Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Ha valaki amúgy ékezet nélkül ír, akkor tré visszaszokni az ékezetes írásra 😄

Videó érdekes, kérdés, h tényleg ilyen lesz-e a questrendszer...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

😄

Get a life!

SZEG007
hát ez epikus video😊

Rip
Tetszik a blog, szép munka!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kicsit ráértem kezdõlapot átnézni és így sorban ezeket javíthatod is:

informáciok(ó),es(é),inkabb(á),utan(á),hogy elött vesszõ,fórumokrol(ó),ra(á),meg(é),jelolve(ö),csupan(á),ot(tt),jatekban(é),használunk(nunk).
inventoryjában wtf?😊esetleg bag-ben ill.felszerelésében.
együt(tt)

Annyi még,hogy talán az angol online kifejezéseknek kellene megtalálni a magyar megfelelõjét vagy kötõjellel írni utána a toldalékos szavakat.
(Az egymagukban szótagot alkotó magánhangzók tetszés szerint hagyhatók az elõzõ sorban, vagy vihetõk át a következõbe és ez alkalmazható az idegen szavakra is)

szerk:ha nem megy többes számban az idegen kifejezés leírása akk.használj egyes számot,ennyi;-)

★ 汤姆 李

okszi, mi lett elrontva? (ember egy ido utan vakka valik a sajat irasaira)

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Mephike
Jó az oldal, de a helyesírásra figyeljetek már oda! (Nem bántásként mondom, csak jelzem.)

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Sracok, kis reklám: http://guildwars2hu.wordpress.com/, magyar blog a GW2-rõl. Csekkitout

Mephike
Simán megéri megvenni a játékot. olcsó, és nagyon jó. Bõven lesz idõd kiismerni a dolgokat a GW2 megjelenéséig.

ILLNeo
Szerintem mindenképpen érdemes belekezdened. Egyrész megismered a világot. Másrész mire kijön addigra egy karakterrel végig viszed a történeteket. Szóval van bõven idõd szerintem. Egy barátom is most fog majd neki kezdeni.

Különben is ha kijön a második rész, attól még az elsõ rész szerverei is megmaradnak. Maximum redukálják õket.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Sziasztok!

Érdeklödnék hogy meddig fogják quild wars serverek még futtatni ha megjelenik a 2rész.Érdemes az 1részbe belekezdeni?
ILLNeo
THX mate! Ok beszéljünk! =) Holnap este mindenképpen leszek fent ingame késõ este! (kb 21:00 tõl)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Elküldöm õket nekem nem kell.Ingame lebeszéljük majd

★ 汤姆 李

Rip
Az még nem a játék, hanem az art book.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SirAlo
Hello, latom a guild wars 2 oldalan mar meg lehet venni a jatekot , megjelent? latom 25 euro szerintem nem draga erte 😊 lehet meg is fogom venni ha elindul a Guild Wars 2 akkor az 1 befejezodik ? vagy hogy lessz?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ILLNeo
Mindegy nekem csa az Artbook és a Tyria térkép kell. Egy tetves GW poszter is ha akarok ebayrõl kellene rendelni. Annyira nincs itthon.

10 ezer hát nee😊)
Minek az neked😊

2 ezer max amit az elsõ rész ér de aki okos az megveszi egybe mindet.

Hírdetést pedig egyszer tehet be ide bárki..

★ 汤姆 李

ILLNeo
Kösz a videót SZEG! Elnézegettem volna még fél óráig is akár! =)

SZEG007
kijött egy ujabb GW2-es concept art video: http://www.youtube.com/watch?v=0_RxPXsOSNA&feature=sub

ILLNeo
10k. Szerintem. De ha esetleg külön részeket is eladnál belõle: Engem térkép poszter, és Artwork book érdekel nagyon!

Üdv, nekem van egy ILYENEM, megválnék tõle, kb mennyit kaphatok érte ? megvan minden hozzá, gyári állapotban, ha jól tudom már ritka.

Get a life!

ILLNeo
Hát a mi guildünk annyira nem aktív és ráadásul Kurzick. De ha ennek ellenére esetleg kedvet kaptál...

(Szeretnénk átelepülni egy nemzetközi népes guildbe)

Unnatural Signet-hez úgylátom nem kell már spirit és nem a mesmer skill-eket recharge-ol új patch-el<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok! Aktiv Guildet keresnék amiben van 1 kicsi pvp és 1 kis pve és luxonok 😊. 3 éve játszok már, szeretek ra-zni dungeonozni missionozni stb... ha úgy gondolodjátok h én beillenék a guildba lécci irjatok rám játékban: Kocka Sai
Köszi! ;P
ILLNeo
Hüha az régóta nincs raktáron. De majd megoldom.

