63345
-
#60972 Mondjuk én ezt mezei PvE MinionBuild + Scepter Dagger kombóval csináltam. Egész egyszerű volt. -
Negritis #60971 Queens Gauntlet
egy kis videó arról, hogy necroval hogy lehet megcsinálni a Queens Gauntletet, a build is linkelve a videóban, kérdés-kérs óhaj sóhaj jöhet nyugodtan
a kritikának is örülök, a videók minőségét viszont nem tudom hogy miért szabályozta le a youtube -
Dobronski #60970 Mindenkinek a nevét veszik fel listára nyílt szerverről, aztán zaklatják őket a spambotok. -
Negritis #60969 én épp black lion key-t farmolnék (kevés siker), viszont kis karin tripla annyi a gold seller mint 80asra
bár hogy pl dungiba hogy találnak meg az azért megér egy misét -
#60968 Ahányszor belépek mistbe egyből jön a whisp, ha pve-ről egyből wvw-zni megyek ott nem nagoyn kapok,néha ott is de pvp területen percenként... -
#60967 tökmindegy hányat blokkolok- reportolok kétszer annyi whispel a következő félórában. :D Érzelmekről szó sincs -
#60966 Block+report. Nem kell érzelmeket vinni ebbe a kérdésbe ;) -
Negritis #60965 eléggé elszaporodtak, bár én ezt kínára vezetném vissza -
#60964 Igazán leszo.. hatna az Anet. Ezek a gold sellerek... egyszerre 10 ír már rám minden második percben. Ez amúgy tuti legit dolog.., az Anet ezzel viszi fel a gem árát. -
Negritis #60963 5 órán keresztül "küzdöttünk" és láttuk, hogy olvad el az előny
ahhoz képest ami most megy az királykisasszonyok mókája
persze így is szívás tud lenni, de ha nem leszünk 3.ak akkor én elégedett leszek a végeredménnyel -
Robe77 #60962 Arról "szerencsére" csak hallottam. De úgy is idegesítő volt... :D -
Negritis #60961 nemtom azon a pénteken voltál-e mikor SFR kinyitotta az ajtót és átadta a kulcsot BB-nek hogy sikerüljön elfoglalni, nah az undorító volt
mikor 2 oldalról kapjuk a siege-t azzal nincs gondom, többször védtük deso BL-n garrisont mind2 szerver ellen, ez benne van
az nem tetszik mikor egymás mellett sétál a 2 zergje a 2 szerónak és hozzá se szagolnak egymáshoz -
Robe77 #60960 Persze hogy szabályos. Az is vicc, hogy nem lehet erről beszélni a fórumon. :D
Csak az zavar, hogy az SFR tolja a BB-t folyamatosan. Órákig támadnak minket, egymás területére meg be sem teszik a lábukat. Ez a szánalmas.
A Deso meg nem játszott össze senkivel. Mindenkit támadtunk egész szezon alatt. :P -
#60959 szerintem nincs azzal semmi gond, ha a szerverek taktikáznak. végül is ez háború. mindenki a lehető legjobban akar kijönni a végén -
Negritis #60958 egyébként lényegtelen, amíg az ANet magasról tesz erre
SŐT fórumon ugye tiltva van a beszéd is ilyenről, addig ez szabályos lépés
az SFR nyert izomból, múlt héten bohóckodtak, ha most se veszik komolyan akkor Desonak meglehet a 2. hely, ha adott párharcban nem leszünk utolsók akkor ugye holt versenybe 2. hely lesz
arra meg kevés esélyt látok, hogy a leeresztett SFR csak a szivatásunk kedvéért rámegy hogy utolsók legyünk -
Negritis #60957 rosszul tudod :D
a szezon fele alatt SFR azt csinálja hogy BB-t segíti -
#60956 Deso játszott össze tudtommal, majdnem egész szezon alatt(mondjuk legyen 33%). -
Robe77 #60955 Döntene. Ha az a két szánalmas banda nem játszana össze ennyire. SFR lesz az első, BB a második, a Deso meg a harmadik. -
#60954 BB és Deso között. -
#60953 tökéletes stackelés -
Negritis #60952 utolsó hét, Deso vs BB vs SFR, ez dönt a 2. helyről :D
kemény -
MaRee #60951 Köszi, valahogy megpróbálom elérni az officereket. -
Negritis #60950 igen és így lehet csinálni personal "bankot" :D -
#60949 gw2 nagy előnye, hogy 5 guildben is benne lehetsz egyszerre. War, RESO és ths is rendes bagázs, nagyon sokat játszottam velük, rendes emberek -
MaRee #60948 Tournament (vagy arena vagy mi már a neve:D) érdekel leginkább, és a wvw. Én inkább estefele játszom. -
#60947 Mit szoktál főleg csinálni, milyen guild érdekel? Mi a War főként délutánonként játszunk (WarThunderezni is szoktunk), nem vagyunk sokan, de ez a mag már kb. a játék eleje óta megvan, főként wvw-zünk, pve csak ha valami jó patch jön ki akkor.
