Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ugye elementalistnál csak egy fegyver lehet, és két elem közül választhat bármikor. De a fegyvert lehet valamjikor cserélni?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
★ 汤姆 李
Necro full Curse build a rewampolt corrupt enchantment elite skillel+amit jónak látsz curse skillekkel(nem a group-os curse skillek hanem inkább 1v1-re ami hatásosabb)
Res.signet mindkettõnek!
★ 汤姆 李
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Talán most végre eljön az idõ, mikor az MMO fronton már nem csak a World of Warcraft lesz a mérce, de a Guild Wars is"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Legalábbis Guild Wars esetében, volt egy másik master accountom is
más játékokkal ott pl. simán engedte az e-mail váltást.
E-mail címet sajnos nem lehet megváltoztatni.
Hozzárendelést nem tudom azt support-on keresztül érdeklõdd meg.
Oblivionban az volt a jó hogy még haverom Kákáról is tudott csinálni hozzá tartalmat. Ráadásul még élveztem is amit csinált. 'Selfmade player content'-en a hangsúly 😄
/on
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azon valoban nem tul sok jo mü találhato meg 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És ha megkérded tõle miért játszol csak az a válasz hogy mert sokan játszanak és/vagy mert a barátaim/ismerõseim játszanak.
Különben ha valaki azért nem néz meg egy filmet mert
imdb-n 4.2-re értékelték akkor azt az egyént csak sajnálni tudom.
nyilvánvaló hogy akinek nem jön be élesben a játék az nem fog játszani vele csak azért mert egy nagy átlag szerint jó...
ez esetben nem ajánlom neked az imdb-t sem, nehogy csalódás érjen!
practitioner of the forbidden arts of death
magam eldönteni - nem haladni a csordával.
Mindenesetre nem ajánlom senkinek hogy túl magasra tegye a lécet,
nehogy aztán túl könnyû legyen a limbó. :]
★ 汤姆 李
Én is csak a saját tanácsodat tanácsolnám neked a #34238 hozzászólásod
alapján.
"Vita részemröl lezárva, nem offolni jöttem!"
Eddigi hozzászólásaidból ez világosan és egyértelmûen kitûnik!
"A számok meg annyira nem izgatnak, tegnap elég alaposan utánna olvatam SWnek, és ha csak mostanában nem találnak ki valami ujdonságot, akkor tényleg csak fanoknak marad hosszutávra, ugyanis semmi ujdonságot nem tartogat"
Valóban nem sok újdonságot tartalmaz, de a Bioware-féle interaktív
párbeszédválasztó panelre eddig nem volt példa az mmotörténelemben.
Ezek szerint nem olvastál utána elég rendesen.
A hozzászólásod többi részével részben egyetértek!
Utóirat:
A lézer egy távoli pontra kivetíthetõ fénynyaláb. :Ð
Jazzy: lehet, hogy fény kard, de lézerböl van...na most akkor is- is ben kiegyezhetünk😊
hogy SW: TOR kb. olyan 100 millió USD volt. Ez már drágának
számít az MMO iparban.
Szóval a 2-300 millió USD enyhe túlzás, de különben igazad van
lehet kicsit rosszul kalkuláltam.
Meg jelenés elsõ 3-4 hónapja után profitot fog termelni,
kérdés csak az - menet közben hányan hagyják el illetve
hányan csatlakoznak a játékhoz.
Személy szerint én sem vagyok elájulva attól amit SW: TOR kínál,
nekem túl tradicionális, viszont üzletileg látom a letagadhatatlan
potenciált.
(jó, most gonosz voltam, mert lehet venni 13kért is, de az is max 60 dollár. és egy AAA kategóriás mmo elõállítása nem $30M. 2-300M dollárral lehet számolni legalább).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Pontosan azt tetted amit te sem szeretsz ha ezt teszik veled. (#34236)
SW: TOR-ról csak annyit hogy a több mint fél millió elõrendelésével
már bõven megkereste a játék elõállításának költségeit, innentõl kezdve
üzleti sikernek minõsül pénzügyileg - pedig a játék még meg sem jelent.
Az hogy a játék jó vagy rossz teljesen lényegtelen mert ez pusztán üzlet. Ezen a ponton még senkinek nincs joga kijelenteni hogy akármilyen
értelemben véve is bukás lesz legfõképp hogy pénzügyileg MÁR nem az!
Ha mindenképpen meg szeretnéd osztani velünk a véleményedet ami hozzáteszem egy teljesen relatív dolog, akkor kérlek kulturáltan,
jól megfogalmazva tedd azt - amennyiben képes vagy erre.
Amennyiben ez gondot jelent neked akkor személy szerint azt tanácsolnám
neked hogy mellõzd eme fórum használatát.