Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te Warwick, ennek a mondatnak nem sok értelme volt de próbálom értelmezni... 😛

ha majd lemész a pitbe, nagyon nagy damage-et vigyél rövid idõ alatt (echozott sin support - esetleg promise, mint elite - megspékelve empathy, fain inverter, finish him; ez talán elég) és nézd meg elõtte a wikin feltétlenül a prismatic-ok absorption skilljét, mert ha nem készülsz rá, az szopatni fog. akkor támadd, amikor lejár az absorp, javaslom tik-takkoló órával mérni az absorp idejét (lehet hogy szánalmas de én onnan tudtam mindig másodpercre pontosan a monkkal, hogy mikor fog lejárni 😄)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Azt tudom, hogy automata válasz volt. Csak a nagy idegeskedés miatt nem erre számítottam...<#boxer><#mf1>
Most kaptam levelet egy supportostól. Gyorsan el is küldtem neki, amiket kért. Ha még ma válaszol, akkor valószínûleg este már tudok játszani. <#beka3>
Amúgy semmire nem reagált a rendszer.... A karakterek nevére sem. Feltételezem, hogy valami jólelkû ember esetleg törölte õket....<#gunyos1>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

ILLNeo
De mivel nem probáltam még soloban a meso, ezért elõször szerintem Nicolas Traveler megcsinálom vele.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Egyenlõre óvatosan NM fogom, aztán majd meglátom... majd úgy is beszámolok róla, ha másnem akkor mesmerrel van egy solo buildem megpróbálom azzal...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

de, fog szerintem, ha HM-ben majd megpróbálod megölni a prismatic-okat... 😛
bár a franc se tudja, ki ment le oda anno sima csapattal =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ILLNeo
Oké megnézem még 1x. Tegnap egyébként se volt százas a game. Laggolt nagyon. Rage is panaszkodott. Ráadásul neki pvp party közben. Na mind1.

Nekem monkom nincsen. Rituval és Mesoval közlekedek (+Sabway). Oozeban meg még nem is voltam, úgyhogy kiváncsi leszek. De hát gondolom Fendi Nin után olyan nagy meglepetés nem fog érni.

passzolom, nekem mindig ott van. kicsit arrébb van asszem mint a sima eye mission-ös faszi, biztos nincs ott?
If someone in your party doesn't have the quest, Seer Fiercereign won't appear in the Dalada Uplands, so you won't be able to claim your reward.
csak ezt találtam wikin.

btw. régi szép idõk, futható még egyáltalán ez a quest monkkal, vagy hóli frász miatt bukó?

ILLNeo
Scrácok Ooze pit questet Seer Fiercereign kell felvenni ha jól olvastam wikin, viszont nem találom Dalada Uplands-en ott ahol elvileg kéne lennie, úgyhogy már rég végigtoltam a gwen-t.
Van vkinek vmi ötlete?

Szaruman
Ez nem flame volt, hanem tény. Engem lényegében marhára nem érdekel, h mit moderálsz ki, de az utóbbi idõben nagyjából errõl szól a topic... (leszámítva pár ember nyünyörgését, h nem tudnak belépni -.-')

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Okosan légyszives.Nincs rá okod,hogy ilyen formában írd le a véleményedet.Amit kellett azt eddig megtettem ha ez nem tetszik I'm sorry.Off,flame továbbra sincs amíg én vagyok felelõs a topic-ért.Se tõled sem senkitõl

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Le bohócozod a többieket és van pofád még ideírni?!?Mi ez már lol
Na menj te noob innen az alregeddel..

Szaruman
Mondtam, h szólni kell a modiknak, és repül a fenébe...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Torolgesd tudod mit Tomika...Pl ezeket a bohócokat akik nem tudnak megadni 3 sor információt...idióta
Ez csak egy automata válasz volt még, gondolom nem sokkal a leveled elküldése után megkaptad.
De nem értem, jelszavad nem tudod, vagy egy karaktered nevét se?

Válasz:

"We received your support request. To add additional information, reply to this e-mail and include any new information between the green lines below.

**** Please enter your reply *below* this line ****

**** Please enter your reply *above* this line **** "

Na most ilyenkor mi van? 😄😄😄

Elküldtem nekik az e-mailt. Remélem nem kell éveket várni egy néhány szavas válaszra. :S

Nos, semmi.... Ugyanúgy nem mûködik. Írok e-mailt nekik. Hátha tudnak valami segíteni.

