Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg nemhiszem el, hogy az sem tünt neked fel, hogy nem is GW2böl van a video? Mondjuk ugy totál más a grafikája, mondjuk a katonák meg hasonlo dolgok, amiknek köze nincsen GW2höz😄 Amugy nézegettem mostanában elég sok MMOt, amik ugy kézzelfoghato idön belül megfognak jelenni, és azt kell mondjam, hogy tarolni fog😊 SzarWars az kb kuka lesz, TERA az még lehet hogy alkot valamit, de messze nem fogja megütni azt amit itt euban várnak a playerek. Meg ugye lesz még pár nevecske, de azok emlitésre sem méltoak, szoval én aztmondom, hogy az elkövetkezö pár év itt euban a GW2 évei lesznek hajrá😊 (nyilván aki keveset tud a dolgokrol az vitázna, az meg járjon utánna http://gw2.variance.hu/ !)
Zomil
gondolom az is ujdonság, h ez a gw1... 😄

Amugy gw2-es áprilisi tréfa volt, amit a gw1-ben meg is valositottak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FalseHeLL
Valszeg csak stupid és kapásból hatel mielõtt inkább kérdezne vagy utána nézne. 😄

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Az más, így már elfogadható.

Április 1.ei tréfa volt csak pár napig volt elérhetõ...

omg, ez de szar.
Mi a f@xt keres egy ilyen játékban egy helikopter??
Szánalmas.

Egoraptor
Char plüss - cuki <#taps>

Egoraptor
Guild Wars 2 - WTF no healer? klikk
Guild Wars 2: WTF No Subscription Fee? klikk

Angolul tudóknak egy kis csemege.

Zomil
lost horizon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Muhaha

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Egoraptor
Elvileg nem rég frissítették a képességeket, lehet nézegetni.
klikk

FalseHeLL
Értem. 😄

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Egoraptor
Nem ez az, de ez is jó, azt nem találtam meg sajnos.
A nick csak akkor lenne lopás ha levédette volna 😄 (de különben az)

FalseHeLL
*

FalseHeLL
Sztem erre gondolsz (amúgy a nicked nem lopás?😄):

Egoraptor
Láttam valahol egy kamerával felvett gameplay videót Elementalistáról
és a koma aki irányította tudott is játszani.. de valami eszméletlen volt.
Amúgy van jó pár közelharci támadása is van - fõleg a villám elemnél.

Ha megtalálom belinkelem nektek.

Köszi szépen a választ. Eddig ez tetszik a legjobban meg az engineer, 😄
Kiváncsi vagyok a többi bombás, és az aknás képességeire. 😄

Elementalist phoenix támadása gyönyörü. <3

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Egoraptor
Elemváltoztatás kb. 2 másodperc cast.
Tehát szinte azonnali, lõsz egy tûzlabdát - átváltod vízre 2 mp -
lõsz víz képességek közül. Ennyi.

Nem is kell mondanom hogy ezzel a rendszerrel mennyit lehet taktikázni
pvp-ben és pve-ben egyaránt.

Ez ugyan az szinte mint a többi kaszntál a fegyverváltás.. ugye átváltod a
fegyvert és az elsõ 5 db képességed más lesz.

Elementalista nem tud fegyvert váltani ezért tud az elemek között
választani.

hát ha 10min cd van az übermega viz támadás skilleden akkor igen

mmonomad és pvpista

Sziasztok, nem nagyon ismerem a játékot, de az elementalistrol azt olvastam hogy tudja változtani hogy melyik elemet használja. Ez azt jelenti hogy egy orkot széné égetem az übermega tüz támadásal, 10 percel késöbb meg használhatom az übermega viz támadást?

Egoraptor
Auto attack.. igen az kicsit furcsa lesz fõleg annak aki sima GW-vel sokat játszott.

Leszek ugyan úgy buffer/healer játékosok.. skillekbõl ki lehet rakni
- csak nem lesznek olyan heal képességek amik direkt kiválasztáson alapulnak - viszont lesz helyettük rakat AoE Heal, tehát direkt területre ható. Ezúttal ha valaki gyógyítani akar céloznia is kell hogy hova nyomja azt!

Endgame.. megmarad az aréna típusú pvp GW-bõl.. akkor ott van még a World vs World pvp.. amit nem tudok hogy lesz e Random pvp mint az 1-ben.

A fegyverek/páncélok képességei elérnek egy maximális szintet
viszonylag hamar utána csak a kinézetük változik (ezek farmolhatóak)
Én és még sok ember fogja is csak a külseje miatt farmolni õket!
+
Open World Raid Bossok

Hagyományos értelemben vett Raid-farm-hörcsögkerék nem lesz (EQ, WoW, Rift stb. típusú)

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fubenalvox
Ha érdekelnek részletek a PvP-rõl akkor itt igyekeztünk összegyûjteni minden elérhetõ információt róla, videókkal együtt.

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Zomil
nagyon jo lista 😊
A nagy része tetszik bár 1-2 kicsit fura:
"3.No autoattack."
vagyis akkor csak a fegyver skillekkel lehet majd támadni, ezt nem sorolnál se jo se rossz-nak, majd kiderül 😊
"9.No ally targeted abilities. Watch the screen, not the life bars."
Ez mondjuk annyira nem tetszik, igy kizárják azokat az embereket, akik szeretnek ilyen buffer/healer kasztokkal játszani, persze ezzel az is megvan oldva, h nem kell 1orán át healert keresni, de mégis olyan fura ez igy.
"10.Going to zero health puts you in a downed state instead of dying. Killing an enemy rallies you to your feet."
Ez az a rész ami nagyon nem tetszik a játékban, nem elég h megölöm 1szer még utána még1szer meg kell ölni, mert különben a földön fetrengve lövöldezget téged, ez már a cod-ban behozott perk-nél is idegesitö volt...szvsz ez egy hülyeség, ha meghalt akkor meghalt...ne harcoljon még ott fetrengve, azzal nincs gondom, h még x ideig fel lehet rezelni.

