63345
-
HyperManiac #61174 SPVP-ben hová lettek az ingyen kivehető fegyverek egy gearek? -
#61173 De ott van alul, elvileg a minősége az efekteknek ; azon belül kisebb részeinek. (ezt veszem ki belőle) Persze az az opció arról szól hogy on/off. Asszem. -
TomStorm #61172 Neked nincs olyan beállítás? -
TomStorm #61171 Az csak a karakterek és a messze lévő texturákra vonatkozik,hogy milyen felbontáson legyen de mindenkinek ugyanolyan távolságon jelenik meg mindenki erre nincs beállítás csak a kinézetre.
Egy valahogy tudod kikapcsolni,hogy ne messze jelenjenek meg az pedig a Character model limit ha ezt "lowest" állítod úgy eltűnik a játékosok bizonyos % de ez is random.Ez az egy beállítás van rá semmi más.Tehát nem skálázható ez GW2-ben ezért is gépigényes -
#61170 -
TomStorm #61169 Jézus mi van veled?:D
Alul beállításokban ahol pipálni kell EFFECT LOD-Limit Detail of particles effect
Nem az amit te írsz én azt vágom hanem lennt az mi?:) -
#61168 Level Of Detail - LOD -
#61167 Igen, én is hasonlóan értelmeztem, csak nem tudom, hogy pl a karaktereket akkor ezen a távolságon kívül megjeleníti-e valahogy, vagy nem.
Bementem Svanirs dome-ba 14-es karakteremmel, de csak félve a nagyobb ellenfelektől. Erre jött valami 11es warrior, és szétkapott mindenkit, nagyon keményen. Marha sokat tud sebezni hozzám képest. Mondjuk én béna is vagyok :D
Skillpontokat a későbbiekben ugye szét tudom osztani újra? Vagy van elég az összes megvételéhez? -
TomStorm #61166 Nem.
Effect LOD erre gondoltam -
#61165 Lehet szarul tudom;
Ha úgy nézzük hogy körülötted mekkora rádiuszban töltse elő a textúrákat, mármint ahol már átvált "homály távolság" textúráról, rendesre. -
#61164 Akkor attól függ, hogy mi milyen messziről látszik? Leírás alapján félreértettem, azt hittem milyen messziről tölti be a textúrákat szépen. Mentem egy meta eventre, és ott a sok ember között eléggé leesett az fps, nameg fények, villanások mindenhol :D De a pvp is valszeg hasonló lesz, szóval már be van állítva legalább. -
HyperManiac #61163 Azt vajon mikor teszik bele hogy a petek neveit ki lehessen kapcsolni? Elég zavaró hogy mindig ott a csík. -
#61162 LOD Distance? Távolság, amilyen távolságra még megjeleníti az objektumokat/effekteket. -
TomStorm #61161 Ismét lenne egy grafikai opcióval kapcs.kérdésem:
Effect LOD különbség ha ki van kapcsolva vagy ha be:)
Mit limitál pontosan,ajánlott e bekapcsolni levesz a grafikából ilyenekre gondolok -
#61160 Igen, sajnos ez azoknál pont nem figyeltem meg, mert pörgés volt. De jó ez a szintezős dolog, nem lesz halál unalmas más fajok kezdő területe. -
TomStorm #61159 Ha látsz egy lefelé mutató nyilat szint mellett akkor az egy nagyobb karakter csak vissza van szintezve a területre.Lehet ezért sebez nagyobbat elvégre több mindene van.. -
#61158 Egyelőre még távolmaradok mindkettőtől, és csinálom a pve-t, hogy szokjam. Végül necrot kezdtem, mert mondtátok, hogy ne...:D Még nem volt vele gondom, de azt néhol láttam, hogy mások, ugyan azok a szinten sokkal többet sebeznek mint én. -
#61157 Nem ad semmit, Végtelenszer használható ha ott van mögötte hogy Infinite és ez mind le van írva az item Descrpitionjába. -
tutyimutyi2 #61156 A Ring of Fire szerón játszik valaki?
az infinite watchknight tonic csak skint ad vagy esetleg stat buffot vagy egyebet?
illetve hogy végtelenszer használható?
