Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Jól megszokott gvg,tournament sem marad el.
Siege-k állítólag lesznek de ebben nem vagyok biztos.
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elsõnél mikor volt wipe akkor a tûzesõ ami pusztított mindenkit meg a Worm sereg nagy volt😊)
Bárcsak ott tartanánk már=(
★ 汤姆 李
persze a történet is nagyszerü volt a rengeteg bejátszással, de azért örülnék, ha a pvp-t is normálisan megcsinálnák.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#33326: Azért remélem bele nem döglessz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
De rosszul vagyok attól, amikor pár megjelent infó, kép és videó alapján valaki egy olyan topicban olyan dolgokat húz le egy játéknál, amirõl semmi fogalma nincs (nem is lehet) vagy ha már mondtak infót, azt meg tévesen kezeli...
Nyilván te nem fogod lezárni a kék kalandot, a másik meg a pirosat, de attól még meg lehet csinálni nem? Megjegyzem, ha sima GW1-ben nem veszel fel egy kalandot, amit a másik csinál, attól még mehettek együtt és meg fog jelenni AZ a boss, meg AZOK a dolgok, amit neki kell csinálni.
Nem okvetlenül ez lesz a nagy újdonság GW2-ben, hanem amit SZEG írt a 33318-ban. Na az valóban totálisan egyedülálló és talán hónapok, vagy 1-1 év helyett hosszú évekre is élvezetessé teheti a PvE-t is.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ha csak pár dolog kéne bele, akkor már rég lennie kéne pár gameplay videonak is ahol a játék mechanikáját mutaják be, ilyet nem sokat látok 😊
szova legfeljebb a motor van kész, és még messze vannak egy béta változattól
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy oldják meg.. Main questemben pirosat választottam, haver kéket, akkor már nem is haladhatunk együtt, max csak egymást kisegítve?"
Ha utánaolvasnál a dolgoknak, akkor nem kérdeznél ekkora hülyeségeket...
Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy oldják meg.. Main questemben pirosat választottam, haver kéket, akkor már nem is haladhatunk együtt, max csak egymást kisegítve?
Konkrétan ötvözni akarják a single player RPG-t az MMORPG-vel tehát mindenképpen egyedi lesz a GW2 a piacon, és ingyenes is.
★ 汤姆 李
Pár napja összekerültem 3 monk-al abból az egyik smiter másik PnH volt,Deathmatch-ek pörögtek gyorsan gyõzelemmel
★ 汤姆 李
Ja látom kicsit zavarosan fogalmaztam lol
Majd ingame elmesélem mi is a gondom ezzel a mesmerrel fõleg RA-ban.
<#integet2>#integet2>
★ 汤姆 李
mi van??? <#wow1>#wow1>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
GW2-ben inkább legyen sok premade mint ez a szar sync már sry..
★ 汤姆 李
1/4-es illetve 3/4-es activation monk spell-el semmit nem lehet kezdeni.
Ha meg ráadásul adrenalin stance/skill-t használ háát lol😊)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Elfelejtettem az ncsoftos felhasználómat ill. jelszavamat, és igy nem tudom megváltoztatni az ingame login infót. Mi a teendõ?
A doboz/block/serial gõzöm sincs, hogy hol van, valszeg kuka lett.
Lehet valamit tenni?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Unnatural signet-el akár 150dmg instant visszatöltéssel.Remélem nem lesz nerf.
SolS meg fast casting-al kicsit táp?😊
★ 汤姆 李
Egy ideje próbálkozok ingame, de senki.
PC pls.
Valakinek ötlete?
Ez a skin érdekel csak, de gurun semmit sem találok róla.
byebye inpsiration magic
Jó sokáig volt bugos.
Mellette attunement+kinetic armor és persze res skill,fain
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Über lett,legerõsebb DoT sebzése van szerintem.
★ 汤姆 李