Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shorlex,Illneo többiek TS-en gyûljünk össze pár szóra,ps
★ 汤姆 李
Nagyon szeretném ha inkább pvp orientált lenne második rész és igazán nem tetszik ez a gyors karakter húzás 80-ig
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Azert remelem jövõre már játszhatunk vele. Mostani jatekok kb nemmutatnak sehova, ami meg egy darabig jovolt aztis elbaszarintják...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(ign=ingame nick)
★ 汤姆 李
Acc név
pass
meg security q hogy írjam be egy karakter nevét az accról, hát beírtam egyet aminek elvileg lenni kellene de igazából nem emlékszem a karik neveire. - enélkül sem lehet belépni?
Vársz 1-2 napot és elkezdenek vele foglalkozni ha nem tudsz belépni.Megfogják oldani csak kérni fognak dolgokat:key,új email cím új reg.-hoz és adnak új jelszót
★ 汤姆 李
Valamint olvastam hogy akinek van gw master accountja az meg tudja változtatni azon belül a jelszavát , csináltam egy ilyet de nem tudom hozzáadni a játék kulcsát, ötlet?
Keresnék aktív guildet, pár éve játszottam a játékkal, de most megint lenne kedven hozzá, az összes kiegészítõ megvan paragon és monk karakterem azok amelyek komolyabbak!
És akkor az ügyes vezetõk úgy álnak majd össze, hogy lesz PVE, PVP, Farm, meg amit csak akarnak. /Mondjuk nagyon remélem, h nem lehet majd farmolni, legalábbis az Anet jobban harcol a játék szétbarmolása ellen/
És az is észszerû lenne, ha a guildvezetõk és officerek folyamatos kapcsolatban állhatnának 1mással, pl új chat csatornán keresztül.
Hogy tényleg vezessék a klánt, necsak birtokolják.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
amúgy ha lesz gw2-ben is lehetõség nagy alliance-ok létrehozására, ott talán megférnek egymás mellett a különbözõ profilú magyar guildek.
anyways, nagyon várom már a gw2-t, mert az gw1 már nem elégít ki, aion pedig csak arról szól hogyan lehet szopatni a játékosokat, gw2 koncepció és megvalósítás egyelõre bíztatónak látszik. guildet meg úgyis talál majd, aki eléggé belekockul
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Egyébként meg szerintem az teljesen normális, guildem belül nem mindenki játssza ugyanazt! Sõt, tovább megyek így nagyobb lesz az össztapasztalat játék közben!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
De úgy látom ebben is megoszlanak a vélemények: Lee is inkább Ventrillo-s, én meg a TS-re eszküsöm.
Ventrillo van, mi, a Black Eagles használjuk is, többféle játék játékosaival 1ütt. Csak sajna még a mikrofon nem elterjedt dolog sokaknál... Azért 2010van gyerekek... 😄
De ha egy ingame connectingelõs TS progi lenne, akkor nem enné a gépünket. TS és Ventri se eszi. Nekem nem.
Asuran meg Vanguard pontot hol tudok leggyorsabban gyûjteni?
GWben még az is megtörtént, hogy DOAban a monkok csak akkor jöttek, ha nekik nem kell fizetni, vagy dropot kapnak... WTF?!!??!?!?!??!
IGEN! Ez még a nagy Ursan õrületkor, amikor minden suhanc ott tanyázott...
De legalább nem kell várni órákat monkokra, meg herokkal töketlenkedni.
De akkor a selfhealre legyenek már képesek játékostársaink... mert itt a csapda...
Szóval õõmmm...
Most végiggondolva, hogy összegyúrnak pár kasztot, szerintem Egyáltalán nem probléma. Mivelhogy, így egy sokkal jobb, és többoldalú karakterünk lehet! Pl Assassin+Ranger kombó nekem bejövõs, mert távolsági fegyvereket már így is nagyban hiányoltam. Fõleg ha lõhetek puskával😮 Puska lesz, nem? Nem emlékeztek ilyesmi hírre?
Necro+Ritu - Teljesen logikus összegyúrni. Ilyen sámán kaszt mindkettõ.
Hogy a lélekkel foglalkozol, vagy a testel, magadon múljon. Hogy milyen beállítottságú vagy. Nagyon jó lesz, fõleg jól kombinálni a kettõt!.
Paragonokat Monkokkal lehetne összegyúrni szerintem, de most ennek az elméletnek a healeléssel kapcsolatos hír kicsit betett...
Na mind1, várjuk!!!! 😮
Melllllessssleeeeg.
Vkinek van-e SS necronak való caster kardja, v modja bele?
PM.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Sõt múltkor még Royal-al is innen a fórumról összefutottam ingame megigértem neki,hogy elfutok Shiver dél-keleti részére azt volt nagy FAIL lol😊)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nekem a tûzes target foe tetszett. Látványos.
★ 汤姆 李
persze ahhoz el kell menni oda h petet változtass
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet 3 pet is amiket combat-on kívül lehet váltani,nem semmi,legyen már gamescom..
★ 汤姆 李
bár a vizi peteknek nem értem mi haszna lesz 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
IGN: Darkon Gladiator
★ 汤姆 李