Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(Ez az interface honnan van? 😄)
luxonnál is tele vannak.
Hétfõ óta boldog GW: trilogy tulajdonos vagyok.
Jobb késõn mint soha 😊
Tudnátok nekem ajánlani "kezdõ kézikönyvet"?
Szeretnék elmélyülni ebben a remek játékban,
csak sajnos nagyon keveset tudok róla.
Nem vagyok egy nagy gamer, aki, ha kijön egy játék, azonnal megveszi, letölti és csapatja, azt sem tudom, milyenek vannak most a piacon, mivel játszik a jónép, éppen ezért ezek a kombók nekem újdonság lesznek. Mondom, lehet, hogy nem azok a nagyérdemûnek, de nekem igen.
és ha jól értelmezem, túllépnek majd azon, ami most is van végeredményben (enchant, shout, chant, weapon etc most is mehet csapattársra "buffként") és én ettõl várok sokat. Nem egyszerûen erõsítik majd egymást a karik talán, hanem teljesen új lehetõségeket adnak egymásnak, amiket külön-külön talán ki sem tudnak használni. Franc se tudja, meglátjuk.
Lehet, hogy csak ezt akarom belõle kilátni, mert így lenne álomszerû, aztán majd jól pofára esek, de reménykedni lehet =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Guild Wars 2 Design Manifesto
★ 汤姆 李
Bár aztán lehet csak a grafika fog változni több év fejlesztés után <#taps>#taps>
hihetetlen jó lesz ez a játék...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
★ 汤姆 李
Problémám van!
Drasztikusan lecsökken az FPS olyan helyeken, ahol korábban süvített a gém. Gépem ugyan az, driver szintén(mindig ezt teszem fel). ráadásul szinte teljesen mindegy, hogy milyen grafikai beállításokkal csekkolom, minimális a változás az adott hely(ek)en, ahol csökken.
Csak az javit, ha lejjebb huzom a felbontást. Régen tökéletesen futott a gém.
"Will Guild Wars 2 be an MMO?
Yes. Guild Wars 2 provides a massive, online persistent world."
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szoval hiszem, ha látom.
Eddig ez az egy kaszt video jött ki és ebböl az jön le, h a gw1-es spellek kinézetét felturbozták.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De ha vennéd a fáradságot, és a sírás helyett utánajárnál a dolgoknak, láthatnád, hogy nem csak a grafika fog változni. De persze "okosat" mondani könnyebb, mint utánanézni a dolgoknak.
(mert ez nem MMO... )
Meg a többi is full igényes.Béta lesz itt már hamarosan úgyérzem..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Plussz jah, én is laggoltam pár napja amcsiban, kerdeztem is, de azota semmi, ki sem mozdulok amcsibol. Abt még nem próbáûltam, de remelem nem igaz az amit irsz. am abn kivul elég sok dolog van amit farmolás helyett csinálhatsz.
Gubber; nem, mert ott fityegsz a friendlistemen <#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Játszottam már 2000+órát vele de valami uj cél kellene amiért érdemes küzdeni.Ranger karimnak 10 title maxolva fõnix megvan minden elit skill megszerezve...
Mivel szórakoznak mostanába a GW játékosok hova mennek?Vagy mindenki csak farmol?
Ha nem veszed meg akkor egy normális skill builded se nagyon lesz. Se farmolni se pvpzni semmire nem leszel jó..
GW2 még messze van, ezt még sokan játszák.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ujra elovettem a gamet 4 ev utan,de nemenged be az accountomra.Hogy van ez az uj belepes,mert nemfogad el semmit.Kertem uj jelszot,meg is jott emailomra,de azzal se enged be.
code=227 ezt irja.