Felvétel ingame: Gigassus, Emmys, Apenta Lemonleaf, Erasmus Ki Zsigerel.
Ha inkább pve klán érdekel akkor THS vagy RESO-t ajánlom, ott sokan vannak mind2 klánban. -
MaRee #60946 Kösz, bár el tudnék érni egy officert :D -
Negritis #60945 én azóta élvezem hogy visszajöttem és átjöttem Desora
abban hogy ráhaggyam persze mind WSR mind a Variance szerepet játszott -
CortezK2 #60944 Gratula ;) -
Royal Predator ténykedése ihlette. :D
Aki nem ismerné, a gyerek meg van győződve róla, hogy a dolgok csak miatta történnek GW2-ben, csak neki köszönhetően nem csődölt be egész ANet :P -
#60942 rank 1100 done :) -
#60941 legjobban deson éreztem magamat. :( -
Negritis #60940 © Lord_Giga
[Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | 2014. máj. 10. 05:31 | privát | válasz | #60859
Megszületett a Desolation szerver hazai WvW szövetsége. Egy WvW mind fölött, egy szövetség kegyetlen, egy TS-be zár, Deso az egyetlen. Profilunk az esténkénti portyázás, a masszív PvP örömeinek kollektív kiaknázása. RESO, THS, Tyk, War klánszövetség. -
MaRee #60939 Köszi! Deson van egyébként még aktív magyar guild? -
alyr2 #60938 Berserker gear magas fraktalon szerintem haszontalan..a halott dps az nem er semmit
-
#60937 Mellkaspáncélra +4/2/2 pontot ad az Exotichoz képest, Gatyára +4/2/2, Cipő-Kesztyű-Vállas +1 pont mindegyikre, Headgear +2
Tehát Berserker Exotic szetthez képest Ascendeddel nyersz; 13+ Power +9 Prec +9 Fero. Valóban 5% De ezt csak annak érdemes megcsinálnia szerintem aki Fractal addict. -
ktm99 #60936 Per pillanat az ascended armor, amit kraftolni lehet csak, a legjobb statot tekintve(azt hiszem kb. 5%-al jobb az exoticnal). -
MaRee #60935 Én nem a skinre gondolok, hanem a statokra. Gondolom azok nőttek azért. -
#60934 Pvp meccseknél, minden "kis" tierbe van egy ilyen transmutation stone, szóval akinek kell az kitudja szedni így is. -
CortezK2 #60933 Ha tetszik az a ruha akkor nem mindegy hogy mikori? :D Amúgy ha mindenképp a divatot követnéd, akkor csinálnod kell egy norn űbertulok harcost, a lehető legnagyobb páncéllal, amit szépen beszínezel full rózsaszínre. + igazi divatkövetőknek kötelező tartozék a gyönyörű, megpödört végű bajusz. :D