63345
  • HyperManiac
    SPVP-ben hová lettek az ingyen kivehető fegyverek egy gearek?
  • Vadnokedli
    De ott van alul, elvileg a minősége az efekteknek ; azon belül kisebb részeinek. (ezt veszem ki belőle) Persze az az opció arról szól hogy on/off. Asszem.
  • TomStorm
    Neked nincs olyan beállítás?
  • TomStorm
    Az csak a karakterek és a messze lévő texturákra vonatkozik,hogy milyen felbontáson legyen de mindenkinek ugyanolyan távolságon jelenik meg mindenki erre nincs beállítás csak a kinézetre.
    Egy valahogy tudod kikapcsolni,hogy ne messze jelenjenek meg az pedig a Character model limit ha ezt "lowest" állítod úgy eltűnik a játékosok bizonyos % de ez is random.Ez az egy beállítás van rá semmi más.Tehát nem skálázható ez GW2-ben ezért is gépigényes
  • Vadnokedli
  • TomStorm
    Jézus mi van veled?:D
    Alul beállításokban ahol pipálni kell EFFECT LOD-Limit Detail of particles effect
    Nem az amit te írsz én azt vágom hanem lennt az mi?:)
  • Vadnokedli
    Level Of Detail - LOD
  • bardocz
    Igen, én is hasonlóan értelmeztem, csak nem tudom, hogy pl a karaktereket akkor ezen a távolságon kívül megjeleníti-e valahogy, vagy nem.

Bementem Svanirs dome-ba 14-es karakteremmel, de csak félve a nagyobb ellenfelektől. Erre jött valami 11es warrior, és szétkapott mindenkit, nagyon keményen. Marha sokat tud sebezni hozzám képest. Mondjuk én béna is vagyok :D

Skillpontokat a későbbiekben ugye szét tudom osztani újra? Vagy van elég az összes megvételéhez?
  • TomStorm
    Nem.
    Effect LOD erre gondoltam
  • Vadnokedli
    Lehet szarul tudom;
    Ha úgy nézzük hogy körülötted mekkora rádiuszban töltse elő a textúrákat, mármint ahol már átvált "homály távolság" textúráról, rendesre.
  • bardocz
    Akkor attól függ, hogy mi milyen messziről látszik? Leírás alapján félreértettem, azt hittem milyen messziről tölti be a textúrákat szépen. Mentem egy meta eventre, és ott a sok ember között eléggé leesett az fps, nameg fények, villanások mindenhol :D De a pvp is valszeg hasonló lesz, szóval már be van állítva legalább.
  • HyperManiac
    Azt vajon mikor teszik bele hogy a petek neveit ki lehessen kapcsolni? Elég zavaró hogy mindig ott a csík.
  • Vadnokedli
    LOD Distance? Távolság, amilyen távolságra még megjeleníti az objektumokat/effekteket.
  • TomStorm
    Ismét lenne egy grafikai opcióval kapcs.kérdésem:
    Effect LOD különbség ha ki van kapcsolva vagy ha be:)
    Mit limitál pontosan,ajánlott e bekapcsolni levesz a grafikából ilyenekre gondolok
  • bardocz
    Igen, sajnos ez azoknál pont nem figyeltem meg, mert pörgés volt. De jó ez a szintezős dolog, nem lesz halál unalmas más fajok kezdő területe.
  • TomStorm
    Ha látsz egy lefelé mutató nyilat szint mellett akkor az egy nagyobb karakter csak vissza van szintezve a területre.Lehet ezért sebez nagyobbat elvégre több mindene van..
  • bardocz
    Egyelőre még távolmaradok mindkettőtől, és csinálom a pve-t, hogy szokjam. Végül necrot kezdtem, mert mondtátok, hogy ne...:D Még nem volt vele gondom, de azt néhol láttam, hogy mások, ugyan azok a szinten sokkal többet sebeznek mint én.
  • Vadnokedli
    Nem ad semmit, Végtelenszer használható ha ott van mögötte hogy Infinite és ez mind le van írva az item Descrpitionjába.
  • tutyimutyi2
    A Ring of Fire szerón játszik valaki?
    az infinite watchknight tonic csak skint ad vagy esetleg stat buffot vagy egyebet?
    illetve hogy végtelenszer használható?
