Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegla
A 3 legendary-t megadott idõn belül leverni és mindhárom "buffal" a fejed felett tudsz bemenni a portálon(piros,kék,zöld).Mindegyik buffot "fel kell venni".

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Valaki magyarázza már el hogy hogyan mûködik ez a k*******t g**i event.
Levertük a legendery mobot, portál nyitva, kék háromszög a fejem felett, de a géprõl visszapattanok, a többiek meg sorba tûnnek el.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

nem tartott sokáig hogy idegesítõen bebugoljon az új event 😄
pedig egész jó lett ahogy megoldották a végét

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Valaki másnak veszed meg ajándékba.
Lehet elnéztem itt a dolgokat.Mit is jelent ez pontosan "purchase as a gift" shop-ban?
már jön 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Remélem a Gem Gift-et nem veszik ki mert nekem jár ingyen bármi onnan és a Zodiac szettet akarom kivenni.Csak most este vettem észre,hogy van ajándék..
ScarY MAN
remélem nem úgy 10, mint az efla patch 2 hete😄

...

10 perc tán 😄

Most,hogy említetted már én is😊
amúgy csak én várom tûkön ülve a mai patchet? 😄

nekem is van guildtársam aki folyamat jár fraciba puggal ált 30xet szokott menni

Mephike
Bocs az elgépelés miatt, és egyik másik gyengén megfogalmazott mondat miatt, de melóhelyrõl nem tudok zavartalanul írni 😊

Mephike
Szerintem minden csak szervezés kérdése. A létezõ összes fraktált 1 guildtárs+3 pug. Talán egy vagy két run volt, amikor valki helyett új tagot kellett keresnünk. A magas szintû fraktálokra már csak olyan arcok jelentkeznek, akik tudják a dolgukat, és el is várják, hogy Te se bénázz.
Az lfg rendszerben egyértelmûen meg kell írni, hogy kit keresel és milyen feltételekkel. Tehát lvl 50-re keresel min. 70AR-rel rendelkezõ guardiant, stb. A tagokat egyenként kell keresni, legalábbis én úgy szoktam. A felállás nálam a következõ: guildtársam necróval jön, de bármikor tud guardiannal jönni, nálam warrior van, keresni egy guardian szoktunk, szigorúan supportot, és nem dmg-et, mellé elét vagy meshmert keresünk. Az utolsó helyre bárkit fogadunk, a lényeg, hogy elég AR-je és tapasztalata legyen.
Ennyi, csak gyakorlás és csapatmunka/kommunikáció kérdése az egész.

Mc Wolfy
kivéve warrior ellen, mert az szétkapja ott is 😄

Never underestimate the power of the dork side!

amúgy most jutott eszembe hogy van 1 hely aholy a Ranger 1v1-be de akár 1v2 be is verhetetlen kb 😄
az pedig a víz alatt 😄

thieffel megyek, de hálisten a csapat jó szokott lenni 😄

Vadnokedli
Sok szerencsét, 49 is elég nagy szopás, nem hogy az 50. még Guardian ként is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

még nem 😄 de márciusra tervbe van véve, meg nem 1x hallgatom a többieket 😄

Vadnokedli
Mentél te 50 es fraktált?.. 😄

én ugye nemrég kezdtem újra a játékot, én is annoa guild széthúzása miatt morzsolódtam le

hálisten most jó helyen vagyok és el vagyunk, fõleg hogy nekem a fraci még újdonság a 14es szintemmel 😄

