Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. 😄

És ugye elementalistnál csak egy fegyver lehet, és két elem közül választhat bármikor. De a fegyvert lehet valamjikor cserélni?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

FalseHeLL
Nagy nehezen megtaláltam. Bocsánat a méretért. Ezek azok amik, eddig bent voltak demoban. (gamescom elõtt). Elvileg hatalmas lesz a bejárható terület. 2-3x akkora mint, ha összeadod az eddigi összes GW rész map területét, ha jól rémlik.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
egyébként tudni már valami konkrétat a mappról, részeirõl és méretérõl?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Magnetic aura close-combat tehát a melee-t blokkolja(60 sec visszatöltése miatt használhatatlan😊a másik a Surge meg offensive skill ez csak sebez.

★ 汤姆 李

Dervish sima Avatar buildel tud remekelni pvp-n amit én ajánlok az a Balthazar avatar,2-3 adrenalin scythe skillel,2-3 earth player enchantment skillel és 1 stance Pious Fury amivel leszeded enchant skilleket így avatar of Balthazar nyomja ellenre a burst damage-et is miközben form-ban vagy.

Necro full Curse build a rewampolt corrupt enchantment elite skillel+amit jónak látsz curse skillekkel(nem a group-os curse skillek hanem inkább 1v1-re ami hatásosabb)

Res.signet mindkettõnek!

★ 汤姆 李

Elementalistnál néztem hogy van pár "magnetic" skill az earth skilleknél. Olyasmit ir hogy kivédi, vissza forditja a lövedékeket. Szerintetek ez csak nyilvesszöre, puska lövedékekre vonatkozik, vagy akármlyen távolsági támadásra is? :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

quad
valaki esetleg megtudna dobni egy dervish illetve nekro random arena buildekkel? halas koszonet elore is 😊

FalseHeLL
"Gyógyítani például bárki tud, akár egy tolvaj vagy egy rogue is." Nem lett jól átolvasva vagy nagyon nem tûnt fel... 😄

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Nekem az már megvan. Már csak tápra várok. 😊

LeWyTy
Legalább lesz idõm összeszedni egy új PCre <#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
Idén closed beta. Jövõ év (talán?) elején open beta, aztán vmikor utána megjelenés.

LeWyTy
Én már egyre jobban várom<#falbav> Tudni már valami pontos megjelenési dátumot?

LeWyTy
AZ utolsó mondat tetszik:

"Talán most végre eljön az idõ, mikor az MMO fronton már nem csak a World of Warcraft lesz a mérce, de a Guild Wars is"

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ok, köszönöm a választ

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

FalseHeLL
Küldenek a régire is meg az újra is, de ha az újon elfogadod az is elég.

- nekem már évek óta nem elérhetõ az egyik email címem (amin ráadásul mindegyik rész rajta van), tudtommal a változtatáshoz küldenek a régi emailre is levelet, vagy ezt rosszul tudom?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Egoraptor
Akkor elnézést, mikor legutóbb néztem még nem lehetett.
Legalábbis Guild Wars esetében, volt egy másik master accountom is
más játékokkal ott pl. simán engedte az e-mail váltást.

FalseHeLL
Meg lehet változtatni az email címet. Én is megváltoztattam.

Egoraptor
Üdv.

E-mail címet sajnos nem lehet megváltoztatni.
Hozzárendelést nem tudom azt support-on keresztül érdeklõdd meg.

Kreeder44
sziasztok pár év kihagyása után elõveszem megint a GW-t mert idegesít h a GWEN kieget nem vittem végig.. olyan csapathoz szeretnék szegõdni akikk segítenek nekem ebben és el tudok velük menni pvp-zni meg Factions pontokat halászni 😊 még egy kérdésem lenne van arra megoldás, hogy a régi e-mail címem megváltoztathassam mert az a freemailem már jó rég nem él 😊vagy valahogy hozzárnendelni az AION,Lineage2,City of Heroes accomhoz vagy ha arra az emailre át tudom váltani autómatice hozzá teszi elõre is köszi mindent sziasztok

Egoraptor
Rendben van, ezzel így kiegyezünk. :]

Egoraptor
/off
Oblivionban az volt a jó hogy még haverom Kákáról is tudott csinálni hozzá tartalmat. Ráadásul még élveztem is amit csinált. 'Selfmade player content'-en a hangsúly 😄
/on

LeWyTy
jó mind1 na offoljunk<#nevetes1>

Zomil
Szvsz az oblivion gáz volt a morrowind után 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Akkor én fogalmaztam rosszul... hogy abban az értelemben a GW2 van a lista elején. Mert elõtte csak parasztvakítás látható... bár a Bethesda. az Oblivionnal is nagyot alkotott.

