Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez nem adnak dvd-t.
SirAlo
Nezzetek😉 Ez Complete es olcsobbb mint a streamen a trilogy 😄 lehet megveszem ezt CD Key szoval ehez dvd-t nem adnak ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
De olyan csomag miert nincs amibe az osszes kieg benne van ?Vagy ez az Eye of North nem lett olyan jo ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

A Guild Wars-t például én most CD Galaxison láttam, itt a link:

http://cdgalaxis.hu/kereses?q=guild+wars
Ez is trilogy, 6950 ft-ért.
Mondjuk láttam a Factions-t és az Eye of the North-t múltkor a tecsóban is.

De ha megnézed , itt találsz olyat is, hogy Guild Wars starter pack, ami egy 14 napos próbaverzió és 890 ft.Ha esetleg a trial után nem vagy biztos abban hogy tetszene neked és érdemes megvenned ezt is kipróbálhatod.

<#wave>
SirAlo
Meg 1 kerdes: hol lehet a guild wars-t megvenni ? Ha mar megveszem jobb lenne eredeti dvdken, vagy olcsobb Steamen ? 35 Euro a Trilogy (Guild wars + Factions + Nightfall) Eye of North hianyzik 😞

SirAlo
Meg nem lehet az a gond megismerni a jatekot a trial alatt 😞 ahoz tobb ido kellene hogy tudjam erdemes-e megvenni

SirAlo
Hat a jatekoker mindig is fizetni kelett meg a szamitogep elott is 😄 Most csak azer nem veszunk meg sok jatekot mert megszerezheto ingyen is, de pl. a Guild Wars-t nem lehet ezer meg kell venni es egyszer mindenki ki birja fizetni ha jo jatek csak jelenne mar meg a Guild Wars 2

Ez még nem minden, amit leírtál!
Nem akarom lehúzni, mert tuti sokan vannak, akik élnek-halnak a játékért, de az a grafika amit nyújt, hogy is fogalmazzak nem igazán állja meg a helyét napjainkban, még ha ingyenes is, persze az "ingyenes" jelzõt idézõjelesen értem...
Csak említés képen ott van az AIKA, vagy a BOI...ha már idézõjeles "ingyenes" és még a grafikája is tûrhetõ...
De tudjuk, hogy az "ingyenes" jelzõ csak addig tart amíg ITEM SHOP-ból, nem akarsz valamit megvásárolni...

mini Chernobyl...

Mondd Istenem, miért, mondom MIÉRT... KELL ilyenek között leélni az életem!?

I can't find my place, in the human race...
Nézz utána jobban, mert kellemetlen csalódást fog okozni a lotro ingyenessége.
Bizony bizony, ha rendesen akarsz majd lotrozni, azért is fizetni kell majd ugyan úgy mint eddig. Az ingyenesben komoly szint, traits, karakterslot, pénz, és egyéb korlátozások lesznek.
Persze ettõl még jó a lotro, de nem ingyenessége lesz, hanem egy extrém hosszú trial valtozata.

Szaruman
Do NOT feed the trolls, vagy hogy mondja a bölcs angol.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

fubenalvox
Megoldjuk akkor is ha épp koreaiul adnak interjút... 😄

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

fubenalvox
nem lehet topic bannt adni egyeseknek? kezd nagyon fárasztó lenni...

Panzeradler
Fõleg, hogy ez nem is MMO, na menjél szépen vissza WoWozni(persze tört szeron mert fizetni valamiért luxus)<#wilting>
world of tetris? A nyomorék játékok nyomorékoknak való mint nektek. A magyarokat meg ne szidd te kis cigány,mert szinte sok mindent nekünk köszönhettek. Mindj olyan választ kapok,hogy OMG,te hülye vagy. Csak nyugodtan. LESZAROM. Ez egy szar MMO és az NCSOFT is egy nagy szar,már bánom,hogy ilyen szar MMO fórumba írtam.... és mi értelme 2.részt csinálni???? Egyszerübb lenne kiegészitõt mint a wowba és a lotroba(ami sokkal JOBB mint ez a szar)Na bye bye csicskák! Ja és a nevén is változtatni kéne: Guild Fucks.
Kishitûség, széthúzás, írígység ,kicsinyesség, befelé fordultság, letargia. Ez a magyar mentalitás barátom ,ami az olyan paprikajancsikból is sugárzik mint te vagy, ahogyan ez a tel-avivi járat emlegetésével kiderült.Tudod mi való neked? A World of Tetris vagy az Én kicsi tanyám.<#wilting><#bdead>

Bocs, offtopic.<#lama>
Panzeradler
De azért beszarás, hogy ebben a világban fizetni kell más munkájáért.
"De nemfogok olyanért fizetni ami lehet hogy nemis tetszik" -> ezért van minden online játéknak trial lehetõsége.
Fúh, te nagyon buta vagy. És apádnak miért fizessek, amikor levakolja a házam falát?
O.
M
G.
Tudod, egy játékkal akár 5 évig is foglalkozhat 1-2 száz ember.
Szaruman
Jó jó, csak menj már innen.

