Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább csináld azt, amihez értesz. Igyál. <#nevetes1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Mc Wolfy
nem én mondtam

Never underestimate the power of the dork side!

ranger = free lootbag

Mc Wolfy
ranger a játékosok 80%-a szerint a legszarabb. thief csak elég kevés helyen jó, de akkor tényleg elég jó. warrior most a legsokldalúbb

Mephike
Sorrend (wvw és pvp): warrior, thief, ranger. PvE-ben tök mindegy, ha tudod használni õket.

JaSoN HuNTeR
Részletes elemzést mondanátok a kasztokról?
Nekem most Rangerem, Thiefem, Warriorom van 80as szintem full exoban.

Szerintetek melyik kaszt van most a legjobban beállítva?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nem 10% sebzés, csak atk speed 😄
de dps szempontjából az lehet a végén még több is

és igen a rangeré vicc, mondjuk az engié se jobb mer elvileg nincs értelme turret engit csinálni 😄

thiefé so-so, bár sztem nem must have, a tank guám örülni fog az tuti

remélem a maradék 32 jobb lesz és a ranger nem marad le mégjobban

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
azért ez megint szégyen picit: warrior: +10% sebzés! ranger: van legalább esélyed, hogy ne minden egyes lövésed menjen mellé

https://www.guildwars2.com/en/news/traits-unleashed-forty-new-traits-and-more/

https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/feature-packs/

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
linket pls

Szerintem a fejlesztõk eléggé szarnak a játékosok igényeire. A kaszt balance-al a megjelenés óta komoly baj van, és nem úgy mint a wowban, hanem 1-2 kaszt a másiknál pl 5-6-szor annyi sebez stb. Ezt is leszarják, inkább tolják ezeket a grindfest szarokat meg a dögunalom livin storykat komolyabb balance vagy tartalom helyett.
Mephike
Ha nincs patch az a baj, ha van, akkor az a baj 😄
Amúgy jogos az észrevétel, csak gondolom most mindent eltoltak, hogy amikor kijönnek a rivális progik, akkor legyen új tartalom/változás, ami leköt minket és még véletlenül sem fog a kis buta fejünkben megfordulni, hogy Tyria világát magára hagyjuk.

elkezdték csepegtetni az infókat
monjduk h WvW tour közepére brakni a feature patchet, hát gz

Hát igen,ez a fizetõs történet jelen van minden más MMO-ba is.Itt ez nagy elõny tényleg,hogy ingyenes minden.
jött egy lezáró csevej a kocsmába és kivették a glórit, ezt ígérték 1x be is tartották 😄

Mc Wolfy
updattel megint nem jött semmi. pedig mindenki hogy reménykedett TESO elõtt

Aki wvw miatt megy át ESO-ba, annak csak gratulálni tudok. Kb ugyanazt kapja, de legalább havonta fizethet is érte 😄

nem vagyok meggyõzõdve arról hogy jó volt, de nem volt rossz

én napit talán megcsinálgatom majd amúgy

Majd lesz valami addig pihentetem
Az hát.Ki is léptem,szórakozzanak mással.Nem tudom miért kell elrontani ami jó
majd kialakul, mondjuk az cink hogy kivették a gloryt és jutalmait de nincs más helyette

Nekem ez így nem tetszik,na mindegy
Hol a pvp vendor?
Jól van kit érdekel az ESO.Aki akar játszon azzal is.
Én az új pvp rendszerre lennék kiváncsi,hogy most mi van?-.-
Nyertes meccsért kapok ládát amiben van pve+pvp gear?A vesztes meccs pedig csak Rank pont?
És hol ez a Rank pont?
Valaki fejtse már ki légyszives tiszta lázba vagyok itt lol
amit láttam a TESO-ból rohadtul nem ér annyit amit kérnek érte
a PVE-t meg várjuk meg hogy mi lesz

a GW2es grindelés meg messze van az ázsiai MMOk tényleges grindelésétõl

Szerintem ezzel a balance-al elkéstek. 2 hét és jön a TESO, abban a wvw-hez hasonló pvp content is sokkal jobb, meg a pve sem értelmetlen grindfest. Szerintem nem sokan maradnak a GW2-ben. Pedig mocsok jól indult...
Most ez miért jó,hogy kivették glory-t?Kapok rankra pontot.ÉS mit csináljak vele?Hogy veszek fegyvereket meg ruhát?
beszéljük privibe ne offoljuk szét 😄

amúgy a gloryt kiveszik szal 😄

a gond hogy az Emperor öcsibe nem számolódik bele sajnos

Mc Wolfy
remélem

Hú de jó lenne.Pont azon agyaltam,hogy meg kellene venni még1x:-)

