Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Gero, Biscuit-ek vajon mikor kezdik el a videoikat kirakni?

Mert azt latom, hogy mar tobb mint 1 tb anyaguk van tomoritve 41 ora jatekbol, de jo lenne par minosegi movie, mert amiket eddig talaltam tegnap azoktol nem estem hasra nagyon. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
nagyon durvák a nekró traitek, nagyon durva controlt lehet belõle csinálni. a death shroud alap cd-je mennyi? nem tudjátok? lesz egy skill amive 50% reduced cd-t lehet kapni, egy másikkal pedig ha elhagyja a nekró a ds-t area healt nyom o.O

TDC Geronimo
Ez is zseniális:

It was recently announced that Anet has instituted the Overflow server. In short, if your server has a queue you will be asked if you want to play while you wait, you can play on the overflow server. When your queue pops, you can just port on over. Honestly this I feel is GENIUS!
"Martin Kerstein
I see some of you concentrate on the really important stuff.

Let me explain what an overflow server is and what it does. It is a technology we also use as our version of a queuing system. When a map or a world you want to log into is at capacity limit, the game will ask you if you want to play on an overflow server - so you can actually play while you are in a queue. Once space opens on your world, the game will ask you if you want to join your friends on your world. And you keep all the progress you made while you were playing on the overflow server."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Néztem pár WvW videót. A keepek nagyon jól néznek ki és eszméletlen nagyok. Tiszta war fíling mikor a kaput csapkodják 😊

UI is nagyon bejön. Remélem március elején mar elkezdõdik pub beta és lesz lehetõségem kipróbálni. Egyelõre csupa jót olvasni róla mindenhol

LeWyTy
Szerintem direkt ilyen hogy mégse a véglegest mutassák be már a bétában.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én nem mondom hogy fogod, a csávó írja, Gero postjából idézve "AMD Phenom II X6 1055T con OC 3.5". BTW szerintem felmegy 3,5-re, legfeljebb nem léghûtésen. De nem is lényeges mert tök mindegy, akkor is bõven lemarad.

@Jethro: A full hd ugyebár felbontást jelöl, szóval a low nem kizáró tényezõ. Ha a viszont low és ultra között ennyire kicsi a különbség akkor kb az egyetlen kizárható probléma az a GPU bottleneck (ami ugye még azt sem jeleni egyértelmûen hogy elég neki a 6950, csak azt hogy vagy egyéb alkatrész vagy software probléma okán nincs teljesen kihajtva), ez pedig azt jelenti hogy nem sokkal lettünk okosabbak, attól eltekintve hogy amikor nincs nagy csata akkor elég egy 6950.

Szóval need more info.

frango
1. Nagyon sok dolgot még nem mutattak be a játékból.
2. Mobok sok helyen elég furán mozognak. Meg olyan origamizott-tak.
3. Mapok sem tûnnek nekem befejezettnek. Sok helyen ocsmány.
4. A WvWvW-nek kb. az alapjai vannak meg.
5. Megjelenítés is elég fura. Olyan részlethiányos.
6. Csak én gondolok arra, amikor a videókat nézem, hogy:" Ezen még biztos sokat dolgoznak majd, mert ez nem az igazi"
Összességében is ilyen érzésem van és az apróbb dolgoknál is.

Ezek a videók engem nagyon nem gyõztek meg. A régebbi gamescomos videóknál az volt az érzésem, hogy:"Na igen, ez jó. Playable."

