Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg timeout? MIután az allow access-re kattintasz a kliensben látni kéne valami error kódot.

Kutyafolt:
Na, most nekem is regisztrálnom kellet ide, hogy leírjam az én álláspontomat, pedig egyszerûen rühellem ezt a fórumot, és maga a kódja is szar. Már textbox is elég retekül van elhelyezve ...., de térjünk is a lényegre.
Nem tudom, milyen hülyeségeket beszélsz össze vissza. Amikor Piken-re jöttetek Deso-ról, akkor írtam , hogy minek? Egyszerûen nem értem azokat a guildeket, ahol hirtelen a szerverén szarabb a helyzet vagy éppen megutálják õket, akkor már egybõl megy a szerver váltás.. Szerintem ez az értelmi szint elég kevés. A másik dolog, hogy senki anyját sem küldöm el sohasem. És egy olyan szót sem mondtam, hogy az engedélyemet kell kérned. Én szimplán elmondtam a saját álláspontomat, hogy minek? Azért átmenni, mert a másik szerver jobb? Vagy jobb harcok mennek? Utána meg megint elmenni, és ezt folyamatosan így csinálni. Nem tudom, hogy melyik brigád a jobb, aki folyamatosan a saját szerverén marad, és kitart, és ott építgeti a kis csapatát, vagy aki folyamatosan vándorol össze vissza. De ezzel a vándorlásoddal is egy csomó embert vesztesz el, úgyhogy ne sírjon a picike szád, hogyha 10 állandó embert nem tudsz összeszedni. Más részrõl.. Tényleg semmit nem tudsz a Piken Square guildekrõl, és a játékosokról, és a dolgokról. A Variance fórumon is csak a hülyeségeket írkálod ahelyett, hogy kicsit körbekérdeznés, és jobban megnézegetnéd a dolgokat. SFRJ elment.. XT fele elment.. És? Nem nagy vesztesség.. Fõleg SFRJ nem.. Nem voltak olyan hardcore WvW-sek. Vannak náluk jobbak is, és jobb Open Raidek is. XT ben volt egy két jó játékos. De hogy a War elment... Hát szerintem azt a Role Playesek sem fogják megérezni.

ui: 24 ora varakozas is vicces.... ezt en irtam
haters gonna hate, qqers gonna qq

érdekes hogy nem tudsz belépni, az allow emailt megkapod és elfogadod? honlapon se enged belépni?
próbálj írni a supportnak talán

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ozzyehh
nem tudom... elég sok negatív visszajelzést hallok a játékkal kapcsolatban, bár nyilván nekem kell eldönteni a dolgokat :/

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Srácok am az miért van, hogy nem tudok belépni az accomba csak allowolni tudom az acsesst, de be nem enged? nem tudom leszedni a klienst és dvd-olvasó meg nincs a gépembe 😄 valami megoldás?😊

mikor hagytad rá és miért? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bizony érdemes.Nem volt jó ideig gépem és hogy most lett az utóbbi 1-2 hétben visszanéztem jópár MMO-ba+TESO bétába de egyiksem tetszik már csak a GW2😊
Annyi,hogy Guild-et Desolation szerveren nem találok most jelenleg ami így névrõl szimpatikus lenne de talán majd lesz v.mi.

Mondjuk még szerencsém is volt mert minap megvették jó áron az egyik account-om és a felébõl vettem gem-et bõven a jelenlegire.Persze nem a pvp40-es acc.-ot adtam el😊
Spvp über jó még mindig bár most random meccseket megyek mert kicsit vissza kell szokni.
Egyelõre Warrior+Mesmer de tervezek egy másikat is indítani de még nem tudom mi legyen.
erasmus4
Hát ha már megvan akkor feltelepíteni nem sok idõ aztán majd meglátod megérte-e.

Ozzyehh
Érdemes belevetnem magam a játékba? gondolkozok rajta hogy visszajöjjek e vagy sem 😊

A Deso az jó hely ilyen szempontból. Bár amikor oda költöztünk még nem volt ott annyi magyar mint most, ha jól emlékszek. Am meg kell egy jól összeszokott csapat és minden királyság.

A franciákat meg mindenki utálja. 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

ez attól függ, a nagy gyûjtõ klánok siralmasak, de ha van egy masszív csoport akkor nincs nagy baj

amúgy nem csak a magyarok gázosak 😄 a csigazabálókat se kell félteni 😄

nah de h ne csak offolás legyen, kiváncsi vagyok mi jön holnap 😄

Magyarokkal sehol sem jo egyutt hosszu tavon, ez a tapasztalat

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

általában én se szeretem a nagy magyar közösségeket, de a mostani helyemnek örülök

Mc Wolfy
mindenhol van pár összeférhetetlen egyén, csak mi nem vagyunk annyian, hogy tudjuk kerülgetni egymást egy kis közösségen belül

Never underestimate the power of the dork side!