LeWyTy
Arra meg amúgy sem volt túl sok példa még hogy egy MMORPG nek nem kiegben adják ki a fojtatását, hanem egy 2. részben.. föleg nem egy forradalmi játékrendszerrel.

Zomil
mondjuk én nem konkrétan a listára értettem 😊

Azon valoban nem tul sok jo mü találhato meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Meg olyan játékok vannak a dobogón aminek az elõzõ részeit az egész világ imádja.... bár szerintem a BF3 meg a Skrim már csak grafikus parasztvakítás... de akkor is<#nevetes1>

Zomil
átesni sem kell a lo tulso oldalára...azért is szerethetnek vmit sokan mert jo...nem csak azért, mert az a menö...és elöfordul, h amit a többség nem szeret az tényleg szar...

Egoraptor
Pont leírtad egy néptünet definícióját... sok mmorpg-nél sok játékossal elõfordul hogy nem igazán jön be neki a játék és mégis játszik vele.

És ha megkérded tõle miért játszol csak az a válasz hogy mert sokan játszanak és/vagy mert a barátaim/ismerõseim játszanak.

Különben ha valaki azért nem néz meg egy filmet mert
imdb-n 4.2-re értékelték akkor azt az egyént csak sajnálni tudom.

Frosty01
<#wilting>

nyilvánvaló hogy akinek nem jön be élesben a játék az nem fog játszani vele csak azért mert egy nagy átlag szerint jó...

ez esetben nem ajánlom neked az imdb-t sem, nehogy csalódás érjen!

practitioner of the forbidden arts of death

Egoraptor
Az ilyen toplisták kb. semmit nem jelentenek nálam, szeretem
magam eldönteni - nem haladni a csordával.

Mindenesetre nem ajánlom senkinek hogy túl magasra tegye a lécet,
nehogy aztán túl könnyû legyen a limbó. :]

LeWyTy
Eurogamer Expo – A közönség TOP lista

Remélem tényleg annyira jó lesz...<#nevetes1>

Ez a bajom nekem is, sokan azt hiszik, hogy még idén tutira tolhatják, mert a cég beigért egy idei bétázást, csakhogy ez(ek) closed béták lesznek, nyilván legtöbben nemfogunk tudni játszani vele csak jövö tavasszal sajna, ha minden rendben megy majd a cbtken. Gondolom majd a béta-kulcsok megszerzésében elönyt fog jelenteni az is, ha valaki megvette már az elsö részt(nyakamat rá), és hát a maradékon osztozkodhatnak a kicsirigok. Bakker pedig már iszonyatosan várom, a visszajelzések alapján, akik tolták vele kiállitáson, hatalmas lesz. Bár ezt alá is támasztja 1-2 tény is 😊 Hát kiváncsi vagyok már élöben mit fog osztani!
Így jövõ év elején esélyes az open béta.CB-re be kellene jutni de pre order beta kulcsot open-re tervezik szerintem így lehet az lesz mint D3-nál.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

FalseHeLL
Closed beta this year.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egoraptor
"Nem fikázni akarlak, csak ha már kiosztasz vkit, akkor azt ugy tedd, hogy az okod is meg az eszed is megvan hozzá!"

Én is csak a saját tanácsodat tanácsolnám neked a #34238 hozzászólásod
alapján.

"Vita részemröl lezárva, nem offolni jöttem!"

Eddigi hozzászólásaidból ez világosan és egyértelmûen kitûnik!

"A számok meg annyira nem izgatnak, tegnap elég alaposan utánna olvatam SWnek, és ha csak mostanában nem találnak ki valami ujdonságot, akkor tényleg csak fanoknak marad hosszutávra, ugyanis semmi ujdonságot nem tartogat"

Valóban nem sok újdonságot tartalmaz, de a Bioware-féle interaktív
párbeszédválasztó panelre eddig nem volt példa az mmotörténelemben.
Ezek szerint nem olvastál utána elég rendesen.

A hozzászólásod többi részével részben egyetértek!

Utóirat:
A lézer egy távoli pontra kivetíthetõ fénynyaláb. :Ð

Zomil
SW:TOR-ral nekem az a bajom, h eddig amit láttam/olvastam belöle, nekem az jött le, h ez egy Kotor3 co-op funkcioval, amit mmo-nak csufolnak...

