Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
hát a mai normális wvw ki is maradt.
van ám sor Deson 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nem értem miért Season 2 közepén kell ezeket behozni de jóva

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Acc bound wxp jon az aprilisi(15.-en) patchben

Mc Wolfy
season elõtt jött egy levél, hogy nem lesz több wxp reset season végéig. szerintem pontok egyesítésével együtt lesz a következõ reset

Never underestimate the power of the dork side!

érdekes dolgok jönnek 😄
a dye "biznisz" pl elég durván elszállt most TP-n

account bound dye, wardrobe. nohát

a ranger rework sztem tuti csúszik, bár én se értem miért a feature patchbe meg lehetett volna csinálni

a wxp sztem jön a feature patchel

Szerintem az, hogy beindítanak egy eventet(season2) nem befolyásolja a tervezett patchek menetét. Wxp-rõl 27.-én többet fogunk tudni.

Mc Wolfy
sajnos ez több hónapnyi késést jelent wxp összevonásnak és a ranger reworknak...

lehet, mindenesetre pénteken indul a buli elvileg, kiváncsian várom

Mc Wolfy
mondjuk szerintem csak bajnokság miatt húzták föl lootot. mindig ezt csinálják, ha van valami event, ami vonz pveseket

Mc Wolfy
nekem 2 napja egy este 2 ascended is esett ládából. egy pvt gyûrû és egy kaki tülök. de legalább esett. gyûrû jó lenne, ha nem lenne már az összes karimon ascended ékszer 😄

sõt bármilyen champi ládából eshet 😄
de azért fracin van rá a legtöbb esély

www rank ládából is pottyanhat. elõzõ héten nekem is esett igaz szar stattal, meg amúgyis full ascend ben vagyok már, de lehet majd jó lesz vmi altnak😊

nekem 28on esett Shoulder ,rá is raktam a soldier gua-mra 😄

Mephike
Tegnap voltam lvl 49-es fractalon. Esett is a páncélt tartalmazó új ládikából egy darab, a páncélt meg is kapta a rangerem. Abszolút jövedelmezõ kör volt.

mindenkinek más sztem

elvileg az amit lv80 után csinálsz
insták, pvp , wvw

más kérdés hogy nem elég tartós a GW2ben aláírom

bár a 80as TA meg a 40+fracik elég komoly insták sztem

Mi lenne a jo endgame? En nem jatszottam wow-val vagy mas mmokkal, komolyan erdekel.

azért 400ról 500ra húzni a craftot macerás, valamint az ascended ruha/fegyó craftolás se könnyû ha nincs "kereted" rá

Mc Wolfy
egy hét alatt összeraktam egy legendaryt. sok embert ismerek, akiknek 6-7 legendaryjuk van. ascended jön a napival, guild missionokkel. craftot se olyan húzós felhúzni, ha tudod hogy kell craftolni. legendaryhoz egyetlen szar dolog a map maxolás. hihetetlen unalmas. fú

Nem HC a nulla tartamom miatt. Viszont 24/7 grind kell ha pl legendary-t akarsz.
nem HC mmo, hanem inkább casual

ezért sem az igazi az endgame content

Én pl. nem várok el semmit, csak sajnálom a kihagyott lehetõséget. Továbbra is mindenkinek melegen ajánlom a játékot, az árát bõven megéri, de sokkal több van/lehetne benne, mint amit kihoznak belõle, és most már én is azok táborát erõsítem, akik ezt értetlenül nézik. Pl. 40 új trait? Ez aztán baromi nagy újdonság, amiért megéri újra játszani vele... hát nem igazán. Mintha teljesen hülyére vennének a készítõk. Mondjuk tény, hogy pénzembe már nem kerül, szóval... ez van.
Ha szerinted a GW2 egy koreai mmo, akkor áruld már el mint keresel itt? A trollkodásod/sírásod senkit nem érdekel. 😛 <#pias>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Az L2 is grindfest, tudom. és koreai. ha lehet inkább egy koreai mmo-val sem játszom 😊
jep
buy to play , nekem jelenleg 700+ órám van benne és nagy részét élveztem

amúgy a legocsmányabb grindelés szvsz Silkroadban volt mikor azon rugóztál hogy ne menj lv20 fölé míg nincs maxolva a skillpontod és folyamat vissza kellett bukni a szinteket

kiserik
Én meg úgy vagyok ezzel a témával, hogy 8-10 ezrest akkor is megért, ha koreai, ha néger, ha csillámpóni, ha kutyafaszomkarika. Több, mint egy évig elvoltam vele. Mára csak néha be-be lépek, de mint elhangzott semmi újdonság. És akkor mi van? Más játékot elõ se veszel 1-2 végigjátszás után, és azért is kiadsz jó esetben ugyanennyit (ja persze, hogy ezt nem lehet lewarezolni...). Az az igazság, hogy túl el van kényelmesedve ez a társadalom is, és elvárja, hogy a kis pénzéért kinyalják a valagát. Ha rendszeresen fizetni kellene, akkor megérteném a vinnyogókat, de így...