Hm vajon miért is kerülöm minden mmo-ban azokat a szervereket amiken sok a magyar?... <#kuss><#pardon1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

nem vágom õket 😄
azt tudom h deson most aggódunk nehogy goldba kerüljünk 😄

Mc Wolfy
ja... ez a kutyafolt féle bagázs. akkor már értem ezt az értelmi szintet
õ volt az, aki elsõ nap, miután átmentünk pikenre, elküldött az anyámba, hogy hogyan képzelem azt, hogy nem kértem tõle engedélyt 😄

Mc Wolfy
😄 imádom ezeket az értelmes embereket 😄
örülök, hogy van új magyar kezdeményezés. sok sikert és majd azért informáljatok

Na még mielõtt bármilyen kétség felmerülne van magyar WvW guild pikenen. Successors Of Dionysus PikenSquare WvW Orientált Guild tagfelvételt hírdet. Heti 4 alkalommal 4 órás raid. Ha szeretnél magyar közösségben WvW-t játszani, csatlakozz. Guardian/Warrior -ok elõnyben, de mindenkit szívesen látunk. Van aktív PVE részlegünk is. Mc Wolfy ne terjessz hülyeségeket ha tudatlan vagy, mert most csak miattad kellett beregisztrálnom ide! Ja és ne fáradj hogy reagálsz bármit mert többet nem fogok ide felnézni.

Ha esetleg valaki szeretne csatlakozni keressen meg minket in-game:
Hun Gairgo.7194
Wisp.2634
Nemis.6874
erasmus4
Szerintem jelenleg a legidegesítõbb wvw terén, nem is a zerg az volt van lesz is. Úgyse tudják kiszûrni, hanem ezek a sprintbajnokok. 1v1 menekülnek és szinte lehetetlen utolérni õket mindaddig amíg egy társhoz nem érnek és rögtön megfordul.
Komolyan csatából ne lehessen már elfutni, ha nekem jön akkor maradjon ott végig és gyõzzön vagy veszítsen, de ez a legnagyobb nyomorékság rádugrik, aztán ha nem tud megölni elmenekül. Ilyenek miatt roamerkedni sincs kedvem, Pikenen most commanderek se nagyon vannak, így azt se csinálom a klán nagyrésze abbahagyta, egyszerûen mert most lett elegük, eleje óta toljuk a wvw-t, de ha egy ideig semmi KOMOLYABB dolog nem változik, abba beleun az ember.(Igen voltak újítások apróságok de az összképen ez nem változtatott.)

Én is próbáltam szeretni a játékot, amíg rá nem jöttem, hogy nem lesz jobb. Elegem lett nekem is, hogy a zergekrõl szól, de azok legalább jó szarul futnak. Egyébként nagyon fasza, hogy a thief 3 sec alatt meg tud ölni valakit, meg permastelathel, nagyon élvezetes és változatos glasscannonként egy makrót nyomkodni folyamatosan. De legalább lehet miatta sírni a fórumokon.
Mc Wolfy
A játék elején az volt a koncepció, hogy mindenki legyen alkalmas (buildek változtatásával) minden pozícióra. Persze ez nem így lett. Ranger pl official fórumon megkapta devektõl: Alongside their pet, they have some of the best single target and sustained damage that will whittle their opponents down.
és ami ebbena játékban nem nagyon van: 1v1 szituáció és mûködõ pet. ja és mellesleg ugye távolsági sebzések is kisebbek, mint a közelharciak.
thief pl jó roamerkedésre, ez tény. a perma stealth is idegesítõ, amikor ki akarod õket takarítani mondjuk hillsbõl. tegnap vagy 5 percet szórakoztunk bent egy party thief miatt.
engi pedig kb egy gránáttal kinyírja saját magát, annyi retailatint kap. a lángszóró meg semmit sem ér.
ha valaki szerint hülyeséget mondok, akkor nézze meg nyugodtan fórumokat. mindenki pont ezek miatt sír. ranger balance topik most tart 3225 hozzászólásnál és 61574 megtekintésnél az elmúlt 19 nap alatt. több, mint a következõ 3 oldalon az összes további topic összesen.
senkit se lehet rákényszeríteni valamire, nem is akarok. egyszerûen annyi, hogy összerakni egy full berzerker bearbow rangert zergelni pont annyi idõ, mint egy meta karaktert, csak utóbbival több sikerélményed lesz, és a társaidnak is.