A többi meg mind nagyon jo dolog, a day/night változás is tetszik, meg h minden karakter "személyre szabott" történetet kap attol függöen, h mit választott karakter generálásnál.

Mondjuk minden nagyon nagyszerüen és szépen hangzik, viszont kiváncsi vagyok, h mi lesz az az endgame tartalom, ami odaszögezi majd az embereket a játék elé, mert ugye ahogy olvastam felszerelés könnyen megszerezhetö lesz, szoval nem tudom mi fogja motiválni az embereket, h tovább játszanak a karakterükkel. Mert ugye gw1-ben sem volt endgame tartalom miután végigvitted a fö történet szálat, viszont ott a GvG és a Hall of Heroes remekül elvégezte ezt a feladatot.

Én most elõsször látok pvp videót a játékból, infókat is csak minimálisan olvasgattam róla. Kicsit néhol színorgia van, de tetszenek az effektek meg az animációk. Az egész combat nagyon meggyõzõ és meglepõen folyamatos ezekkel az ellökésekkel, áthatolhatatlan erõterekkel, stb.
Az újítások, a pvp koncepció, a skillrendszer... hihetetlen ígéretes.

Lefordítom majd és megy faq részbe,thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egoraptor
55 dolog amiben újít a GW 2
klikk

Ranger

Zomil
jah a képernyö szélének a villogása már nagyon ilyen fps szindroma 😄

Demoban nem lehet video beállításhoz hozzáférni ezért van full effekt-en.Teljesben majd biztos ki be kapcsolhatók lesznek,engem csak a képernyõ szélén villogó effekt zavar.

[HUN]Crassus
kicsit sok az effekt:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az a pvp sziget,GH is ott található,napi zaishen quest(pve),Zaishen Menagerie pet unlock.
Csak az alap játékkal viszont sok pvp skill-ed nem lesz meg és title.

Frosty01
gw 1 - proph. accom van. a zaishen sziget mire való és mire tudom majd használni?

practitioner of the forbidden arts of death

FalseHeLL

Az lesz a terület és épület foglalás map.Ahol tudjuk majd használni az ostrom gépeket és lesznek másodlagos pontszerzés lehetõségek mint a javítások,rombolások vagy éppen a felettünk elhaladó sárkány leölése.
Ilyen map pl.a Battle of Kyhlo:

JaSoN HuNTeR
GW2 Conquest PVP mit takar?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
ez jo hir 😊

Terawatt
Zomil:
Originally Posted by Regina Buenaobra
Just to clarify: Conquest is not the only PvP game type. We have other formats that we are not ready to talk about, so for gamescom we are focusing our information releases on formats that we are ready to talk about. We’ll talk more about other PvP game types in the future. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

FalseHeLL
olvasd át a WvWvW-et

Zomil
hát gw1-ben elég fontos szerepet játszott, bár igy összeszedegetve az infomorzsákat, sajnos(szerintem) egy teljesen uj játékot készitenek amelynek csak a világa egyezik meg az elsö játékkal. Azon kivül teljesen más. Pl. az sem tetszik, h alapbol csak ez a területfoglalgatos játékmod lesz pvp-ben. Értem én, h inkább a pve élményre mennek rá, de sajnos ahogy elnézem ez a játék pvp részét erösen háttérbe szoritja.
Mostani infok alapján akkor lesz össz-vissz ez az aréna szerü pontfoglalos pvp és a world pvp...semmi nagy gvg csaták v ilyesmi.

FalseHeLL
Túlságosan 3 dimenziós lett sikmán kikerülöd átugraod átmászol a lába között..

A body block jó lenne, de lehet nem bírnák a szerverek. Warhammer Onlineba is gond volt ez. Próbálták kikapcsolni, bekapcsolni... Kikapcsolva szebben ment a játék, de bekapcsolva meg hangulatosabb.
Aztán lehetne még felemás megoldás is. Ellenségnél block, szövetségesnél átjárható.
De ezeket jól át kell gondolni, mert eléggé beleszól a játékmenetbe.

Zomil
ahhoz elöször béta kéne 😊

FalseHeLL
😛 bétát ki kell próbálni és majd meglátod.

Zomil
Amugy megnéztem a variance blog utolso összefoglalo hirét és pár dolog nem tetszik:
-a body block hiánya
-és szvsz tul sok a hp-ja a karaktereknek(mármint fura lesz a gw1 kis hp-k után és ez nem nagyon tetszik)

Meg ahogy elnézegettem a videokat, valahogy nagyon furcsa ez a rendszer, mármint arra gondolok, h 5spell ami a kaszthoz tartozik és 5 ami a fegyverhez. Néztem egy 15perces pvp videot és fura volt ez az nagyon fps stilus felé elvitt játékmenet, mintha egy tf2 meccset láttam volna csak nézdahátam nézetbe és pár spellel. Ez a rendszer picit elriaszt a játéktol.

FalseHeLL
Nem teljesen. Túlságosan elf-likeok voltak és nem akartak egy olyan kasztot. Valami uniqueabbat akartak ergó megszülettek a mostani sylvarik.