Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Signet of lost soul nekik,masochism helyett.
A resto healer-nél pedig SolS a shadow of fear helyett,ennyi.
Akinél úgy látod nem nagyon fogy a mana ott nála hagyod a masochism-et.
Ha 2-en vagytok ezt dobjátok összeLink

★ 汤姆 李

Vágom, haverommal is úgy akarjuk. Õ is discord + én is. Csak mindig kifogynak energy-bõl. :/
Ezt használom.
Discordway?Megállíthatatlan HM-ban.Best way<#eljen>
Arra kell csak szinte figyelni,hogy legyen hex+condi a mob-on aztán targetelni,szétszednek heroi-d mindenkit nagyon hamar😛
Állat build-ek imádom a discord herokat és ha még fõleg 2 player + 6 discord az meg LOL😄
Nem sok idõ pl 1 VQ vagy hm missi vele:-))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Akkor Dobro nincs más lehetõséged.Látom jót akarsz keresni tehát UWSC vagy FOWSC illetve a HM dungeon-ok.
Én pl R5-re vittem fel a zaishen title-t necro-val.Csak fow-ot ill uwsc-t nyomattam így rengeteg pénz bejött.

Kösz, ezt a dungeon farmot meglesem, most discordway-en vagyok, remélem beválik.
600hp monk, smiter monk, 55 hp monkot már használtam, de nem voltak jövedelmezõek. :/
Szerintem amivel legjobban lehet most "keresni" az a HM dungeonok futása.kiválasztasz egyet pl.Shards of Orr(sz.tem ez a legjobban keresett) és kiállsz doomlor-ba hirdetni magad.
PvX wiki-röl kinézed a buildet összerakod magadnak illetve hero-idnak és marad 5 helyed player-eknek.40 perc minimum 50k + kieshet neked is bármikor egy drága item.
Mehetsz Cathedral-t is (CoF) az meg pofon egyszerü egy 600 hp-s monkal meg 1 smiter hero-val.ide még healer herot sem kell vigyél mert a playerek megoldják majd.Ez mondom nagyon egyszerü viszont csak 12k + amik esnek tehát olyan 16-17k fog cof run-ból bejönni.
Ha assassin-t preferálod akkor go UW,itt is kinézel egy build-et assa-nak pvx wikin majd te magad lemész párszor begyakorlod az adott területet ahova szól a build lennt UW-ben,célszerü a legegyszerübbet választani ami szerintem a Vale perma assa mert itt csak tankolni kell a mögötted jövõ necro meg öl.Ez az UWSC.
Mondjuk ha nem igazán farmolgattál még akkor a laza 600hp monk-ot ajánlom és azzal tudsz több helyre menni HM-ban..

Tényleg, tudtok valami tuti farmot? Végre megvan az összes rész. Monk, warrior, assassin.
ILLNeo
Kéne egy csomó pénz, de most néztem pár farming videót, megoldom. <#wink>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
MAjd meglátom, most más célokat tûztem ki. De a buildet mindenképpen köszönöm! =)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Elõre szólok ide senki ne linkeljen ilyen oldalt mert kapásból ban járhat érte!:-)
Csak szólok..

Na nee cheaterkedj már lol😛
Nem szabad,elvész minden játékélmény..

Biztos,hogy nem😊
Bármelyik hero-t vinnéd akár bonder akár aki a mesmer enchant-okat tenné rád meghalna hamar mert be agrozná a mobokat mint a szél.
Az 1 lehetõség lenne ugye ha te mint rt/mo spirit bond-al,prot spirittel és 2 bond skillel(balthazar spirit+essence bond) és még kiegészítve pár ritu skillel lennél de sajna kizártnak tartom,hogy a herod pakolná rád a 2 visage mesmer enchantot ami muszáj lenne,hogy rajtad legyen(sympat+ancestor visage).
Nincs energy management-ed,nincs spell-ed interrupt ellen(mantra of resolve nélkülözhetetlen ott).Sehogy nem jön össze a kép sajnos.
Am ezt a build-et említettem: OQNUAsgOsHPyD9hWseYCiAiAPI
Minden más párosítás ritu-hoz meg abszolúte felejtõs mert azokhoz primary attribute kell..

Hát azt eliszem hogy nem érzed tutinak.Nem is az ! <#wilting><#bdead>
ILLNeo
Sejtettem, hogy ez lesz a magyarázat. Azért köszi.

- tudtommal a gold vásárlása a játékban nem minõsül legális tevékenységnek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ILLNeo
Van olyan oldal, ahol legálisan tudok pénzt venni GW acchoz?
Mert találtam párat... csak nem érzem tutinak...

ILLNeo
azzal már megcsináltam HMben is, de ettõl függetlenül érdekel persze.

Akkor csináljam az Ele buildet Herora mini manage és úgy nyírjam ki? Elképzelhetõ, hogy sikerül?

Felejtõs a Ritu oda.
Viszont mesmerednek van 100%-os 2 perces build-em ha érdekel..

ILLNeo
Találtam pár farming buildet, de azokat hiába próbálom...

Jah és "FAIL!" és egyéb dedós hahotázásokra nem vagyok kiváncsi, mert ezért van ez a fórum.
Menjetek át a "szólj be az elõtted hozzászolónak" topicba, és ott villantsátok csillogó elméteket.

ILLNeo
Van vkinek ötlete Ritu buildre Shiro Tagachi ellen? Sajnos wikin szó se esik errõl. Az Assa, Wari, és Ele van csak leírva...

