63345
  • kastil
    Szerintem a legtöbb ember rerollol valamire igen rövid időn belül, akkor meg szerintem legyen az első szar(abb)
  • Mc Wolfy
    csak beírod chatre, hogy lf taxi és aki írja anevét, arra joinolsz, aztán jobb klikk a party ikonjára és join overflow vagy mi. de ahogy gondolod :)
  • TomStorm
    Dehogy megyek nemzetközi TS-re.Magyarra is alig megyek:D
    Meg a többit se értem-.-mind1 inkább kihagyom
  • Mc Wolfy
    csak mondjuk dungeonba nem fogja vinni egy normális csapat se, ahogy fractalba se
  • Mc Wolfy
    nekrót nem nagyon szeretik pveben vinni. a sikerélmény miatt elsőnek én warriort ajánlanék, esetleg guardiant, elénél okosan kell használni a kombókat, érdemes utána olvasni, mert pillanatnyilag eléknek van a legnagyobb sebzésük, de trükközni kell hozzá
  • kastil
    Tökmindegy mit kezdessz, nem is értem minek mondja, hogy azokat ne... faceroll az egész pve.
    Ha nehéz, vagy éppen rommá nerfelt kasztot kezdessz is, jobban boldogulsz, mint más játékban, tényleg annyira buta a pve. Warrior a leg egyszerűbb, szinte mindenre, és talán még a legjobb dps is.
    Warrior longbowal jobb, mint a ranger, riflevel meg jobb, mint az enginer. Ez gondolom elárul vmit. De tényleg azt kezdjél ami tetszik, itt rohadt mindegy, wvw-re meg simán jó a nekró, eventekre is, sok aoe=loot. Üdv a gw2 ben :)
  • Mc Wolfy
    ember kezdő városban van ez a pavilonos event a crow pavilonban. felmész community tsre (ts.gw2community.com)
    a pavilon eventes szobákban kérsz egy taxit egy gold szerverre, amikor bekerülsz, örülsz.
    donatolsz 2x1 silvert a robotnak, az egy event, keveset ad, nem muszáj. utána ha elindult az esemény, megjelent a 6 boss, te körbeszaladsz, minden bossba beleütsz 2-3 ezer sebzést és mész tovább. én a destroyernél kezdtem és a kalóz irányába mentem körbe, általában amikor minden boss kész volt, én már az ogrénél voltam és a kivégzésénél nyomtam bele dps-t. amikor összeesik mind a 6 boss, akkor az 6 event + 1 ilyen összesítő, ami rengeteg xp. kapsz egy ládát meg tokeneket. a ládát csak 80on nyisd ki, mert lootot a szintednek megfelelőt fogsz kapni. tokenekből meg vegyél szintes könyvet. kb 2 kör 1 szint. így átlagban. 2 óra alatt kb 10 szint megvan, hozzá rengeteg láda.
  • bardocz
    Ha elkezdenék játszani vele, annyit se készülnék államvizsgára, mint most :D
    Az első részt mesmerrel kezdtem, ráadásul a factionst vettem meg elsőnek. Emiatt az IW-t nem tudtam használni sokáig, azt csak az első részben lehetett megszerezni. Most amúgy pont necrót akartam :)
  • kastil
    Motiválás felsőfokon.
    Szegény ha már új, legalább had élvezze, lesz még része ilyesmiben, bőven.
  • TomStorm
    Warrior-al vagyok éppen
  • TomStorm
    Hogyan kell írd le ps mert még guild-be se vagyok nincs kmitől kérdeznem.Felhúznék akkor gyorsan 2 karaktert 80-ra
  • TomStorm
    Lowest-re nem rakom limitet,akkor eltünnek a karakterek.Mi értelme így a pvp-nek?:)
    Minimum low az még esetleg belefér de inkább medium.
    A model quality az mehet lower az annyira nem érdekel
  • Mc Wolfy
    én még a héten elkezdeném, mert most van egy event, ahol elég sok pénzt össze lehet szedni és pillanatok alatt 80ra húzni a karakteredet. megj: elsőnek ne enginert, mesmert, nekrót kezdj, és még véletlenül se rangert!
  • bardocz
    Királyság, köszi a segítséget, szerintem pár héten belül nekikezdek :)
  • Mc Wolfy
    dungeonokban és hasonló helyeken viszont 5en vagytok. ott egy alsó közepes gépnél is mehet bőven medium grafika. wvw zergek és world bossok viszont izzasztanak minden vasat. érdemes a karakter modelleket és a megjelenítendő karakteret számát a legalsóra rakni, hihetetlen fps ugrás tapasztalható. a játékban a legnagyobb teljesítményt a textúrák betöltése igényli. az okosok azt mondják, hogy egy ssd is csodákat tesz. szóval ha már van a vindóznak, akkor érdemes gwt is oda rakni
  • TomStorm
    Teljesen jó
  • kastil
    Simán vágj bele.
  • bardocz
    i5-2500k, 8gb ram, hd7870. Nem sok játékkal játszok, de azok mind rendesen futnak rajta.
  • TomStorm
    Milyen PC-vel indulsz neki?
  • bardocz
    A 15 fps nem hangzik jól semmiképp. Dehát úgyis rég játszottam már minimum grafikán :D
  • TomStorm
    Igen minden teljeséggel igaz amit leírtál.Azért fel kell készíteni újakat erre is,jogos!
  • kastil
    Én szerettem a játékot, de mint itt sokan tudják, szídtam is.

