Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
practitioner of the forbidden arts of death
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amikor mikrotranzakcióról beszéltek a gw-vel kapcsolatban, akkor mire kell gondolni, ha nem item shopra?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Lesz-e Item Shop a játékban ? Ha vki fizet mekkora elõnyökhöz juthat ?
Lesz-e olyan item, mint pl. a Teraban chronoscroll, amit igazi pénzért megvehetsz, és eladhatod játékon belül, így goldot kapsz, amin persze bármit megvehetsz, ha van elég léd.Ezzel oda az egyenlõ esély !
Kösz
Arra pedig hogy "miért akkor kapcsol csak át f2p módba, mikor már a veszteséget akarják minimalizálni és nem akarnak bele fejleszteni" annyit hogy nézd meg csak például a DCUO-t, amiben sokkal gyorsabban halad a fejlesztés mint amikor p2p volt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
te meg tanulj meg gondolkodni <#szomoru1>#szomoru1>
egyébként meg #34862 <#nezze>#nezze>
De fordítsuk meg a kérdést. Ha ez a modell annyira jó, akkor az összes többi mmo miért marad a havidíjaknál és miért akkor kapcsol csak át f2p módba, mikor már a veszteséget akarják minimalizálni és nem akarnak bele fejleszteni? Úgy érzem ezzel az amúgy rettentõ hatásos "ingyenes a játék" marketing-fogással minket fosztanak meg a gyorsabb fejlesztésektõl, magukat meg a gyorsabb növekedéstõl. De ne legyen igazam.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De sokadszorra nézve a vidiket annyi a hiba hogy úúúúúúúúúúúúú
De ez melett anyi a pozitívum is van hogy fel sem tûnik.
A mozgás dinamikát meg ki nem szarja le ha az összhatás qrvajó<#nevetes1>#nevetes1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TBnek biztos lesz
külön kiemelném a profession skill videókat
lagg ritkán volt(mint bármely más játéknál itt is elöfordult 😊 ), sorbanállás sosem volt
nyilván nem ment szarul a bolt, ha az üzleti modell ismét ugyanaz lesz, nem hülyék ülnek ott, h na akkor proba cseresznye megnézzük kihuzzuk-e 2honapig... 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
tehát akkor nekem, mint "kívülállónak" az egyetlen félelmem a performance lehet perpill, ugye?
a többi téren látszólag minden rendben lesz (?)
Lag terén nem volt panasz.
Geronimo röviden,tömören leírta,hogy élnek meg.
Aion-t most átadták másnak így még nagyobb odafigyelést fordíthatnak Gw2-re.
★ 汤姆 李
emellett merült fel bennem kérdésként, hogy van/volt-e elég szerver, nem-e van/volt lag, ilyesmik
de kb. választ kaptam, köszönöm
Lehet ettõl még jövedelmezõ, csak erõsen kerékkötõje lehet a gyorsabb fejlõdésnek.
Megélhetésre meg ott a dobozos eladás, félévente kijövõ kieg és a mikrotranzakció (kozmetikai cuccok, ruhák, petek,+karakter slot stb)
- hogy eltek (elnek) meg gw1 idejen a fejlesztok havidij nelkul? van valami buktato?
- szerverkapacitas, lag, sorbanallas - ezekkel mi (volt) a helyzet?
"ArenaNet has been quietly working away for years now and hasn’t used the weighty words that EA threw around so freely, so allow me to do so for them: Guild Wars 2 does everything The Old Republic promised and then some. This is the actual MMO revolution we’ve been waiting for."
"Even at level one, even in the prologue area, ArenaNet isn’t afraid to throw players into a situation where they need to pay attention, learn patterns, and use skills smartly."
"One of the coolest parts of this system is how quickly and smoothly tasks can transform into random world events. At one point, I was near the bear shrine, performing the task of fighting off trappers and disarming the bear traps they sent. Suddenly an ice drake broodmother appeared marching down a nearby river. I decided to fight it, and three other nearby players joined me. By the time we took the beast down, I ran back to the bear shrine to discover it was under attack. The trappers had mounted an offensive, and I decided to help defend the shrine against waves of attackers.
All of this happened naturally as I explored the world without needing to talk to an NPC and skip a bunch of boring dialogue. It’s a strange system at first, especially for gamers used to the hand-holding nature of the most recent batch of popular MMOs, but I quickly realized how much I prefer it. Guild Wars 2’s quest design rewards exploring the world and helping other people. In other words, it embraces the things that actually make it an MMO rather than just trying to imitate a single-player experience."
"But above all else, what sticks out to me is that Guild Wars 2 is so clearly in love with the idea of being a massively multiplayer game. For a while now, MMOs have been convincing me that all I want is a mostly single-player experience with chat room functionality."
Eddig rosszat sehol se olvastam a játékról és mindenhol kiemelik azt, hogy végre egy MMO ahol szinte minden téren újítanak és elrugaszkodnak az eddigi sablontól.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ellenben itt úgy tûnik nem takargatják az end-game tartalmat, be merik mutatni... és lám, valószínû azért mert van is olyanja. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez vmi hihetetlen jól felépített koncepciónak tûnik így elsõre!
Bár ez alapján a supply rendszer nem igazán volt elsõre teljesen átlátható, csak annyi, hogy a keepben 12 féle személyi és felépítmény upgradet lehet venni (ágyú, mortar, plusz õrök, õr upgrade, munkások, fal javítás, fal upgrade, stb.) és ehhez pénz kell meg supply pont(?).
Supply pont meg ahogy látom az olyan objectivek birtoklásából jön, mint a lumber mill, amit megtámad vhol a közepe felé, ill. tornyokból, várakból, no meg a supply karavánok kifosztásából, melyekkel többször is találkozik. Van vhol egy olyan pont ahol megnyitja a WvW ablakot és jól látszik, hogy 8 féle különbözõ realm bónusz jár a WvW teljesítményért, ill. hogy baromi sok elfoglalandó dolog van. Azt néztem, hogy bár a kék realm összpontok tekintetében hátul kullog, de mivel sokkal több ilyen lumber-mill szerû termelõ objectivje van, mint a többieknek, ezért több supply pontot is zsebel be értük.
Tetszik a rendszer, na ezt hívom én koncepciónak, amire lehet építkezni.