-
#61155 itt 2 féle pvp van. az egyik a normál pvp. itt pontokat foglalgattok körbe, egy meccs pár percig tart. meg van a wvw, ami a világok harca. itt egy meccs egy hétig tart. mindhárom oldalon 80-90 ember harcol egyszerre egymás ellen. várakat foglalnak, építkeznek és igen nagy tömegekben verekednek (én ezt szeresem)
a két játékmód teljesen különböző. aki az egyiket szereti, gyakran rühelli a másikat.
megj: edge of the myst nem wvw! -
#61154 Ha belejövök majd mindenképp érdekel egymás gyilkolása is :D Első részben is voltak nagyon jó pvp meccseim, random csapatokkal. -
#61153 ha igazi wvwt akarsz, akkor ne menj sfr-re, ott agyatlan blobolás van :P én most mentem vissza desora és megint öröm volt wvwzni. amennyiben nem érdekel az egymás gyilkolása, akkor végülis random is nyomhatsz szervert -
#61152 Szerintem. Várj meg még 1-2 veteránt. Hátha van hozzá fűzni valójuk. -
#61151 Köszi! -
#61150 Nem. Desolation-t vagy Seafarer's rest-et. A szerver már csak WvW szempontjából releváns -
#61149 Piken Square szervert érdemes majd szerverválasztásnál választani? Itteni szavazás alapján ott a legtöbb magyar. -
#61148 Igen, de nem működött. Ahol elfogadom, nem pipáltam ki azt, hogy mindig elfogadja. Most jó, de érdekes. A lényeg, hogy már jön le a játék :) -
#61147 neked küld egy emilt, amiben van egy link, arra klikk. biztonsági megoldás, hogy ne lopják el accod -
#61146 Amikor letöltöttem a klienst, és először jelentkeztem be, felkínált valami emailes dolgot, hogy azt lehet hitelesíteni. Ezt elfogadtam, de most a gw oldalán nem tudok bejelentkezni, mert először emailt kell küldeniük, amiben van egy link, ott engedélyezem a bejelentkezést, de be már nem jelentkezik. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
#61145 BAN -
Roonyy #61144 https://www.youtube.com/watch?v=hAY0-N4Teko -
#61143 azért nagyobb wvw csatákra kíváncsi lennék -
TomStorm #61142 Na gyors helyzetjelentés:
kisebb csaták Edge of the Mist-ben,supply,kis ostrom stabil 60 fps tartja Vsync.Nagyon szépen kihajtja a VGA-t,i3 se volt kutya de ez azért látszik,hogy jobb.
Tehát most így kis szinten 1 óra után folyamatos 60 FPS volt a WvW.Már amikor ránéztem és ha ingame FPS mérő jól működik.Nem tudom a valós értéket mutatja e de sebaj mert van bőven tapasztalatom abból kifolyólag,hogy lássam a Frame valódiságát.
Nekem ez így már mondhatni bőven megfelel.Kapott egy kis grafikai tuningot de ezt még ki kell tapasztalnom mennyit bír így a VGA.
A nagyobb ütközetek még vissza vannak és a nagyobb World boss-ok is.Az viszont tisztán látszik már most,hogy ez a 20K Upgrade-re nem az ablakon kidobott pénz volt:) -
#61141 -
TomStorm #61140 Megy PM -
#61139 Amelyik olcsóbb...:D Szép a dobozos, de csak a port fogná úgyis, de nem feltétlenül probléma. -
TomStorm #61138 Dobozos vagy digitális? -
#61137 Honnan érdemes megvenni a játékot? Nem nagyon találok boltot ahol lenne éppen, de hátha tudtok valamit. -
#61136 spvpben lehet, nem tudom, ahhoz nem értek, régen jó volt. pveben a maximális sebzés minimális idő alatt a lényeg. bownak nagyjából fele a sebzése, mint shortswordnek (dps, nem egyszeri tikk)
szerintem arra várnak, hogy már nem tudnak mit fejleszteni, aztán hirtelen bedobják a nagy ranger peccset. nagyon sok dolgot visszatartanak hónapokkal, fél évvel. pl wvw szint egyesítést pl 3-4 hónappal előtte legalább megvolt. új wvw traitek már fél éve készen, de még nincsenek bent... -
TomStorm #61135 Spirit se életképes?