Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Te vagy a nagyokos, szarumankám.
SF "szar" lett, de ettõl az 1 skilltõl ha nemtudod az assassinokat PVE PVP használni, akkor igen béna vagy, a kaszthoz legalábbis.
SF Alapvetõen farmra kell, bár én lazán használnom máshol is.-
Ez sokat elárul rólad.

De hát nem lehet mindenki jobb nálad... Ugye?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Szaruman
SF egy szar lett... Lényegében az assát lehet a kukába dobni.
Royal, te meg szokás szerint okos vagy. De hát nem lehet mindenki pvprank15.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kastil
Igen, az volt elsõ, amit csekkoltam, de ott nem tudtam meg, hogy melyiket éri meg legjobban 😊

kastil
Hát miért?😊

PvP annyira nem jön be, csak AB!

Bár mire végigtolom mind a 4 részt, ill minden küldit, kijön gw 2 😄

Szia!
Hát magyarok vannak,de azt vettem észre,hogy a legtöbb guild szétesõben van 😞 Farmra meg esetleg monk jó lehet(olyanom sincs),de sajnos guild leader biztatott,hogy menjünk Doaba meg stb.,mert 100 goldos rewardokkal nem megyünk semmire XD Egyébként annó tollat farmoltam,10k volt egy csomagnyi,de szerintem lemegy most az ára mert mindenki azt fog.Amugy pvx-en sok farm buildot találsz(bár én nem bízok benne annyira)😄 Na páá

RoyalPredator
Békés farmerként megéri 😊
Vannak magyarok, jószámmal, hogy még mi a francot tudnak csinálni, azt ne tõlem kérdezzed- De vannak.

Ill. NE FARMOLNI JÁRJ FEL.
Arra ott vannak a koreaiak.

RoyalPredator
Shadow form miatt elcseszték szted az assassint?
Farmernoob vagy te, nem veterán ...

kastil
Halihó!

Mikor abbahagytam, töröltem karijaimat egy kellemetlen nerf miatt!
Szóval csak érdeklõdni szeretnék, hogy mennyire játszanak még vele magyarok?

Békés farmerként megkéri még újrakezdeni a nulláról? =)
Ill. Mit érdemes most indítani farmra? mindegy a kaszt, eljátszok bármivel, csak farm érdekel =).

Hát ez van, SF nagyon erõs volt...
helló! veterán vagyok gw-n,most egy ideje szünetet tartok,gondoltam elkezdek hamarosan megint,de...láttam a mai napokban nagy game balansz volt.Shadow Formot elcseszték,ezzel a kedvenc karakterem lett hasztalan(pvp-t meg nem szeretem).😞 Picit elment a kedvem.Bár elnézem,warrior-t eléggé felturbóztak,olyanom pont nincs xD Na mindegy sziasztok,jó játékot!

Persze,hogy megéri.GW-t máig sokan játszák tehát nem került süllyesztõbe a játék korátol függetlenül.Második rész még odébb van de ez a pénz érte amibe most kerül már csak arra is jó,hogy megismerkedj gw világával és felkészítsen következõ részre,hogy kb mire számíthatsz.(Nincs havidíj)
De tudomásom szerint trial még van ha nagyon kételkednél a megvételben..

★ 汤姆 李

hm ahogy nezem steamen a guild wars trilogy 34Euro de most megeri ezeket megvenni vagy a guild wars 2 kulon lesz es inkabb jobb lessz azt megvenni ?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

es csak a kulcs menyibe kerul az osszes kiegeszitovel egyben? lehet igy netrol paypalrol megvenni ?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

RoyalPredator
Ingyenesen letöltheted az összeset, kliensel.
Használni csak kulcsal tudod, azt is vehetsz neten, NCSofttól.

Hali
Guild warst le lehet tölteni netrõl és megvenni valahogy online a kulcsot hogy játszhassak is vele ? Az összes kieggel eggyütt lenne jó.

Aranyosak <#wink>
Mc Wolfy
Én csak annyit mondanék, h discord aprít. 😊
600+player dmg armor ignorosan 3 másodpercenként, + minionok hada+summon és heal is van fosásig... Nem is beszélve hexekrõl meg weaknessrõl. Én csak akkor haltam ki vele, amikor nem zászlózott ki senki semmit és behúztunk pár csapat terület kd-zós mobot, vagy 15 másodpercet feküdtünk, mire a chain kd után hagytak minket bármit is csinálni és úgy is leirtottuk felét.

Never underestimate the power of the dork side!

ILLNeo
Nem tud vki olyan helyet ahol Guild Wars-os posztert tudok venni, itt Magyarországon?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
akkor inkább megtartom heronak <#szomoru1>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Erõs de sok helyre alkalmatlan..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

1-2 platina esetleg 3:-)

ILLNeo
Spirit way-t próbálta már vki? Érdekelne mit tud százon... nem tûnik olyan rossznak az se, mondjuk nem ritum mellé de csak úgy kiváncsiságból.

ILLNeo
Srácok árat szeretnék kérni a következõ shieldre:
Oaken Aegis (11 Tactics) +44 HP +10 Armor (vs. Lightning damage) {sárga}

Mennyi érhet ez a pajzs?

Elõre is köszi...

Nyertél, te vagy az okosabb!<#worship>
ILLNeo
Akkor még 1x leírom utoljára:
NEKEM A RITUVAL NEM JÖTT BE. AZT MONDTAM, HOGY AZZAL PÁRBAN SZAR!

