Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudta õ mirõl van szó,te vagy eltévedve ismét,belekeveredsz saját majomságaidba de HAJRÁÁ ugyse sokáig írsz ide..

★ 汤姆 李

És még azt gondolja,hogy adok neki ingame nick-et lol
Kicsit el van tévedve a kisgyerekXD

★ 汤姆 李

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Te barom ebben a játékban nem lehet 1v1ezni,az szarkazmus volt és te nem fogtad fel.Lehet új procit kéne beszerezni royal,mert ez már lassan hackeli az 1esek és 0ások halmazait.

EZAAAAAAAAAAAZ!Elocsalogattuk Royalt,a kis vadállatot az odujából.

RoyalPredator
Hagyd rá, hülye és kész. Én se tudok vele mit tenni.
Legalább elvan, magát kihívja 1v1re a skizofrénje 😉

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Whsipelj már meg játékban egy jó kis 1v1re is,hehe.

Jaj ne,a titkos pro interface most kikerult.És mától Toomika ezzel fogja farmolni uw-t.Hát...elbasztuk papeszkáim.Nem kicsit.Nagyon!Gyuri for president

Tessék,én is leader vagyok,vagyis voltam.És nem a solo guildedben ez van papesz<#mf1>.5éve nyomod a pve-t,és még nem jottél rá,hogy szar?Én 2 hónap alatt meguntam.

gerypapa95
<#eljen>

&#9733; G E R Y &#9733;

Lemondok én magamtól,elég volt ezeket a 10 éves szánalmas gyerekeket felügyelni.Van jobb dolgom is ennél..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Te kis hülyegyerek te miröl beszélsz,milyen 1 hónap?!?
Akkora 1 seggfej vagy mint a ház és ezt már számtalanszor bebizonyítottad itt.5 éve játszok gw-al ezen belül 1 éve van saját guild-em és mikor írtam amit akkor abszolúte nem gondoltam éppen arra,hogy hg-ként reagáljak hanem a saját véleményemet írtam le mert zavar,hogy offolsz itt a baromságokkal.

Szaruman
Lehet kérni a modikat, h tegyék ki a házigazdát. Nem örök érvényû ám a megbízatása...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Tomy Lee, mért vagy ilyen szigorú és igazságtalan!? Amikor beírnak ide hogy segítség kell, mi azonnal reagálunk, és Clarity segített nekem abban is a múltkor ingame, hogy meglegyen annak a játékosnak a survivor title.Legalább van miért olvasni ezt a fórumot, és emellett pedig tényleg segítek bárkinek. Clarity pedig nem olyan rossz arc amilyennek gondolod.<#rinya><#gonosz3><#levele>
Te mirol beszélsz?Halott az egész fórum.Orulj,hogy valaki ír ide...és nem csak az hogy.......Hogy kell...---idióta kérdés beilleszt---?Másik dolog meg az,hogy 4 éve nyomom ezt a szart,te meg nyomtad 1 hónapot a kis pve-t.Szóval mit pattogsz komolyan.Tobbszor is elmondták már,hogy ez a játék azért Guild wars,mert a guild battleról szól,amit sztem te sosem láttál és már nem is fogsz.Feljon ide pár oreg játékos beszélgetni,teljesen mindegy mirol és te meg itt offtopicocról beszélsz?Maradj magadnak,mert csak felbaszol.Hallgasd meg a zenéket és relaxálj...komolyan,mert valami nincs veled rendben.

Na mostmár álljatok le légyszi ezzel a sok baromsággal amit ide írkáltok.
Értelmetlen sõt nem is érdekel itt ez senkit.Ha nem a játékról van a téma akkor inkább kuss,kössz bye

A fenébe elfelejtettem linkelni a kovetkezo adag minoséget:

I C U,I FEEL U
Elnézést és remélem mindenki meg bocsájt a flameelésért.Békét.Békességet.

Dehogy volt hiba meghallgatni Hanako.Jó az.Nem vesztettél semmit,csak nyertél.Isten kisérjen utadon.<#worship>

Sok gyakorlás és meglesz az eredménye.Vagy várd meg míg senki nem fog játszani és akkor megnyerheted te is 😄

Zoli, ez a dal szól rólunk: http://www.youtube.com/watch?v=xTLBnf7bPHA
omg ^^

meghallgattam

hiba volt

zoli te mit szívsz mostanában? 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hát én próbálkozok de még nem sikerül megnyernem guild warst T_T. Talán majd valamikor...

No Man Army [NMA]

LoL hát én meg mindjárt elhiszem hogy vidám boldog gyerek vagy <#buck>
Én is ilyen boldog gyerek vagyok meg szerintem többnyire aki Katatonia-t hallgat mind az.Hát persze xD<#szeret><#taps>
coolpet
en vegignyomnam veled, bar meg egyszer se vittem vegig 😊
Szolj ha mehet

Battletag: coolpet#2467

Ja,kimaradt a lényeg.I love mindenki,i love the world and i love the life.És már nem vagyok pesszimista sem,amióta tobbszor is megnyertem guild wars...Csak ennyit akartam.Éljetek békességben.Szeretnék mellékelni egy dalt is 😄

YOU ARE LOVED!

