Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Kicsit el van tévedve a kisgyerekXD
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Legalább elvan, magát kihívja 1v1re a skizofrénje 😉
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
★ 汤姆 李
Akkora 1 seggfej vagy mint a ház és ezt már számtalanszor bebizonyítottad itt.5 éve játszok gw-al ezen belül 1 éve van saját guild-em és mikor írtam amit akkor abszolúte nem gondoltam éppen arra,hogy hg-ként reagáljak hanem a saját véleményemet írtam le mert zavar,hogy offolsz itt a baromságokkal.
★ 汤姆 李
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Értelmetlen sõt nem is érdekel itt ez senkit.Ha nem a játékról van a téma akkor inkább kuss,kössz bye
★ 汤姆 李
I C U,I FEEL U
Elnézést és remélem mindenki meg bocsájt a flameelésért.Békét.Békességet.
meghallgattam
hiba volt
zoli te mit szívsz mostanában? 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
No Man Army [NMA]
Én is ilyen boldog gyerek vagyok meg szerintem többnyire aki Katatonia-t hallgat mind az.Hát persze xD<#szeret>#szeret><#taps>#taps>
Szolj ha mehet
Battletag: coolpet#2467
YOU ARE LOVED!
No Man Army [NMA]
No Man Army [NMA]
és gondolj bele, mi van ha bealszol ma este, aztán szegényke nem tudja mit kell csinálni? 😛
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Kamadanban ahogy belépsz (amcsi 1 dist) beírod, hogy lfg ferry to docks. Fizetsz érte, max 500 gold, ne b..anak át.
Odamész és lvl 2-3 karival megcsináltatod magadnak a maxos armort.
lvl10-ig szarakodsz a környéken (lehetõleg ne a missiont), majd lvl 10-nél azonnal átmész eye-ba, ahol Kloner segítségével eljutsz gunnarsba. és éljen Kilroy nem amcsi distben.
ha Kloner az elejétõl fogva segíteni fog, akkor docks ferry kihagyható, borealban is kapsz maxos armort.
ha ennyire kell a survivor (tudnám minek) akkor warrior vagy para, sin secondaryval. és figyelj oda majd a vén piásra mert néha úgy otthagy mint macska a xarát, akkor eséllyel pályázol egy "stand up" ínhüvelygyulladásra.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A dolyak signet ad +32 armort, de akkor ugylatszik a wathc out skill mar nem szamit
egyebkent fullos warrior armorom van 80+20 psichical+10es armor runa mindenhova. az ugy 110. igy is meghaltam.
na mindegy.
este leszel ugy 11 utan?
Magyarul: Az armorok összege - amit skillekbõl és effektekbõl kapsz - nem haladhatja meg a +25öt. Habár ha egy vagy több effekt (pl: Physical resistance +40) ad többet mint +25 akkor a legnagyobb fog számítani, még akkor is ha az nagyobb mint +25.
lásd még: http://guildwars.wikia.com/wiki/Armor
Gunnars nem tyriaban van droknars forge mellett> ott durvasagok vannak nagyon. Es mi a baj a facos missekkel?
mi az az xp grindeles?
kilroy az a dwwrf ami 5k xpt ad nem? egy facos miss is 3kt ad es a hatterben vagyok mindig, csak ramugrottak a mocskok es beszorultak. a 8 skillbol 5 a vedelmemre szolgal +armor +health+kiteres eletregen stb, de sajna nem usztam meg.
19-en már rég gunnars-ba kéne xp grindelni lol:-)
★ 汤姆 李