Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A resto healer-nél pedig SolS a shadow of fear helyett,ennyi.
Akinél úgy látod nem nagyon fogy a mana ott nála hagyod a masochism-et.
Ha 2-en vagytok ezt dobjátok összeLink
★ 汤姆 李
Ezt használom.
Arra kell csak szinte figyelni,hogy legyen hex+condi a mob-on aztán targetelni,szétszednek heroi-d mindenkit nagyon hamar😛
Állat build-ek imádom a discord herokat és ha még fõleg 2 player + 6 discord az meg LOL😄
Nem sok idõ pl 1 VQ vagy hm missi vele:-))
★ 汤姆 李
Én pl R5-re vittem fel a zaishen title-t necro-val.Csak fow-ot ill uwsc-t nyomattam így rengeteg pénz bejött.
★ 汤姆 李
PvX wiki-röl kinézed a buildet összerakod magadnak illetve hero-idnak és marad 5 helyed player-eknek.40 perc minimum 50k + kieshet neked is bármikor egy drága item.
Mehetsz Cathedral-t is (CoF) az meg pofon egyszerü egy 600 hp-s monkal meg 1 smiter hero-val.ide még healer herot sem kell vigyél mert a playerek megoldják majd.Ez mondom nagyon egyszerü viszont csak 12k + amik esnek tehát olyan 16-17k fog cof run-ból bejönni.
Ha assassin-t preferálod akkor go UW,itt is kinézel egy build-et assa-nak pvx wikin majd te magad lemész párszor begyakorlod az adott területet ahova szól a build lennt UW-ben,célszerü a legegyszerübbet választani ami szerintem a Vale perma assa mert itt csak tankolni kell a mögötted jövõ necro meg öl.Ez az UWSC.
Mondjuk ha nem igazán farmolgattál még akkor a laza 600hp monk-ot ajánlom és azzal tudsz több helyre menni HM-ban..
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Csak szólok..
★ 汤姆 李
Nem szabad,elvész minden játékélmény..
★ 汤姆 李
Bármelyik hero-t vinnéd akár bonder akár aki a mesmer enchant-okat tenné rád meghalna hamar mert be agrozná a mobokat mint a szél.
Az 1 lehetõség lenne ugye ha te mint rt/mo spirit bond-al,prot spirittel és 2 bond skillel(balthazar spirit+essence bond) és még kiegészítve pár ritu skillel lennél de sajna kizártnak tartom,hogy a herod pakolná rád a 2 visage mesmer enchantot ami muszáj lenne,hogy rajtad legyen(sympat+ancestor visage).
Nincs energy management-ed,nincs spell-ed interrupt ellen(mantra of resolve nélkülözhetetlen ott).Sehogy nem jön össze a kép sajnos.
Am ezt a build-et említettem: OQNUAsgOsHPyD9hWseYCiAiAPI
Minden más párosítás ritu-hoz meg abszolúte felejtõs mert azokhoz primary attribute kell..
★ 汤姆 李
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Mert találtam párat... csak nem érzem tutinak...
Akkor csináljam az Ele buildet Herora mini manage és úgy nyírjam ki? Elképzelhetõ, hogy sikerül?
Viszont mesmerednek van 100%-os 2 perces build-em ha érdekel..
★ 汤姆 李
Jah és "FAIL!" és egyéb dedós hahotázásokra nem vagyok kiváncsi, mert ezért van ez a fórum.
Menjetek át a "szólj be az elõtted hozzászolónak" topicba, és ott villantsátok csillogó elméteket.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Aztán beszállok újra a bomber-el AB-re ha nem nerfelték agyon
★ 汤姆 李
Ncsoft storeitt tudod ellenõrizni
Nightfallba is már csak Torment hiányzik. Szakítok vele nagyon.
Tegnap volt fent Beauty Rage elmagyarázta hogy a Kurczick title.
Ha lejár az AoC kártyád felnézhetnél néha, mostanába fent vagyok megint minden este.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Amivel meg kiegészítettem az a tipp része csak amivel be tud kerülni a farm team-ekbe;-)
★ 汤姆 李
Én mindig épp olyat kezdtem amihez hangulatom volt és buildeket is magam raktam össze általában
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A 7 kontroll pont elfoglalása gyorsan és minél több kill mert jár az extra bónusz pont és a gyõzelem is ezer pont.
Mivel tudom,hogy VoR beállítottságu vagy ezért az tökéletes is oda.
Vagy indítasz egy pvp karaktert Warri vagy Monk és beállsz 1 speckó build-el különbözõ team-ekbe és ez ugye a leggyorsabb
★ 汤姆 李
Kurzick title hol és hogyan lehet húzni?
Köszönöm elõre is!
★ 汤姆 李
Csak nem szúrta ki a szemünk, na. 😄
...
Never underestimate the power of the dork side!
a gond a belepesnel a karakternevet nem irtuk be ugye😄.... már megy😄
a kikapcsolas.
persze everestet leszedtem neki megneztuk 96fokos xD nos elkuldtem hogy holnap mennyen vegyen hutogélt. aztan meglatjuk 😊 mert mas jateknal is csinálja 😊
...
"We don't recognize your account login information. Please try again.
-Is your account name spelled correctly?
-Have you typed and capitalized your password correctly?
-Have you forgotten your password? Reset my password
-Did you forget your account name? Get help from Customer Support
-Have you correctly typed the name of a character on your account?"
Caps Lock vagy Num Lock esetleg?
Felhasználónévnél jó email címet adtál meg?
A kikapcsolásával kapcsolatban:
Más játéknál csinálja? Nincs húzva a proci, a mem, vagy a vga?
Nem melegszik túlságosan? Everesttel ki lehet íratni a fentiek hõfokát, érdemes lenne ránézni, nekem akkor csinálta ezt, mikor a proci túlmelegedett. Aztán kitisztítottam a ventit, azóta jó 😊
Sok sikert.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az lenne a probléma, hogy itt a GW összes lemeze, feltelepítve, elindítva. Gyönyörûen ment, majd létrehoztam az elsõ karakterem, aztán mikor csatlakoztam volna a frissen kreált karakteremmel a gép kikapcsolt majd újraindult.
Ezek után visszaléptem a játékba, de nem engedett belépni az accountomal. A felhasználónév és a jelszó tökéletes, nem felejtem el 5perc alatt 😊
Elviekben a code=227 és hibaüzenetet írta ki nekem.
Mi lehet a megoldás? Supportnak írni? Vagy várni míg megjavul?
A válaszokat elõre is köszönöm 😊
...
★ 汤姆 李