Igen, csak egy idõ után megunod, hogy úgy kell két óra alatt összekönyörögni guildbõl az embereket, mivel a magas szintû fraktál az inkább csak enyhe mazohizmus, azonkívül csak egy érdektelen e-peen mérõ, más motiváció nem nagyon van benne. Meg igazából már a fraktálos patch elõtt meguntam a fraktálokat, most már nincs kedvem újból megnézni, hogy talán élvezetesebb lesz az új mechanikákkal. Embereket nem lett könnyebb találni rá. Ugyanez történt WoW-ban is, nem volt már kedve raidelni az embereknek és szép lassan abbahagyta mindenki akit ismertem. Az a különbség, hogy itt én vagyok az egyik, aki abbahagyta... Egy évig jó móka volt (most is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek), de most már rohadtul unalmas a folyamatos agyatlan zergelés mindenhol.
bármilyen kari tud jó lennie egy 50es fractálba, ez sztem nem komolytalan hanem jó
a játék így nem veszti el diverzitását

az meg mikor az LFG televan hogy only wari-gua kb hányinger
ezért is maradok inkább a guildes mókáknál ahol nem vágnak ki azért mer thieffel vagoyk és cof p1 11 perc a 9 helyett

PvE-re bármi jó, ez mutatja is a PvE komolyságát... WvW meg a zergelésrõl szól, oda szinte csak guardian meg warrior kell, az is nagyon komoly így... Jó, lehet magányosan vagy kis csapatban kóborolni hasonló csapatok ellen, amivel max supply-kat foglalgattok, oda viszont kifejezetten jó lehet az engi, ranger és thief.
ez a "legjobb" engem kiakaszt amúgy
ha PVE-zni szeretnél jó a ranger, nem kicsit
egyik klántársam rangerrel szokott jönni és sokszor hasznosabb mint a gua-k
nyílván nem powerranger, hanem supportol de azt elég jól csinálja

az enginek én se látom a pontos helyét-hasznát, de az is tud jó lenni pve-ben és pvpben is

nyílván a wvwrõl nem beszélek, mer ott nem vágom annyira (pvp-zni is most kezdtem)

de pl COF-ra az egyik legjobb az MM necro ami ugye szintén petekkel mahinál

Vadnokedli
ez a kettõ a leghasznosabb mivel ha ascended craftot akarsz majd akkor csak ezzel a két szakmával tudsz magadnak fegyvert / armort készíten + Artificer(staff,scepter,focus)/Huntsman(torch)

Olyan kérdésem lenne, hogy szakmának mit ajánlotok? Guardianom van, 29-es elõször páncél és fegyver készítést akartam neki nyomni, de nem igazán tudtam elég fémet kiszedni mind a 2-höz, már csak a fegyvert tolom, és kéne mellé valami ami nem fémre épül. Én a szakácskodásra gondoltam, de hátha tudtok valami hasznosabbat...😄
Mc Wolfy
ranger pillanatnyilag sehova se a legjobb, van ahova határozottan a legrosszabb. A játék nem nagyon szereti a távolsági fegyvereket és a minionokat. Nagyobb kockázat, nagyobb nyereség megy a GW2-ben. a távolsági fegyvereknek mindig kisebb a sebzése, míg a petek csökkentik a lehetséges sebzésedet. rangerekrõl most indítottak fejlesztõk egy vitát. egy hét alatt 1600+ hozzászólás és 26000+ megtekintése volt a topiknak, de sajnos kb szerda óta nem érkezett új válasz a készítõk felõl. Kb így zajlott le:
Játékosok: a petek szívás, ne legyen kötelezõ! itt van 276 ötlet!
Dev1: tudjuk, szerintünk is, mit szólnátok, ha el lehetne rakni és kapnátok bónuszokat?
Játékosok: Király! ez minden gondot megoldana!
Dev2: az ötlet jó, de mégsem lesz ez a megoldás! a rangernek mindenképpen marad a pete, mellé lesz egyenletes sebzése és túlélése!
Játékosok: De ebben a játékban a burst sebzés a minden és hogy legyen egy medium armornak jobb túlélése, mint a nehéz páncélosoknak?
Dev2: De burst sebzésbõl kevés van!
Játékosok: csak 2 weapon settje van mindenkinek, azt váltogatva ranger kivételével mindenki szinte folyamatosan burstol. meg amúgy is... minek az állandó, közepes sebzés, ha 3 másodperc alatt is le lehet nyomni a legnagyobb ellenfelet is?
Dev2: MINDENT NERFELNI FOGUNK!
Játékosok: 1000+ hozzászólás Dev reagálás nélkül...

