Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha majd lemész a pitbe, nagyon nagy damage-et vigyél rövid idõ alatt (echozott sin support - esetleg promise, mint elite - megspékelve empathy, fain inverter, finish him; ez talán elég) és nézd meg elõtte a wikin feltétlenül a prismatic-ok absorption skilljét, mert ha nem készülsz rá, az szopatni fog. akkor támadd, amikor lejár az absorp, javaslom tik-takkoló órával mérni az absorp idejét (lehet hogy szánalmas de én onnan tudtam mindig másodpercre pontosan a monkkal, hogy mikor fog lejárni 😄)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Most kaptam levelet egy supportostól. Gyorsan el is küldtem neki, amiket kért. Ha még ma válaszol, akkor valószínûleg este már tudok játszani. <#beka3>#beka3>
Amúgy semmire nem reagált a rendszer.... A karakterek nevére sem. Feltételezem, hogy valami jólelkû ember esetleg törölte õket....<#gunyos1>#gunyos1>
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
bár a franc se tudja, ki ment le oda anno sima csapattal =)
Nekem monkom nincsen. Rituval és Mesoval közlekedek (+Sabway). Oozeban meg még nem is voltam, úgyhogy kiváncsi leszek. De hát gondolom Fendi Nin után olyan nagy meglepetés nem fog érni.
If someone in your party doesn't have the quest, Seer Fiercereign won't appear in the Dalada Uplands, so you won't be able to claim your reward.
csak ezt találtam wikin.
btw. régi szép idõk, futható még egyáltalán ez a quest monkkal, vagy hóli frász miatt bukó?
Van vkinek vmi ötlete?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
★ 汤姆 李
Na menj te noob innen az alregeddel..
★ 汤姆 李
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
De nem értem, jelszavad nem tudod, vagy egy karaktered nevét se?
"We received your support request. To add additional information, reply to this e-mail and include any new information between the green lines below.
**** Please enter your reply *below* this line ****
**** Please enter your reply *above* this line **** "
Na most ilyenkor mi van? 😄😄😄
Ha végeztem vele, akkor írok. 😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Van egy kis problémám a játékkal...
Körülbelül egy éve játszottam vele utoljára. Most kaptam hozzá megint kedvet. A gondom az, hogy nem akarja felismerni a belépésnél az e-mail címemet. Esetleg volt valami változtatás a bejelentkezéssel kapcsolatban?
Utolso másodpercnél figyeljetek, ugytünik valami készülöik, remélhetöleg valami GW2-vel kapcsolatos bejelentést kapunk nemsokára😊
Ha nincsenek skilljeid, stb. nagyon nem érdemes vele szerencsétlenkedni, azalatt az idõ alatt, amíg lenyomnád végre, háromszor annyi pénzt keresel, mint amennyibe a run kerül.
Jah, hogy tudd ki a runner: Running ATFH vagy ilyesmi. Vagy írd be, hogy lfg ATFH runner.
★ 汤姆 李
Új fizetõs DLC jelenik meg áprilisban a Mass Effect2höz. Egy kis elõzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=GxFpaSkhRvY<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.youtube.com/watch?v=paP6tCuRe5U
2. 1v1 baromság,fogd már fel.
Battletag: coolpet#2467
Eztis csak azért, hogy másnak esetleg hasznos infót nyújtson.:
1v1 Lehetséges. Guild Hallban private match, herok és haverok nélkül.