Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl19en meghaltam egy hulye bug miatt a survivor karimmal.
Cantha-ban egy templomban meg kell akadalyizni egy soul bindert, es 8 lelket kiszabaditani. a 7ediknel beakadtam egy falba es nem tudtam elfutni, pedig egyenes volt. 4 guardian ugrotta nyakamba.
dolyak signet+watch yourself+whirlwing defense sem segitett volt vagy 150es armorom es 75% blockom ezekkel egyutt, de nem volt idom a map travelre idoben...
bazzeg.
Battletag: coolpet#2467
Egyébként még a közelmúltban is láttam az alapjátékot a kiegészítõkkel egybecsomagolva piszok jutányos áron. Ennek ellenére szerintem még így sem éri meg megvenni, várd meg a 2. részt inkább.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha akarsz jól felszerelt karaktert,minél több spell-t pvp/pve-re,akarsz kereskedni jókat,szereted az instance-okat,szeretnél hero-kat(ami ugye már szinte megfelel 3 teljes értékü player-nek is akár csapatodban)akkor kell a többi kieg.
De ha átolvasod a linket amit Kloner adott akkor ott részletesen le van írva minden extra amiket a kieg.-ek nyújtanak..
★ 汤姆 李
http://guildwars.wikia.com/wiki/Main_Page
GET OVER HERE!
http://pvx.wikia.com/wiki/Build%3AW/Mo_WoH_Split_Wammo
most lvl 13. van minden testreszen 80+20+10 armor.
vedelmi skillek:
watch yourself(+20 armor), endure pain(+120hp), lightning reflexes(75% block) es troll urgent(+4 hp regen.)
namost egyedul 2db 10es warriort nem tudok legyurni, futnom kell...
mit rontok el?
Lényeg,hogy eljuss Kilroy Stonekin's-hez eotn gunnars-ba halál nélkül.Ott meg xp grind pár nap és kész is
★ 汤姆 李
Mar sokadszorra probalom elerni a survivor titlet, de eddig meg egyetlen egyszer sem sikerult. Utoljara pl a sajat hulyesegem miatt haltam, a partit lezaszloztam, es nem jottek utannam 😊
Szoval 2 kerdes: Milyen kaszt Pri/sec a legjobb a tuleleshez, melyik kiegeszito, es milyen henchek/herok/skillek?
A masodik pedig hogy van e valami parancs vagy panikgomb szar esetekre, amivel ki tudok kerulni a csatabol. Probalok map travelerni, de sokszor nem eleg az ido ra, meg ha mellenyomok, akkor meg a terkepet is kicsinyiti. Lehet e bindelni utasitasokat keyre vagy hasonlo teleport van e?
Koszke.
Meg persze lehet menni moziba is mert Alice In Wonderland!
Tegnaptól játsszák a hazai mozik elvileg.
Többit nem ismerem de most,hogy említetted eme mûveket máris beindulnak a letöltési szálak😛p
★ 汤姆 李
pl Borderlands, ME2, Bioshock2.
Esetleg Bejeweled2 xD
<#wink>#wink>
BÉTA NEM LESZ?2010 tavasza van már OMG
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Bahh<#gun>#gun>
kigógléztam😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
25öt megérsz jah <#buck>#buck>
Hm és azt elárulod mi az a Guild Wars LARP?<#zavart2>#zavart2>
<#circling>#circling>
A "mindenki megmondja a másiknak hogy mi a jó" pedig szintén nem új.
Tényleg elátkozott egy topik ez (no de ezért szeretjük - én legalábbis mindenképp) 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De azért téged nem háborít fel egy csöppet, hogy ha vmivel nem elhet farmolni, akkor ki kell mondani a kedvenc kis professziódra hogy szarhugyfos_ésnooboktolják?
ELképzelnék egy Guild Wars LARPot mellesleg xd
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Amúgy lassan tököm kivan veletek😄
Persze, én megértem, hogy nem tudjátok mi az igazi játék (nekem).-
És hogy csak a farm, meg a titlék számítanak nektek.
Na fogjatok össze!! 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Velem is van baj, mégpedig hogy totál nyíltan kimondom vkire pl h farmernoob, ha SF nerfje miatt kimondja az assassinra, hogy abszolút használhatatlan, és csak a noobok tolják vele.
Meg hogy párak nem képesek felfogni, h nem hackeltem meg a GW-t, hanem csak belepiszkáltam a ramban lévõ fileokba, így más érték volt a monitoron, mint az accon- Persze ezért ki is bannolták az eredeti accomat.----------
Kérdés: Email cseréjéhez be kell jelentkezni a régi emailhoz, v mivan?
★ 汤姆 李
Nem tudom kit zavart ez.Még ha player-ek háborognának,hogy az assa atom über pvp-ben akkor okés lenne de így a semmire szánalmas.Nagy köcsögök ennyi idõ után ilyet csinálni..
★ 汤姆 李
Én jól elvagyok, gyilkolok, engem meg megvédenek.
Az, h szétnerfelik, az egy dolog. És sajnálom is nagyon.
@ Kloner: szvsz kérdezett vki?