Ez itt nem a flame helye.Ide rendes és okos emberek(lásd.mondjuk engem <#sniffles>)járnak fel társalogni a guild wars csodálatos világáról.Én is ezért járok ide.Nem tudom miért kell egymást szidni,mikor lehetunk virtuális barátok is...Most felállt a kokkerspániel.De amióta Istenhívo lettem,azóta sokkal jobban kezelem az ilyen problémákat.Szóval gyerekek,ne veszekedjetek,hanem szeressétek egymást!Na meg magatokat.Isten áldjon benneteket.I <#szeret>Isten.A másik dolog meg az,hogy teljesen ki vagyok éhezve.............. a PvE-re <#crazya>(ne gondoljatok mindig arra...),szóval tessék jelezni,ha indul a nagy akció

LOL idióta <#banplz><#wilting><#taps><#bdead>
mint*

No Man Army [NMA]

unatkozom valami mókamester dobja már fel a hangulatot valami flamewarral mind 2 éve!

No Man Army [NMA]

assasSIN.
Sikerült! 😄 A segítséget köszönöm Lady Gagának <3 <#vigyor3>
coolpet
vgayok sracok 😊
mar megyek is 😊
mi az a sin secondary😊

Hát, nem alszom be ha minden jól megy. És megpróbálok érthetõen elmagyarázni mindent.<#vigyor2><#wave>
azt én tudom, hogy te így gondoltad, de õ? 😄
és gondolj bele, mi van ha bealszol ma este, aztán szegényke nem tudja mit kell csinálni? 😛

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Köszönöm az összeszedett forgatókönyvet én is így gondoltam!
NF kari survivorra úgy néz ki, hogy megalkotod, skip tutorial, belépsz a missionbe, megcsinálod, utána kamadan.
Kamadanban ahogy belépsz (amcsi 1 dist) beírod, hogy lfg ferry to docks. Fizetsz érte, max 500 gold, ne b..anak át.
Odamész és lvl 2-3 karival megcsináltatod magadnak a maxos armort.
lvl10-ig szarakodsz a környéken (lehetõleg ne a missiont), majd lvl 10-nél azonnal átmész eye-ba, ahol Kloner segítségével eljutsz gunnarsba. és éljen Kilroy nem amcsi distben.
ha Kloner az elejétõl fogva segíteni fog, akkor docks ferry kihagyható, borealban is kapsz maxos armort.

ha ennyire kell a survivor (tudnám minek) akkor warrior vagy para, sin secondaryval. és figyelj oda majd a vén piásra mert néha úgy otthagy mint macska a xarát, akkor eséllyel pályázol egy "stand up" ínhüvelygyulladásra.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Oks fent leszek.
Hát perszehogy beszállhatsz! Amúgyis már hiányoztál! <#nevetes1>
coolpet
ma este inditok egy nf karit, ha akarsz es tudsz 11 utan leszek Zafira the survivor neven. Inkabb fel12

Én is beszálhatok az epikus pvebe? <#integet2>

coolpet
be is ugrok gameba es felveszlek friend listbe most

coolpet
egyebkent milyen kari inditasat javaslod survivornak?

Hmm, na akkor tehát leszek 11 után. IGN: Koffein Lady
coolpet
koszi igenybe veszem a segitseged 😊 megbeszeljuk.
A dolyak signet ad +32 armort, de akkor ugylatszik a wathc out skill mar nem szamit
egyebkent fullos warrior armorom van 80+20 psichical+10es armor runa mindenhova. az ugy 110. igy is meghaltam.

na mindegy.
este leszel ugy 11 utan?

Ha esetleg úgy határozol hogy indítasz egy új survivor karit elviszlek oda ahol tudsz grindelni és mindent megmutatok. Na <#buck>
The sum of all armor buffs gained from skills and effects cannot exceed +25. However, if one or more effects add more than +25 armor by themselves (for example +40 from Physical Resistance), then the largest of these effects counts as the total buff, even if it is larger than +25.

Magyarul: Az armorok összege - amit skillekbõl és effektekbõl kapsz - nem haladhatja meg a +25öt. Habár ha egy vagy több effekt (pl: Physical resistance +40) ad többet mint +25 akkor a legnagyobb fog számítani, még akkor is ha az nagyobb mint +25.

lásd még: http://guildwars.wikia.com/wiki/Armor
coolpet
vazze ha tudnam mirol beszeltek 😊
Gunnars nem tyriaban van droknars forge mellett> ott durvasagok vannak nagyon. Es mi a baj a facos missekkel?
mi az az xp grindeles?
kilroy az a dwwrf ami 5k xpt ad nem? egy facos miss is 3kt ad es a hatterben vagyok mindig, csak ramugrottak a mocskok es beszorultak. a 8 skillbol 5 a vedelmemre szolgal +armor +health+kiteres eletregen stb, de sajna nem usztam meg.

Háth ja.Ciki. De tényleg jobban jártál volna Kilrooooooy-jal.<#wilting>
Te hibád mert nem grindelsz.Minek kell factions missio-t csinálnod??
19-en már rég gunnars-ba kéne xp grindelni lol:-)

coolpet
ja a complete GW: http://cdgalaxis.hu/PC/17497/guild-wars-complete-collection.html 10 rugo.

Szerintem megeri, mert tulkeppen 4 jatekot kapsz ezert a penzert.
Manapsag egy jatek 4-5 rugoba kerul, mondjuk a 10 rugosokrol ne beszeljunk 😊