drop
teljesen egyetértek veled köszönöm

jazzy
Nem egyezhetek ki, mert a neve LIGHT saber, nem LASER saber 😛
Kár, hogy nemtudtad elolvasni amit irtam, vagy értelmezni..Vagy ha mindkettöt megtudtad valósitani, amit kétlek az irásod alapján, akkor meg nemértem a válaszodat, ami szembemegy ezzel. Nem fikázni akarlak, csak ha már kiosztasz vkit, akkor azt ugy tedd, hogy az okod is meg az eszed is megvan hozzá!Vita részemröl lezárva, nem offolni jöttem! A számok meg annyira nem izgatnak, tegnap elég alaposan utánna olvatam SWnek, és ha csak mostanában nem találnak ki valami ujdonságot, akkor tényleg csak fanoknak marad hosszutávra, ugyanis semmi ujdonságot nem tartogat, és maga a "világ" ismmo tekintetben korlátozottabb dolgokat enged meg, mint egy "átlagos" mmo világa.Olyan 8 éve mmozom, és ezalatt volt már rá példa, hogy elözöleg fikázott mmot toltam hosszabb ideig, de azota sok viz folyt már le a dunán, SWvel kapcsolatban nemhinném, h tévedek, ha mégis, adhatsz egy virtuális pofont rendicsek?GW2 meg szinte minden területen tud ujat felmutatni, mai kornak megfelelö graffal, és nem csak egy névböl akarnak kihozni minél több manit. Bár GW is ugye mmo téren legenda, hiszen az elsö rész 5 milla példányszámban kelt el, ami nem kicsi, de nyilván a második rész ezt felül fogja mulni. Jövö évvégén visszatérhetünk a számokra😊
Jazzy: lehet, hogy fény kard, de lézerböl van...na most akkor is- is ben kiegyezhetünk😊
Egoraptor
Vanguard 30 millió USD, WoW 65 millió USD - azt rebesgetik
hogy SW: TOR kb. olyan 100 millió USD volt. Ez már drágának
számít az MMO iparban.

Szóval a 2-300 millió USD enyhe túlzás, de különben igazad van
lehet kicsit rosszul kalkuláltam.

Meg jelenés elsõ 3-4 hónapja után profitot fog termelni,
kérdés csak az - menet közben hányan hagyják el illetve
hányan csatlakoznak a játékhoz.

Személy szerint én sem vagyok elájulva attól amit SW: TOR kínál,
nekem túl tradicionális, viszont üzletileg látom a letagadhatatlan
potenciált.

jazzy
Egyébként is FÉNY nem lézer.
Szaruman
750kk, korán van még^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Ja, mert elõrendelni 1500 forint, vagyis 750k HUF egy mmo elõállítása.
(jó, most gonosz voltam, mert lehet venni 13kért is, de az is max 60 dollár. és egy AAA kategóriás mmo elõállítása nem $30M. 2-300M dollárral lehet számolni legalább).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Egoraptor
"Meg szeretem, amikor vki kiscsira megakarja másnak mondani, h mi a jó neki és mi a rossz."

Pontosan azt tetted amit te sem szeretsz ha ezt teszik veled. (#34236)

SW: TOR-ról csak annyit hogy a több mint fél millió elõrendelésével
már bõven megkereste a játék elõállításának költségeit, innentõl kezdve
üzleti sikernek minõsül pénzügyileg - pedig a játék még meg sem jelent.
Az hogy a játék jó vagy rossz teljesen lényegtelen mert ez pusztán üzlet. Ezen a ponton még senkinek nincs joga kijelenteni hogy akármilyen
értelemben véve is bukás lesz legfõképp hogy pénzügyileg MÁR nem az!

Ha mindenképpen meg szeretnéd osztani velünk a véleményedet ami hozzáteszem egy teljesen relatív dolog, akkor kérlek kulturáltan,
jól megfogalmazva tedd azt - amennyiben képes vagy erre.

Amennyiben ez gondot jelent neked akkor személy szerint azt tanácsolnám
neked hogy mellõzd eme fórum használatát.

Nah te vmi nagy lángelme lehetsz!😊 Én most nem az sw forumba irtam, utánnanéztem annak a nagy fenevadnak, és inkább az egy szégyen lesz, sem mint vmi hatalmas durranás, egyedül a fanoknak lesz fantasztikus, mert azoknak mindegy, csak lézer kard legyen a kezükben. Meg szeretem, amikor vki kiscsira megakarja másnak mondani, h mi a jó neki és mi a rossz. Kicsit nézzél már magadba és ha ez megtörtént és semmi reakcio, akkor bizony aggodalomra van okod, én szerintem normális hangvételben közöltem vmit, a GW2 topicban sztároltam a GW2öt(azta mekkora faszság volt ez tölem). Ha te is elolvanád minden játékrol azt, amit tudni kell roluk, lehet hasonlo véleményen lennél, a puszta tények alapján. Ha meg nemtetszik vmi akkor minek pazarlod a billentyüzet nyomkodását? Mennyél vissza SW forumra, ott vannak a haverjaid pápá
drop
tetszik hogy te így megjósolod mi lesz kuka mi nem hát szerintem ez a fórumozás nem neked való bocs de sw topickba is a kérdés feltevésed hát finoman szólva is idióta volt