Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PvP-vel sokkal könnyebben hozzá lehet jutni manapság úgy ahogy mondod.Néha mikor belépek már én is balt.pontokra megyek viszont így a group pve varázsa ami sokaknál dominált gw-ben meg is szünt:-(
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Bemész low end PvP-be, egy órát játszol (vagy annyit sem), megvan a Z-key, eladod 5k-ért és veszel belõle x darab ritu tome-et.
vagy zaishen coinozol.
tome-ért farmolni menni...
hacsak nem az a velõt rázó élmény tölt el andalító boldogsággal, amikor meglátod a tome-ot kipottyanni egy békaemberbõl...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Viszont miért vannak gigalaggjaim amcsiban? Rémes. Inter tûrhetõ, de nem a legjobb. Eu tökéletes.
Ha te két accountot használsz egy géprõl két klienssel (ha egyáltalán ez így megy), azt nem hiszem, hogy tiltanák, vagy lehetne tiltani, botok használatát már inkább.
★ 汤姆 李
Mondjuk nagyobb sávszélesség ezt orvosolja😛
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Ha mákod lesz nem csinálnak új account-ot és maradnak a karaktereid de lehet ez másképpen is😞
★ 汤姆 李
Mondjuk addig GW teljesen jó..
★ 汤姆 李
http://www.guildwars.com/support/default.php
<#wink>#wink>
elfelejtettem a jelszavamat és még a titkos kérdésemre a választ is :S. és érdeklõdnék hogy hol lehetne vagy mien e-mailon lehetne supportal beszélni??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Fõleg hogy clarity asszem repült innen.
Vagy lemaradtam?😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Pedig iszonyú sok energiát feccöltem már ebbe a Rituban és lényegében meg is lett az eredmény mert egyáltalán nem rossz de ez neki magas.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Azt kérdezted, hogy megyek-e veletek. Arra mondtam, hogy nem, mert a RÉGI szép idõk emléke, a 30 perces runok pátosza még bennem él és van kedve a francnak 2 órát szenvedni azzal a szarral, ha egyáltalán sikerül.
Bár a nerf óta nem próbáltam, de NEM futható a pit 30 perc alatt, sõt, szerintem semennyi idõ alatt sem futható rendesen annyira kevés a dámázs, amit a smiter most kioszt, addig meg lecsapják a 600-at a mesmer nmy-k.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Konzekvencia:Menj inkább soloban,mert a magyarok cocknoobok még a pvehez is.
ENNYI!ENNYI uwról meg fowról.DE majd gyakorolom az interruptokat a hard mode bossokon és jovok mesmerrel.
REPORT NO.1-PAGE1-Created by Agy,Illustrated by- Tomika.
Jót pveztunk,oszt ha pvezunk legkozelebb,akkor jon a report 2.Tudom bevagytok már totálisan sózva.
Egyébként is kéne mert mesonak szeretnék destroyer kesztyût =). Na mind1 ez nem ide tartozik.
Konzekvencia: akinek van 600smiter monkra hajrá! Egyébként felejtõs. Ez messze van CoF-tol hogy lehet futni így is úgy is.
Ennyit Ozee-ról. Sokkal késõbb megyek csak oda vissza. Eddig azt hittem tök jó a Ritum mert lecsaptam vele Fendi Nin-t henchekkel meg sabwayyel, de rá kellett jönnöm, hogy nem Shiro egyetlen megközelíthetetlen számára. (és gondolom van még más is, majd kiderül)
Torolgess csak nuygodtan nagyfonok.HAHAHA
Elõre is köszi! 😊
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Szerencsére a paragorn meg van. 😊
Persze én is megbeszélem online a többiekkel de szerintem nem akad ez ellen kifogás..
★ 汤姆 李
PM : V I H I <#kacsint>#kacsint>
★ 汤姆 李
Nincs meg a warriorom. 😞😞
Lehet csatlakozni klánhoz? 😊
Team speak kell hozzá mert a végén van kis bonyodalom de nem vészes insta amúgy
★ 汤姆 李