LINK

Miért pont ezeket? Ezek nem olyan jók a játékban? Vagy csak PvP-ben nem jók, vagy PvE-ben sem?
Csak mert én újoncként pont rangert és engit kezdtem most. 😄 Bár azt már látom, hogy az engin hiába jópofa karakter, és ötletes, de nem túl erõs. Viszont a rangerrel szépen haladgatok.

thief a legjobb nem beszólni 😄

Vadnokedli
Rangert, aztán Tief, majd Engi ha törölni kéne. <#alien>

Mc Wolfy
ha van rangered, engid, thiefed, inkább azt töröljed 😛

Mc Wolfy
miért pont e kettõ közül? ez a kettõ a legjobb 😄

- Can You Run It egy olyan oldal ami megmondja, hogy adott vassal érdemes-e próbálkozni az adott játékkal. Telepítés elõtt érdemes megnézni, bár szerintem a VGA kevés lesz az élvezhetõ játékhoz (ha elindul egyáltalán)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

van pár 😄
Reso, THS, TyK ami így hirtelen beugrik (elõbbiben vagyok én pl)

miért kéne törölni? 😄
amúgy inkább gua a wari túl mainstream 😄

+1 kérdés.Warrior vagy Guard-ot folytassam?
Kettõ közül egyiknek törlésre kell kerülnie és nemtudokdönteni😊
Desolation.Ott van még Magyar Guild?Mert át tudok menni esetleg bárhova
<#rinya>

Fehercsoki
Esélytelen.

Mc Wolfy
ha két magos, akkor szerintem igen

Gyámoltalan kérdés a tapasztaltabbaktól, hardveres téma. Asztali gépem el lesz adva, viszont amíg az újat össze nem rakják, játszanék <#whatever> (lassan egy éves az accom, eléggé hiányozna a napi szintû móka) Egy nem éppen mai kölcsön laptopot kapnék, paraméterek: Athlon X2 QL-65 2,1GHz, 4 GB ram, Radeon 3200. Minimumon elfutna a játék rajta ? Arra a kis idõre lemondok a grafikáról, de a játékról nem szeretnék.. Hivatalos gépigény nem igazán tér ki a laptopos követelményekre, persze lehet csak én nem találtam, egy kis help kellene a témában, köszönöm elõre is mindenkinek aki idõt szánna erre.

én gmx-et használok ugyanolyan jó 😄
csak kevésbé ismert

Vadnokedli
Mert a kis fos citromail szerverek nem voltak terhelve. <#vigyor5>

Mc Wolfy
nem nagyon szabad használni ilyesmiket. gmail és kész. regisztrálj és írd át az emiledet

Citromailt használok. Bár nem értem, hogy miért számít a levelezõ; miért jön gyorsabban az egyiken ,és a másikon meg miért nem.
Most pl. reggel 11-óta várom a levelet, de nem jön. Vagyis jött egy kb. fél órája, de az meg már elavult volt, és azt írta, hogy rossz link.
Viszont tegnap este éjfélkor meg nekem is 1 perc volt és megjött a link.
Nem értem a logikát ebbe.
Így lehet csak esténként fogok tudni játszani normálisan. 😛

ha nem WSR akkor nagy bajod nem lesz 😄

Na kész a gépem itt van minden már csak le kell tölteni klienst és végre folytathatom ahol 5 hónapja abbahagytam😄
Guild majd sz.tem jó lenne de azt se tudom melyik szerveren voltam:/
Ha gmailes a címed, esetleg állítsd be a google authenticatort az accountra, az folyamatosan "megy" (15-20 másodpercenként új kódot generál), nem kell várni rá, és ha beállítod akkor kikapcsol a leveles autentikáció.
Anthrax
Supportnak írsz megváltoztatják.