Én is várom a játékot. Nem értsd félre! Csak ezek a videók most olyan "nem az igazi" benyomást keltik bennem.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

LeWyTy
Az swtor-nál csak jobb lehet azt a low graf. alá kellett configolnom<#nevetes1>
Ha végre találnék munkát akkor lehet hamarabb összejönne rá a pénz<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

JethroHUN
Nem fullHDben. De a lentebbi konfig még lowon sem futott. Akkor a 2008ban vett gépeinken valszeg még a telepítõ sem fog elindulni...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MeoH
Kellemetlen. Viszont nem gondolom, hogy egy 2012ben megjeleno jateknak fullHDban kellene mennie egy 2008ben megjelent kozepkategorias hardveren 😊 Persze nem hatrany, de nem hiszem, hogy ez lenne megcelozva Dev. oldalról. Vegyel konzolt, az idotalobb, mint a PC. 😛

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
Örülök ha a játékra lesz pénzem<#buck>

Azért nem árt felkészülni minimum I3 vagy x4-es pc-vel.Csodát ne várjatok több éves gépekkel hisz az ilyen e7-8000 és ebbe a kategóriába tartozó amd-k még egy közép kategóriás vga-t sem képesek kihasználni.
Ezek már nem is fejleszthetõ gépek ami pl.neked van😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MeoH
Hat pressnek nem fognak olyat mutatni ami nem mukodik, vagy nincs kesz. Persze, biztos lesznek meg valtozasok, javitasok, de a jatek sztem nagyabol kesz van. Most jon a finom hangolas, optimalizalas, toldoztas-foltozas, amit csak nagyobb jatekos szammal lehet probalgatni. BAr azzal egyetertek, hogy sztem csak osszel lesz megjelenes.

fuck mmo's..i.,

Running
Ezt mibõl állapítottad meg? Nem kötekedés, csak érdeklõdöm.

frango
Nézegettem az új videókat... Ez a játék még messze nincs kész. Épphogy játszható. Kizárt, hogy õsz elõtt kijönne(ami mondjuk nem is baj). Azon sem csodálkoznék, ha karácsonyra kerülne a boltok polcaira.
Várunk, amíg tényleg kész lesz. 😊

LeWyTy
Az E8400 az jó?

JethroHUN
Az 1055T te az életbe nem fogod +200mhz-el feljebb húzni. 3,3 ghz a maximuma. Ez a baj a sokmagos procikkal és a játékokkal. De a GW2-t pcre fejlesztik, tisztába vannak vele szerintem, hogy kellene elosztani a magok között a folyamatokat. A windows miatt is lehet a rossz erõforrás felhasználás. Én csak attól félek hogy a 2 magos proci már édes kevés lesz, jó grafika, rengeteg játékos, mmo-> óriási terület. Talán a legerõsebb core 2 duo. Kár h AMD-m van <#rinya>

Igazság szerint túl keveset tudunk ahhoz hogy bármi értelmeset lehessen mondani a témában, én csak annyit állapítottam meg hogy koránt sem egyértelmû hogy a csókának igaza van. Nem tudjuk például hogy használja-e a játék mind a 6 magot. Ha csak 3-4et, nos akkor ebben a szituációban az a Phenom II X6 még 3,5 Ghzre húzva is jóval gyengébben fog teljesíteni mint egy core i5 2400, egy 190$-os proci, ami ugye nyugaton nem számít túl nagy kiadásnak, szóval nyugodtan számolhatnak vele.

Csak hogy ne hangzzak túl vigasztalóan 😊

Egyébként biztos hogy dolgozni fognak a teljesítményen és valamennyit javulni fog, de ahhoz hogy radikális legyen valószínûleg olyan komoly változtatások kellenek.

LeWyTy
Audiovizuális **gazmus.

s0n1c
legyen igazad
Frosty01
mmmmhhmhmhmhmmm

Ez nem állapítható meg egyértelmûen a leírt tünetekbõl, simán lehet CPU limitált is például.

xXtamasXx
Ahogy elnéztem ez még nem volt, egy kis mesmer skillbemutató

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

s0n1c
Bízzunk benne, hogy optimalizálva lesz jól! 😊 fingers crossed
frango
Hát azért elég durva fps dropok vannak ott és nem csak tömegben.
Ilyenkor sajnálom a mûvészeket, fejlesztõket. Megálmodnak valamit, ami úgy teljes egész. Aztán a megvalósításnál a technika gátat szab az elképzeléseknek...

TDC Geronimo
ja ok látom képbõl ez már volt sry 😊

TDC Geronimo
45 perces WvW

LeWyTy
AZ MI?