De gondoltam rá és aláírom, hogy biztos jó más karikhoz. Majd kipróbálom mesmerrel szerintem azzal jónak kell lennie!
De kösz a kérdést!<#bdead>

Inkább neked nem kellene lebecsülni a discordot, erre még nem gondoltál?<#bdead>
ILLNeo
Amit 1x lefutottunk együtt Shards of Orr-t azt tegnap egyedül a ritu + sabway megcsináltam. Fendi Nin 12 újra éledõs necro boss-t. Nem hiszem hogy ez low noob sabway-es kategória. Szerintem nem kéne ennyire lebecsülnöd a sabway-t. Egy kicsit kellett rajta módosítani, frissíteni de még mindig szakít.

ILLNeo
direkt kihangsúlyoztam, hogy rituhoz. Egyébként pedig nem vagyok ezzel az elmélettel egyedül. Elhiszem, hogy más karikhoz jó és az is igaz, hogy nem voltak 40/40esek az enyemek bár fel voltak runázva rendesen, de nekem akkor is gyengének tüntek a ritu mellett. Hangsúlyozom még 1x a ritu mellett.

Persze jó az a sabway jellegü necro trio is csak nem a maximalistáknakXD

Ööö lementél egyszer 1 tök új build-es hero-kal dungeon-be és kudarcot vallottál erre azt állítod 1 olyan way-röl amit player-ek tömkelege használ,hogy gyenge.ne mááár😄
Én több mint fél évet kisérleteztem vele tanulgattam kit hova zászlózni,használjon e 40/40-et vagy ne,kinél legyen res,milyen runa-k legyenek stb. mire is le VQ-eltem vele 2 részt,lenyomtam 3 karakterrel az összes dungeon-t,megcsináltam vagy 20× egy másik player-el fow-t meg uw-t.
Szóval mióta valaki rájött,hogy le kéne már cserélni a fos sabway-t egy jobb armor ignore-os elite-s hero way-re azóta az õ ötlete alapján összejöttek discord-al olyan dolgok számomra amiket azelött nem tudtam éppen megcsinálni..

ILLNeo
Azt hittem egyértelmû voltam de leírom még 1x: gyenge nem kicsit NAGYON!
A curse resto állandóan meghal és stb amiket leírtam még alul.

De nekem mind1. Hétvégi kis questekhez biztos jó. De Master dungeon nem ajánlom!!! Semmiképpen!

Sabway forever!

Ezt meg hogy érted hogy akinek rituja van az ne használjon discordot? Már mért ne?<#wilting>
ILLNeo
Elvileg ma este 9kor szedik ki a 2009 Wintersday eventet. Csak azért szólok, hogy ha vkinek még van vele terve az tegye meg.

ILLNeo
Egy kis beszámoló a discordról így a hétvége távlatából:
Akinek rituja van ahhoz nem használjon discordod, mert kalap Xar. A curse resto állandóan éleszteni kellett, és nem volt túl erõs a csapat. Egy 15ös mob team simán belehaltunk.

Úgyhogy forever Sabway. Tegnap este Shards of Orrban Fendi Nin egyedül legyürtem a Sabwayyel. +Tekk war (Z'him Monns lvl32 ritu)

Ennyit discordról. Lehet hogy más karikhoz jól passzol, de aki nem akar szívni a Ritujával az nem pazarolja a drága idejét a discordra.

Persze hogy van,pl vegyél tolem. 30eur/stack ecto <#nezze>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

ILLNeo
Köszönöm!

Hero-knak nem törik el az armorjuk. Asszem'.
ILLNeo
Srácok egy fontos kérdés:

Eddig a necroim "necrotrio" voltak runázva. Viszont tegnap összeraktam a discord way-t. Viszont újra kellene runázni õket. Vikinek vmi ötlet?
Vagy simán superiorral kiszedem aztán betszem az újjakat?

Mc Wolfy
Inkább a spiritet üsse, nem? 😊

Never underestimate the power of the dork side!

Hát a bossok meg az összes többi mob is a spiriteket üti, legalábbis ezt tapasztaltuk, valamint van egy olyan skill hogy summon spirits, amivel odébbhúzod a spiriteket az aoe-bõl úgyhogy ezzel sem volt gondunk.
És a drop sem olyan 6 heroval mintha 2 ember megy. Tyrián végigmásztunk 2en ezzel és nem volt semmi megerõltetõ benne (úgyértem a vanquish kapcsán).
ILLNeo
Ezt tegnap saját börömön kellett megtapasztalnom sajnos.
Shards of Orr _HM_ kiüttöttek a Wizardok. Mondjuk nem is discordot vittem. De majd kitalálok én is vmit.

Bizony nagyon erõsek a spirit build-ek csak éppen 1 ele boss odavág kettõt HM-ban és fekszik a csapat.
Vagy ahol sok az AoE oda sz.tem nem jók a spiritek hard-ban

Mi ezzel szoktunk mostanában vanquishelni.Ha ketten vagytok ez is tök jó.
http://pvx.wikia.com/wiki/Build:Team_-_2_Man_Spirit_Farmer
Mondjuk én uwba is hasonlót használtam,szerintem még mindig mûködik.
<#integet2>
Ahh értem😞
Sajnálom mert nagyon gyorsan be lehetett fejezni uw-t a régi team-el<#szomoru1>

Hát nem feltétlen az kell.Te is tudsz magaddal vinni bármilyen területes hex-et esetleg pont a shadow of fear-t is vagy bármi mesmer,monk,assa hex-eket..

Panzeradler
Nem akarok illúzió romboló lenni de UWSC már abba a formába ahogy leírtad nincs, helyette van nehezebb szarabb hosszabb UW(Mobway, Duckyway), nagyobb esély bukásra nem éri meg.
Kösz, de Shadow of fear nélkül nem lesz elég hex, de az kell discord-hoz, nem?
Interrupt-al pakoljátok fel karaktereiteket,ellenfeletek nem lesz,100% succes:-)!