Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Eddig is szopatós egy skill volt, miért kellett ez?😄 1 hónap, max.
eddig sem volt éppenséggel egy utolsó pvp kari, én nem értem mit kell ezen ennyire nyomni, de nagyon feltupirozták.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Megyek csinálok mesmert, köcsög anet.
Máskor nézz is utána a dolgoknak könnyebb lesz az életed!<#beka3>#beka3>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Lesz bõven tartalom a másik 3 résszel viszont a herok sz.tem fontosak mert nem mindig lehet partyt találni amire éppen az ember szeretne.
Ha inkább pvp beállítottságu ismerõsöd akkor viszont pár skill fog neki hiányozni😊
Szerezze be a collector edition-t vagy egybe az egészet valahogy.Úgy szép a kép ha teljes ennél a játéknál😛
★ 汤姆 李
Egyik ismerõsöm érdeklõdik a játék iránt és az lenne a kérdésünk hogy ha a nightfall kivéltelével megvesszük az alapjátékot+factions-t, eye of the north-ot akkor a legutolsó kieg menni fog? Esetleg mirõl mondanánk le a nightfall nem megvétele esetén.
Köszönöm, hogy reagáltok
Üdv Bandeeka
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Elsõként pl.eljuttatni gunnarsba+doomlorba😛
★ 汤姆 李
Nah hát akkor egyik este ütközhetnénk! Mert már a Vanquisht is unom.
Második része igaz is,pvp-t még nem tudom.Lényeg,hogy kell a max túlélés title mert legendary még nem volt eddig egyik karakterem sem😊
Hihetetlen,hogy ez a játék még ennyi év után is le tud kötni o.O
★ 汤姆 李
2 megoldás:
- Tálcára teszed a gamet és vissza
- Ki-be kapcsoldo a Post Process Effectet a graphicnál.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Officers:Beauty Rage vagy Warwick Sanders
Mi vagyunk még az biztos 5-6 aktív játékossal.
★ 汤姆 李
Itt vannak, mondjuk most csak q10-11eseket láttam.
Eddig csak képeket, 1-2 videót láttunk, az igeretekbol semmit, megjelenesi datum tudtommal meg nincs.
Azt meg esélytelennek tartom, hogy lezárnák a szervereket.
Ha nem akkor egyértelmüen megcsappan gw1 népessége.Szvsz halott lesz az elsõ rész
★ 汤姆 李
Hallottam, hogy MM el lett cseszve(?), illetve hogy mesón is változtatni fog a következõ update.
Kérésema z lenne, hogy valaki dobna ezekre linket? se MMrõl sem pedig az upcoming mesó változásokról nem találok semmit.
Azért elég szar,hogy nem lehet még mindig addon-t használni a játékhoz.
★ 汤姆 李
Remélem nem vmi exploit riszató szarság dobál ki 😄.
Amúgy 007 és csekkoljam a kapcsolatom.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne