Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SF "szar" lett, de ettõl az 1 skilltõl ha nemtudod az assassinokat PVE PVP használni, akkor igen béna vagy, a kaszthoz legalábbis.
SF Alapvetõen farmra kell, bár én lazán használnom máshol is.-
Ez sokat elárul rólad.
De hát nem lehet mindenki jobb nálad... Ugye?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Royal, te meg szokás szerint okos vagy. De hát nem lehet mindenki pvprank15.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
PvP annyira nem jön be, csak AB!
Bár mire végigtolom mind a 4 részt, ill minden küldit, kijön gw 2 😄
Hát magyarok vannak,de azt vettem észre,hogy a legtöbb guild szétesõben van 😞 Farmra meg esetleg monk jó lehet(olyanom sincs),de sajnos guild leader biztatott,hogy menjünk Doaba meg stb.,mert 100 goldos rewardokkal nem megyünk semmire XD Egyébként annó tollat farmoltam,10k volt egy csomagnyi,de szerintem lemegy most az ára mert mindenki azt fog.Amugy pvx-en sok farm buildot találsz(bár én nem bízok benne annyira)😄 Na páá
Vannak magyarok, jószámmal, hogy még mi a francot tudnak csinálni, azt ne tõlem kérdezzed- De vannak.
Ill. NE FARMOLNI JÁRJ FEL.
Arra ott vannak a koreaiak.
Farmernoob vagy te, nem veterán ...
Mikor abbahagytam, töröltem karijaimat egy kellemetlen nerf miatt!
Szóval csak érdeklõdni szeretnék, hogy mennyire játszanak még vele magyarok?
Békés farmerként megkéri még újrakezdeni a nulláról? =)
Ill. Mit érdemes most indítani farmra? mindegy a kaszt, eljátszok bármivel, csak farm érdekel =).
De tudomásom szerint trial még van ha nagyon kételkednél a megvételben..
★ 汤姆 李
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Használni csak kulcsal tudod, azt is vehetsz neten, NCSofttól.
Guild warst le lehet tölteni netrõl és megvenni valahogy online a kulcsot hogy játszhassak is vele ? Az összes kieggel eggyütt lenne jó.
600+player dmg armor ignorosan 3 másodpercenként, + minionok hada+summon és heal is van fosásig... Nem is beszélve hexekrõl meg weaknessrõl. Én csak akkor haltam ki vele, amikor nem zászlózott ki senki semmit és behúztunk pár csapat terület kd-zós mobot, vagy 15 másodpercet feküdtünk, mire a chain kd után hagytak minket bármit is csinálni és úgy is leirtottuk felét.
Never underestimate the power of the dork side!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Oaken Aegis (11 Tactics) +44 HP +10 Armor (vs. Lightning damage) {sárga}
Mennyi érhet ez a pajzs?
Elõre is köszi...
NEKEM A RITUVAL NEM JÖTT BE. AZT MONDTAM, HOGY AZZAL PÁRBAN SZAR!
De gondoltam rá és aláírom, hogy biztos jó más karikhoz. Majd kipróbálom mesmerrel szerintem azzal jónak kell lennie!
De kösz a kérdést!<#bdead>#bdead>
★ 汤姆 李
Én több mint fél évet kisérleteztem vele tanulgattam kit hova zászlózni,használjon e 40/40-et vagy ne,kinél legyen res,milyen runa-k legyenek stb. mire is le VQ-eltem vele 2 részt,lenyomtam 3 karakterrel az összes dungeon-t,megcsináltam vagy 20× egy másik player-el fow-t meg uw-t.
Szóval mióta valaki rájött,hogy le kéne már cserélni a fos sabway-t egy jobb armor ignore-os elite-s hero way-re azóta az õ ötlete alapján összejöttek discord-al olyan dolgok számomra amiket azelött nem tudtam éppen megcsinálni..
★ 汤姆 李
A curse resto állandóan meghal és stb amiket leírtam még alul.
De nekem mind1. Hétvégi kis questekhez biztos jó. De Master dungeon nem ajánlom!!! Semmiképpen!
Sabway forever!
Akinek rituja van ahhoz nem használjon discordod, mert kalap Xar. A curse resto állandóan éleszteni kellett, és nem volt túl erõs a csapat. Egy 15ös mob team simán belehaltunk.
Úgyhogy forever Sabway. Tegnap este Shards of Orrban Fendi Nin egyedül legyürtem a Sabwayyel. +Tekk war (Z'him Monns lvl32 ritu)
Ennyit discordról. Lehet hogy más karikhoz jól passzol, de aki nem akar szívni a Ritujával az nem pazarolja a drága idejét a discordra.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Eddig a necroim "necrotrio" voltak runázva. Viszont tegnap összeraktam a discord way-t. Viszont újra kellene runázni õket. Vikinek vmi ötlet?
Vagy simán superiorral kiszedem aztán betszem az újjakat?
És a drop sem olyan 6 heroval mintha 2 ember megy. Tyrián végigmásztunk 2en ezzel és nem volt semmi megerõltetõ benne (úgyértem a vanquish kapcsán).
Shards of Orr _HM_ kiüttöttek a Wizardok. Mondjuk nem is discordot vittem. De majd kitalálok én is vmit.
Vagy ahol sok az AoE oda sz.tem nem jók a spiritek hard-ban
★ 汤姆 李
http://pvx.wikia.com/wiki/Build:Team_-_2_Man_Spirit_Farmer
Mondjuk én uwba is hasonlót használtam,szerintem még mindig mûködik.
<#integet2>#integet2>
Sajnálom mert nagyon gyorsan be lehetett fejezni uw-t a régi team-el<#szomoru1>#szomoru1>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李