A GW1 VOLT PvP orientált, itt meg inkább csak van, úgy ahogy, sokan szeretik, viszont GW1 szintet meg sem közelíti.
    Ne várd azt, hogy GW1 folytatást kapj, mert nem fogsz, egy teljesen új játék kapott egy GW köntöst, világot, viszont nem sok köze van hozzá. Ettől függetlenül jó, csak ne folytatást várj, mert kiba kevés a hasonlóság.
    WvW meg hatalmas újítás, mint TomStorm is írja, viszont ez leginkább egy baromi nagy zergfest, ahol 15 fps-el szaladgálsz másik 150 ember közt és spammeled ami épp nincs CD-n és amit a serverlag enged, olykor még auto attack se (így volt fél éve, azóta lehet stabilabb)
    PvE eventek szintén, 50-100 ember egykupacban próbálja a lehetó legtöbb mobot tagelni, hogy legyen loot, bár ezen talán majd most változtat s2, de ígéretekre nem nagyon szabad adni. 2 év alatt nem jött érdemleges, perma content. Vagy egy droid farmer vagy, vagy fizetsz gemér és azt adod el. (bár előbbit utóbbi miatt mindig ellehetetlenítik /anti farm/ és állandó nerfek.)

Összességében viszont jó játék, megéri az árát, exploration legjobb, art kurvajó, mapdesign szintén kimagasló, combat szerintem eddigi legjobb, animációk szintén korrektek, graf meg még ha nem is a legmodernebb, artnak köszönhetően az összkép lehengerlő.
    Vedd meg nyugodtan.

