Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A proci miatt félek mert az új játékok mint az COD meg MOH már nem mennek rajta. :S Cserélni meg csak alaplappal lenne érdemes és a 2 ára 50.000körûl lenne. Bár ha csak második félévben jelenik meg talán össze jönne rá a pénz.
BattleTag: kabel15#2672
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Én nem tervezem gépem lecserélni mert szerintem gw2-re még jó lesz ez simán(hd4870,dual c,4Gram) de bétán majd megtudjuk kell e gépcsere.
Mondjuk ha tudnánk PAX 2010-en milyen PC-n használták akkor már okosabbak lennénk:-)
Amiket írtam az mind DX9-re vonatkozik.DX10-ben már felejtõs lesz ilyen pc-kel
★ 汤姆 李
2 nappal ezelõtt rábukkantam egy guildwars2 fel foglalkozó magyar oldalra. Nagyon ledöbbentem és egyre jobban tetszik a játék. Tudom hogy még nem jelenet meg de a videók nagyon bíztatóak. Lenne egy kérdésem amire talán ti tudtok válaszolni. Szóval a játéknak kb milyen gép igénye lehet? Néztem a videókat és elég szépnek tûnik.
BattleTag: kabel15#2672
★ 汤姆 李
Idegesít..
★ 汤姆 李
Na és persze GW2-t a népnek 2011-re:-)
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
A pontok bármikor újraoszthatod egy városban. A másodlagos kaszt szintén bármikor válthatod. Az elementalistának a tüzet javaslom, másodlagos kasztnak meg pl a paragornt állítottam be anno, amivel futtattam a csapatot. A rangernek én a kondiosztást szoktam favorizálni, de természetesen trapperrel és pettel is lehet próbálkozni.
http://pvx.wikia.com/wiki/Main_Page
Tudtok mondani valami ütõs kis kombinációt pont kiosztásra,meg template-re, ha fõleg kettecskén szeretnénk boldogulni?
★ 汤姆 李
Zaishen Challenge Quest párat megcsinálsz és meg lesz a maxos pet ára is tehát sz.tem így gyorsabb fizetni mint balth.pontért
★ 汤姆 李
http://aion.variance.hu/2010/11/05/blade-and-soul-es-guild-wars2-is-csak-2012-ben/
Sokkal érdekesebb az, amirõl a fószer is beszél, nevezetesen hogy végre lehet skillt használni mozgás közben, ezáltal kis szerencsével talán végre ki lehet majd jönni gyõztesen az 1 vs. 2 felállásból is (mint a legtöbb akciójátékban).
A bukfencezést és funkcióját kifejthette volna, mert gondolom azért nem úgy fog mûködni, hogy az ellenfél elnyom egy tûzlabdát, mi elkerüljük, õ meg üti a billentyûzetet mérgében...
Továbbá ha jól látom immár 10 skill/spell slot van, talán meg lehetne oldani, hogy még több aktív skill lehessen elérhetõ, ettõl szintén megnõne a játék élvezeti értéke és bármilyen harc végkimenetele.
Jó lenne további színt vinni a játékba passzív skillekkel, ami csak az adott primary class számára lehetnének elérhetõek és elfelejtetni a meccsek elõtti attribute pontok újraelosztását (tudom, hogy nem felhasználóbarát, de akkor is).
Nem is tudom miért írtam le ezeket, hiszen nyilván már csak a grafikát és a skillek hatásait csiszolgatják, finomítgatják...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha egy igénytelen gyorsétterem hálózat képtelen lefordítani a menüben szereplõ "fogások" nevét magyarra, miért pont a Guild Wars fejlesztõi tennének másképp?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
mini Chernobyl...
Ezeket csekkold hátha aktív még valamelyik Link.
Vagy van hely az SG-s guild-ben is ami elég inaktív lett ha ez érdekel küldj nekem privátot.
Máskülönben a listából nézz v.mit hátha..
★ 汤姆 李
Újra el kezdtem GW-zni,és szeretnék csatlakozni, egy jó hangulatú klánba,ahol normálisak az emberek.
Kérek szépen valakit, hogy mondja el kit keressek a játékon belül, vagy itt.
Elõre is köszönöm szépen a segítséget mindenkitõl, szia
"Kicsit fura is lenne hogy emberek pl a Thirsty River missionre keresgélnének embereket, és a magyar meg megszolalna, hogy ö bizony nem arra keres, hanem a Szomjas Folyóra..."
Hát ez a forditók hibája lenne hisz nem a tárgy/helyszin neveket kell leforditani hanem az egyéb szövegeket.
"vessetek a mókusok közé" :)
aki azért mmozik egy ideje annak valami nyelvtudása kell hogy legyen, az ragad az emberre.
másrészt aki meg most kezdi az is beleszokik 1-2 héten belül (tapasztalat)
aki meg ennyire lusta ne mmozzon. Kicsit fura is lenne hogy emberek pl a Thirsty River missionre keresgélnének embereket, és a magyar meg megszolalna, hogy ö bizony nem arra keres, hanem a Szomjas Folyóra... (tudom tudom gw 1 es példa)
én asszem akkor ugranák ki az ablakon. (másrészt ha jól tudom GW ben sincs magyar nyelv mégis elég szép magyar játékos száma van/volt anélkül is)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na ne már...
miaz h még a játékos örüljön annak h kipróbálhat egy játékot amit pl szeretne késõbb beszerezni.
na jó van már, sokan éheznek a szarra mi?
az lenne az alap h azt a nyomoronc játékot amit jó esetbe meg is vennék h elõtte kipróbálhassam amiért azért ne kelljen már fizetni.
...vagy dobjanak ki róla egy érdektelen hype demót meg négyszáz semmitmondó hype videót amivel jól átbaxxák a fejed?
....................................................................
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ÖRÜLJ NEKI HOGY EGYÁLTALÁN KIPRÓBÁLHATOD!!!
Kolléga csak arra próbált rámutatni (válaszul egyébként a te feleslegesen cinikus megjegyzésedre), hogy egy "átlag játékos" nem kevés pénzt áldoz arra, hogy játszhasson a játékkal teljes valójában, de akinek ingyééééé van, az ugyanolyan jogokat követel...
egy kicsit térj már észhez...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
http://www.gamestar.hu/guild-wars-2-peticio-legyen-magyar-felirat.html
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Guild%20Wars%202%20magyarul