Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG Allstar Guild-et viszont beszüntetni akár átadni(nem eladni)szándékozom😞(
Shorlex,Illneo többiek TS-en gyûljünk össze pár szóra,ps

★ 汤姆 李

Igaz ha lesz low lvl pvp(world,mini) és azon belül k/d ratio akkor sehol se fog érdekelni a pve title.
Nagyon szeretném ha inkább pvp orientált lenne második rész és igazán nem tetszik ez a gyors karakter húzás 80-ig

★ 汤姆 李

Na ez profi csak survivor title,hogy lesz így megoldva itt az a kérdés mert normal játékkal sose egyszerü az ilyen😊

★ 汤姆 李

Mégjo h wowcataban felraktak 85 re a lev capet. Kezdett furcsa erzesem lenni ezt a 80 as szamot latva ;]
Azert remelem jövõre már játszhatunk vele. Mostani jatekok kb nemmutatnak sehova, ami meg egy darabig jovolt aztis elbaszarintják...

SZEG007
Az uj blogbejegyzésböl kiderül hogy 80-as szintig lehet majd fejlödni GW 2-be. Ne ijedjen meg senki mert nem kell évekig farmolni majd a szint eléréséhez😊 http://www.arena.net/blog/progression-and-leveling-in-guild-wars-2

Gubberx
ugyanez volt nekem is 😄 amugy nekem 1 óra alatt megcsinálták

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

erasmus4
Köszi akkor tuti ez volt a probléma, bár szerintem lenie kell olyan karakternek rajta amit beírtam, de akkor ezek szerint mégsincs, na akkor írhatok megint a supportnak hogy mégsem a pass-al van gond hanem csak nem tudom a karim nevét 😊.

Egyik karakternevet be kell írni pontosan különben nem enged be.
(ign=ingame nick)

★ 汤姆 李

erasmus4
IGN pass az mi 😊 ?

Acc név
pass
meg security q hogy írjam be egy karakter nevét az accról, hát beírtam egyet aminek elvileg lenni kellene de igazából nem emlékszem a karik neveire. - enélkül sem lehet belépni?

Van IGN pass is,azt beírtad?

Vársz 1-2 napot és elkezdenek vele foglalkozni ha nem tudsz belépni.Megfogják oldani csak kérni fognak dolgokat:key,új email cím új reg.-hoz és adnak új jelszót

★ 汤姆 李

erasmus4
Hali, teganp tettem fel újra mert kedvet kaptam a játékhoz de elfelejtettem a jelszavam, kártem egy reset passwordot de amit kaptam újat azzal se tudok belépni, írtam supportnak, valami automata visszaírás jött hogy nyitottak egy supportos fiókot, de van valakinek tapasztalata hogy segítenek e ill. hogy mennyi idõ?
Valamint olvastam hogy akinek van gw master accountja az meg tudja változtatni azon belül a jelszavát , csináltam egy ilyet de nem tudom hozzáadni a játék kulcsát, ötlet?

Hellosztok!

Keresnék aktív guildet, pár éve játszottam a játékkal, de most megint lenne kedven hozzá, az összes kiegészítõ megvan paragon és monk karakterem azok amelyek komolyabbak!
RoyalPredator
Az lenne jó, ha a guildek factiontól független állhatnának össze.
És akkor az ügyes vezetõk úgy álnak majd össze, hogy lesz PVE, PVP, Farm, meg amit csak akarnak. /Mondjuk nagyon remélem, h nem lehet majd farmolni, legalábbis az Anet jobban harcol a játék szétbarmolása ellen/

És az is észszerû lenne, ha a guildvezetõk és officerek folyamatos kapcsolatban állhatnának 1mással, pl új chat csatornán keresztül.
Hogy tényleg vezessék a klánt, necsak birtokolják.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

össztapasztalat? erre valók a fórumok és a wiki xD

amúgy ha lesz gw2-ben is lehetõség nagy alliance-ok létrehozására, ott talán megférnek egymás mellett a különbözõ profilú magyar guildek.

anyways, nagyon várom már a gw2-t, mert az gw1 már nem elégít ki, aion pedig csak arról szól hogyan lehet szopatni a játékosokat, gw2 koncepció és megvalósítás egyelõre bíztatónak látszik. guildet meg úgyis talál majd, aki eléggé belekockul

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ILLNeo
Szerintem célszerû lett volna ennek ellenére hogy mindenki mást akar. De ez csak az én véleményem.

