63345
  • Vadnokedli
    Mondjuk én ezt mezei PvE MinionBuild + Scepter Dagger kombóval csináltam. Egész egyszerű volt.
  • Negritis
    Queens Gauntlet

egy kis videó arról, hogy necroval hogy lehet megcsinálni a Queens Gauntletet, a build is linkelve a videóban, kérdés-kérs óhaj sóhaj jöhet nyugodtan

a kritikának is örülök, a videók minőségét viszont nem tudom hogy miért szabályozta le a youtube
  • Dobronski
    Mindenkinek a nevét veszik fel listára nyílt szerverről, aztán zaklatják őket a spambotok.
  • Negritis
    én épp black lion key-t farmolnék (kevés siker), viszont kis karin tripla annyi a gold seller mint 80asra

bár hogy pl dungiba hogy találnak meg az azért megér egy misét
  • erasmus4
    Ahányszor belépek mistbe egyből jön a whisp, ha pve-ről egyből wvw-zni megyek ott nem nagoyn kapok,néha ott is de pvp területen percenként...
  • Vadnokedli
    tökmindegy hányat blokkolok- reportolok kétszer annyi whispel a következő félórában. :D Érzelmekről szó sincs
  • Mephike
    Block+report. Nem kell érzelmeket vinni ebbe a kérdésbe ;)
  • Negritis
    eléggé elszaporodtak, bár én ezt kínára vezetném vissza
  • Vadnokedli
    Igazán leszo.. hatna az Anet. Ezek a gold sellerek... egyszerre 10 ír már rám minden második percben. Ez amúgy tuti legit dolog.., az Anet ezzel viszi fel a gem árát.
  • Negritis
    5 órán keresztül "küzdöttünk" és láttuk, hogy olvad el az előny

ahhoz képest ami most megy az királykisasszonyok mókája

persze így is szívás tud lenni, de ha nem leszünk 3.ak akkor én elégedett leszek a végeredménnyel
  • Robe77
    Arról "szerencsére" csak hallottam. De úgy is idegesítő volt... :D
  • Negritis
    nemtom azon a pénteken voltál-e mikor SFR kinyitotta az ajtót és átadta a kulcsot BB-nek hogy sikerüljön elfoglalni, nah az undorító volt

mikor 2 oldalról kapjuk a siege-t azzal nincs gondom, többször védtük deso BL-n garrisont mind2 szerver ellen, ez benne van

az nem tetszik mikor egymás mellett sétál a 2 zergje a 2 szerónak és hozzá se szagolnak egymáshoz
  • Robe77
    Persze hogy szabályos. Az is vicc, hogy nem lehet erről beszélni a fórumon. :D
    Csak az zavar, hogy az SFR tolja a BB-t folyamatosan. Órákig támadnak minket, egymás területére meg be sem teszik a lábukat. Ez a szánalmas.

A Deso meg nem játszott össze senkivel. Mindenkit támadtunk egész szezon alatt. :P
  • Mc Wolfy
    szerintem nincs azzal semmi gond, ha a szerverek taktikáznak. végül is ez háború. mindenki a lehető legjobban akar kijönni a végén
  • Negritis
    egyébként lényegtelen, amíg az ANet magasról tesz erre
    SŐT fórumon ugye tiltva van a beszéd is ilyenről, addig ez szabályos lépés

