Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Alap :d 2h karddal ahogy hadonászik az zseniális 😊

Amúgy ja WvWben asuraval fasza lesz rejtõzködni :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Neked ezek az animok tényleg tetszenek? 😄
Amúgy megint bajos lesz pvp targetelhetõségben a charr alatt/mellett/ban álló asura kijelölése.

félreértés ne essék nem "mindentudó pöcsként" írtam én sem csak mint "kedves korrekció"

Frosty01
igen igen, sry utána rájöttem h höje voltam 😊

practitioner of the forbidden arts of death

az human elit skill volt.

Frosty01
silvari elit skill odabasz <#idiota> átváltozik tüzifává, kicsit hasonlít nekem a southparkos hip hip korn trükkre
na meg a charrzooka... kiesett a retinám a röhögéstõl 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Nem csak 10-én van elõvásárlás, hanem 10.-tõl.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LeWyTy
Én most rögtön rendelném meg... csak nincs még pénzem rá<#rolleyes> MIre megjelenik meg lehet hogy idõm nem lesz rá a munka miatt <#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok
ittlol

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Ha már jelentkeztél múltkor akkor már sehol, mert az arra is érvényes, illetve, ha 10én megveszed GW oldalon játékot 100%ra bekerülsz.

LeWyTy
És hol kell jelentkezni a kövi bétára?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Olvasgatva beta forumot, jó sok feedbacket hagytak játékosok. Lesz mit olvasgatniuk. Amiben reménykedek hogy javul és sokan panaszolják, az a futás közbeni karakter csúszkálás fordulásoknál illetve a túl közeli kamera. Kíváncsi leszek köv betara miket újítanak.

TDC Geronimo
Mondjuk asuraval az a baj, hogy mivel nem állítható az sct mérete így kb szart se látsz a kariból combat alatt a mérete miatt, mert eltakarják a számok 😞

TDC Geronimo
Én ebben a videóban néztem. 5 perctõl átvált 2h kardra meg hammerre. Iszonyat jó animjai vannak 😄

Nagyon jó 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Smithwarden
En eloszor ezt a rossz minosegu videot lattam rola par honapja.
Az animacioja nagyon tetszik, ahogy a fulei ossze-vissza lengenek es ahogy a labai porognek a vizben, stb. 😄DD

Viszont erdekes, a human videokon a mozgasok ehhez kepest eleg gagyik es merevek. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MeoH
Nalam ranger es engi jatszik. Jel.pillban ebben a sorrendben. De betak alatt ez meg valtozhat 😊

fuck mmo's..i.,

Győri Devi
nem tudom mit keres rajta 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Azt a kasztot is néztem ,de mgenéztem a spotlightot és valahogy nagyon bénán jött ki az a bomba rakosgatás, meg valahogy a fegyverei se tetszenek nekem, még olyan kidolgozatlannak tûnik , ami még guardianon kívül tetszene az a paragon vagy a ritu, remélem gyorsan bekerül valamelyik 😄 meg mondjuk nekem nagyon hiányzik a monk, egy jó kis supportra hajló kasztnak nagyon örülnék de hát úgy döntöttek nem lesz.

Saccard
Én rettenetesen gondolkodom rajta (ugyan ritkán írok, de óránként csekkolom a fórumot😄). Nagyon stílusosnak tûnik😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

LeWyTy
Wtf pandaria?

Running
engivel lesz vki?

én is guardian leszek az fix bár én norn , az tetszett eddig a legjobban, többi kaszt amúgy sem vonz 😄 minden van amit szeretek csinálni tank és support egyben nincs is ennél jobb, az nekem is nagyon tetszik az eddigiek alapján ,hogy mindenkinek megvan a magához való karakter😊

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Fenébe már most hiányzik a játék 😄

Nekem is 90% a guardian lesz a választásom. Amúgy is szeretem a supportot ez meg heavy armoros, magices, kardospajzsoshammeres állat!4 😄

Lehet asurat csinálok majd meg kell néznem animjait rendesen 😊 Remélem áprilisban elérhetõek lesznek már

Győri Devi
racial elitek

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Sziasztok!

Ez az elsõ hozzászólásom a fórumhoz, de hatha letudok írni néhány dolog ami érdekes lehet.
Sikerült kipróbálnom a gw2 betat egy nagyon kedves embernek köszönhetõen 😊
Szóval Rangerel kezdetem el játszani 15-ös szintig sikerült elvinnem találtam néhány bugot, de a játékélmény HIHETETLEN!
Nekem a játék anyira nemvolt nehéz (nem vaganykodasból), rangernek ugye van egy "pete" (nekem barna medve volt(alapból.))ez azert is jó dolog mert a mobok a petet támadják és aamire hozzamérnek, ha hozzámérnek szinte halottak.
A játékba töltött idõm alatt (12-15 óra) sikerült lootolnom egy kurtot amivel alatokat tudtam magammelé hívni ezek az állatok: galam ( vagy valami hasonló) a másik pedig farkas volt (emlékeim szerint).
Körülbeûl 7-es szintig alap fegyverrel mentem de akkor sikerült lootolnom egy longbowot ez elkísért 13-as szintig onnan lecseréltem egy másik lootolt longbowra.
A vizivilágot is kitudtam próbálni (ez 15-25-ös terület.) nekem azmár nehezebbnek tûnt, semmi skill nemvolt felhúzva (2-3 percet töltöttem a víz alatt)
A tegnapi nap hajnal 4-kor felmentem megnézni, hogy mi a helyzet a szerveren hat mitnemondjak sikerûlt egy 10 emberbõl álló "partyba" csatlakoznom ami nagyon tetszett.
Szóval a Rangert mindenkinek tudom ajánlani.