Győri Devi
Na látom elindult az infó áradat.
Reddit összefoglaló post

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

s0n1c
Nem a vassal van probléma, ha low-hi beállítások váltogatásával max 1-2 fps-t nyersz az "csak" optimalizálatlanság.
JethroHUN
Ahogy olvasom, elég komoly problémával állnak szemben a készítõk. Most jön a neheze, optimalizálni. Bármilyen jó lesz, semmit nem ér ha horribilis vas kell alá. Nekem meg nincs zsém, 6950es konfigokra...
De bízom bennük! Ez az elsõ mmo ami pár percnyi videó alapján megfogott, és biztos vétel lesz(ha fog futni <#rinya>)

JaSoN HuNTeR
szerintem mindenki így gondolkozik ahogyan te. jogos.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Inkább várjunk még szerintem is.Legyen rendben az egész mert felõlem lehet akármilyen jó a játék de ha nincs játszható fps/latency akkor felejtõs számomra,legyen az bármelyik mmo.

TDC Geronimo
Driver nem csinál csodát ilyenekkel. Egyelõre nagyon lehangoló, hogy így fut. Egyetlen egy dolog volt amitõl féltem és az pont ez volt.

Zomil
azért azt is vedd bele, h ati-hoz kb. ilyen nagy játék megjelenés után egyböl jön vmi driver amitöl jobban fut az adott játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Meglepodnek, ha igy hagynak 😊 De sajna itt jon ki a dolog, hogy ezen meg dolgozni kell. Es inkabb jojjon 2honappal kesobb, de ne egy felkesz, foltozni valot adjanak ki, mert az a mai vilagban csunya bukta lenne.

fuck mmo's..i.,

Ez tényleg nem jó így akkor.Nekem is kb.ilyen gépem van.Nem szeretném,hogy ilyen fps legyen😞

Rubint
ATI és AMD... normális géppel senki nem próbálta? 😉 Csak viccelek, nem kell leflémelni.

j0nNyKa
itt van összeszedve pár béta videó

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

JaSoN HuNTeR
De azért látszik hogy akad 20 FPS alatt van. amikor ilyen nagy fight van.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

s0n1c
Ne legyen, mert 1. azt mondták, hogy nem lesz 😊 2. ha akad értelmét veszti az egész
TDC Geronimo

AMD Phenom II X6 1055T con OC 3.5
4gb de RAM DDR3 a 1600
AMD Radeon 6950 con un poco de OC
Drivers AMD 12.1
Resolución 1920×1080

With the graphics in ultra: Minimum = 10fps / Max = 28 with a median of 20.
With the graphics in low: Minimum = 21fps / Max = 60 with a median of 36.

WvW Performance

The performance in WvW is like a world apart and the FPS disappear. The difference between Ultra and Low is of a few FPS. With the graphics at ultra, with my pc i get a minimum of 4fps and a maximum of 13fps, median of 8. All of this with more than 50 people per band and various NPC's. Changing the fps to low i win like 2-3fps, a insignificant gain.

Meanwhile when you play skirmishes of 15-20 people per band, the game gives more acceptable results like the ones in general performance.

Ez minden csak nem jó.

JaSoN HuNTeR
Ja de gondolj bele amikor ott több százan fognak állni meg stb ott azért mindig is lesz akadás.

Meg milyen pc,milyen net,szervertõl milyen messze és egyáltalán ki ez aki írta??😄

Video über jót mutat am.😊

s0n1c
én itt egy deka lagot nem látok, igaz nem 100vs100

BoneDragon
Látom itt is be lehet nézni a szoknya alá.<#idiota>

Rubint
Van info arról, hogy számára mi a "powerful"?

Optimalizálatlan ahogy Gero írta, plusz vki lejjebb copyzta, hogy átalakítják a WvWvW mapot, mert túl nagy.
Ezek még azért elég alapvetõ javítandó dolgoknak tûnnek.

TDC Geronimo
"csak". Már rég rossz, ha még mindig ilyen szarul fut az egész 😞