63345
-
TomStorm #61134 Biztos nem ugrálnék meg pörögnék Shortsword-al a kezében,inkább legyen gyengécske de Bow neki,távolság és max sebzés,sz.tem -
TomStorm #61133 Még 2 éves sincs a játék,persze ez tudom nem vigasztal:)
Valamiért visszatartják ezt a Ranger dolgot az tény de sajnos én se tudom a választ. -
#61132 van meta buildje. shortsword, max sebzéssel, spirit, sick em, meg gyorsítás. de azzal a builddel még dodgeolni se lehet -
HyperManiac #61131 Az a baj, hogy akármit csinálsz a rangernek, meg se fogja közelíteni a többi kasztot. nem értem az anet ezzel miért nem csinál már valamit 3 éve. Az összes fórum tele van ezzel és basznak rá. -
TomStorm #61130 Egyébként én is nagyon kedvelem a Rangert.Csináljunk v.mi meta buildet -
#61129 ranger fosabb, mert a többi az erősebb lett. ezzel a builddel nem halsz, mert minden boss kb előbb lehal, mint hogy egyet ütne. (mellesleg meg kell tanulni dodgeolni, nem facetank, az tény) -
HyperManiac #61128 Ranger továbbra is fos mi?
Pedig isten látja lelkem, próbáltam a warriort annyira élvezni mint a rangert, de nem ment. Sajnos (vagy nem), én a legjobban a rangerrel szeretek játszani. LB+SB. Ez van... -
TomStorm #61127 Július 1-től jönnek még át dolgok első részből.Neked pont jobb lesz mert könnyebben megbarátkozol majd az egésszel -
HyperManiac #61126 Ez a pve full zerk. Nagyon papír, hal sokat nem? -
#61125 de lehet. ingyen és bérmentve, bármikor, bárhol csatán kívül -
#61124 Itt nem lehet csak úgy váltogatni a skilleket, hogy már az elején az engame buildre hajtasz? -
HyperManiac #61123 köszönöm -
#61122 de én ezt használom. elég nagy darálógép, a hibákat is jobban tűri mind tőlem, mind a szövetségesektől -
#61121 pve
wvw bár ez kb csak a legjobb csapatokkban működik, amikor mindenki a metát futtatja. nem szeretem és nem értek vele egyet. red guardot majmolja -
HyperManiac #61120 Na csak kipróbáltam a warriort...
Valaki linkelne egy endgame pve és egy wvw buildet -
#61119 ASUS VGA hoz járó GPU Tweaknek van egy ilyen kis szenzoros/grafikonos része. -
TomStorm #61118 Mivel tudtad ezt egyébként mérni ha szabad még kérdeznem?:) -
TomStorm #61117 Ok köszi akkor 2GB bőven elég neki. -
#61116 Native/Supersample + Minden csutkán; 1200MB (szerintem 1,5GB VRAM nem árthat)
másik~fps Avg: 29.992 - Min: 11 - Max: 58
-
#61115 nekem 512 nél többet nem nagyon evett még a játék(emlékeim szerint.) De mindjárt megnézem pl egy world event nél. -
TomStorm #61114 Amihez Vram vagy GPU memory van írva beállításokban ahoz lehet tudni mennyi is a valós ami kell neki?Teszem azt:
low=1GB
Med=2Gb
High=3/4GB?
Odaírhatnák mert ezt így honnan lehet tudni?Ilyen pl kimondottan ugye a shader opció -
#61113 Egy kis irányadó
4670K - R9 280X (1100/6500) -
2014-06-19 15:22:04 - Gw2
Frames: 4677 - Time: 134348ms - Avg: 34.813 - Min: 0 - Max: 63 LA - Mystic Forge-tol vízesésig (pörögtem forogtam, skilleztem zoomoltam, váltottam, stbstb)
AA : Nincs -
LOD Distance : High -
Shadows : High -
PostProcessing : Low -
Model Limit : Medium -
Model Quality : High
Native
(többi maxon)
VSync ugye be volt kapcsolva mert anélkül eszméletlen ahogy szétesik a kép. -
TomStorm #61112 Jó ok.Pénz se ártana hozzá,hogy megvegyem:D -
TomStorm #61111 Holnap itt van!Majd tesztelem -
#61110 mikor jön meg? sikítsad majd de gyorsba hogy hogy fut!! -
TomStorm #61109 Hát csak egy sima i5 3570-et.Beszámoltak i3 2120+20k amit dobtam rá -
#61108 6 magos i7 nem árthat. Mondjuk egy 4930K mert hogy semmilyen gépen nem fut jól az ziher. :D -
#61106 mit adtál el, mit vettél? -
TomStorm #61105 Ma viszont csak nézek ki a fejemből mert a régi procimat már megvették,elvitték nincs gépem^^ -
TomStorm #61104 Tudtam,hogy ez lesz.Visszatértem a játékba és már rendeltem is meg az új Processzort:D
Holnap itt is van!
Tudjátok miért??MERT ez a játék megérdemli!!!
Bazz akkorát World pévéztem tegnap,hogy ilyen játékélmény nem volt az utóbbi pár hónapban egyszer sem ha MMO-rol van szó.Valami brutál nagy játék volt amit csináltunk:)
És basszus bevergődtem 15s szintel ÉS lehetett érezni,hogy érek valamit,durva. -
#61103 inkább, hogy mennyi időt töltesz a pve tartalmakkal. wvw körökben pl ugratások gyakori célpontjai azok, akiknek sok pontjuk van. -
#61102 Akkor ez olyasmi lehet, mint a wot-ban az efficiency. Az azért elég jól mutatta, hogy ki menyire tud játszani, és már a meccs elején elkönyvelhető volt, hogy melyik csapat fog nyerni. -
#61101 achivement points igazából azt méri, mennyire vagy pve kocka. lazán lehet úgy 5k játékórád, hogy van vagy 1500 achi pontod, mert mondjuk csak wvwzel. na jó, mióta havi és napi teljesíthető csak wvwben, azóta talán kicsit bepörgött, szóval mondjuk akkor legyen 3k -
Negritis #61100 az Achievement pont kis túlzással a kockaméter
nagyjából azt méri hogy mennyit toltad a játékkal
ettől függetlenül láttam olyan 18k acsis elét aki kérésre SEM rkaott icebow ac p1en a burrowknál -
Robe77 #61099 khm 13252 achi pont khm :D -
#61098 Lehet rá verni az e-péniszt. 5-6k nem árt. Sok idióta még CoF / SE-be is igényli a 6-7K pluszt... olyankor sírva fakadok (Pedig már mentem 2,2K achi pontos thieffel 49 es fractált.) -
#61097 Ezt a hozzászólást majd pár hét múlva fogom teljesen érteni azt hiszem :DD
Gondolom ez az acsi a játékteljesítménytől függ, és látják a többiek. -
Negritis #61096 nyugi az elején ha nem visznek valahova az nem azért lesz mert meso vagy, hanem mert lesz 8-900 acsid
3-4k alatt nem csipázzák a "hc"k a játékosokat (warit is kivágják 5k alatt a speedrunról)
fraciba meg eleve inkább csak "csapattal" éri meg menni a guilden belül -
HyperManiac #61095 Na csak kipróbáltam a warriort...
Valaki linkelne egy endgame pve és egy wvw buildet?
Bittedanke (hogy a klasszikust idézzem) :) -
#61093 Első részt is mesmerrel kezdtem, ami egyik legnehezebb talán, úgyis csinálok majd valószínű több karaktert is később. De majd eldől.