Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihetetlen,hogy még mindig 5k-ért adják ZKey-t.Amúgy pénzért megvenni már sokkal nehezebb nem úgy mint a régi szép idõkben mikor gondoltam egyet kell 50-100 z key farmoltam 1-2 napot aztán simán megvettem 200-400k-ért.
PvP-vel sokkal könnyebben hozzá lehet jutni manapság úgy ahogy mondod.Néha mikor belépek már én is balt.pontokra megyek viszont így a group pve varázsa ami sokaknál dominált gw-ben meg is szünt:-(

★ 汤姆 李

Nem tudom érdemes a cave-en kívüli naga-kat is leölnöd de szerintem nem mivel ha jól emlékszem csak útvonalban kitérõvel találod meg õket szal egyenesen cave..

★ 汤姆 李

Panjiang Peninsula(Raiyan Cave) itt a Naga-k dobálják a ritu tome-okat

★ 汤姆 李

kastil
Mindig is szerettem farmolni.

Én nem tudok róla, de lehet, hogy az én hiányosságom.
Bemész low end PvP-be, egy órát játszol (vagy annyit sem), megvan a Z-key, eladod 5k-ért és veszel belõle x darab ritu tome-et.
vagy zaishen coinozol.
tome-ért farmolni menni...
hacsak nem az a velõt rázó élmény tölt el andalító boldogsággal, amikor meglátod a tome-ot kipottyanni egy békaemberbõl...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

kastil
Valaki tudna ajánlani egy helyet ritu tome farmra? csak leetre találok infot. Mivel régen játszottam már nem emlékszem, hogy merre vannak farmolható ritu mobok =/.

kastil
Egész pontosan így

Viszont miért vannak gigalaggjaim amcsiban? Rémes. Inter tûrhetõ, de nem a legjobb. Eu tökéletes.

Egy accounton egyszerre egy lehet belépve.
Ha te két accountot használsz egy géprõl két klienssel (ha egyáltalán ez így megy), azt nem hiszem, hogy tiltanák, vagy lehetne tiltani, botok használatát már inkább.

Azigen😄D<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kastil
Még a végén én tehetek róla 😊

Elég régi a kliens ami a cd-n van.Azóta rengeteg update volt.Am.ez még semmi pár másik online játékhoz képest(van amelyik 10h-t is vacakol😊
Mondjuk nagyobb sávszélesség ezt orvosolja😛

kastil
Az meg már vicc, hogy lemezrõl telepítés után ennyit tölt. GHban van a kari amivel beléptem, kb 1 órája várok és csak 29%.

kastil
Hali!

A 2 klienst mennyire tolerálják?

köszi a segítséget fiúk! remélem szerencsével járok 😊

Szivesen a segitséget és mi ez a parancsuralom itt LOL ?!<#wilting><#bdead>
offtopic

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Aoc-ot most egy jó ideje pihentettem még kieg elött viszafogok rá térni mindenfélekép!

Ja és kapásból küld el support-nak mindent amit még tudsz(email amivel regisztráltál,karakter nevek,kulcs a játékokhoz a kiegeket is)
Ha mákod lesz nem csinálnak új account-ot és maradnak a karaktereid de lehet ez másképpen is😞

AoC??Kieg-re visszajössz?
Mondjuk addig GW teljesen jó..

Itt megtalálod a lehetõségeket :
http://www.guildwars.com/support/default.php

<#wink>
Sziiiiiiiiiiiivas

Sziasztok! 4 év után újra szeretnék gw-ni csak volna egy kis problémám :S
elfelejtettem a jelszavamat és még a titkos kérdésemre a választ is :S. és érdeklõdnék hogy hol lehetne vagy mien e-mailon lehetne supportal beszélni??

SZEG007
Én amondo vagyok hogy a pénzt a játékra költsék és ne külsös cégekkel csináltassanak CGI videokat, az elsö rész CGI videoja Blizard CGI cuccaihoz képest gagyi is volt amugy.

Zomil
kár, h csak az alapjátékhoz és a factionhöz csináltak ilyen videot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szedd be a dopódat...
Szedb be a gyógyszeredet,uldozési mániád van.
RoyalPredator
Gyanús vagy nekem. 😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ILLNeo
Megint tiszta Cathedral of Flames hangulat kezd kialakulni <#integet2>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Bannolva van.
DE hulye vagy sajtos <#mf1><#mf2>
RoyalPredator
Bjutikának nem totál Clarity stílusa van?
Fõleg hogy clarity asszem repült innen.