Amúgy nem tudsz szólni v.kinek,hogy fogadják el regisztációm az oldalon?Még mindig semmi és így jelentkezni sem tudok..
Eszerint hamarosan ranger rewamp várható?
ha mindenigaz PVE-re is ki tudod hozni hamarosan 😄

igazából az elmúlt 1 hónapban LA gyorsabb volt ha értelmes OF-re kerültél

dave9004
ja wvw, csak nem a szokásos borderlandsok, hanem ez a neve.
Ozzyehh
Az hol van? WvW?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

dave9004
nálunk most mindenki Edge of the Mists-re járnak karit húzni, esti játékokkal kb 1 hét.
Köszi,el is költöttem gyorsan Pvp T3-ra😊
Ozzyehh
Srácok hogy tudok a legyorsabban felfejlõdni?😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Mc Wolfy
Ranger CDI-t most zárták le 3324 hozzászólással és 63731 megtekintéssel.

Mc Wolfy
igen 😊

Ez most mi egyébként?Mert bizony holnaptól ez érvénybe lép.El kell költeni addig gloryt?
Phasing Out PvP Glory
Mc Wolfy
amikor pikenre mentünk, akkor kezdtük el veszteni az embereket, az ottani hozzáállás miatt. kvázi 0 open raid, zavarják el az embereket, stb. aztán fogtam magam és benyomtam mindenkit sfrj-be. a régi, indulástól wvwzõk már szinte mind abbahagyták a játékot, mást játszanak, tesózni fognak. Warhornnak volt egy szép éve, aminek az vetett véget, hogy rávettek arra, hogy menjünk át pikenre.

Mephike

az emperor title miatt agyaltam a T3akon, de nem ér annyit

Vagy veszek most egyelõre T2-t mind a kettõnek mert akkor 7 gold-bol kijönnék és nem 120G.Azért van különbség-.-
A Thief is nagyon jó😊
Mondjuk Mesmer mellé már nem kell még egy Stealth kari(hozzáteszem volt régi acc.-on thief-em) mert ezzel is van stealth bõven.
Most egy 20K Hp-s Mesmer,3hide skill+1 ami trait tehát 4!😊 és 50-50%crit esély+hozzá a dmg.
Distortion meg rohadt jól mûködik tehát sérthetetlen vagyok klónok ráküldése után.Mondjuk ezt ritkábban használom mert van HP-m bõven.
Rune-bol tettem még Speed-et+ütésre is speed bónusz.Ja és ez az elsõ csajszi karakterem,egész jól sikerült😄
Meg is veszem a Human culture pvp T3-at majd neki csak itt az a baj,hogy ott a Warrior-om és annak is kellene:/
Max gyûjtök még majd..
én leginkább Soloarénázok, de noob vagyok szal ... 😄
mondjuk thieffel annyira nem nehéz 😛

Van pár arc pvp-n akin látszik,hogy nem igazán tud még játszani és egy Mesmer ellen ilyenkor még nehezebb dolga van.
Ma is szegény warrior inkább félre állt sõt elbújt minthogy tovább harcoljon Mesm.-em ellen.Rendesen megsajnáltam😊
Persze csak elvétve találkozok ilyesmivel.
Ma viszont belevetem már magam a komolyabb Team arénába..
- ha jól értem telepíteni se tudod ...
-1 próbáld rendszergazdaként
-2 tûzfalat (firewall) kapcsold ki (amíg telepíted)
-3 vírusirtót kapcsold ki (amíg telepíted)
messzirõl így hirtelen ennyi

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ahogy olvastam elsõre még a klienst se tudja leszedni