Egyébként meg szerintem az teljesen normális, guildem belül nem mindenki játssza ugyanazt! Sõt, tovább megyek így nagyobb lesz az össztapasztalat játék közben!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

+1
SZEG007
ez a nagy baromság hogy közös guild kell mert magyarok vagyunk, már sokszor megbukott és mindig meg is fog bukni, mert a különbözö céljai vannak minden játékosnak. Én pl egyböl pvp csatákba fogom belevetni magam ha megjelenik a játék más questelgetni fog, megint mások felfedezni stb és ezek az emberek nem férnek meg egy guildben.

ILLNeo
Azt nem ártana beszerezni, mert a Guild Wars 2-ben az itteni embereket egy guildbe kéne tömöríteni. Célszerû lenne! Az elején biztos sok minden fogunk megbeszélni!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Nekem meg meghalt a mikrofonom, tehát egyiksem. 😊
ILLNeo
Szerintem jobb ha külön van a TS vagy nevezzük aminek akarjuk. Mert akkor játéktól függetlenül is beszélgetni klántársakkal akik mondjuk most éppen mással játszanak.

De úgy látom ebben is megoszlanak a vélemények: Lee is inkább Ventrillo-s, én meg a TS-re eszküsöm.

ILLNeo
Asura-t Ratam sum környékén (Tarnished Coast).Vanguardot pedig Charr Homelands. (Doomlore shine környéke)

RoyalPredator
Ventrillo jobb, mert az fut MACen. TeamSpeak valahogy sose akart futni nekem MACen, de ez a készítõi hibája. Mármint a TSnek.
Ventrillo van, mi, a Black Eagles használjuk is, többféle játék játékosaival 1ütt. Csak sajna még a mikrofon nem elterjedt dolog sokaknál... Azért 2010van gyerekek... 😄

De ha egy ingame connectingelõs TS progi lenne, akkor nem enné a gépünket. TS és Ventri se eszi. Nekem nem.
Asuran meg Vanguard pontot hol tudok leggyorsabban gyûjteni?

ILLNeo
jaja pontosan 😊

JAjj de jó, hogy nem lesz monk. Ennél jobb hírt nem is hallhattam volna igy ma reggel. Nagy nagy ámen.

Akkor meg félig beépített. 😄 Látnád mindenki neve mellett, hogy be van-e kapcsolva, vagy nem.
ILLNeo
Akár az is. Bár szerintem ha egybe lenne építve a játékkal zabálná a gépeink erõforrásait a játék. Külön külön kevesebb memóriát foglalnak. De azt mondjuk alter lehetõségnek el tudom képzelni hogy Steam csoportban lehet eszmét cserélni. De a TS a legjobb megoldás. Szinte semmit nem emészt fel a gépbõl, és a rerndesen be van állítva tisztán érthetõen lehet vele kommunikálni.

Jó lenne egy beépített teamspeak.
ILLNeo
Ja hát szervezetten kell majd játszani. Sokkal jobban össze kell hangolni a támadásokat. Nem árt egy TeamSpeak, vagy egy Ventrilo egy nagyobb Dungeon-höz. Szerintem...

RoyalPredator
Bezony, ez áldás.

GWben még az is megtörtént, hogy DOAban a monkok csak akkor jöttek, ha nekik nem kell fizetni, vagy dropot kapnak... WTF?!!??!?!?!??!
IGEN! Ez még a nagy Ursan õrületkor, amikor minden suhanc ott tanyázott...

