Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jé pont most tévedtem erre 😄
Ez a 7 hero kicsit sovány heal-ben de biztos jó... ki kéne próbálni.
Nekem ilyen saját fejlesztésû sabway discordway keverékem van :-)
4 necro, mind discord (2 ritu healer kombo, 1 MM, 1 sabway szerû curser), 1 prot monk zealous-al, 1 panic meso, 1 SoS spirit ritu splinterrel.
Jómagam a régi noob sin promise build, de jó az, gyorsan indukálja a discordot 😄
Sebzésben über, van hadsereg (MM és spiritek) akiket ütnek a playerek helyett, interrupt is van, heal is van ezerrel, még prot is, úgyhogy van minden 😊

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Pve:
Warrior másodlagosnak igazából semmi nem kell.Ha át akarsz váltani másik fegyverre(dagger,kasza pl.) akkor kell mellé assa,dervis vagy ha esetleg akarsz petet akkor kell a ranger mellé.
Nem ajánlom viszont egyiket sem amiket felsoroltam:-)
Inkább azt döntsd el melyik fegyverhez akarsz összerakni buildet ez a fontosabb és legyenek csak warri skilleid.

Pvp-re elementalist mellé de csakis 1-2 skill miatt a conjure frost/light/ vagy a conjure flame ez ad plussz sebzést skilleknek esetleg a shock skill ami szintén ele skill de vagy shock vagy a conjure lényeg,hogy 8-ból egy ele skilled legyen csak és res skill többi mind warrior.
Ha nagyobb team-el van pvp akkor érdemes ritualistra váltani és a death signetet betenni élesztés miatt.

★ 汤姆 李

Ez esetleg?
http://www.gwpvx.com/Build:Team_-_7_Hero_Player_Support

HM nem tudom milyen vele mert csak elkezdtem összerakni teamet tehát nem teszteltem még igazán de szerintem érdemes ránézni

★ 汤姆 李

van még magyar aktiv klán??
és warrior mellé meiket válaszam ?
sikerült köszi ere nem is gonoltam régeben ez még nem volt
macleody
beírtad a karaktered nevét?
hello
ma megvetem a goty kiadást steamen és miután beregiztem a játékban 1ora után kiléptem azota nem tudok belépni álandoan azt irja roz jelszo pedig jol irtambe még uj jelszot is kértem azt azzal isuganaz a helyzet.
valaki esetleg tudna segitni?
Tudtok valami nagyon dara hero team-et? Nekem a discordway+ racway-t ajánlották.
RoyalPredator
Én is segítek minden ÉRTELMES játékosnak.

Ingame név: Royal Predator

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

fubenalvox
variance gw2 blogon sokan szoktak ajánlkozni segíteni gw1-ben illetve játékostársat is könnyen találsz. 😊 (meg kicsit élõbb is a community, mint jelen pillanatban itt... ^^")

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

esetleg volna valamilyen barati, magyar csoport akkikkel lehetne jatszani eggyut?
kezdo vagyok meg csak most ismerkedem dolgokkal jo volna ha lenne kihez fordulni, ha esetleg valamit nem ertek.

tomot, de a minek is koptatni a keyboard ot 😄
koszi a valaszokat.

FalseHeLL
Igen.
Igen.
Igen.
Igen.
Nem.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

en a Guild Wars elso reszerol szeretnek kerdezni. Erdemes megvenni meg?
Vannak meg jatekosok vagy mar kevesen jatszak nagyon?
ha jol tudom alapjatek, es meg azonkivul van 3 lemez hozza?
Ha megveszem mind a 4 lemezt akkor mindent kitudok lockolni a jatekba?
Es lattam az itemshopot, azzal elerheto olyan fegyver, skill, vagy barmi ami pvp-ben elonyhoz juttat valakit?
elore is koszonom a valaszokat.

LeWyTy
így bírnak rá hogy ne csak 1 területen und meg a játékot hanem az egészet bejárd... mer mindíg lesz újdonság<#vigyor>

"ne kezdj egybõl új kasztot amivel terheled a szervert hanem egyel jáccá stabilabb kapcsolatokkal barátokkal 😄"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fubenalvox
Endgame tekintetben értettem, hogy érdekes kérdés... mert így az endgame nem korlátozódik csak a high lvl területekre és dungeonokra.