Most jöjön az ami nem tetszett: Voltak benne szivecskés küldetések amik nagyon-nagyon unalmasra sikerültek (pl.: Etess nyulakat...)
Ami negatívum volt, hogy elvittem 8-9es szintre a karit és a küldetések már 12-13mas szintre szóltak. Volt olyan quest amit 1 óráig csináltam. Itt nemtudom, hogy envoltam a bena vagy valami?
A másik dolog:szintén egy küldetés volt a pontos nevét nemtudom, de elég bénán volt megcsinálva. Jött az ellenfél felrobbant a kocsijuk (quest elsõ fele) a tars elkezdte javítani közbe jött az ellenfél és nem sebezte a tarsakat. Én ezt kihasználva elmentem ebédelni xD és amire visszaértem alig történt valami, ez NAGY negatívum. (az ebéd kb. 30-40 perces volt.)
A másik küldetés: egy karavánt kelett kísérnem (ezt 2.-ra sikerült), de a karaván nem indúlt el bármit is csináltam. Kikelett lépnem a játékból és újrakezdeni a küldit.
A másik bugg ami durva volt az a ház eltûnése. Az embereket lattam a házba csak a falakat nem lehetett (láthatatlanok voltak)

|Tudom, hogy csak béta és van benne bug|

A WW-t nemróbáltam ki mert nemvolt kedvem egyedûl rohangálni.
Ugyanígy voltam a pvp-vel az valahogy nem vonzott. (Addig nem is fog ameddig megnem ismerem a karakterem.

Összeségében jókis játék lesz belõle, ha javítva lesznek a bugok. Várom a következõ béta eseményt hatha már kapunk meghívót. 😊

LeWyTy
<#banplz>

Solid Snake
Komment:"Hidd el én nem untam volna a combatrendszert ha végre tolhattam volna 2 napra… fölraktam a fél
herém vaterára egy bétakulcsért de semmi :/" <#hehe>
Nem mindenki látja teljességében pozitívan a betát: Itt van Programmer véleménye is.
BoneDragon
Miért minden videón ez a medvedisznóember van? 😄

Ahet

The gods have disconnected you ...

LeWyTy
<#worship>

Győri Devi

MeoH
Rovid beta osszefoglalo a Gamestaros Gyutol. Eleg pozitiv.

fuck mmo's..i.,

Nem, de egy LooooooooooooooooL nevû norn warrival igen 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Lemészárollak titeket, mindenben!

Smithwarden
Ez az, ne hagyjuk futni!
Dobaljuk meg hasznalt egerekkel az arulot! 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Magyarokkal találkoztatok?

De nagy a szaja valakinek! <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mesmer állt még amúgy rettenetesen kézre. A pillanatnyi láthatatlanságok, a klónok, másolatok idézése, sokszor azt sem tudta az ellen melyik a klón, meg melyik a játékos. 3 lehet belõlük összesen, nem túl rövid életûek, fel lehet õket robbantani különbözõ hatásokkal, de fegyverváltogatással remekül fenn lehet tartani a 2-3 klónt állandóan. Plusz a két lerakható portálon letettem a hajam... annak wvw-ben micsoda taktikai hatása lesz... egy egész sereg át tud rajta menni.

Hmm érdekes, én épp ellenkezõleg tapasztaltam, elementalisttal pillanatok alatt összecsuklottam, nem tudtam eleget sebezni, warriorral karcolgattam, míg thieffel ide-oda teleportálgatva, stealthelve lenyomtam mindenkit. 😊
Lehet jól eltalálták a classokat az egyéni játékstílus szempontjából? 😄

Caliph
köszi

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Death Shroud semmi dmg kb, inkább max arra jó, hogy életben maradj mert addig nem tudnak sebezni. Thief meg gusztustalan 2k+ critek folyamat és be csúszik nem ritkán 3.5k+ is ami egy elementalista 1/3 hpja pl, ezt kombinálva blindal, stealthel szinte minden sima 1v1ben, de akár 2v1ben is.

Running
Megoldom, ott a google fordító.<#eplus2>

De fordítsd le angolra is, hogy értsék miket írtam!

Running
Szép összefoglaló, köszönjük. Supportnak máris küldöm, hogy megszegte a szabályokat és lecsaphat a bannhammer!!!!

Level 3-ig vittem, van szép sebzése, death shroud vagy mianeve form is elég erõs, igazából egyelõre ennyit tudok mondani, az én ízlésemnek nagyon sötétzöld 😄
Level 6-os warrim, 7-es elementalistom, 2-es thiefem volt, míg egy ismerõsömnek guardianja és rangerje volt.
Vélemények: Warrior kétkezes kalapáccsal bedarál mindenkit, minden támadása aoe, kegyetlenül aláz. Viszont pvp-ben ez nem jön ki, mikor ha melee-be mész, azonnal megcsapnak (WvW-t próbáltam csak). Armorja ilyen kis szinten pokolian kevés van, többet kell healelni, mint ranged karival.
Elementálista: Nagyon szép, nagyon erõs, nagyon durva. Pálcával nem annyira erõs, de mikor kapsz egy botot, akkor az OMG bedarál mindenkit, WvW-ben csak úgy hullottak a férgek.
Thief: Ilyen kis szinten gyengécske, keveset sebez, kevés az élete, mozogni meg nem olyan könnyû, késõbb elválik.
Haver guardianja: Elõször engineert akart, de kipróbálta ezt, azt mondta el is dõlt mit kezd mert annyira tetszett neki.

Caliph
necrot vki inditott? vélemény? ez a class érdekel a legjobban

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Zomil
rossz a kép, mert az utolso képkocka nem a te gépeddel, hanem az Anet-es szerverekkel fog megtörténni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"