De legalább nem kell várni órákat monkokra, meg herokkal töketlenkedni.
De akkor a selfhealre legyenek már képesek játékostársaink... mert itt a csapda...

SZEG007
lesz muséta, meg revolver is, és én nagyon örülök hogy nem lesz dedikált healer class

RoyalPredator
Jah. Azért köszi még1x a próbálkozást 😄

Szóval õõmmm...

Most végiggondolva, hogy összegyúrnak pár kasztot, szerintem Egyáltalán nem probléma. Mivelhogy, így egy sokkal jobb, és többoldalú karakterünk lehet! Pl Assassin+Ranger kombó nekem bejövõs, mert távolsági fegyvereket már így is nagyban hiányoltam. Fõleg ha lõhetek puskával😮 Puska lesz, nem? Nem emlékeztek ilyesmi hírre?

Necro+Ritu - Teljesen logikus összegyúrni. Ilyen sámán kaszt mindkettõ.
Hogy a lélekkel foglalkozol, vagy a testel, magadon múljon. Hogy milyen beállítottságú vagy. Nagyon jó lesz, fõleg jól kombinálni a kettõt!.

Paragonokat Monkokkal lehetne összegyúrni szerintem, de most ennek az elméletnek a healeléssel kapcsolatos hír kicsit betett...

Na mind1, várjuk!!!! 😮

Melllllessssleeeeg.
Vkinek van-e SS necronak való caster kardja, v modja bele?
PM.

EU szerverre meg nem megyek mert nincs ott soha senki.Nagyon remélem következõ részben külön usa és eu szerver lesz..

★ 汤姆 李

700-900 körüli pingem van már jó ideje.Mi van ezzel?Kezd idegesíteni

★ 汤姆 李

ILLNeo
LOL akkor majd lehet hogy még velem is összefuttok a napokban. =)

Mostanában vagyok megint elég aktívan.
Sõt múltkor még Royal-al is innen a fórumról összefutottam ingame megigértem neki,hogy elfutok Shiver dél-keleti részére azt volt nagy FAIL lol😊)

★ 汤姆 李

ILLNeo
Hû az jó lesz tényleg. Amúgy szoktál játszani az GWel? Rég voltam fent, de lehet elõveszem egy kicsit Ritu mert hiányzik.

1 hónap még és lesz rengeteg információnk GC által<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ILLNeo
Arra leszek kiváncsi mit gyúrnak össze a necrobol és a ritubol. Ez foglalkoztat legjobban.

Assassin ha jól tudom Sylvari lesz

Guild Wars,elsõ részben is elsõ osztályú dps a késes ranger.

ILLNeo
Viszont nekem egy kicsit az utolsó két skil alapján hogy mintha a ranger és az assát egybegyurták volna.

Nekem a tûzes target foe tetszett. Látványos.

Panzeradler
Azért mert volt róla szó, hogy lesz víz alatti rész is, oda is kell vinni petet😄
Ja az a cápa vagy micsoda?Én se tudom mire kell majd az<#confused>

Zomil
végülis most meg akármennyi pet-ed lehet, a pet iskola vagy mi a fene miatt 😊
persze ahhoz el kell menni oda h petet változtass

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Two-Handed: Greatsword lol
Lehet 3 pet is amiket combat-on kívül lehet váltani,nem semmi,legyen már gamescom..

Zomil
huhh hát ezzel megvettek 😄
bár a vizi peteknek nem értem mi haszna lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

+ 5 energi van staff-hoz és gold Guard.Spear-t is tudok adni(hp30,energi +5,armor penetr.20%)
IGN: Darkon Gladiator

RoyalPredator
Van e vkinek 60 hp és 5 energy staffba, vagyx vmi angyalos spearje? ^^

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Armani
Szerintem semmi köze a kettõnek egymáshoz.😄 Csak unatkozom és kihalt a guildem. No PvP gondoltam funolni lenne kedve valakinek 😊

Semper Fidelis