63345
-
#61012 Hali!
Annó eladtam az accom, már nem tudom kinek, viszont ha az a bizonyos valaki aki megvette a kastylx.mittoménhány dobozos accot esetleg olvassa a forumot, megköszönném ha dobna egy üzenetet. Esetleg ha valaki ismeri/fentvan neki frienden az is írhatna. -
#61011 Remélem behozzák a GW1 es emót'okat /drum /shoo /scissors /paper /dice 6 stbstbstb -
#61010 lassan gw1 szintre érnek! -
Negritis #61009 nah ha ezt behozzák a nyáron az rengeteget fog dobni a dolgokon
mondjuk a feature patch után már viszonylag könnyű buildet cserélni, de mégse 1-2 kattintással, valamint megjegyezni a traiteket azért macerás -
TomStorm #61008 Jön a GW1-es Build template.(Július 1)
"Guild Wars 2 Will Receive 'Build Templates' Soon "
-Things that must be in a template: Weapons, Sigils, Rune, Amulet, Skills and Traits
-What could be in a template: Skins, Dyes, Outfit and Finisher
-Things to consider: Sharing chat links, codes and urls, Building one spot in UI vs. multiple spots, Websites – third-party sites should work with in-game, etc.
Na ennek már tudok örülni:) -
Dobronski #61007 készítők már a játék megjelenése előtt elmondták, hogy erre számítanak, ez is része a wvw-nek. -
#61006 sosem értettem miért sírnak double teamezés miatt. se pikenre, se sfr-re, se desora tudtommal nem jellemző, bár mindhárom helyen volt már rá példa, tudom mert ott voltam :D -
#61005 Rossz hírem van, ilyen a háború. Még ha csak virtuális is, akkor is ilyen. Összefognak emberek azért, hogy a saját érdekeiket erősítsék. Persze míg egy ilyen győzelem az egyik oldalon fényes dicsőség, addig a másik oldalról árulásról hallani. Nem kell ezt a dolgot túl dramatizálni, jól teljesített a Deso a körülmények ellenére, megérdemli a dicsérő szavakat, de nem kell a kardodba dőlni, mert nem minden úgy történt, ahogy azt szeretted volna.
De tudom minek pofázok én, nekem is csak ez jut: "Maradj csak piken-en és foglalkozz azzal." -
Negritis #61004 nem sokat átlag heti 8-10 órát, és még mindig azt mondom hogy normálisan is megoldották volna
kedd-szerda környékén már kb biztos volt mindig hogy nyernek
a Desotól a 2. hely is szép teljesítmény volt, de azt mondani hogy nem volt jobb az SFR az nem kicsit homerkedés és sztem felesleges is -
#61003 Abszolút nem volt akkora különbség, leszámítva a 2. heti eredményt, de nézd vissza te is a pontszámokat nyugodtan. Úgyhogy nem tudom mire alapoztad ezt a megállapítást. Ha nem lett volna ez az állandó 2v1 meg kémkedés, akkor rendesen megizzadtak volna, és egyáltalán nem biztos hogy nyertek volna. Mennyit wvw-ztél a szezon alatt? -
#61002 Kettőnk közül te nem voltál ott, mégis neki állsz okoskodni meg megmagyarázni hogy hogy volt, miközben elmondásod szerint téged ez nem is érdekel, csak azt hallottad hogy.... Tényleg érdekelne milyen érdeked származik abból, hogy ugyanazt a hazugságot fújod mint ők. Maradj csak piken-en és foglalkozz azzal. -
Negritis #61001 figyelj, az SFR jobb volt mint mi végig, ez nem volt kérdés ha nem BB volt a 3. szeró akkor is simán vertek minket míg figyeltek szóval igen, izomból nyomták le a gold ligát -
Negritis #61000 Már múltkor is mondtam hogy NEM, és kurvára nem. Én online voltam és próbáltam küzdeni az ellen mikor 3. héten SFR kitalálta hogy ne mi hanem a BB legyen a 2 az adott meccsen és kb déltől elkezdte segíteni BB. Kinyitották a várkapukat és mentek tovább BBnek 2 dolga volt:
1. figyelni hogy meglegyen a bloodlust
2. legyen 10 fő aki minden foglalást intéz
És utána is játszotta SFR a segítjük BB-t című műveletet, nem csak ellenünk.