Na lehet nekemesni
  • bardocz
    Tényleg, ezekre nem is emlékeztem pedig volt dervish meg ritualist karakterem is.
  • bardocz
    Videók alapján is nagyon tetszetős, sokat változott az első részhez képest. Na majd pár hét múlva lehet nekiállok. Rég játszottam már az első résszel is, és hiányzik valami hasonló típusú játék.
    Azt láttam, hogy a kasztok megmaradtak, meg hogy már nem csak embereket lehet választani.
  • TomStorm
    Nm.
    Egy viszont furcsa lehet ha a következő Class-ok közül volt main-ed első részben illetve tetszett:Dervish,Paragon,Ritualist.Teljesen eltüntek,nyomuk se maradt:(
  • TomStorm
    Nagyon megéri megvenni.Kiemelkedő az Online játékok között a tartalommal a B2P modellel,grafikával,animációkkal.Viszont nagyobb %-ban PvP orientált a játék no nem, mintha Gw1 nem az lett volna:)
    A megszokott osztályok itt is visszaköszönnek mint a Necro a minionokkal a Guardian mint a Smiter Monk aki volt aztán Ele,Mesmer és a többi.
    Mindegyik class nagyon nagy fejlesztésen esett át egyszerüen a szavam elállt mikor GW1 után belekezdtem a folytatásba:)
    Persze zavartak a kimaradt dolgok amik első részben megvoltak,nehéz volt átállni azért én is csak 5-6 évet letoltam első résszel de aztán rohadtul belejöttem.
    Az Spvp része a játéknak egyenesen lehengerlő meg nem unható a WPVP/WvW szintén hatalmas újítás.
    PVE része is teljes revampot kapott érdemes utánanézned
  • bardocz
    Ez jó, köszi. Az egyben zavart a városon kívüli elzártság, ami guildekbe kerültem mind széthullott, és max random emberekkel tudtam játszani. Így a pvp is eléggé kimaradt. Bár valami random csapattal eljutottunk a hall of fame-be, vagy mi volt a neve, arra büszke voltam akkor.
  • TomStorm
    -Henchman már nincs,az a múlté(de jó is volt:)
    -Itt már nem Co-op van hanem MMO-k az alapok(ezért nincs is szükség hench-ekre),nincs elkülönítve bárkivel találkozhatsz.
    -A játék népszerü
  • bardocz
    Régen sokat játszottam az első résszel meg kiegészítőivel, és gondolkozom azon, hogy majd elkezdek az új résszel játszani, de így olvasgatás után van pár kérdésem. Jól értem, hogy itt már nincsenek az egyben megtalálható henchmanek(nem biztos, hogy ez volt a neve), illetve a város és a külső rész nincsen úgy elkülönítve, hogy a városon kívül csak a csapattársaimmal találkozhatok? Illetve mennyire népszerű a játék?
  • TBTPumpa
    Használt GW2 Heroic Edition nem ér meg 7000 Ft-ot.
    7000 Ft-ért már boltban is kapni, eredeti verziót.

Én a Digital Deluxe verziómat is 6000 Ft-ért tudtam eladni, pedig annak több ingame extrái vannak, mint a Heroic Edition-nek, de te tudod!
  • FNightWalker
    !ELADÓ!

Guild Wars 2 Heroic Edition (PC) játékszoftver (7.000FT)
    Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC) játékszoftver (9.000FT)

A kettő együtt "akciósan" 13.500FT-ért elvihető

A termékekhez tartozik DVD tok illetve papírok - igény esetén - ezeket postázással tudom elküldeni, aminek az ára a vevőt terheli.

ÉRDEKLŐDNI PÜ-ben!

• constellus
    irjátok itt h fejlödött a játék fps terén, nekem kb 2-3 hónapja eléggé szaggatott még (pedig erös alienware laptopom van...) azóta alakitottak valamin?
  • kastil
    igazság szerint ezeken kívül grafikai beállításoknál az egyetlen dolog még ami befolyásolta az fpst az a supersampling volt. ebből is látsztik mennyire cpu bound
  • Negritis
    ha 10-15fpsn megy akkor jah, de ha stabil 30+ akkor sztem az belefér, mer TS-n pl inkább külsőre mondják be ki a commander és ha nincs targetelve akkor nehéz megtalálni és gyorsba leütni

persze shoutos staff guával m1, mer csak 1-loot,1-loot :D
  • Mc Wolfy
    karakterszám és modell érdemes lowestre rakni, az dobja meg leginkább az fpst
  • Negritis
    wvw-n minden lowest , karakterszám low/med és modell quality med
    így látod ha mondják ki a commander viszont nem megy 30fps alá kb sose

nem véletlen hogy pl a pro sc-sek akinkek olyan gépe van, hogy pislogsz is minimum grafikán tolják
    ha competitiv cucc van akkor m1 a külcsíny
  • Dobronski
    Ott bármilyen proci megcsúszik 20 körülire. Ez egy így megírt játék.
  • kastil
    pve/wvw zergfest érdekel, mert ott simán 15re esett.
  • Dobronski
    Megeszi reggelire.

Aláírásomban lévő laptopon low-on 100 fps nativban. High-on 40. Intel proci a lényeg.
  • TomStorm
    Ohh akkor oké:)

Nekem most nincs doboz,ezt sajnálom is.Viszont találtam egy GW2 posztert azt kiraktam:)
    Meg persze alatta sorakoznak a GW1 és kiegészítői,az is valami