  • Mc Wolfy
    itt 2 féle pvp van. az egyik a normál pvp. itt pontokat foglalgattok körbe, egy meccs pár percig tart. meg van a wvw, ami a világok harca. itt egy meccs egy hétig tart. mindhárom oldalon 80-90 ember harcol egyszerre egymás ellen. várakat foglalnak, építkeznek és igen nagy tömegekben verekednek (én ezt szeresem)
    a két játékmód teljesen különböző. aki az egyiket szereti, gyakran rühelli a másikat.
    megj: edge of the myst nem wvw!
  • bardocz
    Ha belejövök majd mindenképp érdekel egymás gyilkolása is :D Első részben is voltak nagyon jó pvp meccseim, random csapatokkal.
  • Mc Wolfy
    ha igazi wvwt akarsz, akkor ne menj sfr-re, ott agyatlan blobolás van :P én most mentem vissza desora és megint öröm volt wvwzni. amennyiben nem érdekel az egymás gyilkolása, akkor végülis random is nyomhatsz szervert
  • Vadnokedli
    Szerintem. Várj meg még 1-2 veteránt. Hátha van hozzá fűzni valójuk.
  • bardocz
    Köszi!
  • Vadnokedli
    Nem. Desolation-t vagy Seafarer's rest-et. A szerver már csak WvW szempontjából releváns
  • bardocz
    Piken Square szervert érdemes majd szerverválasztásnál választani? Itteni szavazás alapján ott a legtöbb magyar.
  • bardocz
    Igen, de nem működött. Ahol elfogadom, nem pipáltam ki azt, hogy mindig elfogadja. Most jó, de érdekes. A lényeg, hogy már jön le a játék :)
  • Mc Wolfy
    neked küld egy emilt, amiben van egy link, arra klikk. biztonsági megoldás, hogy ne lopják el accod
  • bardocz
    Amikor letöltöttem a klienst, és először jelentkeztem be, felkínált valami emailes dolgot, hogy azt lehet hitelesíteni. Ezt elfogadtam, de most a gw oldalán nem tudok bejelentkezni, mert először emailt kell küldeniük, amiben van egy link, ott engedélyezem a bejelentkezést, de be már nem jelentkezik. Ezzel lehet valamit kezdeni?
  • Vadnokedli
    BAN
  • Roonyy
    https://www.youtube.com/watch?v=hAY0-N4Teko
  • Mc Wolfy
    azért nagyobb wvw csatákra kíváncsi lennék
  • TomStorm
    Na gyors helyzetjelentés:
    kisebb csaták Edge of the Mist-ben,supply,kis ostrom stabil 60 fps tartja Vsync.Nagyon szépen kihajtja a VGA-t,i3 se volt kutya de ez azért látszik,hogy jobb.
    Tehát most így kis szinten 1 óra után folyamatos 60 FPS volt a WvW.Már amikor ránéztem és ha ingame FPS mérő jól működik.Nem tudom a valós értéket mutatja e de sebaj mert van bőven tapasztalatom abból kifolyólag,hogy lássam a Frame valódiságát.
    Nekem ez így már mondhatni bőven megfelel.Kapott egy kis grafikai tuningot de ezt még ki kell tapasztalnom mennyit bír így a VGA.
    A nagyobb ütközetek még vissza vannak és a nagyobb World boss-ok is.Az viszont tisztán látszik már most,hogy ez a 20K Upgrade-re nem az ablakon kidobott pénz volt:)
  • bardocz
  • TomStorm
    Megy PM
  • bardocz
    Amelyik olcsóbb...:D Szép a dobozos, de csak a port fogná úgyis, de nem feltétlenül probléma.
  • TomStorm
    Dobozos vagy digitális?
  • bardocz
    Honnan érdemes megvenni a játékot? Nem nagyon találok boltot ahol lenne éppen, de hátha tudtok valamit.
  • Mc Wolfy
    spvpben lehet, nem tudom, ahhoz nem értek, régen jó volt. pveben a maximális sebzés minimális idő alatt a lényeg. bownak nagyjából fele a sebzése, mint shortswordnek (dps, nem egyszeri tikk)
    szerintem arra várnak, hogy már nem tudnak mit fejleszteni, aztán hirtelen bedobják a nagy ranger peccset. nagyon sok dolgot visszatartanak hónapokkal, fél évvel. pl wvw szint egyesítést pl 3-4 hónappal előtte legalább megvolt. új wvw traitek már fél éve készen, de még nincsenek bent...
  • TomStorm
    Spirit se életképes?