez tárgytalan 😞

Egy klasszt kihagytál, szerintem méltatlanul. Tisztában vagyok a metával, és kénytelen vagyok egyetérteni az elemzéseddel, de szerintem egy két staff ele is hasznos tagja a csapatnak. Természetesen olyan, aki tudja mit csinál, rendesen fel van gearelve (csakis PTV-re), adja a combo fieldeket amikor kell (air, water), szedi a falakról a siege gépeket, satöbbi. Guardiannak, warriorral és elével is szoktam wvw-zni, és bevallom, az utóbbit élvezem legjobban. Kivéve amikor valami elhagyatott borderlanden szólózok, mert akkor guardian. Elével viszont teljes mértékben a csapatmunkára és a supportra koncentrálok, ennek megfelelõen vannak a wvw abilityk is beállítva, supply master, ram mastery, build és repair mastery, stb.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Deso-n vagyok.
mondujuk a nagyon gyorsan lvl80-leszek azt melyik játékhoz mérted?😄 Én eredeti wowon 26óra alatt értem el a maximum szintet a mist of pandariaban. Na az elég gyorsnak mondható de itt asszem fele annyi idõ alatt jutottam 17. szintre bár itt nem bírtam annyit idõt egyedül játszani.
Instaba 80 alatt lfgrol szerintem sose jut be! Max ugy ha a 80 karakterevel megy be aztan szol hogy a vegen cserelne mielott meghal a boss..persze oda kell parkolni elotte a kicsivel. igy a dobozt es az XPt a kis kari kapja.( ami masfel 2 szint)
Tegnap epp wvw-n leptem ugy 4 szintet a kis karimmal. nem volt nagy zergunk csak legiosan mentunk, esszel ugy 20 fovel. igy most 56 lett az elementalistam. es csak lvl 50 zold cucc van neki meg valami random staff ami esett. Szval lehet wvwn is kis karit huzni csak a megfelelo tarsasag kell hozza. meg ugye nem egyedul szaladgalni mert annak ott semmi ertelme

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Mc Wolfy
nincs nagyon karakter húzó társaság, mert nagyon gyorsan maxos vagy. csináld az eventeket közben. ott több mob jön és jutalmat is ad a végén. ha jönnek dungeonok, egy körrel lépsz majdnem egy egész szintet és megvan 20 perc alatt kicsit normálisabb csapattal

Hecker007
Melyik szerveren vagy?
Én most húzok 2 karit is az egyik lvl44-45 körül jár a másik meg lvl5-6. Nekem se sok idõm van játszani, energiám meg sokszor még kevesebb. Ha gondolod hozzám becsatlakozhatsz, legalább nem megy egyikünk se egyedül 😊

amúgy épp most kezdtem vatta új Guát és Q-dalen vannak még most is, nem nyüzsög de segítenek

Van 80-as karakterem de azt haverom húzta fõl és nincs pofám úgy játszani egy karakterrel hogy közbe nem jártam végig vele szinteket. Pl fingom sincs a dungeonokról de sajnos lehet rá leszek kényszeríve mert ha csapatba szeretnék játszani másokkal akkor azt csak 80-as szinten lehetséges. Egy magyar guildet nem találtam eddig akik 10-20 szintû karaktereket húznának. Bár azt hiszem most igaz az a mondás hogy mindenkinek olyan élvezet játék amilyennek csinálja. Sajnos én bele esek azon csoportok egyikébe akiknek még az angolja sem olyan jó ezért a personal story-t és a döntéseket képtelen vagyok megérteni csak kattintgatok. Ennyibõl jó a dinamikus esemény hogy ott legalább látod mi zajlik.
Én hiszek nektek. Elhiszem, hogy gyengébb skillek mechanikai tulajdonságai miatt. Nagyon kevés idõm van játszani. Ezért mondtam hogy szinte napi 1-szintet tudok maximum lépni. Pvp-része jobban érdekelt volna mint a pve.de annnak is a WvW része. Dungeon is csak 30-as szintõl jön be.
Mc Wolfy
úgyúgy! Csinálgasd a Dungikat, hallgass a tapasztaltakra és pillanat alatt fönt leszel 80-on.
Én egy évig szenvedtem rangerrel wvw-n. reménykedtem patchben, istenekben, de mindhiába. Fél év alatt másfélszer annyit értem el warriorral, mint rangerrel az egy év alatt, pedig fele annyit játszok. Csináld meg a matekot, hogy kijöjjön, mennyi most a különbség a kettõ között.

