Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
néztem. csappanna az érdeklõdésem

Rowlend

GET OVER HERE!

Zomil
most nézem...miota ez a neve a topicnak? 😄
Mondjuk engem nem zavar jobb igy, h egy közös topic van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Akk mi lenne ha tényleg betennék a commando-t?http://www.youtube.com/watch?v=OH627fyAxpA

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kastil
Fasznak bele gun 😞

kastil
Hi!

Van normális GW2 topik? Merevedésem lett a Shattered Dragon(?) látványára.. Pár napja néztem videókat youtubeon (pótoltam a lemaradást) és marhára megjött kedvem egyhez is megint 😄. Van még értelme elõvennem, vagy olyan, mint pár hónapja - csak end game areakon lehet normális partyt szervezni? Jó lenne úgy rendesen, lehetõleg herok/henchek nélkül végigvinni nulláról összes kieget. Átadott cuccokkal oda a fun 😞

LeWyTy
Mi készül itt?<#crazya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Azé mondom.<#eplus2>

ILLNeo
Ez biztos, hogy április 1. FAKE

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Érdekes lenne ha igaz lenne.<#eplus2>

FalseHeLL
GW1 Update: The Black Beast of Arrgh now appears only on Friday when the next day is Saturday and Sunday comes afterwards.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Mekkora darálás lesz vele. 😄

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Zomil
ez jo... 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
uj proffession😄 videokat nézzétek😄 http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/commando/

PanzerWolf
Eladó bontatlan Guild Wars: Trilogy.Jár hozzá egy bonus hero golem(M.O.X.).4000ft + Posta.

Akkor azért nem adta,lépek még 1-2 szintet,köszi!

Tom, asszem lvl 10 kell azokhoz a kalandokhoz, amit tegnap kérdeztél, azért nem láttad, ha kisebb vagy. Ha nem vagy kisebb, akkor továbbra sem tudom 😊

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

SZEG007
persze mert eltudja adni az egeret ugyanannyiért mint a játék ára.

FalseHeLL
<#beka2><#nyes>

LeWyTy

LeWyTy
Inkább ezt nézzük meg HD ban...szerintem nagyon adja.(pedig csak képek)

Azt meg lesz**om mikori... most találtam meg.

FalseHeLL

LeWyTy
És ha valakinek jobb egere van és ez nem kell neki?
Az is jobban jár?

SZEG007
ha valaki most akar Guild Warsot venni annak szerencséje van, mert CD galaxisba most a három kampány mellé egy razer egeret adnak ajándékba: http://cdgalaxis.hu/PC/18706/guild-wars-trilogy.html

fubenalvox
nathriel jóvoltából magyarul olvashatjuk a PAX East: Guild Wars 2 interjút. Az interjú során mindent összefoglaltak amit eddig a játékról tudni lehet, kezdve a dinamikus eventektõl a PvP-ig. Azoknak akik csak mostanában ismerkednek a második résszel, mindenképpen ajánlott olvasmány... vigyázat -> függõséget okoz 😊

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

DoA title-t mennyi idõ most így kb összehozni az új küldikkel Pre-Searingben?

FalseHeLL
Pax East Thief Gameplay sajnos csak kamerás de a lényeg az látható, hallható. Elég intense gameplay, nekem hangulatosnak,pörgõsnek és nem annyira grindolósnak tûnik:

De, GW.
JaSoN HuNTeR
van egy halom de olyan nincs ami minõségi és havidijtalan. =)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
Én a GW-vel 3évet játszottam...bár az ido nagyobbik részét a pvp tette ki...gondolom érthetö, h ezért inkább GW1 féle játékmenetet várok, nem pedig n+1-edik mmo-t, mert abbol van egy halom...

LeWyTy
A való világban sem csak a barátaidat látod<#eplus2>

A GW1et trialba kipróbáltam de valahogy nagyon nem jött be.
De a 2.résztõl már aludni se bírok<#email>

JaSoN HuNTeR
1 év után meguntam azt a rendszert és inkább eladtam az egész játékot, nem volt valami nagy szám szerintem, de persze voltak olyanok akiknek nagyon bejött.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
nah igen, csak gw-ben épp az volt a jo, h nem tipikus mmo volt 😊

JaSoN HuNTeR
Hát sokkal jobb is lesz!

FalseHeLL
* Power—increased attack damage.
* Precision—increased critical strike chance.
* Vitality—increased health.
* Toughness—increased defense/armor.

Zomil
Az a baj, h eléggé aggodok, h a GW1 varázsa nagyon elveszik...
Mostmár ugye lesznek str,agi, stb. cuccok, aztán ugye a világ se lesz teljesen egészében olyan, mint gw1-ben volt sokkal mmo-sabb lesz(mármint itt arra gondolok, h nem csak a csapattagokat látod).

SZEG007
nem még azt se tudni mikor lesz.

Zomil
Amugy zárt bétára jelentkezés van már?

SZEG007
A zárt béta az nem kiprobáls céljábol van, akiket meghivnak ilyenre azoknak alá kell irniuk egy halgatási szerzödést, regisztrálniuk kell belsö forumra és ott aktivan résztvenni és a teszteken szerzett tapasztalatokat megosztani a fejlesztökkel.Ha csak ki szeretné probálni az várjon open bétára, vagy utazzon ki egy ilyen konferenciára ahol ki lehet probálni

JaSoN HuNTeR
Zárt béta ha szerzel majd kulcsot akkor ott kipróbálhatod.

FalseHeLL
Hopp bocsánat elfelejtettem imageshack marhaságát.-.-

Thief Queen Wallpaper

FalseHeLL
Akinek kell esetleg: Thief Queen Wallpaper

LeWyTy
<#falbav>

FalseHeLL
Ezeket game conventionkre szánták. Ha pl van belépõd most PAX East-re akkor kipróbálhatod az új demót. Te itthon csak akkor fogsz tudni játszani GW2-t ha kijön az open beta.

Guild Wars 2.com Thief Page

LeWyTy
Am az a demo ami a vodeókban szerepel... mikor lehet kipróbálni?
vagy nem arra szánták?

Tényleg 7 hero lehet a party-ban lol😊
Érdemes title-t húzni logolok is be<#eljen>😄

Eddig is lehetett HMben mindent vinni sabway-el könnyen (meg mással, akinek más jön be, nekem ez vált be).
De kétségtelenül sokkal könnyebb így most a dolog, a legtöbb terület néhol kicsit uncsi is.
Pláne akkor lenne über az egész, ha még erre az új szarra is elõfizetsz, és viszel magaddal 3 plusz mercenary necrot 😊 Azért 6 necro hero meg egy para, vagy bárrázsé réndzsör amit te splinterezel mondjuk csépel.

De volt eszük végre a piás title-el is, survivorral. Olyan 4 évvel ezelõtt kellett volna ezeket ilyenre csinálni, de jobb késõn mint soha 😊

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Nagyon epic a március 3-i update! Életemben nem láttam még ennyi embert presearingben, 10 amerikai disctrict volt aktív Ascalon City-ben, mindenki LDoA-t csinál. 😊 Kár hogy a kapunyitást még mindig nem lehet egyedül megoldani.
Viszont a 7 hero is odab*sz, lehet szólózni hard modeban.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

LeWyTy
Az egész korrekt<#eljen>