az SFR nyert izomból, múlt héten bohóckodtak, ha most se veszik komolyan akkor Desonak meglehet a 2. hely, ha adott párharcban nem leszünk utolsók akkor ugye holt versenybe 2. hely lesz
    arra meg kevés esélyt látok, hogy a leeresztett SFR csak a szivatásunk kedvéért rámegy hogy utolsók legyünk
  • Negritis
    rosszul tudod :D
    a szezon fele alatt SFR azt csinálja hogy BB-t segíti
  • Vadnokedli
    Deso játszott össze tudtommal, majdnem egész szezon alatt(mondjuk legyen 33%).
  • Robe77
    Döntene. Ha az a két szánalmas banda nem játszana össze ennyire. SFR lesz az első, BB a második, a Deso meg a harmadik.
  • Vadnokedli
    BB és Deso között.
  • Mc Wolfy
    tökéletes stackelés
  • Negritis
    utolsó hét, Deso vs BB vs SFR, ez dönt a 2. helyről :D
    kemény
  • MaRee
    Köszi, valahogy megpróbálom elérni az officereket.
  • Negritis
    igen és így lehet csinálni personal "bankot" :D
  • Mc Wolfy
    gw2 nagy előnye, hogy 5 guildben is benne lehetsz egyszerre. War, RESO és ths is rendes bagázs, nagyon sokat játszottam velük, rendes emberek
  • MaRee
    Tournament (vagy arena vagy mi már a neve:D) érdekel leginkább, és a wvw. Én inkább estefele játszom.
  • erasmus4
    Mit szoktál főleg csinálni, milyen guild érdekel? Mi a War főként délutánonként játszunk (WarThunderezni is szoktunk), nem vagyunk sokan, de ez a mag már kb. a játék eleje óta megvan, főként wvw-zünk, pve csak ha valami jó patch jön ki akkor.
    Felvétel ingame: Gigassus, Emmys, Apenta Lemonleaf, Erasmus Ki Zsigerel.

Ha inkább pve klán érdekel akkor THS vagy RESO-t ajánlom, ott sokan vannak mind2 klánban.
  • MaRee
    Kösz, bár el tudnék érni egy officert :D
  • Negritis
    én azóta élvezem hogy visszajöttem és átjöttem Desora

abban hogy ráhaggyam persze mind WSR mind a Variance szerepet játszott
  • CortezK2
    Gratula ;)
  • Mc Wolfy

Royal Predator ténykedése ihlette. :D
    Aki nem ismerné, a gyerek meg van győződve róla, hogy a dolgok csak miatta történnek GW2-ben, csak neki köszönhetően nem csődölt be egész ANet :P
  • Mc Wolfy
    rank 1100 done :)
  • Mc Wolfy
    legjobban deson éreztem magamat. :(
  • Negritis
    © Lord_Giga
    [Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | 2014. máj. 10. 05:31 | privát | válasz | #60859
    Megszületett a Desolation szerver hazai WvW szövetsége. Egy WvW mind fölött, egy szövetség kegyetlen, egy TS-be zár, Deso az egyetlen. Profilunk az esténkénti portyázás, a masszív PvP örömeinek kollektív kiaknázása. RESO, THS, Tyk, War klánszövetség.
  • MaRee
    Köszi! Deson van egyébként még aktív magyar guild?
  • alyr2
    Berserker gear magas fraktalon szerintem haszontalan..a halott dps az nem er semmit
  • Vadnokedli
    Mellkaspáncélra +4/2/2 pontot ad az Exotichoz képest, Gatyára +4/2/2, Cipő-Kesztyű-Vállas +1 pont mindegyikre, Headgear +2

Tehát Berserker Exotic szetthez képest Ascendeddel nyersz; 13+ Power +9 Prec +9 Fero. Valóban 5% De ezt csak annak érdemes megcsinálnia szerintem aki Fractal addict.
  • ktm99
    Per pillanat az ascended armor, amit kraftolni lehet csak, a legjobb statot tekintve(azt hiszem kb. 5%-al jobb az exoticnal).
  • MaRee
    Én nem a skinre gondolok, hanem a statokra. Gondolom azok nőttek azért.
  • Panzeradler #60934
    Pvp meccseknél, minden "kis" tierbe van egy ilyen transmutation stone, szóval akinek kell az kitudja szedni így is.
  • CortezK2
    Ha tetszik az a ruha akkor nem mindegy hogy mikori? :D Amúgy ha mindenképp a divatot követnéd, akkor csinálnod kell egy norn űbertulok harcost, a lehető legnagyobb páncéllal, amit szépen beszínezel full rózsaszínre. + igazi divatkövetőknek kötelező tartozék a gyönyörű, megpödört végű bajusz. :D