63345
  • kastil
    De miért nincs valami trial, annyi üres szeró van... igazából nem is tudom, hogy akarok e GW2zni, csak rohadtul kiváncsi vagyok, hogy hogyan fut 965be után a 4670k-n
  • kastil
    Már "van" csak mivel szeretem a dobozokat ezért várnom kell jövőhétig. :(
  • TomStorm
    Szerzek én neked acc.-ot.Mennyi a keret?
  • kastil
    (Irigy)
  • TomStorm
    Warrior-al kezdtem amúgy meg se állok max VB meccsekre:)
    Desolation szerveren.Guild még nincs.
    Spvp-t most hanyagolom de van akkora tapasztalatom,hogy bármikor ha beugrok simán megállom a helyem(azért csak elvittem pvp43-ig a régi acc.-ot+még másikat is).Hiába hagytam ki időt a játékból azt nem lehet elfelejteni:)
    A game nagyon rendben van még mindig sőt jobb is lett.
  • Mephike
    Nem tudom neked másképpen lefordítani, de ez akkor is harc, versengés, háború, győzni akarás, vetélkedés, csata, összecsapás, tusa, csetepaté, csatározás, mert van egy cél, és van 3 különböző csapat, akik mindegyike egy dolgot akar: NYERNI.
    Mivel a szabályzat nem tartalmaz olyan dolgot, hogy nem foghat össze két szerver, ez a játék része. Ha tetszik, ha nem. Ha nem tetszik, akkor is ez van/lesz. Lehet legközelebb a Te szervered fog össze mással, hogy lenyomjatok egy harmadikat.
    Ha ez nem tetszik, akkor olyan játékot kellene keresned, ahol 1v1 van.
    Na részemről ennyi. Sose fogunk közös nevezőre jutni, ez tuti. Az pedig, hogy én milyen életet élek, nem itt fogjuk megbeszélni, de megnyugtatásodul közlöm, hogy büntetlen előéletű vagyok, és nem vagyok eltiltva az emberi közösségektől. Tudom ez szerinted óriási hiba, hiszen minimum egy szökésbiztos börtönben lenne a helyem, de a legjobb lenne ha nem is ezen a bolygón élnék, esetleg meg sem születtem volna...
  • SmylE
    Mivel több rálátásom van a történtekre, leírtam a tényeket és a véleményemet. Ebbe te és még 1-2 másik ember is belekötött, noha ott se voltak, ill. nem tartjátok tiszteletben a véleményemet, pedig nem voltam elfogult mint egyesek. Majd még elnézést kérek, mert reflektálok ezekre, illetve megvetem az olyanokat akik ilyen tisztességtelen eszközökkel játszanak. Ezekszerint ti is éltek ilyen eszközökkel, ezért reagálsz ilyen támadóan. Melyik guild-ben játszol?
  • Vadnokedli
    Goldban van bőven Guild Raid. Van olyan is (bár ez nem guild raid, meglepő) hogy Női Raid only (IRL Nőkkel ofc.)
  • Mephike
    "Akkor lehet most újat fogok mondani, de ez valahol csak egy játék, és nem életek múlnak rajta, attól függetlenül hogy mennyi időt áldoztak rá egyesek.. :)"
    Ha ez csak egy játék, akkor miért is kell ennyit sírdogálni? Hm? Jah, hogy mégiscsak komolyan éled meg, hiszen nem kevés sort írtál a témában. Csak én érzek logikai ellentmondást a soraidban?
  • Negritis
    a monoblobra riverside és jade sea jó példa amúgy, mert volt 1 blob amivel nem nagyon bírtunk mégse volt a server önmaga ellenfél
  • SmylE
    Fogalmam sincs mire alapozod, hogy gold-ban nincsenek guild raid-ek (mert vannak), vagy kisebb önállóan ténykedő csapatok. Csupán monoblob-bal nem lehet gold-ban nyerni.
  • SmylE
    Akkor lehet most újat fogok mondani, de ez valahol csak egy játék, és nem életek múlnak rajta, attól függetlenül hogy mennyi időt áldoztak rá egyesek.. :) Viszont így is képes egy (több) egész közösség pofátlanul tisztességtelen eszközöket is igénybe venni ami egyértelműen elítélendő és kész. Úgy látszik sokaknak viszont ez nem jelent semmit, amit én szomorúnak tartok.. Ezek egyszerű tények, akkor is, ha fáj egyeseknek, ha leírásra kerül, hogy mi ment a háttérben. Azért nem kell túldimenzionálni egyes szervereket, hogy csak azért nyertek mert mennyivel ügyesebbek mindenkinél, ill. elbagatelizálni a tisztességtelen játékot amivel elcseszik másokét, és ezzel némileg csalóka eredmény is születik. Nálam egyértelműen mi nyertünk, amit nem érzelmi alapokon írok :) Vegyesek érzésekkel várom a következő szezont. Azért remélem, hogy ezek a fura nyilatkozatok nem azt jelentik, hogy mi magyarok is így szeretünk játszani, ill. támogatjuk az ilyen játékot...
  • SmylE
    Ez a te véleményed, én viszont kicsit (sokkal) többet láttam az egészből (night crew), és láttam az erőviszonyokat. A pontokat is nyugodtan meglehet nézni, mert az is beszédes. Az viszont nem vitás, hogy nagyon szép meglepetés eredmény így is.
  • Negritis
    http://www.playerauctions.com/guild-wars-2-account/
  • kastil
    Akkor 30k-ér még jó is, lol.
  • Vadnokedli
    Most így rá kerestem a legendary árára; 90k HUF ért csak az Eternity-t meg lehet venni. lel!
  • kastil
    Hali!

