Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kivettem linkeket,banlist-et is.
Linkek majd visszakerülnek más nem.

★ 汤姆 李

Köszönjük,igazán frankó lett<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

BEAST
Semmi különös. 😊 Csak eddig még egy mmo sem lett sikeres amit geronimo várt és aminek fritz gyártotta a topic bannerjét. Csak hülyülés,amíg el nem jön az idõ. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
Mirõl van szó? csak én nem értek semmit<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
Jóféle! ...és ezzel a két csapással a prófécia beteljesedik. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Most ítélted halálra a játékot!4 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

frango
Ja. BF3-mat is ba..hatjuk.<#zavart1>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

0Fritz0
Gonosz... de igaz. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Smithwarden
Running, Gero! Ti csak ne remegjetek semmiert, mert akkor azt biztosan elbasszak a fejlesztok! <#banplz>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Holnap😊

LeWyTy
Kik, hol, mikor?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lesz flash banner kaptam már visszajelzést,hogy elkészítik(inkább olyan legyen sz.tem),meglátjuk mi,hogy sikerül..

LeWyTy
Na elsõ próbálkozás.(utólag vettem észre hogy el**asztam mer kicsi lett xD)

Az jó köszi.Majd ha kedvem tartja és esetleg megéri lehet húzni fogom még reward pontokért.Mondjuk még most se ártana mert 40 sincs meg,ghostly hero után megakadtam:/

LeWyTy
Mi ez a kancsósdi?

TDC Geronimo
én már annak rég a tagja vagyok <#idiota>

Frosty01
remegõ kör X'D

practitioner of the forbidden arts of death

Running
proxy-t gondolom majd ebbe se lehet beállítani. Más mmo-knál se láttam még eddig, pedig nem volna rossz.

JethroHUN
Flash bannert mi kellene csinálni? Adobe Flash cs5be jó? swf fájlt lehet weblapra beilleszteni, mondjuk nem tudom h phpbe h mûködik-e. Azért kérdem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

FalseHeLL
Igen menni fognak. Illetve, ha késõbb érsz el valami tárgyat HoMban minthogy megjelent GW2 azt meg fogod kapni GW2ben attól még. Bár valszeg ki fog ürülni GW1, mikor megjön GW2.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Running
Kéne a KK (KisKancsók) mellé egy Remegõ Kör (RK). Van aki önként belépne, vagy besorozásos módszert alkalmazzuk.

Azt lehet tudni pontosan,hogy Gw1 szerverek mennek majd továbbra is ha startol a második rész?

LeWyTy
Naaaa az nem is rosz ötlet. Csak szar annyi képeket belevágni.Meg azok a képek ftp-rõl mennek.
#34459-csak összecsaptam valamit.

Frosty01
bekérdezhettek ide.
hátha tud valaki segíteni, esetleg talán még jó kihívásnak is fogja fel a dolgot :3

azért nem írok én, mert már lewyty elkezdte, és nem akarok beleszólni 😄, hadd bontakozzon ki!

Ja hát az lenne a legjobb csak biztos nehéz lehet összehozni de olyasmi kellene igen:/

Frosty01
akkor már csinálj flash bannert, vagy olyat ami minden belépésnél mást mutat, mint anime topikban, és pl karakter classok váltakoznának :3

<#eljen>

LeWyTy
Szerintem idejétmúlt...

Egy 5perces sketch mielõtt lépek aludni(de ez csak 1 alap)

Frosty01
mi a baj a mostanival? 😞

Zomil
ncsoft csak kiado, nem hiszem, h nagyon beleszolnának, az 1nél se szoltak bele

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Ezér kéne valami help..Én photoshopban megcsinálom ami kell de még mozgóképet se tudok csinálni<#nevetes1>
Én holnap mindenképp csinálok legalább 1-2 képet.

Na kiváncsi vagyok.Egyesek évek óta igérik de még semmi.Én egyszer megpróbáltam ki is raktam de nem lett valami jó,hajrá😊
Flash alapú lesz?

LeWyTy
Holnap csinálok egy aktuálisabb bannert a topiknak.(úgy is PS-olni tanulok<#idiota>)

(esetleg összedolgoznék valakivel...mer a flashhez meg a formázáshoz nem értek)

Frosty01
utolsó gondolattal maximálisan egyetértek. javaslom rettegjünk együtt összehangoltan, megjelenésig <#idiota>

TDC Geronimo
hát ha fritz még behegeszt egy flash bannert ide akkor már 100% 😄

BEAST
Ezekkel a szavakkal bukásra ítélted a játékot. <#idiota>

TDC Geronimo
Én se toltam egyel, de ez papíron tetszik.

frango
Azért a két hozzáállás teljesen eltérõ. Volt egy interjú egy CODMW3 és egy BF3 fejlesztõvel?. A BF3-mas arc folyamatosan a COD-ot szidta és be-be szólogatott a MW3-as arcnak. MW3-as srác meg mosolygott és inkább a saját játékáról beszélt. Ez nagyon tipikus...

A játék kiváló lesz. Ha csak az lenne benne, amit eddig a videókból láttunk, akkor is egy nagyszerû gamma. Inkább az a kérdés, hogy az NCsoft haza-e tud vágni még egy jó játékot.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TDC Geronimo
😮

LeWyTy
Én meg gépet akartam rá újítani. De lehet a játékra se lesz pénzem<#mf1>

SZEG007
azért teljesen ne éld bele magad, DICE-os fejlesztökkel is lehetne ugyanilyen videot csinálni😊

Running
Én már felkészültem a játék fogadására. Lehet irigykedni. <#hehe>

Running

Nem tudod sajnos.Azt el tudják intézni,hogy bizonyos kampányokat hozzáadnak az account-hoz de transfer nincs.
Megpróbálhatod persze megkérdezni õket de nem látok esélyt erre😊

Nivea
Hello! láttam steamen a guild warst és gondoltam megveszem ott. Gondolom nincs tul sok esély rá, ha karakteremet átvigyem. hmm?

Ahet
Ilyen információ nem látott napvilágot, ellenben annyi azért tudható, hogy ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ascalon Catacombs dungeon egyik történetszálában, Eir Stegalkinnek segíthetünk megkeresni Magdaer darabjait.

The gods have disconnected you ...

Braikingboss
Minek akarsz bejutni ott van neked az SWTOR 😄 Amúgy én nem játszottam az 1. részel de szerintem a GW2 biztos vétel lesz. Amit olvastam variance oldalán meg videók elég bejövõs game. Mondjuk én PvP orientált vok és ha már fele igaz lesz a PvP-nek amit írtak már jó 😄

Don Kartács :)

Ha azt vesszük,hogy fele akik játszottak guild wars-al és aki nem de második résszel igen akar majd,akkor itt sok milliós létszámról lesz szó így is.Ha csak felét vesszük 2005-tõl gw1 játékos állományának az hozzávetõlegesen 4 milla és ehez jönne hozzá a manapság free mmo-t kedvelõ játékosok.Nem hiszem,hogy mindenki bétázni fog DE ne legyen igazam😉

FalseHeLL
Elég nagy az esélye, hogy random lesz. De nem kell izgulni, biztos, hogy mindenki bejut aki akar. Ne felejtsétek, hogy community építõ az Anet. Ergo nem lesz sztem ilyen, mint pl TERA-nál, hogy csak x kulcsot adnak ki és akkor harcoljanak a hülyegyerekek értük.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."