LeWyTy
Mi az érdekes kérdés?
Egyszerû az egész.

Meg van adva egy nehézségi szint az adott területhez... ha te nagyobb vagy és visszamész pl. egy barátodhoz akkor a szinteddel arányosan lesz nehezebb vagy könnyebb a feladat úgy hogy a többi játékost is figyelembe veszi aki segít.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fubenalvox
Endgame... érdekes kérdés annak tekintetében, hogy a játék visszafokozza a karaktert ha low lvl területre megy. 😊

Hét béta alatt kb el lehet dönteni, hogy nagy vonalakban bejön-e, aztán meg csak az endgame lehet rossz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fubenalvox
Igen ebben maximálisan egyetértek. Pedig az összes mostanában kijött nagy címet végig játszottam. Mondjuk az is tény, hogy az ember ha egy ilyen mmot vár, ritkán köti le hosszabban egy single játék. 😊

Ki is veszem banner alól hamarosan:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Am gondolom a "Petíció GW2 honosításért (signature system)" dolog nem lesz valami eredményes<#nemtudom>

mousee
Ha jó játék, akkor nem lesz gond... csak vannak olyan emberek -mint amilyen pl én is volnék- akik keresik "A játék"-ot, mert a mostani játékfelhozatal olyan gyenge hogy az már félelmetes. Ilyenkor kinézünk egyet magunknak, és minden reményünket beleöntjük, aztán ha valami nem jól sül el, akkor rossz kedvünk lesz 😄

Nagyon várom ezt a játékot, és remélem, hogy nem arra fog épülni, hogy minél több pénzt ölj bele mindenféle item mall-okba, hanem tényleg a játékélmény legyen az elsõdleges, és odafigyeljenek a játékosra.
A videók alapján nagyon jó úton haladnak, remélem hogy a kiadott játék sem fog csalódást okozni 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

fubenalvox
Az egész várakozunk és csalódás dolog hozzáállás kérdése. Egy játék soha nem jön ki úgy, hogy tökéletes, hát még egy mmorpg. Mivel anno részt vettem egy-két saját szerver projectben így tudom milyen valamit a nulláról felépíteni. Így nem azt nézem, hogy mi nincs, hanem azt, hogy mi van... Még akkor is, ha egy játékot évekig vártam.

Olyan otromba hibába meg nem hiszem, hogy belefutna bárki is CBT, vagy OBT során, hogy azonnal ott hagyja az egészet. Ahogy, azt az Anetes humánok is mondták, csak akkor engednek be külsõsöket elõször a játékba, ha az kész van. Ezért is lesz érdekes, hogy lesz-e CBT, mert így minek... de persze biztos, hogy lesz, mert az õ tesztelõ csapatuk sem szúrhat ki mindent.

Bétát lehet,hogy sokan kihagyjuk😄
Remélem azért lesznek szerencsések is akik be fognak kerülni teszternek közülünk!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Én ezér nem követem már 1hónapja az újdonságokat.
És bármennyire is várom szerintem a bétát is kihagyom.

mousee
Jogos, minél inkább rákészülsz, annál többet képzelsz, vársz a játéktól, így ha egy apró hibája van, amit mellett amúgy alapból simán elmennél, így a tragédia szintre emelkedik 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

LeWyTy
Nemtom te hogy vagy vele... de én minél többet tudok meg valamirõl megjelenés elõtt, az utánna annál lehangolóbb lesz.

mousee
Csak remélem nem pofára esés lesz belõle... anno a runes of magic-et vártam ilyen mentalitással, és ott elég nagyot koppantam 😞
1 hónapot próbálkoztam játszani vele, de valahogy nem jött be... talán rápróbálkozom újra, amíg a gw2 ki nem jön 😉

LeWyTy
100% dettó!<#vigyor3>

mousee
Csatlakozom hozzád.
Nagy wowkocka voltam/vagyok, de kezdem baromira unni, és ez nagyon ígéretesnek tûnik. Amint kijön, az elsõ vevõk között leszek 😊

