Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pre-order from april 10. 😊
https://buy.guildwars2.com/
BDO: Jordine
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De javítsatok ki ha tévedek.
Az operációs rendszeren is túl...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jól hangzik.
Gyakorlati müködését maaaajd meglátjuk.
forrás
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szóval egyes serverek jobban teljesítenek, feljebb kerülnek a ranglétrán, mások lejjebb.
Mi akadályozza meg a játékosokat, hogy otthagyják a francba az alacsonyabb rankú szervert, és átmenjenek a magasra (amivel egy idõ után lerontják azt), és így tovább?
Mit tehet a jó közösségû, jó vezetésû szerver, hogy az újak ne vigyék le a színvonalát?
Vagy ha újak jönnek, az egyértelmû elõny a nagyobb populáció miatt?
fuck mmo's..i.,
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hátõõõ erre most mit mondjak 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
やられたらやり返す。倍返しだ!

やられたらやり返す。倍返しだ!
Én semmi ilyesmit nem olvastam a levélben... 😄
Mondjuk ezek legalább nem "soon" -oznak 😄
★ 汤姆 李
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Kaptam levelet tõlük... azt hittem, hogy bekerültem, erre csak egy üzenet, hogy két nap múlva sorsolnak meg kezdõdik vagy mi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nekem jól mûködik otthon és munkahelyen is.
★ 汤姆 李
Pontosabban, 2 millió e-mail cím tulajdonosa. Hogy az hány embert jelent, nem tudom, saccra a felét. 😊
Már csak a beta meghívók számát kéne tudni (pár ezer? tízezer?) és máris megvan a nyerési esély. 😊
(ahogy a magyarokat ismerem, mindig becsúszik pár hazánkfia is)
Na a héten lehet jön inv már
itt a link, egyelõre csak facebookon van fent.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Edit: FB mar jo link van: Video
fuck mmo's..i.,
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A GW eseményei után közel 250 évvel, a GW2 elõtt 1 évvel játszódó történet. Dougal Keane történetét mondja el, aki egy kis csapat élén elindul Ascalon Citybe, hogy visszaszerezzenek egy charr ereklyét: a Claw of Khan-Ur-t. Ez a tárgy lehet ugyanis az emberek és charrok közti fegyverszünet záloga, a fegyverszünetre pedig szükség van, hisz az 5 fajnak össze kell fognia az új veszedelem: az õsi sárkányok ellen.
J. Robert King - Edge of Destiny
Az Edge of Destiny, egy neves kalandozó csapat. Tagjai egy-egy faj képviselõ, akik részesei lesznek a játék történetének is. A mi ügyködésünk segít majd - ha minden jól megy - újra eggyé kovácsolni a társaságot. Az õ történetükbe kalauzol el minket a könyv, ahol megismerkedhetünk jellemükkel, céljaikkal, nézeteikkel. Megtudjuk továbbá, hogyan találkoztak, hogyan lettek ellenségekbõl szövetségesek, s hogy miért is indultak harcba a sárkányok ellen.
Szerény véleményem szerint jó könyvek, olvasmányosak és mint hogy az írok a GW(1) óta az ANettel dolgoznak és õk terelgetik a kalandozókat és szövik a történetek szálait, tökéletesen illeszkednek a világba és visszaadják annak hangulatát. Valamint jelentõs háttér-információval szolgálnak az esetleg most ismerkedõk számra.
The gods have disconnected you ...