Mc Wolfy
ha szerinted ez mocskos grindelés, akkor játssz egy évet mondjuk L2-vel 😄
igazi probléma itt a medium armorok balanszával és a láthatatlanság puszta tényével van (szerintem)

Én dolgoztam koreaiakkal. Mocskos undorító nép, aki nem kicsit néz le másokat.
Ozzyehh
geci diszkriminatívak vagytok ugye azt tudjátok? lehet velem van a baj, de az én szememben minden ember egyforma 😄 és ti itt rinyáltok azon, hogy így sárga így koreai úgy koreai, elég undorító 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

+1
A koreai témához annyit, hogy lehet hogy csak 2-3 sárga van a fejlesztõk közt, de tuti az õ szavuk a döntõ, hiszen minden szutyok koreai mmo tulajdonsággal rendelkezik.
Nincs endgame (a wvw nem az, az csak warrior és guardian gyûjtõhely és agyatlan zerg). Rózsaszín plüss cuccok, csillámpónikat lövöldözõ íjak, harcmezõn oda nem illõ hatalmas mikuláscsomagok rózsaszín szalaggal tkötve, és az agyatlan, véget nem érõ grind. Farm farm hátán a végtelenségig. Nulla kaszt balance, és a legfõbb jellemzõ hogy szarnak a játékosokra. teljesen mindegy mit szeretnének már indulás óta, nem hogy csinálnának valamit, még csak nem is reagálnak. Lezárják a topikokat hogy ne legyen sírás.
Ez a game inkább 12 éves kislányoknak való.
Nem az a kérdés, hogy élvezi-e az ember, hanem az, hogy meddig. Elvagyok más dolgokkal, és sajnos nem is nagyon hiányzik, mert tudom, hogy ha belogolok, semmi újdonság nem vár, csak olyan dolgok, amiket már ezerszer végigcsináltam és ezért rohadtul unalmasak. És nem, a living sztoris 10 achi két hetente nem számít újdonságnak. És én nem is vagyok egy nagy kocka, aki éjjel-nappal játszottam volna vele. Ez a játék olyan mint egy cliffhangerrel végetért sorozat amit elkaszált a tévécsatorna...

A WvW/PvP témához, nem hiszem, hogy annak kellene normálisnak lennie, hogy elfogadjuk, hogy egyes classok feleslegesek egyes játékmódokban...
tudni kell helyén kezelni a játékot és élvezni fogod, nyílván vannak bajok de jelenleg buy-to-playbõl nem tudok jobbat
FTP-rõl nem is beszélve

Mephike
Hagyjad már! t0xikus világosan megírta, hogy õk koreaiak, akkor az pedig úgy van.

Amúgy meg továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy lehet egyik-másik kaszt kicsit jobb, mint a másik, de spvp-ben sokkal többet számít az, hogy a játékos mennyire jó, mennyire jól használja az általa választott kasztot.
WvW megint más kérdés, de könnyen belátható, hogy nincs hadsereg felcser nélkül, de baromság lenne egy felcserekbõl álló egységet beküldeni a tankok ellen. Ennyi, helyén kell tudni kezelni a dolgokat. Itt a játékban a tankok guardianok, és a warriorok. Lehet ábrándozni arról, hogy wvw-n minden kaszt egyformán jó legyen, de felesleges, nem hinném, hogy lenne annak értelme, hogy egy 50 fõs ranger csapat egyszerre agyonlõne egy mostani felállású guardian/warrior/ele/mesó felállású 50 fõs csapatot. Képzeljétek el mi sírás lenne akkor, hogy nerfeljék a rangert... így is az volt, amikor bejött a spirit ranger spvp-ben.

sztem igen

Akoreai annyiban igaz , hogy az ncsoft koreai es felvasaroltak kb 10 eve az arenanetet..ami amerikai, es kb 2 sarga fejleszto van a csapatban a tobbi 35 ev koruli feher amerikai

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Vadnokedli
Guardiannak van buffja? <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

tegyük hozzá h a warrior "buffja" sehol sincs az eléhez vagy gua-hoz képest 😄

valamint a Thiefet nem bántják lényegébe, ergo nem értem miért kéne kidobni 😄
de sebaj, inkább ráhagyom a trollra

Vadnokedli
Hát a készítõk(cég) Koreaiak

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

koreaiak😄 igazán tájékozott vagy. már értem,h ekkora tájékozottsággal miért hisztizel megállás nélkül😄

Warriort buffolják?!?!?
Ezek a koreaiak annyira barmok hogy arra szavak nincsenek. Szerintem kiadták valami másik balfasz bandának, ennyire tudatlanoik nem lehetnek saját játékukkal kapcsolatban. A rangert, thiefet, engit nyugodtan ki is vehetik a játékból.
nem csoda hogy ennyien otthagyják ezt a fost.
attól függ mivel vagy
necro-wari-gua elég tartós a thief ellen, a bunker engivel meg én nem tudok mit kezdeni de sztem sokan mások sem

- pvp-ben thiefnek kb. 3 ütés vagyok max. 5 sec. alatt ... ha thiefek jönnek szembe akkor nagyjából 10 másodpercenként várok az újraéledésre, marha izgalmas így pvp-zni (nem thieffel megyek). A többi kasztnak azért tovább tart megölni (már ha sikerül neki)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

thief se kapott sok mindent, de a condi thief most már nem lesz teljesen kuka pvp-be

Mc Wolfy
http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/210opr/ready_up_ep8_developer_livestream_notes/ itt van az új skillek listája. semmi meglepõ: ranger nem kap semmit, warrior autómatikus kritikalt kap burstre, +1000 toughnesst, ami mightot ad, azt osztja haveroknak területre ilyesmi...

egyébként sincs neki, de nem kell felvenni a hülyeségeit

JaSoN HuNTeR
PVP amikor anno játszottam rangerrel és a thiefemmel, jól beállítottam õket és jól ment a hentelés szóval nincs igazad.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nem unod még a sírást?😊

Csak a warriornak és a guardiannak van létjogosultsága ebben a "fasza" kis koreai játékban. A többi karit akár törölheted is.