De azért beszarás,hogy ebben a romlott világban már a jétékokért is fizetni kell,akkor mi értelme letölteni a gw-t?? Ha úgyis megkell venni... De nemfogok olyanért fizetni ami lehet hogy nemis tetszik mert az ncsoft csinálta úgyis... Imkább kivárom az õszt azt leszedem lotrot mert az úgyis jobb és ingyenes lesz.
Rip
Köszi elõre is az erõfeszítést! 😊 Reméljük azért az angol riport lesz a gyakoribb, egy kis német akcentus nem vészes! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

fubenalvox
igyekszünk a blogra mindent kitenni magyar felirattal amit csak találunk. mondjuk németrõl (hang alapján) fordítónk még sajnos nincs. és mivel Kölnben van a gamescom, sanszos, hogy lesznek német riportok. 😛

Rip
Remélem jönnek jövõ héten Kölnbõl a gameplay videók, még ha csak kamerások is!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ki mondta, hogy magyar vagyok? Te még a saJát nyelvedet sem tudod használni.
fubenalvox
tökéletes
köszönöm szépen és már ki is teszem a linket akkor. 😊

Jogos...de az idegtõl nem láttam már....elszállt az agyam kicsit, ilyenkor elszokott.

Jó lesz így?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szaruman
saját az pontos LYÉ, omg

Ez nem magyar mentalitás te bü.....nös zsi....vány.
Ez csak egy gyökér ami mindenhol van, ez egy dolog, ami viszont nem mindenhol az olyanok mint te aki a (elvileg) salyát nemzetét szidja ha kell ha nem........tessék szépen felülni egy tel-avivi járatra aztán szevasz.

Persze megoldom de lehet csak holnap lesz kész

Pontosan😄
Magyar mentalitás.
Jó akkor ezzel se fogok már játszani...
A tokban lesz egy game card. Igen, vedd meg. <#lama>
Hát ez nemigaz. Mikor regisztrûlni akarok kér valami acces key-t.... Most akor vegyem meg a game et és ott lesz a kód a boritóján??
fubenalvox
Tommy, megkérhetlek, hogy tedd ki a blogunk linkjét a Guild Wars 2 hivatalos link mellé? Természetesen ezt a fórum topikot is betenném ebben az esetben a partnerlistánkba. 😊
A blogot itt találjátok. Napi frissítés van. Ha bármi hír megjelenik a játékról sokszor max egy órán belül, de max 1 nap késéssel kint van magyarul. A jelenleg gw2rõl fellelhetõ összes információ megtalálható nálunk magyarul.

😄D

Inkább ne fizessenek azért, amiért játszol?<#wow3>
SirAlo
Hogy erted azt hogy minosegibb? Valahol azt is olvastam hogy a guild wars nem is mmorpg, a 2-es mmorpg lessz? Ezt a guild warsot csak ugy vennem meg ha megjelenik a gw 2 ingyen adnak azt a guild wars 1 helyebe 😄

Oké thx
lol
ILLNeo
lol

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Nincs tört szeró és csak egyszer kell megvenni nincs havi díj.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Csak egyszer kell megvenned, és nincs törtszerver.
Hali. Ez az mmorpg fizetõs? Ha igen van tört szeró?
Mephike
Ezzel semmi gond. Tegyél fel egy magyar word-öt, és illeszd be a cikket mielõtt kitennéd, aztán az kijavítja a 99%-át a hibáknak.
De a firefox is tartalmaz magyar helyesírás ellenõrzöt, ott is el tudod ezt végezni.

nincs mit és grat hozzá már vagy 2× végigolvastam😊
Igényes a honlap

Ok koszi, kijavitom oket, az az igazsag hogy hosszu evek ota nem irtam magyar billentyuzettel es nehezen allok at nagyon az ekezetekre

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Guild Wars kicsit minõségibb a wownál. 😊
TurboX
detving hez ritõõrnd!!

ja nem az egy másik játék...