Most telepítem újra a játékot. Bedöglött az op.rendszerem és elveszett minden. :S:S:S
Ha végeztem vele, akkor írok. 😊

Biztos,hogy jól adtad meg az adatokat???Mit ír ki?
Kitöltöttem, de semmi.... <#wow1><#szomoru1>

El leszel vele életed vegéig.
RoyalPredator
Most már annyi concept artot láttam, hogy félek, valójában egy kiszinezõs képeskönyvet fogunk kapni, de abból ezer+1 oldalasat, zsírkréta melléklettel, és külön késségfejlesztõkkel "C" illetve egyéb szellemileg hátramaradott testvérünknek😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

LoL <#nevetes2>
Akkor következõnek jöhet is a gameplay video(reméljük😊

SZEG007
ÉS akkor itt cocept art videok 4. egyben utolso része: http://www.youtube.com/watch?v=Y0PWUBOdzmI ez nem rickroller

Kihoztad belolem az ordogot,de remélem Isten megbocsájt...Most mehetek gyónni miattad.Koszi szépen

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Jelszólopások miatt szigorították a belépést, de a cimed elvileg nem változott. Van viszont egy új mezõ a jelszó alatt, ahova az accountodon levõ valamelyik karakter nevét kell beírni ellenõrzésképpen, különben nem fogadja el a helyes jelszót sem. Azt kitöltötted?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Üdvözletem!

Van egy kis problémám a játékkal...
Körülbelül egy éve játszottam vele utoljára. Most kaptam hozzá megint kedvet. A gondom az, hogy nem akarja felismerni a belépésnél az e-mail címemet. Esetleg volt valami változtatás a bejelentkezéssel kapcsolatban?

ILLNeo
Hátha ebbõl valóság lesz egyszer... király lesz a game de van egy olyan érzésem, hogy idén már nem játszunk vele...

SZEG007
Megérkezett a cocept art videok 3. része is: http://www.youtube.com/user/arenanetofficial#p/a/u/0/61H5yzj0jyQ
Utolso másodpercnél figyeljetek, ugytünik valami készülöik, remélhetöleg valami GW2-vel kapcsolatos bejelentést kapunk nemsokára😊

coolpet
Koszi de mar megvolt guilden belol ingye 😊

Battletag: coolpet#2467

A fõhackernek?<#mf1>
offtopic

RoyalPredator
Azért erõsen érezzük, kinek van a topicban punci hiánya... =)

Hali, nem tudom azóta megoldódott-e a probléma, de ha nem, akkor jelzem, hogy amcsi 1 districtben mindig van olyan monk, aki lesolozza neked 1k-ért, HM-ben 2k, de 1,5-ért is megvan.
Ha nincsenek skilljeid, stb. nagyon nem érdemes vele szerencsétlenkedni, azalatt az idõ alatt, amíg lenyomnád végre, háromszor annyi pénzt keresel, mint amennyibe a run kerül.
Jah, hogy tudd ki a runner: Running ATFH vagy ilyesmi. Vagy írd be, hogy lfg ATFH runner.

<#eljen>

Hopi <#beka2>
offtopic...ehm.

Nem értitek a viccet! <#wilting>
Új fizetõs DLC jelenik meg áprilisban a Mass Effect2höz. Egy kis elõzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=GxFpaSkhRvY<#vigyor2>
SZEG007
Nem is neked cimeztem😊

Kosz az infót,de én már láttam.És mindig csak ezek a konceptartok...Komolyan bevehetik már.Adjanak rendes infót.Ez is mutatja,hogy kb hol tartanak a fejlesztésben.SEHOL!

SZEG007
Anet hivatalos youtube csatornáján kinyomtak két uj conceptartokbol összeállitott videot: http://www.youtube.com/watch?v=n8KdzIvzY1I
http://www.youtube.com/watch?v=paP6tCuRe5U

Ennek orulok,mínusz egy bohóc.
2. 1v1 baromság,fogd már fel.

coolpet
Bocsi sracok hogy felbeszakitom ezt a felhotlen vitat, de tudna valaki segiteni a great destroyert kicsinalni? 😊

Battletag: coolpet#2467

RoyalPredator
Nemigazán vagyok már hajlandó idõt szakítani rád...

Eztis csak azért, hogy másnak esetleg hasznos infót nyújtson.:
1v1 Lehetséges. Guild Hallban private match, herok és haverok nélkül.

Úristen...
Jól látom?Royal predi seggét nyalod?Attól nem fog gyorsabban dolgozni a masina.De hajrá.Ha nektek jó,akkor csináljátok.

Kinek kell a te kis noname nicked...Mit csináljak veled,farmoljak uw-t?nem kosz