Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fubenalvox
Ok... most tényleg hülye vagyok, sikerült rossz posztot megjelölnöm a linkben. A moderátor törölheti is akár~~~

Szóval a posztban össze van hasonlítva GW2 Tyria Azerothal és egy valós angol szigettel. klikk ide

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

fubenalvox

fubenalvox
"Meg állítólag ez a map... ezt tudná viszonyítani valaki valamihez? pl wow."

A linken találsz pontos méretbeli összehasonlításokat más játékokkal, sõt még a Balaton méretéhez képest is megnézheted. 😊
http://gw2.variance.hu/2010/12/29/a-google-mar-uj-tyriat-is-felterkepezte/

Üdv mindenkinek.

Van még aktív magyar guild a játékban?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

LeWyTy
Inter nyú Eric Flannum-al.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
10 perc, hogy hogyan is néz ki a combat a játékban mikor többen is vannak:

Kivágtam a videóból a Main Theme-t is akinek esetleg kell ez a muzsika annak itt van (aki akar az finomítson rajta):
Guild Wars 2 Main Theme

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Valami brutál jól el van találva hide meg a "fight to survive" lehetõség

★ 汤姆 李

FalseHeLL
Thief Gameplay:

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL

SZEG007
Options menü (F11)

coolpet
Egy kerdes: Van lengyel nyelv a GW-ben? Es hol? Nemmintha tudnak lengyelul de ugy neztem hogy csak angol az egesz.
Megvan mind a 4 jatek: Proph, factions, nightfall, eye of the north, de sehol nem lattam benne angolon kivul mas nyelvet

Battletag: coolpet#2467

Mc Wolfy
Heló népek! 😊

Never underestimate the power of the dork side!

LeWyTy
Hehe

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SZEG007
Norn video:

Guillotine
Köszönöm!

www.guillotine.atw.hu

Ettõl függetlenül,hogy törölve lett e-mail címed még elfogadja de ha nem tudsz karakternevet az gond.
Support ahogy dregnarr írta és megadsz mindent nekik már az elsõ levélben..

★ 汤姆 李

Írj supportnak, segítenek.

Renjike
tudtok nekem segíteni belépni? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
Sziasztok ma megláttam a teljes kiadást összes kiegészítéssel és gondoltam felteszem de az emailem amivel bekéne lépni törölve lett (Vipmail volt régen és törölték :S:S ) és a karakternevemre sem emlékszem pedig az emailre és a jelszóra is emlékszem.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

kliens elindít,reset password opció,e-mailt megadod majd submit.24 órán belül kell jönni új jelszónak

★ 汤姆 李

Guillotine
Üdv! Elfelejtettem a jelszavamat a belépéshez. Honnan tudok kérni jelszó emlékeztetõt?A honlapon nem találtam ilyen opciót.

www.guillotine.atw.hu

★ 汤姆 李

ILLNeo
Egy kis info megosztás:

Norn Zone trailer

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

LeWyTy
<#ijedt>akkor <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

SZEG007
ez az emberek városa Divinty's Reach, és bejárhato lesz.

LeWyTy
Ja meg ez ugyanaz mint az elsõ részben csak szebb? mármint a map.

LeWyTy
Meg állítólag ez a map... ezt tudná viszonyítani valaki valamihez? pl wow.

LeWyTy
Arra lennék kíváncsi az a város legalább bejárható lesz?
Vagy csak részlet? vagy csak díszlet?

FalseHeLL

Értem.Asszem valahol láttam ilyen collection packat.Amibe benne van mint.Akkor megveszem azt😊.Köszönöma helpet.Már csak majd egy klán kell amit felkereshetek ha elkezdek gémelni.
FalseHeLL
3 db önálló játék van ezek közül mind1 melyiket veszed.
-Prophecies (6 játszható class)
-Factions (2 játszható class)
-Nightfall (2 játszható class)

1 db ugymond DLC van (ehhez kell valamelyik alap is)
-Eye of the North

Ha PvPzni akarsz akkor mindet meg kell venned kb mert az alap skillek nem sokat érnek egy PvP arénában. PvE-re ajánlom a Propheciest story miatt. Meg esetleg Eye of the North kieget, ha érdekel, hogy GW2ben mi miért lesz.

Amúgy ezt kell megvennem Guild Wars Campaign 1: Prophecies Vagy ez csak kieg ???
Na sikerült bereggelnem.Már csak a GW2 vel kapcsolatos kérdésem van.😊
Van egy kis problémám .reggeltem az ncsoftra.Megkaptam az aktiváló kódot .Minden ok.Letöltöttem a trialt de nem tok belépni.Kér valami sériált de ez egy trial nincs hozzá seriálom.Most mitévõ legyek ki akarom próbálni de nem tudom .
Értem.Csak attól tartok ha kijön a kettõ akkor báj báj mindenki azt leshetek mint a moziba.Ezt a magyar klánokra értem hogy át térnek a 2 re.
JaSoN HuNTeR
megveheted nyugodt szivvel megéri és nem is drága.😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Üdv mindenkinek.Nagyon gondolkodok GW1 megvételén.Csak ugye jön a kettõ na most várjak türelemmel s ruházzak be a 2 re vagy megvehetem nyugott szívvel a GW1-et.
LeWyTy
Hát a GW2rõl halottam én is elõször a héten<#idiota>

De azt meg kell venni<#bee1>

SZEG007
Viszont pontosan fel tudják mérni hogy mekkora játékosbázis, az eladási adatok, és IP cimek alapján.És mivel lengyeleknél népszerü volt a játék, mig magyarországon nem ezért kaptak forditást. Ugyanis amikor megjelent GW még lengyel forditás nem volt a játékba, azt csak 2-3 évvel megjelenés után rakták be.
Azt személyesen tapasztaltam hogy pvp-be a legjobb 20 csapat közt általába volt 3-4 lengyel is, és még tucatszám voltak gyengébb csapatok, mig magyar csapat egyedül a miénk volt top 20-ba vagy közelébe( Team Chaos Theory). Természetesen pvp csak egy része a játéknak és tudom hogy jopáran járkáltak dungeonokbe, meg farmolni, de amikor 3 ujjamon megtudom számolni az aktiv magyar csaptokat, az azért sejtet valamit.

SZEG007
Arrol nem is beszélve hogy olyan játékok mint Mass Effect, Dragon Age, ami nálunk csak feliratozva jelent meg lengyeleknél full szinkront kapott. Magyarországon az alacsony eladási mutatok, miatt már feliratot se kapnak jövöben az EA játékok.

SZEG007
hány millioan élnek Lengyelországban? 40millioan, és Magyarországon? lasan kevesebb mint 10 milloan.

LeWyTy
mer? az 1be van lengyel nem?... arra mit fordítanak le?

SZEG007
kizárt hogy egy MMO-t leforditsanak magyar nyelvre.

LeWyTy
Petíció GW2 honosításért (signature system)

Ebbõl lehet is valami vagy csak próbálkozás marad?

SZEG007
pontosabban már nem csak ilyen területekböl fog álni a játék, hanem a területek többségén találkozhatsz majd más játékosokkal is.

Nem, "normális" lesz.

LeWyTy
Nekem egyenlõre most buy<#nyes>

hali
Engem az érdekelne hogy, a guild wars 2-ben is ugyanúgy istance-oltak lesznek a területek mint a guild wars 1-ben? Tehát amint kilépek 1 várostból/faluból csak a groupomban lévõ emberekkel találkozhatok? Mert bevallom, fõként ez nem tetszett a guild wars 1 ben.
LeWyTy
Hoppá milyen kedvenc játékom lesz a wow helyett? <#hawaii>