Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 7 hero kicsit sovány heal-ben de biztos jó... ki kéne próbálni.
Nekem ilyen saját fejlesztésû sabway discordway keverékem van :-)
4 necro, mind discord (2 ritu healer kombo, 1 MM, 1 sabway szerû curser), 1 prot monk zealous-al, 1 panic meso, 1 SoS spirit ritu splinterrel.
Jómagam a régi noob sin promise build, de jó az, gyorsan indukálja a discordot 😄
Sebzésben über, van hadsereg (MM és spiritek) akiket ütnek a playerek helyett, interrupt is van, heal is van ezerrel, még prot is, úgyhogy van minden 😊
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Warrior másodlagosnak igazából semmi nem kell.Ha át akarsz váltani másik fegyverre(dagger,kasza pl.) akkor kell mellé assa,dervis vagy ha esetleg akarsz petet akkor kell a ranger mellé.
Nem ajánlom viszont egyiket sem amiket felsoroltam:-)
Inkább azt döntsd el melyik fegyverhez akarsz összerakni buildet ez a fontosabb és legyenek csak warri skilleid.
Pvp-re elementalist mellé de csakis 1-2 skill miatt a conjure frost/light/ vagy a conjure flame ez ad plussz sebzést skilleknek esetleg a shock skill ami szintén ele skill de vagy shock vagy a conjure lényeg,hogy 8-ból egy ele skilled legyen csak és res skill többi mind warrior.
Ha nagyobb team-el van pvp akkor érdemes ritualistra váltani és a death signetet betenni élesztés miatt.
★ 汤姆 李
http://www.gwpvx.com/Build:Team_-_7_Hero_Player_Support
HM nem tudom milyen vele mert csak elkezdtem összerakni teamet tehát nem teszteltem még igazán de szerintem érdemes ránézni
★ 汤姆 李
és warrior mellé meiket válaszam ?
ma megvetem a goty kiadást steamen és miután beregiztem a játékban 1ora után kiléptem azota nem tudok belépni álandoan azt irja roz jelszo pedig jol irtambe még uj jelszot is kértem azt azzal isuganaz a helyzet.
valaki esetleg tudna segitni?
Ingame név: Royal Predator
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
kezdo vagyok meg csak most ismerkedem dolgokkal jo volna ha lenne kihez fordulni, ha esetleg valamit nem ertek.
koszi a valaszokat.
Igen.
Igen.
Igen.
Nem.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Vannak meg jatekosok vagy mar kevesen jatszak nagyon?
ha jol tudom alapjatek, es meg azonkivul van 3 lemez hozza?
Ha megveszem mind a 4 lemezt akkor mindent kitudok lockolni a jatekba?
Es lattam az itemshopot, azzal elerheto olyan fegyver, skill, vagy barmi ami pvp-ben elonyhoz juttat valakit?
elore is koszonom a valaszokat.
"ne kezdj egybõl új kasztot amivel terheled a szervert hanem egyel jáccá stabilabb kapcsolatokkal barátokkal 😄"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyszerû az egész.
Meg van adva egy nehézségi szint az adott területhez... ha te nagyobb vagy és visszamész pl. egy barátodhoz akkor a szinteddel arányosan lesz nehezebb vagy könnyebb a feladat úgy hogy a többi játékost is figyelembe veszi aki segít.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
★ 汤姆 李
Nagyon várom ezt a játékot, és remélem, hogy nem arra fog épülni, hogy minél több pénzt ölj bele mindenféle item mall-okba, hanem tényleg a játékélmény legyen az elsõdleges, és odafigyeljenek a játékosra.
A videók alapján nagyon jó úton haladnak, remélem hogy a kiadott játék sem fog csalódást okozni 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Olyan otromba hibába meg nem hiszem, hogy belefutna bárki is CBT, vagy OBT során, hogy azonnal ott hagyja az egészet. Ahogy, azt az Anetes humánok is mondták, csak akkor engednek be külsõsöket elõször a játékba, ha az kész van. Ezért is lesz érdekes, hogy lesz-e CBT, mert így minek... de persze biztos, hogy lesz, mert az õ tesztelõ csapatuk sem szúrhat ki mindent.
Remélem azért lesznek szerencsések is akik be fognak kerülni teszternek közülünk!
★ 汤姆 李
És bármennyire is várom szerintem a bétát is kihagyom.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
1 hónapot próbálkoztam játszani vele, de valahogy nem jött be... talán rápróbálkozom újra, amíg a gw2 ki nem jön 😉
Nagy wowkocka voltam/vagyok, de kezdem baromira unni, és ez nagyon ígéretesnek tûnik. Amint kijön, az elsõ vevõk között leszek 😊
Nekem megvan mit fogok a legjobban utálni<#idiota>#idiota>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
a fejlesztõ arena.net amerikai cég, kellõen felhasználóbarát nyugati gondolkodásmóddal, az elsõ részen sem lehetett érezni semmi ncsoftos behatást 😊
pvp infókkal kapcsolatban egyik fejlesztõ egy interjún elpöttyentette, hogy még nem beszélhet róla, de a "nem távoli jövõben" be fogják mutatni a pvp rendszert.
Én arra tippelek hogy ez június végén lesz, mivel most május végén egy új classt jelentenek be, utána pedig sylvari hét lesz június közepén kb.
WvW-rõl sikerült megtudnunk pár érdekes részletet az exkluzív variance interjún, gondolom te is arra figyeltél fel.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ömlengés off, várom, de nagyon!
- Guild-Hall.cz: Interjú az ArenaNet-el
- Guildwars2.cz: újabb cseh interjú
- Új kaszt Májusban!
- Martin Kerstein videóinterjú
- Reign of Flames: karakter történet by Marcell – 2. rész
- Martin Kerstein videóinterjú – 2. rész
Továbbá RB bejelentette, hogy mégis lesz sétálás mód is az 1.0-ban.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Guild Wars 2 Ambassador Hun
Jó játékot és kellemes hétvégét!