63345
-
#61214 ja igen :D mondjuk erre nem gondoltam, nekem már triviális -
#61213 Guildben azt mondták, hogy egy eventhez egy nap csak egyszer jár. Pedig eddig szinte mindig kaptam, kivéve, amikor meghaltam közben. -
#61212 1x1x van ilyen bug, én még sosem találkoztam vele -
#61211 Miért nem kapok eventnél semmi rewardot? Behemothnal gold medal a részvétel, az érte járó xp-t megkaptam,d e semmi mást, nem volt láda. -
#61210 hehe. igen, ezért nem nagyon teszi be oda sok játékos sose a lábát. pár kudarcélmény után végleg föladja. mondjuk 80 alatt nincs is sok értelme, mert csak husi leszel a darálóban. ha jó a csapat és te is jó vagy, az ellenfél unja meg a sok rohangászást -
#61209 Valami csapathoz odatársultam, és mentem velük. De pár halálozás után meguntam a sok sok mászkálást. -
#61208 wvwhez kell egy jó csapat. legalább 20 ember. -
#61207 Huh, kipróbáltam mindkét pvp módot, hát nem egyszerű. Talán mégnehezebb, mint az gw1-ben. Főleg, hogy a skilleket, meg traiteket még nem ismerem túlzottan...:D -
#61206 nekem sok volt, mert én nem karma traineltem. de amikor igen, egy hét alatt egyszer sikerült a 100 szint -
#61205 grat:), az kb hany ora jatekido lehetett?:) -
#61204 megvan rank 1200 wvwn. tumdadumm -
Negritis #61203 ez akkurátusabb
http://dulfy.net/2014/04/23/event-timer/ -
#61202 Jaja, főleg a magasabb szintű karmás dolgok a jók.
http://guildwarstemple.com/dragontimer/events.php?serverKey=203&langKey=en
Ezt szoktam még nézni, és mehetek behemotot ölni, vagy a frozen maw-ra. -
#61201 aukciós ház az licitálós. van, hogy a vevő kínál árat és te automatikusan eladod a legdrágábbat kínálónak. van egy opció, hogy berakod, és megvárod, hogy a tiédet akarja megvenni egy általad beállított összegért, az utolsó opció, hogy berakod annyiért, ami legkisebb összegért már más is berakott ugyanolyan tárgyat. -
tutyimutyi2 #61200 ha piacon akarok eladni cuccot akkor 3 lehetőséget kínál fel, a 3 közül az első az amolyan licitáló féleség?
Illetve tegnap wvwben szereztem lvl80as exotic Truth nevű axe-ot azt mennyiért érdemes eladnom? me naponta párszor ránézek hogy éppen mennyibe kerül a legolcsóbb és van mikor 2,5 aranyért látom de láttam egyszer hogy 15arany volt a leolcsóbb. -
#61199 pár ezüstért vehetsz zöldet, de a karmás tényleg neked most legjobb megoldás.
http://www.gw2crafts.net/ ez meg egy nagyon jó kis craftolós oldal -
#61198 Na akkor csak gyűjtögetem a cuccokat, bankban elfér, és majd akkor nekiállok. Most ha karmakereskedőnél van jó cucc, azt megveszem, pénzért még nem találtam jobbat, mint ami van. Néha egész jó dolgok hullanak a lényekből, de ritkán jó necronak. -
#61197 craftolás az szintezésre jó. a matikat drágábban lehet eladni, mint a kész terméket :D 1-80-ig bírd ki a random zöld-sárga cuccaidban, majd dungeonokban, wvwn szedd össze az exoticot. ha ez is megvan akkor jöhet ascended craft/farm -
#61196 Ejjejj, a lvl25 group event nem azt jelenti, hogy két 25 karakter megcsinálja...:D Egy nagy trollt kellett volna szétcsapnunk, sebezzük, sebezzük, de meg se mozdul a csík, közben a másik embert megölték, majd amikor énis földre kerültem, egyet elkaptam még, és sikerült megmenekülnöm valahogy. De biztos nem megyek vissza mégegyszer :D -
tutyimutyi2 #61195 mé van az hogy a tatyómban van 5 darab aetherkey piece amire ha rákattintok elvileg egy aether key-é kéne változnia de akármennyiszer nyomok rá semmi. -
#61194 Persze, igazából venni sem tudok jobb cuccokat, mint ami esett, csak ahhoz, hogy fejlődjek craftolásban, kéne soksok jute. -
Negritis #61193 sztem ne craftold a saját ruhád,legalábbis az elején elég az ami esik lootból vagy esetleg ha megcsinálod a sziveket ott tudsz karmáért venni 1-2 cuccot ami nagyon kell
-
#61192 Ahogy nézem, iron meg silver az alap cuccal is szedhető, eddig csak fával volt gondom.