Ha meg nem vagy érintett szerveren akkor minek beszélsz ökörséget? Utolsó héten is 70%os fókuszt kapott Deso (egész héten, nem csak 10 percre) és melós volt a 2. hely összeszedése hogy meglegyen az összesített No#2.
Az hogy 2 szerver egyszerre megy neki Baynek-Garrisonnak mer az egy sima taktika -
MaRee #60999 A Deso double teamezett? Lol. -
#60998 Hit téríteni nem akarsz? Mert miért hinne bárkinek is az ember? Jézussal nem akarsz jönni véletlenül? Vagy a Jetivel? Érted? Én nem hiszek se neked se neki, de fáj a segged nagyon úgy látom ha bárki a szájára meri venni a Desot. -
#60997 Mégis ki terjeszti ezt a hazugságot? Jobb lenne, ha te se tennéd. Én ott voltam minden nap, napi sok órában TS-el, ráadásul nem valami kis eldugott guild szobácskába, szóval nekem ne magyarázd már be hogy az pont ellenkezőleg volt, mert én aztán a saját szememmel láttam és vettem részt benne. Ha mégis ennyire érdekel, talán jobban is utána járhatnál. És, ha nem tudok bizonyítékot mutatni neked, akkor az biztos nem úgy volt, nyilvánvaló.. olyan videót egyébként is bárki tud gyártani ahol épp 2 felől támadnak, ez nem bizonyít semmit.
Vannak jó ismerőseid sfr-nál vagy bb-nél? Komolyan érdekel mi a háttere a dolognak!
Ennyire ne legyünk már komolytalanok könyörgöm. -
#60996 Én Úgy tudom Deso double teamezett. És a Desosok csak krájolnak, állítólag van videó is róla ahogy Deso double teamel ennek ellenére SFRről nincs.(Mondjuk nem láttam, de linkeljetek már róla egy videót)
(Én pikenes vagyok totál leszarom a wvw-t csak ezt hallottam.)
-
#60995 Izomból? Maradjunk annyiban, hogy sfr is meglett volna fingatva, ha nem 2v1-ben tolták volna BB-vel egész idő alatt, és nem kémkedtek volna deson. sfr-nak már megvolt a biztos 1. helye, azért eresztettek le vége felé, de azért a végén is folyamatosan összejátszottak abban, hogy bb a lehető legtöbb pontot szerezze az utolsó héten, hogy ők legyen a 2.-ak deso helyett. Az utolsó 1-2 napban viszont sikerült ezen fordítani, hihetetlen erők mozgósításával, pedig sokszor voltunk ember hátrányban is. Desoban mindig is megvolt ez a spiritusz és kitartás, és ezért vagyok itt már a kezdetektől fogva, és nem is voltam, és nem is akarok máshova átmenni. Na meg persze jó a társaság is. A másik két szerver meg szégyellheti magát, hogy ilyen inkorrekt eszközökkel játszik, és még veri a mellét is, meg viccet csinál a 2v1-ből. Szánalmas. -
Negritis #60994 vissza lehet jönni még mindig nyugodtan :D -
#60993 nekem hiányzik Deso, ha rajtam múlik, sosem megyünk el onnan :P -
Lord_Giga #60992 Edge of the Mistbe jól lehet szintezni, ha találsz egy ütőképes zerget, jön a lóvé, és a badges of honor, amiből 80-on felöltöztetheted a karakteredet.