- 3 mûszak mellett nem tervezek fix csapatot, ha nincs online commander akkor többnyire csapat sincs
- beruháztam wifi erõsítõbe, ezzel most 5-12Mb sebességû lett a net elérés a 20Mb-ból (csak 5Mb-os mobil netem lenne, de a héten pl. mobiloknak annyira nem volt térerõ, hogy telefonálni se tudtak). 2 nagy zerg találkozásnál így is repültem kifele a játékból (.101 végû hibával, ami a gyenge net kapcsolatra utal) szóval próbálom kerülni a zerget, meg a szervezett eseményeket is. Pvp-rõl így is csak de. van esélyem játszani (amikor nincs fent szinte senki), du.-este már onnan is gyakran repülök csata közben
- szóval a healelõs meta guardiannal kurvára megszívatnám magam egyedül (kb. semmit se tudnék megölni). de tudom én vagyok a hülye mert pont ez a játék (és annak is a wvw része) tetszik

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- csak wvw-re járok (meg pvp ha épp nem vág ki onnan percenként), szerinted hol fejlõdjek?
- tegnap próbáltam LA eventet (ez az elsõ nagyobb event amit próbáltam, eddig nem bírta a gépem), ha támadtak a mobok 3-5 sec. késés a skilleknél, mozgásra dodgera esélyem nincs (én nyomom a gombot de nem mozdul mert már rég halott a karakter amit pár másodperc múlva velem is közöl a rendszer -- mindezt ~50fps mellett), nekem egyáltalán nem jön be sem ez sem a pve rész

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Altalaban csak olvasok, de ez a kerdes bennem is felmerult,
"Persze, biztos úgy készítették direkt a játékot, hogy a thief ne legyen jó wvw-re."
amikor 90%-ban www-n thiefek szoktak 2 sec alatt megolni, egyre biztos nem jo zergelni, minden masra sajnos tul jo www-n a thief.

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

ha akarsz bármivel tolhatsz WvW-t csak tudd hogy mit csinálsz
ne menj a zerk ékjébe mer ott elesel fél sec alatt, de ha scoutolsz vagy roamingolsz akkor jó

teszem a középkorba hány parittyást raktak az elsõ sorba? nyílván keveset
és nem hiszem hogy kevésbé diverzilis a játék mint más mmo-k

nyílván nem ideális a szitu, de ez van én így is élvezem a játékot pedig nem a mainstream profokat tolom

Azt kérdezte, hogy szerintetek ez normális-e. Hogy jó-e így. Persze, biztos úgy készítették direkt a játékot, hogy a thief ne legyen jó wvw-re. Mert az tök jó. Tök jó, hogy mindenhova guardian meg warrior a legjobb. Abszolút fasza design.
most mentünk Arah P4et, és igen csak hasznos volt a thiefem
Fraciba is szintén hasznos jópárszor

WvW-re nem jó zerg közepén, de azért oda is jó a thief, ha puggal akarsz menni instát akkor igen a 2 heavy kell, de ha van "csapatod" akkor nincs ilyenekre szükség

Mc Wolfy
wvwre szar. ennyi. mindenki tudja. elfogadhatod, vagy sem, de ez van.
ha meg nem tudod elfogadni, hogy léteznek ezen felül csapatra való fölállások, akkor sajnállak is. direkt úgy készítették a játékot, hogy különbözõ helyzetekre más és más kelljen.

Szerinted az normális hogy a medium armoros kasztok teljesen feleslegesek a játékban? Koreai fos hozzáállás, a megjelenés óta így van. Nem csoda hogy kihalt.
köszönjük emese

ja végül is mivel játszon az ember ha nem azzal, amit megmondanak neki. Azzal semmiképp sem amivel szeret. Ultragáz ez a játék!
Mc Wolfy
mit nem adnék egy fix 10 emberért most... megcsinálnám a kis zsoldos, szupernehéz rohamosztagosaimat 😄

ha fix a 20 ember akkor igen, de ha van 10 fix és a maradék 10-15 mindig más akkor nehéz
most ezt megcsinálom és majd elválik egy requip és retrait könyebb mint felrántani a karit 80ra

Mc Wolfy
na igen. nálunk is ez volt a gond. voltunk húszan, ebbõl 3 ranger, 4 thief, 2 engi... warrior volt 2, guardian talán 3 összesen... valamiért a magyarok nem hajlandóak megérteni, hogy szervezetten nem lehet játszani random karakterekkel.
20 ember: 5 warrior, 10 guardian, 3 nekró, 2 ele. esetleg 1 mesmer és annyi.

