Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
jhajj félreértesz 😊

már megnéztem meg utánaolvastam, csupán a tényre kérdeztem rá, h bemutatták-e a fajt, mert senki nem irkált a topicban rola, amin csodálkozok, mert szsz nagyon egyedi/különleges és szép fajt teremtettek 😊
nagyon jo 5let ez a humanoid növény... 😊

amugy ha jol értem azért kellett ujracsinálni öket még nyár elején, mert akkor még csak természetbarát emberek voltak? aztán rájöttek, h nem elég egyedi és ujraalkották öket, h növények legyen? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
ez a topic szinte teljesen kihalt GW2 infoért a variance blogot nézd, ök elég gyorsan lehozzák a friss hireket magyarul.

FalseHeLL
Tessék aztán karácsonyig kuss. 😊

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Guard lecsapta ám Ranger-t de milyen ranged attack van gua.-nál(1v1)<#wow2>
3.-ikra jobban megy már rangernek de látszik esélytelen ellene

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
nagyon ügyes vagy, h ismered ezt a 4betüs röviditést 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FalseHeLL
GIYF 😊

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Tényleg hétvége volt😄
Meg most is még 12h körül lehet náluk mondjuk annyira nem sürgõs csak kicsit készíteném még title-ket GW2-re😊
Persze ha valaki nem lopta el account-om<#gonosz3>

Zomil
nem nagyon szoktam nézegetni a hivatalos honlapot ide szoktam benézni, gondoltam ha jön uj info ide berakja valaki, de ezek szerint nem 😊

SZEG007
igen lassan már két hete fent vannak a slyvari infok a hivatalos oldalon

FalseHeLL
Hát eléggé...A blogon teljes hétig róluk volt szó rengeteg pvp/pve footage van youtube-on, etc... GIYF

Zomil
amugy a sylvari faj bemutatása megtörtént? mert azt is igérték a gamesconra

FalseHeLL
Nekem elsõ munkanapon válaszoltak.

Megtörtént úgy 3 napja sõt tegnap fél oldalas infót írtam nekik account-om tartalmáról de nem hatja meg õket:/

FalseHeLL
logolj egy ticketet supportnál

OMG ASDA_SDAS_DSD:AS_DAS_D_
Csináltam password reset-et azt írták új jelszót elküldik.Hát nem jött meg eddig ilyenkor wtf??

LeWyTy
Ha zárt bétában lehet majd nevet foglalni akkor a ""Gazfickót"" lefoglalóznám valaki által a Sylvarimnak<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem is nagy kedvenc ez a minigame szerü opció.Talán annyi,hogy valami büntetést kitalálni arra aki elhagyja partyt.Ha Auto balance is jól sikerül akkor ez nagyon feldobja GW-t.
Kiváncsi lennék havi/év tournament-hez farmolni kell majd pvp pontokat,hogy indulhassunk vagy lazán meglesznek majd?😊

Zomil
omg...ezzel a hot join pvp dologgal megvettek kilora, mint egy sima fps-nél szerverek, oda megyek ahova akarok, map rotácio, auto balance...nagyon nagy 5let 😊

LeWyTy
Na ebben aztán minden van...

Az elején meg az a festékes cucc nagyon adja!!!!<#eljen><#taps><#worship><#ijedt>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
Jah és egy kis trailer:

FalseHeLL
Egy kis PvP:
Guild Wars 2 PvP

Idén már nem hiszem.Amire ez kijön addigra kiadnak szinte minden más nagyobb mmo-t.Kiváncsi leszek ezek után mennyi lesz GW2 iránti érdeklõdés..

megint nekiálltam játszani, és kb majdnem olyan noobnak érzem magam mint amikor elõször játszottam 😄D valaki invitálna egy guildbe? kell egy kis visszaszokás 😄
Panzeradler
Kezdõként én a rangert ajánlanám. Bár mások lehet megcáfolnak. Fegyver meg esik vagy venni lehet.
LeWyTy
Wááááááá jáccani akarok már a 2.résszel<#falbav><#falbav>

böröczk
Köszi, más kérdés: fegyvert, ruhát csak kraftoltatni lehet, vagy találni is?
Kezdõként melyik karaktert javasolnátok?

Kumiho #2179

Ahol már egyszer voltál, oda ingyen lehet azonnal utazni (portálni) bárhonnan. Megnyitod a térképet, és rákattintasz a város vagy outpost jelére.

böröczk
Hali, még csak most vettük meg a játékot egy barátommal, és egy rettentõ ostoba kérdés kezdõként:
Van bármiféle portál lehetõség a városba?

Kumiho #2179

Akkor a sound design videot meghagyom neked 😄

Pont most akartam linkelni én is😄
Rámennek a reális hangzásra az biztos na de azzal a monitor szétzúzással mi a tervük?😊

Zomil
nah a pvp-re kiváncsi leszek nagyon, mert azon mulik, h megveszem-e...ha hozza a gw1 szinvonalát, akkor mindenképp megvevös...remélem nem csalodok

fubenalvox
Akit érdekel, hogy mit fog tartalmazni a Gamescom 2011 demo, az itt talál részletes infókat: link
3 szó: Asura, Sylvari, Pvp... 😊

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

FalseHeLL
Tomy, visszadobod majd a linket bannerba a magyar blog oldalhoz? htx

Zomil
elvileg átdolgozták öket, szoval kiváncsi vagyok 😊

Na akkor indulhat a béta is utána😊
Nem hinném,hogy az összes faj bemutatása után csönd lenne sokáig.

fubenalvox
24 nap múlva gamescomon láthatjuk a sylvari fajt gameplayben. Elõtte pedig lesz a sylvari hét. Szóval Aug 8-10 környékén jönnek az elsõ részletes sylvari infók. 😊

fubenalvox
elkezdtek áramlani a Comic Con 2011 gameplay videók. itt összegyûjtöttük õket egy csokorba. Jó nézegetést... 😊

Igen ám de volt itt olyan idõszak mikor új dizájn kellett embereknek most meg nem kell😄
Végülis nekem jobb a jelenlegi álláspont tehát nem lesz.Design témát végleg le is zárhatjuk akkor!<#eljen>

Zomil
egyetértek!
én kerülöm azokat a topikokat, ahol ilyen gusztustalan csicsás dizájn van...

Szaruman
Nem én vagyok a házigazda, így én nem férek hozzá a dologhoz.
Imho az alap skin tökéletes, utálom azokat a topikokat, ahol ilyen mûmajer béna háttér van.
Legtöbb esetben ízléstelen, + ha nagyon béna a készítõ, akkor nagyon komoly erõforrást lefoglal (gyk: szaggat egy szar fórum 6 magos procin).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

De bizony erõltetni fogom és egyszer össze fog jönni a GW design ide!

FalseHeLL
Lehet javítani akkor...

Szaruman
Ez vmi ritkaszar lett. Én inkább így fogalmaznék. Ja, és nem 1024*768ra kellett volna a képet optimalizálni, szép mozaik a háttér.
+ az is nobel díjat érdemel, aki fekete betût tett a szövegbeírós részhez.

(ui: ha vki tök hülye a dizájnhoz, akkor ne erõltesse, mert ilyen fos lesz a végeredmény)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha nagyon nem tetszik az újítás topikban szóljatok kiszedem de nem segített senki aki megigérte az sem én meg nem vagyok nagy mestere ennek a script írásnak😊
Ilyet tudtam eddig összehozni:/

Ezt összerakom. Köszi!
megcsináltam egy elementalt csak nem tudom ehez is milegyen a másik 😊