Mephike
sayiid játsszál, és hamar meglesz az a lvl80. A WvW témában meg javarészt igaza van Wolfynak. Imádom a rangert, az a main karim, de WvW-n lényegesebben használhatóbb a warriorom. A thief, engi pedig detto. Természetesen velük is lehet jót játszani, velük is lehet jól szórakozni és az is öröm, hogy ha jöttök játszani, de azért el kell gondolkodni, hogy miért is van az, hogy egy 15-20 fõs szervezett csapat simán zsebre tesz egy 30-40 fõs szedett-vedett partyt.
De mondom én már annak is örülök, ha jöttök, mert utánpótlás mindig kell.

Sajnos ezt nem mostanság fogom megtapasztalni mivel a játék elég sok szintbõl áll nem fogok nagyon 80-as szint környékén mozogni..
Mc Wolfy
örömmel: ranger, engineer. tökéletesen fölösleges. Max 1-2 belõlük az egész térképre, hogy vadásszák a supplyszállító dolykat, capeljék a campeket. Bár erre thiefek is jók. Thief meg egyedül földerítésre, tagelésre, supply vadászatra jó. Mesmerbõl is max 2-3 kell egy nagyobb zergbe is. Veil bot és annyi. Elék sok dologra jók, de ha túl sok van belõlük, akkor is puhul a csapat, ugyanez igaz nekróra. Aktuális meta szerint warrior és guardian alkotja az éket. Ha nem hiszel nekem, akkor nézz föl nyugodtan official fórumra.

Tudod, ha downedben vagy, és meghal egy mob, akibe sebeztél, akkor fölkelsz. Ugyanez igaz játékosokra is. Szóval wvw-n ezért a túlélés az elsõ, a sebzés másodlagos. Sok idióta berzerkeres meg retailationon szétveri magát, te elég ha túléled, ütnöd se kell.

Boon szedés, cc, stability. ennyi a lényeg pillanatnyilag. Speciel a warriorommal gyakran hozom a szívbajt a haverokra, mert jó szokásom, hogy a train elõtt járok és röhögök a sok idiótán, akik kapásból rámrakják a legerõsebb (és leghosszabban viszatöltõdõ) skilljeiket. Én csak dodgeolok kettõt, leapelek, traitbõl felugrik a stabilitym és visszasétálok a csapatomhoz. Ha nagy a szar akkor nyomok egy endure paint és ez után sétálok vissza. Persze volt, hogy még mindig velem foglalkozott az egész piros, akkor lementem downedbe, de õket meg ledarálták haverok és föl is ugrottam, majd visszasétáltam haverokhoz.

Ha van egy jól játszó csapatod, na meg persze te is jó vagy, akkor egyszerûen nem tudtok veszteni. Lehet nem nyertek (3-4x láttam ilyet másfél év alatt), de tuti nem veszítetek.

"valami hülyeséggel jössz be"
Szóval ha jól értem van olyan class ami szerinted hülyeség WvW-re. Kifejtenéd?

"ha pedig meghalsz, akkor minden downed ellenség, aki sebzett beléd föléled!"
Tehát downedek közelébe csak az hal meg aki rossz játékos? wtf.

"Sírhatsz, nevethetsz, de egy rangerrel, engivel, thieffel nem tudod a csapatodat megfelelõen támogatni"
Ebbe nem kötök bele. Lehet, hogy így van.
Üdv.
Ez az armor még beszerezhetõ a játékban?

Nem tudom honnan szeditek ezt a warrioros témát 😄 Annyit mondtam, hogy azzal próbáltam ki a pvp-t de van guardianom is. Nyílván én nem azok közé tartozok akik kicsesznek a csapattársaikkal csak azért mert én azzal a kasztal akarok pvp-zni. És nem használok fölösleges printeket ha nem értek hozzájuk. De mintha azt venném ki a szavaid közül, hogy azért van ez a 80-as limit WvW-n ,hogy olyanok jöjjenek be csatamezõre akik már alaposan megismerték a játékot.