Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
GW2 honositas peticio

"1452. Szlovák TRIANON OH NOOOOOOOOOO!!! ELVETTéK a TENGEEERT!!!! Ki nem szarja le a magyarokat...GW2 magyarul lol.nice joke"

Nem tudom ki az aki erre felugyel de jo lenne ha rajta tartana a szemet.

ゾルターン

Megmarad, sõt a HoM pontjaid folyamatosan szinkronizálva lesznek GW2-be, ha GW1-ben teljesítesz valamit.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Üdv!
Van valami hír arról, mi lesz ezzel az elsõ résszel, ha elindul a GW2?
Megmarad a játék, vagy leállnak a szerverek?

Dervish skill update preview: http://wiki.guildwars.com/wiki/Feedback:Skill_update_previews

Ezt olvasva honvágyam támadt a GW után, mennyivel jobb itt a support mint aionban. Lehet hogy elõveszem a dervishemet és csinálok vele pár HoM pontot.😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Köszönöm a kimerítõ választ!
Valamelyik oldalon olvastam a 14.99 eurót.
(Mötley Crüe Rox! <#zavart1> )

Semmi hivatalos infó nincs még megjelenésrõl se a béta idõpontokról.
Amirõl ebben az évben szó volt,alfa teszterek többen lettek és kezdik úgy látni a dolgot,hogy jöhetne a következõ béta fázis(C😎 de ez még pár hónap+open béta utána és majd a megjelenés.
Szeptember körül esélyes vagy év vége talán jövõ év eleje:-)

Az a 15 euro inkább 50😊
Havidíj nem lesz

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hiho!

Sehol nem találtam infót a 2. rész kiadásáról.
Lehet tudni, hogy kb. mikor jön ki?
15 Eurós ár, és nincs havi díj jól hangzik.

MAGYAR GW2 😄D😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄D:😄D😄:😄D😄😄😄😄😄😄😄:😄DDD😄😄😄::😄😄😄😄😄😄:😄😄

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Ranger és Mesmernek van a legtöbb interrupt/szakító skille.Nagyon jó dps class az ele szinte tele nagy damage skillel.
Lehet azért szakítani elementalistát talán ranger-el legjobban imo viszont mesmer mantra skillekkel tudja védeni magát.
Group-ban veszélyes ele mindig.Sok cc kell ellene+knock down.
Én ebben a játékban nem ismerem 1v1-t és nem is szoktam egy bizonyos osztályra koncentrálni sz.tem te se tedd.

elementalist ellen milyen buildet , kasztot ajánlottok ?
A blind nem hat az ele-re ? És a zavartság (dazed)? Hogyan lehet blokkolni az õ varázslatait ? Illetve van-e olyan skill amelyikkel megakadályozzuk a varázslásban ?
Köszi!

kabel15
Viszont iszonyatosan tetszik ez a GW2 honlap. Minden le van írva magyarul ahogy bejelentenek valamit az aznap vagy másnapra má le van fordítva. Remélem ezt a szorgosságot megtartják a honlap üzemeltetõi a játék megjelenése után is. És csinálnak majd jó kis leírásokat spellekrõl küldikrõl stb.

BattleTag: kabel15#2672

Szerintem nem felesleges a petíció, bár szinte nulla az esélye egy honosításnak. Nem csak a folyamatos fordítási költsége lenne a kiadónak, hanem akkor már joggal elvárhatnánk magyar nyelvû online és offline támogatást, és weboldalt is. Nem valószínû, hogy rászánják a pénzt.

Viszont érdemes gyûjteni az aláírásokat (más programoknál is), mert hosszú távon biztosan meglesz az eredménye. Kb. 10 évvel ezelõtt volt már ilyen, és egy idõ után csak elkezdtek jönni a magyar nyelvû kiadások. Persze nem csak a petíciók meg a levelek miatt, de azért valahogy csak beindult.

SZEG007
Egy MMO-nál nem ilyen egyszerü a dolog hogy felbérelsz pár embert azt megcsinálják és kész. Folyamatosan fent kell tartanod egy lokalizácios brigádot minden támogatott nyelvre, akik egyböl forditják a következö skill update, DLC-t, a honlapra felkerólö frissitéseket, következö kiegészitöt a játékhoz stb... komoly munkával és költségel járhat amit Ncsoft nem fog megfizetni egy párezerfös játékos bázisal rendelkezö országért, ahogyan a Activision/Blizzard se teszi meg ugyanezen szempontok miatt.

kabel15
Hát a blizzard az egy ................!
Simán felbérelhetne 100 embert hogy csináljon fordítást és kb meg se látszódna a bevételükön mert azzal az összeggel amibe ez kerülne õk nem foglalkoznak.

SZEG007
Csak egy baj van a peticioval, hogy semmit se ér, mert olyan pirinyo piac magyarország hogy garantáltan nem készül ide honosétás még WoW-hoz sincs hivatalos honositás pedig azt elég sokan játszák hazánkban.

kabel15
Szerintem maradjon! Feleslegesnek meg nem tudom ki tartaná. Akinek nincs rá szüksége az maradjon az angol nyelvnél. De szerintem sok embernek jól jönne hogyha ténylegesen nem csak menne a többiek után mert õk is azt ütik akkor biztos nekem is azt kell. Hanem értené hogy milyen feladatott kapott amit végre kell hajtania. Egyébként 1500 szavazatnál járunk ami azért egész szép szám. Esetleg ki lehetne rakni fülföldi forumokra is hátha besegítenének. A másik dolog hogy szerintem iszonyat sok WoW os térne át GW2 re hogyha magyar nyelvû lenne. Így is sokan fognak átjönni de talán még többen lennének.