Biztos van de gyorsabb ToA-t meglátogatni és party-hoz csatlakozni mint megszervezni.Ha mész akkor consetet vigyél mert alap,hogy legyen már mindenkinél

ILLNeo
Van még az itteniek közül egy FoWsc csapatra való?

Vagy ilyesmivel már senki nem untatja magát... =)

offtopic <#banplz>
😄

ILLNeo
Rendben köszi!

Kloner: Most már megtapsolhatod magad.

A játék 5 éves és ehhez semmi más nem kell csak logika vagy guildwiki.<#wilting>
Persze,hogy kell bele.Majd megcsináljuk maxosra a fegyvereket csak addig gondold ki mihez fogod inkább használni

Nem játszik õ még 5 éve,nem tudom honnan vetted ezt..

Tegyél bele inscription , igen mert anélkül nem ér semmit, igen. Mondjuk azzal se... 5 év után még tényleg léteznek ilyen kérdések?!<#lama><#bdead>
ILLNeo
Még más: Craftoltam két destroyer fegyót. Érdemes Inscription belerakni? vagy kockázatos vagy anékül semmit sem ér?

Meggondolom 5x mert azért beletelt egy kis idõbe összehozni.

ILLNeo
Rendben, köszönöm! =)

Más: A guild dolog meg jó lesz addig így ahogy írtam neked?

Superior ua mint az expert kit csak több fér el egy bag slot-ba belõle.

Perfect kit ezekrõl a helyekrõl szerezhetõ be:link

No Sir.
Perfect Salvage Kit-el tudod kivenni sértetlenül.

ILLNeo
A ruhámból runát kivenni superior salvage-l tudok, úgyhogy a ruhám sértetlen maradjon?

Na még 3 hét és megláthatjuk mire is vártunk ilyen sokáig😊
Legalábbis reméljük,hogy sok minden bele fog férni abba a demo-ba amit beígértek hónap végére a közönségnek

SZEG007
SZEG007
engem soha se az motivált hogy +30hp modot vagy elit skillt szerezzek pvp-ben, egyrészt ezeket már nagyon korán megszereztem, másrészt pvp-be a jutalom a gyözelem, és nem az uj skillek, de van sok más dolog: nyerhetsz sgilt, mini ghostlyt,reward pontokat, zkeyt, tigris, fönix emotot stb...
és anet ezt pontosan tudja aki hardcore pvp-s az nem azzal akkar veszödni hogy pontokat szerezzen ilyen meg olyan skill-re, fegyver mod-ra hanem játszaqni szeretne. Ezért is javitják ki GW 1 hibáját hogy aki ujonnan megvette a játékot az pvp-be skillek hiányában hátrányban volt a régi jártékosokkal szemben.

Én nem akarok farmolni azért hogy végre játszhassak, ha engem egy mmo arra kényszerit hogy monoton repetitiv dolgokat csináljak akkor semmivel nem nyujt többet mintha szalagmunkát válalnék egy gyárban, de azért legalább pénzt kapsz ezért meg még fizetsz is.

Zomil
minden unlockolva? aha persze... 😄 akkor mi lenne a cél benne, gw-ben is lehetett lvl20-as karit csinálni, mégis szarra se mentél vele amig össze nem szedtél jó pár skill-t stb. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
nem kell max lvl pvp-hez, mert pvp-be minden unlockolva lesz, igy aki akar az már 1-es szinttöl tolhatja.

Lehet nagyobb szerepet kap a crafting is amit szintlépéssel együtt lehet maxolni és sok más egyéb ami eddig hiányzott.
Azzal,hogy növelik a szinteket csak nõ a tartalom ezt a gyors fejlõdést meglátjuk még mi igaz belõle..

Zomil
mondjuk nem értem miért kell max lvl 80, ha gyors fejlödést akarnak...ennyi erövel elég lenne a lvl50 is és akkor picit lassabb 😄
De ez a lvl 80 és a gyors fejlödés...valahogy nem vágom miért pont ez a max 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A komolyabb mindenképp de lehet érdemes lesz alacsony szinten pvp title-t húzni pl.Meglátjuk mit tartalmaz a 80 lvl

Zomil
"Nagyon szeretném ha inkább pvp orientált lenne második rész és igazán nem tetszik ez a gyors karakter húzás 80-ig"

Ebben nem igazán látom az összefüggést, mivel általában a komoly pvp maxlvl-töl kezdödik. 😊