Vagy lemaradtam?😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Nem jott be a report?Sajnálom.
Szánalmas vagy.
ILLNeo
Jah akkor Sorry Mate! Mostmár mindegy, de ha Te is így álsz hozzá, akkor én már biztos nem megyek le oda. Elmenne a maradék kedvem is gametõl!
Pedig iszonyú sok energiát feccöltem már ebbe a Rituban és lényegében meg is lett az eredmény mert egyáltalán nem rossz de ez neki magas.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Félreértettél mate.
Azt kérdezted, hogy megyek-e veletek. Arra mondtam, hogy nem, mert a RÉGI szép idõk emléke, a 30 perces runok pátosza még bennem él és van kedve a francnak 2 órát szenvedni azzal a szarral, ha egyáltalán sikerül.
Bár a nerf óta nem próbáltam, de NEM futható a pit 30 perc alatt, sõt, szerintem semennyi idõ alatt sem futható rendesen annyira kevés a dámázs, amit a smiter most kioszt, addig meg lecsapják a 600-at a mesmer nmy-k.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Tegnap lenyomta UW-t hááááárd móóódbaaan Tomikávaaaaal.NAgyon jóóó volt,csak kicsit unalmas,mivel rájottem,hogy a harctéri szellemidézo ritum még nem nagyon jóóóó.Kicsit finomítok a builden éééés aztán nekilááátunk újraaa.Meghaltunk pveben,mert annyira nehéééz volt.Soha tobbé UW,talán majd,akkor,hogy ha Tomika is osszerakja a discordereket,mert a mender wammo heroival valahoooogy nem meeeent ez a UW.Aztán elmentunk fowba,elvittuk a konyvet a Menziestol,csak akkor megjott................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................a havi baja és elkelett mennie ´es így elbuktuk fowoooot is,koszi Tomika.Hát kosz mégegyszer.Veled sem nyomom tobbet a gw-t!

Konzekvencia:Menj inkább soloban,mert a magyarok cocknoobok még a pvehez is.

ENNYI!ENNYI uwról meg fowról.DE majd gyakorolom az interruptokat a hard mode bossokon és jovok mesmerrel.

REPORT NO.1-PAGE1-Created by Agy,Illustrated by- Tomika.

Jót pveztunk,oszt ha pvezunk legkozelebb,akkor jon a report 2.Tudom bevagytok már totálisan sózva.
ILLNeo
Na szóval tegnap este Ozee pit😞meg lett questes Charr) HMben halál teammel - nyögvenyelõs a közepéig onnan pedig sehova tovább... (nagyon nehez). Rage viszont azt mondta, hogy 600/Smiteal még mindig 30perc alatt futtható. Normalban teammel is lehet vele végezni ennyi idõ alatt, de hát drop az sírnivaló. Inkább lefutok sabway-el 4esbe egy destroyeres dungeont, ott is jobb a drop.
Egyébként is kéne mert mesonak szeretnék destroyer kesztyût =). Na mind1 ez nem ide tartozik.

Konzekvencia: akinek van 600smiter monkra hajrá! Egyébként felejtõs. Ez messze van CoF-tol hogy lehet futni így is úgy is.

Ennyit Ozee-ról. Sokkal késõbb megyek csak oda vissza. Eddig azt hittem tök jó a Ritum mert lecsaptam vele Fendi Nin-t henchekkel meg sabwayyel, de rá kellett jönnöm, hogy nem Shiro egyetlen megközelíthetetlen számára. (és gondolom van még más is, majd kiderül)

JA,vezess itt egy naplót,koszi,erre van szukség.
Torolgess csak nuygodtan nagyfonok.HAHAHA
Írok majd valamelyik karakteremrõl. 😉
Elõre is köszi! 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Indítottam egy dervist.
Szerencsére a paragorn meg van. 😊

Mi meg akár egyesülhetnénk is(összeolvadnánk) ha gondolod.Ha érdekel küldj egy privit megbeszéljük.
Persze én is megbeszélem online a többiekkel de szerintem nem akad ez ellen kifogás..

Én szívesen felveszlek a guildembe ha nincs még guilded!
PM : V I H I <#kacsint>
Húzz fel egyet gyorsba,úgyis rengeteg stat. változott azóta.Sõt még megcsinálhatod akár survivor-re is;-)

ILLNeo
Nah komolyan? Ok! TS még meg van még, nem szedted le? A Teamelünk akkor Rituval megyek. De mehetünk Dualban is HMben és akkor mesozok. Na király... végre, (egyedül gyorsan unalmas lesz ez a game is...)

Pf...
Nincs meg a warriorom. 😞😞

Fasza!!! Mûködik!
Lehet csatlakozni klánhoz? 😊

Mehetünk ma,ráérek.Akár a te Sabw-t + az én Tankom esetleg egy Physical Team-el.Micro-zom a MoP-ot+s.of honor-t és mehet a HM.
Team speak kell hozzá mert a végén van kis bonyodalom de nem vészes insta amúgy