LeWyTy
De jó neked 😄

Nekem megvan mit fogok a legjobban utálni<#idiota>

Zomil
azt hiszem megvan mivel leszek a gw2-ben... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Hm.....Tetszik! Egész részletes. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

üdv a rajongók táborában, sokan várjuk már 😊

a fejlesztõ arena.net amerikai cég, kellõen felhasználóbarát nyugati gondolkodásmóddal, az elsõ részen sem lehetett érezni semmi ncsoftos behatást 😊

pvp infókkal kapcsolatban egyik fejlesztõ egy interjún elpöttyentette, hogy még nem beszélhet róla, de a "nem távoli jövõben" be fogják mutatni a pvp rendszert.

Én arra tippelek hogy ez június végén lesz, mivel most május végén egy új classt jelentenek be, utána pedig sylvari hét lesz június közepén kb.

WvW-rõl sikerült megtudnunk pár érdekes részletet az exkluzív variance interjún, gondolom te is arra figyeltél fel.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

s0n1c
11 éve játszom mmo játékokkal, nem hittem volna, hogy ez a game felkelti az érdeklõdésem (bele estem abba a hibába, hogy az ncsoft (keleti mivolta) miatt alapból leírtam a gamet). Kb. egy hete olvastam egy hírt (variance-on ofkorz), azóta napi másfél órát olvasok híreket és nézek videokat (van mit bepótolnom) és azt kell, hogy mondjam azonnal rendelem a collectors't, amint az lehetséges. Olyan elemeket ígérnek a fejlesztõk, amik egyrészt gyökeresen megváltoztatják az mmokat, másrészt nagyon régóta szeretném ezeket a fícsõröket egy mmorpg-n belül viszont látni, harmad részt Dark Age of Camelot óta egyik fejlesztõ csapat sem ismerte fel a RvRvR (itt ugye WvWvW) típusú pvp-ben a potenciált! És "sajnos" úgy tûnik a videok alapján, hogy bizony az Anet valóban tesz és fejleszt is valamit, nem pedig csak ígérget (kivéve a pvp, mert arról még konkrét anyag nincs, legalábbis én nem láttam, ha van kérem a linket azonnal 😊.

Ömlengés off, várom, de nagyon!
Panzeradler
Lenne egy eladó account, PMbe bõvebben.
fubenalvox

LeWyTy
Egész jó<#hawaii>

FalseHeLL
2 perces túra Guild Wars 2 Lion's Archban.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Na jó de kijelentéseket tessék alátámasztani. Tudod pic or gtfo. 😄DD Amúgy jah megtaláltam közben a fórumot, hogy leitatták Martint Kersteint vagy mi aztán elkotyogta. 😄

fubenalvox
Jajah trompliék nagyot alkottak, kikerültek gw2guru címlapra is. Szerintem simán esélyesek dobogóra.

fubenalvox
megvannak a forrásaink... 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ahahah, ez mekkora! Nem sok élõszereplõs van, 90%-a egy kaptafára készülõ "vágjunk be trailerbõl megható zenére jeleneteket oszt csá" stílusú promó, jó látni, hogy ilyet is készítettek. Van még pár érdekes ötletû alkotás (nekem a grafitceruzás/rajzolós, lány által kommentált darab is tetszik), kíváncsi vagyok mik fognak nyerni.

Láttátok ezt a videót? Ez is arra a pályázatra készült, magyar és sztem nagy esélyei vannak,ötletes a medvén nevettemXD
Guild Wars 2 Ambassador Hun

FalseHeLL
Source pls?! Se anet blogon, se guildmagon, se wikin nem látom. <#wow2>

fubenalvox
Májusban jön egy új kaszt bemutatás... gondoltam szólok itt is~ 😉

Seithennin
Hali! Eladó WoW+BC eredeti accal együtt! + Age of Conan + Guild Wars! Írj a [email protected] ra ha érdekel! Megyezünk egy árban😊 Bocsi az offért mesterek😊
Jó játékot és kellemes hétvégét!