Na én is vennék gw2 accountot, elsősorban "használtat" emaillel meg mindennel együtt.. nincs kedvem nullárol kezdeni teljesen, sok kimaradt LS ap stb. nem kell 2 legendarys jancsiacc 30k hufér.
  • Kryon
    Akkor sokat változott mióta nem voltam.
  • Kutyafolt
    Jah meg még annyi kimaradt, hogy még mindig benne van a játék nevében, hogy: "Guild Wars" 2.
    És bocsánat a helyesírási hibákért..sietve gépeltem. =)
  • Kutyafolt
    Ez igaz McWolfy. Az egyetlen arrogáns guild az a TA a pikenen, akit senki sem szeret mert olyanok. Jól játszanak de nem communitybe való guild. Vannak itt is nagyszerű guildek, csak mások azt nem értik meg, hogy Piken nem PPT server és soha nem is lesz, nem fog pontra játszani nem fog 0-24 ben bloobozni. Hanem a guildek játszanak. És a jó GvG-s guildeket WvW-n nem fogod elverni még a bloobal sem. Lásd TA, addig farmol bárkit ameddig meg nem unja és tovább áll. Nem véletlenül a legerősebb guild a játékba, ha ezt kijelenthetem, minden egyes GvG meccset megnyert de nem is akár hogy.: (5-0,5-0,5-0,6-0,5-1,10-0...stb). Bár tény és való hogy a 60% RG, és ugyebár tudjuk milyen az RG. :). Valaki a blooba szeret menni, valaki meg guildel menni a 20-25 fővel. És van amikor a bloob sem tudja megölni a 20 főt, mert igen ők jobbat, mert nem blooba játszottak, és megtanultak együtt. De amúgy is minden mi megy. Mert ha blooba játszok sírás megy, hogy miért. Ha Guild Raidet mész sírás megy hogy miért nem bloob. Ha PPT zel miért játszol arra? Ha nem akkor meg miért? Ez mindenhol van. Silverbe a GvG dominál, ezt te is tudhatod Mc Wofly hisz Silverbe játszol, és lehet SFRJ nem csinálja, de emiatt nem is lesz sosem olyan jó mint egy TA vagy egy dF vagy egy TUP.
  • Mc Wolfy
    most kezdeném és magyar közösségben akarnék wvwzni, akkor is Gigáékhoz mennék. egyébként most is fontolgatom, hogy átmegyek desoba. pikenen kb TA az egyetlen tényleg jó wvw guild, mondjuk lehet azóta jöttek. no meg a hihetetlen arrogancia ami ott van... egyszerűen nem értik meg, hogy wvw =/= gvg
  • TomStorm
    Hihetetlen mennyit javult a játék.Mármint a hardver igényt illetően.Még gyengébb processzorom van mint régebben más minden ugyanaz és sokkal jobban fut:o
    Nincsenek ezek a lagok fordulásnál se drasztikus Fps drop sehol.WvW még kivétel tudom ott lesznek érdekességek majd holnap kipróbálom de PVE+Spvp igencsak szépen megy!