Jute scrap-ot hogy érdemes szerezni? Light armourt abból tudok csinálni, legalábbis a fejlődéshez kéne. De nagyon kevés van. -
HyperManiac #61191 Arra mindig figyelj hogy a területnek megfelelő gathering tool legyen nálad, különben csak ruimed cuccokat szedsz ki. -
tutyimutyi2 #61190 a quartz crystal vagy a charged quartz crystal ezek valahol fizetőeszköz vagy mire használhatom?
illetve ha veszek skill pointért trait papírt és felhasználom akkor plusz trait oldódik fel? -
#61189 Elkezdtem egy nagyobb szintű területen fát vágni. Kijött 3 ruined log Most szívességeket csinálgatok, hogy fejlődjek 20ig, aztán folytatom a questeket. Nem jó alacsonyabb szinten menni, egyszer majdnem meghaltam, de földönfekvésből felkeltem, mert meghalt valaki körülöttem. -
Negritis #61188 legyen nálad egy csákány és ha látsz platinát vagy iron-t akkor szedd ki, gyorsba meg is van az ára kb bárminek :D -
#61187 Ja hogy ez is növekszik? Jó tudni. Emberek fővárosa eléggé durva, alig találtam ki belőle, hiába néztem a térképet :D -
tutyimutyi2 #61186 emlékszem én régebben olyan hülye voltam hogy gyalog mentem emberektől a charokig az asura gate-ek helyett XD -
#61185 Hát később 1,5 ezüsttől 5 ezüstig terjed majd az ára. -
#61184 Különböző fajok területei között ti hogyan utaztok? Nornoktól átmentem asura kapukkal az emberekhez, de látom, hogy ezt ki lehet hagyni, és lehet waypointokkal utazni, igaz még drágának tűnik az 50 bronz érte. Gondolom ez később nem fog érdekelni. -
Negritis #61183 júli 2vel jön az új content -
#61182 7 napod van. -
tutyimutyi2 #61181 Azt esetleg tudja valaki hogy ez a four wind-s event hanyadikáig fog tartani? -
#61180 Köszi, akkor "elrontani" nem lehet. -
Negritis #61179 bőven van elég az összeshez, SŐT a skillpontok később fizető eszközként is funkcionálnak különböző receptekhez
a lényeg hogy hiába éred el a lv80at ugyanúgy van szintlépés, csak nem ténylegesen lépsz szintet, hanem kapsz SP-t és csók
ezen kívül a világba van bőven SP challange valamint champ bagből eshet scroll ami szintén ad
a traitek voltak érdekesebb kérdés régen, de most már azok bármikor újraoszthatóak -
#61178 Gondolom azért nem lehet szabadon állítani teljesen, mert akkor a gyengébb géppel rendelkezők erősen hátrányban lennének. -
TomStorm #61177 Na ez jó kérdés.Én is éppen most mentem be.Régóta nem voltam bennt és teljesen más lett minden-.- -
TomStorm #61176 Ja megvan ok látom.Akkor az lehet,hogy ő maga automatikusan limitálja a távolabbi Füst,gőz és ilyesmi effect-eket tehát javasolt ON hagyni.Ha jól értelmezem akk.marad on -
TomStorm #61175 Na itt:kurzor rajta