Pontosítok, de ha visszatalálsz, téged is beírlak:) Aktívabbak: Kretusz.8356, Reiki.1948, Gigassus.6235, greey.4280, erasmus.4851, Ceed.2304, csaba.5269. -
Negritis #60991 mystic forge -
#60990 mfezhető? -
Negritis #60989 badges szett nem jelenik meg se mfben és nem is salvázható :D
karmás legalább mfezhető :D -
#60988 legtöbb páncél setet megveheted badgeből meg 5 aranyból, minek a 300k karma? kis szerencsével abból jóval több pénzt csinál :D -
Negritis #60987 egy power-vit-toughness ruha kijön max 300k karmából
ékszerekhez érdemes laurel-t vagy karmát használni szintén, esetleg valamennyi goldot elkölteni
a fegyót meg kivenni badge of honorból
Edgeben igen, lényegtelen a gear ott úgyis karma train megy
a professiontől viszont szerintem független a gearelés, mert kevés túlzással olcsóbban kijössz ha TP-n veszed meg a cuccot
de ha mégse tuti hogy a klánba lesz valaki aki legyártja neked ha adod a matit -
#60986 Gigassus.6235
dungeonokból, edge of the myst karma trainből pillanat alatt összeszeded cuccodat. kb egy délelőtt, ha értelmes professiont választottál -
Totoka88 #60985 Egyelőre inkább pve, wvw-hez még gagyik a cuccaim. Hogy tudom felvenni velük a kapcsolatot? Tudsz mondani játékos neveket, akiket kereshetek? -
Negritis #60984 szia
wvw vagy pve érdekel inkább?
ha előbbi akkor gigáék és a warhorn ha utóbbi akkor a ths vagy a resonance amit javasolni tudok -
Totoka88 #60983 Hello!
Deso-n keresek magyar guildet. Eddig egyedül toltam, de 80-on már komolyabb cuccokhoz úgy látom kell a társaság...:) -
Negritis #60982 nah jött pöcs, de továbbra sincs sokaknak wvw chest, amíg nem lesz addig ugye senki nem tudja kivenni a skint :D
ami tetszik hogy továbbra is letojják a screlite karka shellt, és továbbra sem látszik az MFben -
#60981 ja bocs, régi rendszer... szóval kettőt -
#60980 Curses en össz van 4 pont hogy vegyen le 10-et :P ? -
#60979 2 féle build van, ami most játszik, az egyik nagyon prö, wér wvw guildekbe való, de akkor nem kérdeznéd itt, a másik pedig egy igazi geciláda. valami ilyesmi
cursesről levehetsz éppen 10 pontot, ha gondolod, meg ékszereket is cserélheted, meg rúna is csak példa kedvéért van, de így egy igazi frontliner. nem pusztulsz le egy ostromnál se, tudsz kommanderre stackelni -
Negritis #60978 egyébként aki tud normális necro wvw buildet ne tartsa magába :D
köszi -
Negritis #60977 mikor a videókat csináltam akkor kb elsőre meglett minden
szóval ha valakinek nem megy akkor annak segíthet (a klánomba kell 1-2 embernek help azért raktam fel egyrészt, másrészt meg swag mer megy mapchaten megy a qq h Liadri impo :D) -
#60976 Nem tudom, nekem azokkal sikerült. Full minion buildem volt.
Ha azt nézed akkor mezei Scepter+Dagger skillekkel le öltem + 1-2 minion ütés. -
Negritis #60975 a minionok miben segítik a túlélést? az AOE simán megöli őket phase2-be
én is csak azért raktam be a golemet hogy az elején sebezzek egy valamit Liadrin -
#60974 Lazán megvolt. Először hasonlóval próbáltam mint ez, de folyton meghaltam. Egyedül már csak egy 'zacsi' hiányzik egy jó ideje, amikor 8 ilyen szart kell rá dobni.. Az lehetetlen. -
Negritis #60973 liadrinál a minion build elég necces sztem :D