igazából túl vegyes a csapatunk ahhoz hogy ez így jól mûködjön
ezért akarok egy olyan karit ami ha kell egyedül is kb leüthetetlen 😄
de lehet hogy veszek neki egy cleric ruha szettet is ahhoz hasonlót is csinálok mint amit küldtél

de jelenleg ezt élvezem

Mc Wolfy
na jah. csak kb ugyanez lenne a build akkor is, ha normálisan csinálnád, akkor se tudnának leverni, esetleg még a társaidat is segíted 😛

egyébként most cisnálom a Vigilies storyt és tök érdekes hogy *spoiler jön

ugye a Ghost of ascalonban a társunk Végzetkovács az Almorrának az unokája
míg a Vigil storyban ahogy nézem Ajax van aki a fia
kivi vagyok hogy van-e más kapcsolat köztük 😄* spoiler end

ezt sejtettem nagyjából mert múlt csüt 25en kaptunk ki egy 15-20 fõs csapattól
de azt élvezem most hogy 2 zerg megy egymásnak kapok mindent de nem nagyon tudnak leverni 😄

Mc Wolfy
fejlõdni wvwn? 😄 2400-as armor? ilyesmi build max roamerkedésre jó, de nehogy próbáljatok vele zergelni.

Pár gondolat csapatjátékra(roamerekhez nem értek): teljesen lényegtelen, hogy mekkora a sebzésed, fõleg guardianként. a mostani meta a masszív CC. ezért neked is sok ccdnek, stabilitydnek és kondi meg boon szedésednek kell lenni. Guardianok shoutokkal pakolják boonokat és kettesével szedik a kondit, közben minden mozdulatukkal healelnek. dodge: heal, staff 2: heal, staff 4: heal f2: heal, skillek: heal vagy regen, prot.
10 warriornak full tank beállítással van kb 90-110k sebzése egy másodperc alatt, ha a guardianok jól tolják a seggükbe a buffot. Ha egy ilyen, szervezett heavy melee train megtalál, akkor lagol egyet a géped és meghaltál, tök mindegy mivel vagy. ezért kell megtanulni dodgeolni és elõre tudni, hogy mikor kell benyomnod a menekülõs skilledet.

A berzerker csapatok persze szép nagy számokat látnak röpködni, de ez csalóka. Akinek nincs armorja, az nem tud megállni, vagy akár csak szabadon mozogni. rengeteg idõt veszít helyezkedéssel. Sokszor szoktam ezeket az emberkéket hobbiból vadászni. egyedül sakkban tudok tartani 4-5-öt. a sebzésüket passzívan viszaregenerelem, stabilityrõl meg rendszeresen még csak nem is hallottak. egyszer kvázi oneshotoltam hármat ilyenekbõl, egyszerre. hammer 3 látom iszonyat nagyott sebzett valakibe, dodgerollal oda gurulok, még 3k mindegyikbe (eddig már 6k beléjük ment) stun rájuk, majd egy körbe pörgõ ütésre mind eldõlt.

a magas armor (nekem 3800 fölött van, ha guardian is jön velem <és mindig jön>) egy olyan mértékû szabadságot ad mozgásban, amit +10-15% sebzés nem pótolhat. Oda megyek és azt ütök, akit akarok. Mellesleg a halottnak nincs sebzése, ráadásul rallyzik is rajta mindenki 😛

azt ma este teszteljük hogy milyen csapatban, de edge-ben nem éreztem problémát

- én ezzel fejlõdgetek wvw-n (lvl75+), van bajom vele de 80-on talán hatékonyabb lesz. Mobok és 1-1 veterán ellen már most is jó (ellenõrzõ pontok) de tábort (camp) még nem sikerült vele egyedül foglalnom

Mc Wolfy
csak ez csapatba nem jó, szerintem solora sem.

soldier gua
ez lett, igazából tudom hogy nem az igazi, de nagyon élvezem és fun hogy a ha nem swarmol le a zerg hanem 2 csapat megy egymásnak akkor igazából csak állok és röhögök

pvp-be nem a legjobb az ele ez tény, de ha megtanulsz vele akkor OP leszel 😄

Meteor Shower 6-9K dmg?Meg thief még mindig szétszed 2 bökésbõl.Komolyan én vagyok szar class-okkal.Ideje váltani..
köszi, most csináltam egy full soldier hammer - scepter/shield guát és nagyon bejön

Negritina vagy Monrith néven vagyok fent legtöbbet

koszi, akkor ha olcsobb lesz a koltozes, megyek vissza desora es keresnelek majd, ez a jatekban a neved ?

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

deson vagoyk és mi szoktunk szövetségi WvW-t tolni heti 2x és egyébként is van egy fix társaság aki tolja

http://resonance-guild.eu/news.php