Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
De brutál boss,jól néz ki<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
ez bizony egy kemény bossfightnak tünik:
Nincs valakinek véletlenül egy felesleges Nightfall trial key? Régen játszottam a Prophecies-szel és most szeretném kipróbálni ezt a kieget. Ha valaki tud segíteni, akkor privátban tegye meg. Elõre is köszönöm.
★ 汤姆 李
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Fõleg a közelharcos karaktereim<#fejvakaras>#fejvakaras>
★ 汤姆 李
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
http://www.youtube.com/watch?v=ro_Qwbgmcok
😄 Install után tuti elélvezek majd 😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Én inkább így írnám:
"és ez még csak..." 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A skillek nagyon jól sikerültek, igényes a kivitelezése.
A grafika meg egyre jobb. A warrior ahogy zúzza az enemyt valami eszement jól néz ki!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/warrior/
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Mindemellett persze idõnként letolok 1-1 hm missiont/dungeont funból.
A farmolás alatt meg szigurúan endchesteket értek, az még nem unalmas.
Teszem hozzá, hogy a PvP titulusok megszerzése nem unalmasak (ide nem számolom a kurzick/luxon titulust).
Természetesen lehet armorra farmolni, de nem meglepõ ha ez egy idõ után unalmas.
Ha esetleg klán kell, szólj, van pár hely, ahová be tudlak juttatni és tudsz tanulni is.
Egyébként jah, én nem rég vettem újra elõ, és simán jó még. PvPt leszarom, titleok sem mozgatnak, farmolok valami itemre, új armorra stb.
ÉS rajtam kívül még elég sokan, magyarok is vannak még bõven.
soha sem játszottam guild wars-szal, de a 2 felkeltette az érdeklõdésem a videók stb. alapján. Az "alap" is megy még nyilván ( gondolom ), lesz vmi átfedés az új játékkal, vagy az teljesen külön szervereken mûködõ új dolgo lesz? és párhuzamosan mûködtetni fogják a guild wars 1-et is? Gondoltam addig kíváncsiságból rálesnék az eredetire
Még zászlózni is alig kell herokat csak néha spirit fal mögé tenni õket ennyi.
Mivel neked van ritu-d ezért soul twisting kell legyél.
Én monknak összeraktam saját speckó main buildet majd mutatom😛p
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Még a végén bétát is hoz az idei év😊
★ 汤姆 李
http://www.arena.net/blog/arenanet-hits-the-convention-circuit
Na lehet szervezni az utakat aki türelmetlen és ki szeretné probálni😊
Kerülhetne valami újdonság fel hivatalosra..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amigy nekem is nagy kedvenceim a gw-s cgi videok, de sajna a faction-os volt az utolso 😞
Szerintem itt is ezen van a hangsúly. Legyen kész a program, ne kelljen kiadás után hónapokat azzal tölteni, hogy a játék nincs kiegyensúlyozva, bugos, vagy a gyors kiadás miatt silány.
Nálam jobban nem sok ember várja a GW2-t, de inkább csússzon még 6-12 hónapot, mint hogy problémás legyen, megbukjon, és ne játszanak ez miatt vele. (Age of Conan is így járt.)
#33328 A zene kiváló 😊
Íme itt a régi, talán kevésbé ismert régebbi movi, nekem nagy kedvencem: GW E3 Spot
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
★ 汤姆 李