Mondjuk azt hiszem volt már errõl szó itt és sokan ha jól emlékszem feleslegesnek tartották?!
Ha szóltok kiveszem ha nem marad nekem mindegy😊

Kitettem banner alá mert ez egy olyan dolog,hogy nem árthat ha esetleg összejönne és nem látok benne referrer linket.

kabel15
Sziasztok! Találtam egy kezdeményezést ahol a GW2 szeretnék magyar felirattal. Itt a link: ITT
Már 1400 an aláírták. Lehet hogy nem lesz belõle semmi de 1 próbát megérne.

FalseHeLL
Jon Peters about a character's role in gameplay.

One of the best ways to explain this is with an analogy. In a first person shooter there can be a variety of weapons, from sniper rifles to rocket launchers to machine guns and shotguns. No one looks at these weapons and says, “They’re all the same, they all just do DPS.” Why should an MMO be any different?

That is why we want to eliminate things that we felt were burdens on the game such as:

* Group LF Healer/Tank…
* Party wipes when you lose the wrong person.
* Watching the interface instead of the world.
* Playing with people because you have to, not because you want to.
* Being stuck in the same combat patterns over and over again.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
OnlineWelten: The guardian seems to be the 'support class' many folks in the community have been waiting for. But with a 'dedicated' support class, how can you achieve the benefits you gained by removing the dedicated healer? Why will "lf monk" not be replaced with "lf guardian"?

Jon Peters: The guardian is certainly a class meant to appeal to players who enjoy a support role, absolutely. That being said, they are in no way a dedicated support class—every effective guardian needs to manage the balance between support and other aspects of combat. We have said there is no dedicated support class in Guild Wars 2, and we stand by this. Every profession can play a support role at times in Guild Wars 2. The important thing is not what role you play, but how you play each role.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Zomil
oké 1 kép de mégis honnan? link?...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Guard.-ant is kiváncsi vagyok,hogy oldják meg monk helyett esetleg mint front line healer de kell távolsági is.
Ami biztos,hogy eddig guardian legvonzóbb számomra pvp-re:-)

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szaruman
Forbidden

You don't have permission to access /JBHgL.jpg on this server.
VoxCAST Server at i.imgur.com Port 80

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

Zomil
forrás?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
GW2 kasztok:
-Warrior
-Gunner
-Mesmer
-Thief
-Elementalist
-Necro
-Guardian
-Ranger

FalseHeLL
Lesz egy Live Podcast csütörtökön. Akit érdekel esetleg hallgassa meg.

én sem, lool
Amúgy szuper minden új infó ismét<#worship><#eljen>

Nem fogok tudni main karaktert választani lol

JaSoN HuNTeR

necro

Szerintetek milyen kasztot érdemes indítani, amivel viszonylag gyorsan lehet fejlõdni és pvp orientált ? Ele necro és assa mellett gondolkodom.
A secondary classok az elite skillekben különböznek ? Köszi!

http://www.guildwars.com/freetrial/

Nincs semmiféle trial, hogy legalább megnézhessem.
Egyáltalán érdekel-e érdemes-e megvennem!?
SZEG007
Guild Wars alapjáték, valamint a Factions, és Nightfall kiegészitök müködnek külön is, Eye of The North kiegészitöhöz viszont szükéges hogy az elöbb emlitett 3 rész közül legalább egy meglegyen.

Sziasztok!
Az érdekelne ha elkezdeném a guild wars-ot, akkor elég ha csak az elsõ részt veszem meg? Vagy frissíti magát automatikusan a netrõl, ha kellenek a többi részek, vagy mindet meg kellene vennem??
Nincs havidíj,free

Üdv! Annyi érdekelne,hogy ha megveszem az eredeti játékot,akkor itt is WoW-stilusban van havidíj?
kabel15
???

jah, én is felröhögtem rajta D:
Zomil
"Õk azért elég jól informáltak"

Muhahahaha 😄
Nap vicce 😄DD

kabel15
Én meg elkezdek spórolni procira meg alaplapra 😄

SZEG007
hivatalos bejelentés se NCsoft, se Anet részéröl nem történt a különbözö gamer magazinok csak spekulálnak ahogy én is, persze örülnék egy 2011-es megjelenésnek de kételkedek továbra is.

kabel15
Sziasztok! GameStar honlapján vannak 2011 ben megjelenõ játékok. És ott szerepel a GW2 is.
Valamikor 2011-ben (pontosított bejelentés nélkül)
Guild Wars 2
Õk azért elég jól informáltak szóval lehet hogy idén megjelenik 😊

SZEG007
Érdemes megnézni ezt a videot amibe rengetek Anetes fejlesztö beszél többekközt Anet kezdetéröl, munkamorálrol, közösségröl: