Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most is úgy van,hogy ott figyel item shop-ban bonus mission pack ami ad jó kis fegyvereket de csak pve-m használhatod😄

★ 汤姆 李

Rubint
Frosty01
jó-jó de az a pénz amit azért kapsz az nem fog rögtön a szerver élére állítani... nekem a vége nem tetszik, pvp itemek lesznek A RUHÁK itt is, és mindegyik partért iszonyatosan sokat kell majd farmolni, és én ebbõl kösz nem kérek még egyszer. elég volt egy játékban felhúzni így két karit, soha többet grindfest 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Rubint
karakternév változtatás, plusz storage, skill/item unlock pack (hogy ne kelljen pve-zni a pvp-zéshez)

Így a Tera elég durva lesz.Nem elég, hogy fizeted a havidíjat, tulajdonképpen még mikrotranzakciós is.Mert, ha igazi pénzért lehet venni vmit, amit ingame eladhatsz, akkor megjelennek a kispistikék, akinek anyuci-apuci tejel, és arcoskodnak full gearben, amiért te hónapokat játszol,tehát semmiben nem különbözik egy unfair Item Shopos f2p mmo-tól, sõt még havidíjat is elszedik tõled.

TDC Geronimo
Írtam már. + karakter slot, jól kinézõ armorok, amik nem adnak csillió + statot, vanity petek stb. Egész gw2 koncepció arra épül, amit én is imádok. fashion > all 😄 Statoknak szinte jelentéktelen szerepe lesz endgameben. PvPbõl meg PvEbõl is csak jobban kinézõ cuccokat szedsz majd ki és nem a statodat fogod bámulni 24/7

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Semmi olyat nem lehet venni majd ami elõnyhöz juttat.

j0nNyKa
õ, húha, akkor follow-up question:
amikor mikrotranzakcióról beszéltek a gw-vel kapcsolatban, akkor mire kell gondolni, ha nem item shopra?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Gubberx
1-ben nem volt, szerintem itt sem lesz.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Egy kérdés:
Lesz-e Item Shop a játékban ? Ha vki fizet mekkora elõnyökhöz juthat ?
Lesz-e olyan item, mint pl. a Teraban chronoscroll, amit igazi pénzért megvehetsz, és eladhatod játékon belül, így goldot kapsz, amin persze bármit megvehetsz, ha van elég léd.Ezzel oda az egyenlõ esély !
Kösz

Az a helyzet hogy ugyan a "gondolom nem kicsivel költségesebb a fenntartása/bérlése egy olyan szerverparknak, ami elbírja akár mondjuk a 200v200v200-as tömegjeleneteket és a nagy permanens világot is és nem csak a 8v8-at, meg a teljesen instance alapú területeket, amik GW1-ben voltak" megállja a helyét, de azt is hozzá kell tenni hogy ugyanez a költség egy játékosra vetítve ma már sokkal kevesebb mint volt mondjuk az everquest idején, amikor tényleg szükséges volt hogy havidíjas legyen egy MMO a fenntartás miatt. Ma már inkább azért havidíjas egy MMO mert megtehetik.

Arra pedig hogy "miért akkor kapcsol csak át f2p módba, mikor már a veszteséget akarják minimalizálni és nem akarnak bele fejleszteni" annyit hogy nézd meg csak például a DCUO-t, amiben sokkal gyorsabban halad a fejlesztés mint amikor p2p volt.

BEAST
Ebbõl is látszik, hogy keletrõl jön a jóság. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
"kölök"... na itt írtad le magad a szememben.

te meg tanulj meg gondolkodni <#szomoru1>

Nem okként írtam, hanem következményként.

Érvelni tanulj meg kölök, késõbb jól jöhet... ne személyeskedni.

Running
Most nem azért, de az mmo-k nagy része nem a fizetési modell miatt bukik, hanem mert szar, bugos, félkész, vagy ilyesmi... A kettõt azért ne keverjük.

Csak beszélgetünk róla mindenki épülése kedvéért. 😊 Ha meg annyi jó mmo lenne, mint ahányszor láttam a fórumokon leírva az "õk a bioware/mythic/ncsoft/funcom/etc, tudják mit csinálnak..." kezdetû mondatot, akkor ez a beszélgetés meg sem történt volna. 😄

Frosty01
úristen ennyire nem lehetsz sötét
egyébként meg #34862 <#nezze>

TDC Geronimo
Egyre jobban megy az MMO ipar a F2P/hybrid modell felé ha jobban megnézed. Pár év és alig, vagy egyáltalán nem lesz fix havidíjas MMO.

Running
Szerintem ezen fölösleges pörögni. Mert nem tudjuk mi lesz, de ki fog derülni. Egyébként is tök mindegy, mert az lesz amit õk akarnak. Mi csak elfogadni tudjuk, és talán bízni abban, tudják mit csinálnak.

Nem értek a technikai részéhez, de pl. gondolom nem kicsivel költségesebb a fenntartása/bérlése egy olyan szerverparknak, ami elbírja akár mondjuk a 200v200v200-as tömegjeleneteket és a nagy permanens világot is és nem csak a 8v8-at, meg a teljesen instance alapú területeket, amik GW1-ben voltak.

De fordítsuk meg a kérdést. Ha ez a modell annyira jó, akkor az összes többi mmo miért marad a havidíjaknál és miért akkor kapcsol csak át f2p módba, mikor már a veszteséget akarják minimalizálni és nem akarnak bele fejleszteni? Úgy érzem ezzel az amúgy rettentõ hatásos "ingyenes a játék" marketing-fogással minket fosztanak meg a gyorsabb fejlesztésektõl, magukat meg a gyorsabb növekedéstõl. De ne legyen igazam.

LeWyTy
Azt én is sajnálom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Szerintem egy várvavárt dologtól elsõ pillantásra tényleg mindenki elszáll a gyönyörtõl.
De sokadszorra nézve a vidiket annyi a hiba hogy úúúúúúúúúúúúú
De ez melett anyi a pozitívum is van hogy fel sem tûnik.
A mozgás dinamikát meg ki nem szarja le ha az összhatás qrvajó<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
jó elementalista videót még nem találtam újak között 😞

TBnek biztos lesz

j0nNyKa
guild wars insider összeszedett pár videót, illetve cikket, kategorizálva
külön kiemelném a profession skill videókat

Zomil
sött kozmetikát is kb. az utolso kieg kiadása után adták hozzá a játékhoz, h a bevétel meglegyen 😊
lagg ritkán volt(mint bármely más játéknál itt is elöfordult 😊 ), sorbanállás sosem volt

nyilván nem ment szarul a bolt, ha az üzleti modell ismét ugyanaz lesz, nem hülyék ülnek ott, h na akkor proba cseresznye megnézzük kihuzzuk-e 2honapig... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Igen pozitiv, hogy eddig minden tesztelo odavan a gyonyortol nagyabol 😊

fuck mmo's..i.,

Trade és LFG mûködött channel-ek között

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

j0nNyKa
jólvan köszönöm, ezek így jó hírek

tehát akkor nekem, mint "kívülállónak" az egyetlen félelmem a performance lehet perpill, ugye?
a többi téren látszólag minden rendben lesz (?)

Itt sose volt sorban állás mivel channel-re osztották szervert.Volt mikor 30-at is nyitottak mindig volt helye mindenkinek.Hátrány itt az volt,hogy cross chat nincs channelek között viszont latency így maradt a normális értéken.
Lag terén nem volt panasz.
Geronimo röviden,tömören leírta,hogy élnek meg.
Aion-t most átadták másnak így még nagyobb odafigyelést fordíthatnak Gw2-re.

j0nNyKa
nekem pont ez volt a furcsa, hogy szûk a játékosréteg, és még havidíj sincs, ergo -ezek szerint- nem túl nagy, és fõleg nem folyamatos a bevétel
emellett merült fel bennem kérdésként, hogy van/volt-e elég szerver, nem-e van/volt lag, ilyesmik

de kb. választ kaptam, köszönöm

Frosty01
kia penészt érdekel h milyen jellegû a játék, amikor az üzleti modelljük ugyanaz lesz, és az elsõnél is sikeres volt, egy szûk játékosréteggel, akkor miért lenne rosszabb egy sokkal szélesebb tömegnek szóló új játék, ugyanabban a modellben??

A havidíj mentességet problémának látom és felhoztam már én is alább, lévén GW1 igazából nem volt olyan mmo-jellegû, mint amilyen ez lesz és így akarva/akaratlanul is komolyabb erõforrásokat, ezáltal több pénzt igényel.
Lehet ettõl még jövedelmezõ, csak erõsen kerékkötõje lehet a gyorsabb fejlõdésnek.

TDC Geronimo
sorbanállásra ott a válasz lejjebb :p

Megélhetésre meg ott a dobozos eladás, félévente kijövõ kieg és a mikrotranzakció (kozmetikai cuccok, ruhák, petek,+karakter slot stb)

j0nNyKa
2 kerdesem lenne a gw1es arcokhoz:
- hogy eltek (elnek) meg gw1 idejen a fejlesztok havidij nelkul? van valami buktato?
- szerverkapacitas, lag, sorbanallas - ezekkel mi (volt) a helyzet?

TDC Geronimo
Itt a full cikk

TDC Geronimo
gameinformertõl :

"ArenaNet has been quietly working away for years now and hasn’t used the weighty words that EA threw around so freely, so allow me to do so for them: Guild Wars 2 does everything The Old Republic promised and then some. This is the actual MMO revolution we’ve been waiting for."

"Even at level one, even in the prologue area, ArenaNet isn’t afraid to throw players into a situation where they need to pay attention, learn patterns, and use skills smartly."

"One of the coolest parts of this system is how quickly and smoothly tasks can transform into random world events. At one point, I was near the bear shrine, performing the task of fighting off trappers and disarming the bear traps they sent. Suddenly an ice drake broodmother appeared marching down a nearby river. I decided to fight it, and three other nearby players joined me. By the time we took the beast down, I ran back to the bear shrine to discover it was under attack. The trappers had mounted an offensive, and I decided to help defend the shrine against waves of attackers.

All of this happened naturally as I explored the world without needing to talk to an NPC and skip a bunch of boring dialogue. It’s a strange system at first, especially for gamers used to the hand-holding nature of the most recent batch of popular MMOs, but I quickly realized how much I prefer it. Guild Wars 2’s quest design rewards exploring the world and helping other people. In other words, it embraces the things that actually make it an MMO rather than just trying to imitate a single-player experience."

"But above all else, what sticks out to me is that Guild Wars 2 is so clearly in love with the idea of being a massively multiplayer game. For a while now, MMOs have been convincing me that all I want is a mostly single-player experience with chat room functionality."

Eddig rosszat sehol se olvastam a játékról és mindenhol kiemelik azt, hogy végre egy MMO ahol szinte minden téren újítanak és elrugaszkodnak az eddigi sablontól.

TDC Geronimo
<#eljen>

TDC Geronimo
Ma már biztos lesz videó fent tõle. Tegnap este ért haza svédektõl. Addig elnézegetem a WvW videókat és emiatt mégjobban remegek, mert annyira jó 😄

Kata elkészült egyébként,design kész,már csak várunk tárhelyre és egy scriptre

Néztem ign videot és ott wvw max grafon,legalábbis úgy tünt,hogy az stabil fps volt ping meg nem és olyat is olvastam,hogy nincs technikai probléma a bétával csak annyi,hogy low-ra tették bétát és havok mellé még nincs ott az occlusion ami kell majd ahoz a részhez ahol sokan lesznek

Running
Játékban eléred a 80. szintet és a neked való területre lépve beesel a térkép alá, mert elfogyott...<#hehe>

Öreg vagyok én már bohócnak, hogy az ilyen híreknek higyjek, swtorról is ezt mondták, aztán csak két vödör gõzölgõ nulla lett belõle.
Ellenben itt úgy tûnik nem takargatják az end-game tartalmat, be merik mutatni... és lám, valószínû azért mert van is olyanja. 😄

s0n1c
Látszik, hogy a két ex-mythices arc valóban részt vett a frontiers fejlesztéseiben 😊
Zomil
vagyis hasonlo a rendszer, mint a GW1-ben a városoknál 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Megnéztem ezt a WvW videót és a régi jó DaoC-os érzés kerített hatalmába, óriási bebarangolható pvp terület, sok keep-pel, objective-val...

Ez vmi hihetetlen jól felépített koncepciónak tûnik így elsõre!
Bár ez alapján a supply rendszer nem igazán volt elsõre teljesen átlátható, csak annyi, hogy a keepben 12 féle személyi és felépítmény upgradet lehet venni (ágyú, mortar, plusz õrök, õr upgrade, munkások, fal javítás, fal upgrade, stb.) és ehhez pénz kell meg supply pont(?).
Supply pont meg ahogy látom az olyan objectivek birtoklásából jön, mint a lumber mill, amit megtámad vhol a közepe felé, ill. tornyokból, várakból, no meg a supply karavánok kifosztásából, melyekkel többször is találkozik. Van vhol egy olyan pont ahol megnyitja a WvW ablakot és jól látszik, hogy 8 féle különbözõ realm bónusz jár a WvW teljesítményért, ill. hogy baromi sok elfoglalandó dolog van. Azt néztem, hogy bár a kék realm összpontok tekintetében hátul kullog, de mivel sokkal több ilyen lumber-mill szerû termelõ objectivje van, mint a többieknek, ezért több supply pontot is zsebel be értük.
Tetszik a rendszer, na ezt hívom én koncepciónak, amire lehet építkezni.

Running
Ezek a képek odabasznak. Én már azt sem bánnám, ha ilyen állapotban kiadnák. Ebben a korban már nehéz ilyen remegések közepette a túlélés.

Braikingboss
Ez tényleg eszméletlen jó megoldás 😄

Don Kartács :)

Smithwarden
Meg ez a par kep:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Talan ez a ketto ami aranylag tetszett eddig:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D