Látom vannak még változások de lényegében a játék nem változott.Látszik foglalkozva volt vele.
  • Kutyafolt
    Az hogy bent vagy WvW be és mész a commanderrel az nem WvW guildet jelent. Ilyen erővel a Variance is lehet WvW guild mert WvWznek belőle. Egy WvW guild ott kezdődik hogy 20-25 fővel raidelsz.. (Semi-Hardcore: heti 4 raid, és nem 10 percesek, nem camp fogalalások, nem az open commander követése). Ahogy hallotam régebbena War, hogyan WvWzett és irányított, rá tudom mondani, hogy fun hobbi wvw guild. A hírdetésüket amúgy is 'Fun WvW' guildnek mondják. És még egyszer az 1-2 partys néha wvwzgetek, nem egyenlő a WvW Guildel.
  • Negritis
    nem az én tisztem minősíteni őket, de ők leginkább wvw-znek
    az meg hogy hobbi v hc, hát ....

azt tudom hogy mi(reso) leginkább pve-zünkl
  • Negritis
    olvass vissza, nem rég írtak gigáék
  • TomStorm
    War már nincs Deso-n régóta úgy tudom
  • Kutyafolt
    A War inkább 'hobbi' WvW fun guild.
  • Negritis
    ha inkább wvw akkor deson ott a war is, de a THS és a Reso is jelen van

pikent nem tudom
  • Kutyafolt
    Piken hobbi WvW Guildek :'D
    Igen.. TA,FG,ObV,ONYX,OWC,EXE,LUX,PG,SWD és mi is mindd hobbi WvW-sek, senki se GvG zik.
    Azért a Hardcore Guildek mindd silver ligában vannak, nem is véletlenül -> GvG.

A különbség Deso és Piken között és a gold és a silver között, hogy a goldba bloob wars megy. A silverbe meg guild raidek !!!négy!
  • TomStorm
    Tényleg még Guild is kell-.-
    Lennt van a kliens igyekeznem kell még karaktereket is le kell gyártanom:)

Röviden Desolation "nagyobb guild:Resonance,TSH
    Piken:Variance,Night Watcher's Hun

Ennyi igaz?Ezek akik biztosan aktívak?
  • Negritis
    én tuti h társaság alapján döntenék a helyedbe
  • TomStorm
    Hát igen.Most nehéz lesz választani mert már csak egy Account-om van ami egy szerveren lesz.Nincs vándorlás sem gold átadások semmi:)
    Lehet kisorsolom a 2 közül melyik legyen:p
  • Kryon
    Deson és Pikenen is sokan járnak wvw-re. Deson több a "hc", Pikenen inkább hobby wvwsből van több.
  • TomStorm
    Úgy látom Desolation-ra kell menjek ha WvW is érdekel majd?
  • TomStorm
    Na sikerült a Heroic Edition újonnan.Végülis ingyen volt(szerencsére elvitték TESO-t:)
  • Negritis
    van még 3 hét a pavilonból :D szóval van ideje

g2a-n 24 euróért mintha lenne
  • TomStorm
    Jó csak 8K alatt nem találok:)
    Nekem meg max 6-7 van rá
  • Mc Wolfy
    gyorsan vedd meg, mert pavilnban könnyű fölszintezni, de nemsokára vége living storynak
  • TomStorm
    Én most készülök megint venni egy account-ot.Szerintetek 6-7e.ft között újonnan találok valahol?
  • TomStorm
    Nézd vissza SG privátüzeneteknél hátha rátalálsz:)