ILLNeo
Ha ha ha ha ha. Ezért jöttél fel?

Haha... ha...h.
Látom itt még mindig zajlik az iq bajnokság...Avagy hogy kell kurzick titlet fejleszteni.FAIL!Komolyan nehéz rájonni. talán így is lehet?

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

ILLNeo
Na ez a beszéd 😊

Oki mate,jövök-jövök:-)
Aztán beszállok újra a bomber-el AB-re ha nem nerfelték agyon

ILLNeo
Elvileg a jelszavadat regelésnél megadtad...
Ncsoft storeitt tudod ellenõrizni

pistu
sziasztok!szeretném kipróbálni a játékot triálba,s regizetm is meg minden,de hol találom a jelszavamat,sem emailbe nem látom sem az nhcsoft oldalán sem látom!a felhasz.nevem az megvan!kérem segítsetek,elõre s köszönöm

RoyalPredator
Fú de jó banner ^^

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ILLNeo
Köszi Lee. De most a Ritumra vagyok nagyon rákattanva.Brutálisan jó kari. Tegnap 3 megcsináltam 8 missiont a Faction. Mindjárt kész sztori.
Nightfallba is már csak Torment hiányzik. Szakítok vele nagyon.

Tegnap volt fent Beauty Rage elmagyarázta hogy a Kurczick title.

Ha lejár az AoC kártyád felnézhetnél néha, mostanába fent vagyok megint minden este.

angelslie
De hiába mész farm teambe attól még nem lesz gyorsabban vége egy körnek, ugyan annyi idö

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Namost ha elolvasod mégegyszer amit írtam akkor bizonyára rájössz,hogy azt állítottam,hogy amilyen build-el õ játszik és amit összerakott az tökéletes oda.
Amivel meg kiegészítettem az a tipp része csak amivel be tud kerülni a farm team-ekbe;-)

angelslie
Annyira szeretem ezt mikor megmondjátok másnak hogy milyen karit indítson, milyen buildet használjon 😄
Én mindig épp olyat kezdtem amihez hangulatom volt és buildeket is magam raktam össze általában

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Alliance battle az ideális megoldás erre Cantha-n.
A 7 kontroll pont elfoglalása gyorsan és minél több kill mert jár az extra bónusz pont és a gyõzelem is ezer pont.
Mivel tudom,hogy VoR beállítottságu vagy ezért az tökéletes is oda.
Vagy indítasz egy pvp karaktert Warri vagy Monk és beállsz 1 speckó build-el különbözõ team-ekbe és ez ugye a leggyorsabb

ILLNeo
pontosan nem találtam rá leírás ezért mekérdezem:
Kurzick title hol és hogyan lehet húzni?

Köszönöm elõre is!

Kérem töröljétek!
Boldog Szülinapot!<#puszi>
SZEG007
ty

HBD SZEG007!!

ScarY MAN
ennyi xD

...

A lényeg a happy end ! <#taps><#bdead>
ScarY MAN
Ha nem vetted volna észre, végûl észrevettük, kicsit olvasni kéne 😛
Csak nem szúrta ki a szemünk, na. 😄

...

Mc Wolfy
Be kell írnod a login képernyõn a karaktered nevét az üres mezõbe. Kicsit olvasni is kéne, ha már van egy kitöltetlen sáv. 😄

Never underestimate the power of the dork side!

ScarY MAN
na válaszolok mert igazábol havernal voltam 😛

a gond a belepesnel a karakternevet nem irtuk be ugye😄.... már megy😄

a kikapcsolas.
persze everestet leszedtem neki megneztuk 96fokos xD nos elkuldtem hogy holnap mennyen vegyen hutogélt. aztan meglatjuk 😊 mert mas jateknal is csinálja 😊

...

Rip
Error 227 leírása:

"We don't recognize your account login information. Please try again.

-Is your account name spelled correctly?
-Have you typed and capitalized your password correctly?
-Have you forgotten your password? Reset my password
-Did you forget your account name? Get help from Customer Support
-Have you correctly typed the name of a character on your account?"

Caps Lock vagy Num Lock esetleg?
Felhasználónévnél jó email címet adtál meg?

A kikapcsolásával kapcsolatban:
Más játéknál csinálja? Nincs húzva a proci, a mem, vagy a vga?
Nem melegszik túlságosan? Everesttel ki lehet íratni a fentiek hõfokát, érdemes lenne ránézni, nekem akkor csinálta ezt, mikor a proci túlmelegedett. Aztán kitisztítottam a ventit, azóta jó 😊
Sok sikert.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ScarY MAN
Sziasztok!
Az lenne a probléma, hogy itt a GW összes lemeze, feltelepítve, elindítva. Gyönyörûen ment, majd létrehoztam az elsõ karakterem, aztán mikor csatlakoztam volna a frissen kreált karakteremmel a gép kikapcsolt majd újraindult.
Ezek után visszaléptem a játékba, de nem engedett belépni az accountomal. A felhasználónév és a jelszó tökéletes, nem felejtem el 5perc alatt 😊
Elviekben a code=227 és hibaüzenetet írta ki nekem.
Mi lehet a megoldás? Supportnak írni? Vagy várni míg megjavul?
A válaszokat elõre is köszönöm 😊

...

Tényleg szép de az a törölközõ Mehnlo nyakában tényleg muszáj?<#puszis>
Süti.
angelslie
Sép <#gonosz1>

Voálá,tessék parancsolni😄