Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ja WvWben asuraval fasza lesz rejtõzködni :d
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy megint bajos lesz pvp targetelhetõségben a charr alatt/mellett/ban álló asura kijelölése.
na meg a charrzooka... kiesett a retinám a röhögéstõl 😄
practitioner of the forbidden arts of death
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Parasite Eve 2, best game EVER!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Az animacioja nagyon tetszik, ahogy a fulei ossze-vissza lengenek es ahogy a labai porognek a vizben, stb. 😄DD
Viszont erdekes, a human videokon a mozgasok ehhez kepest eleg gagyik es merevek. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
fuck mmo's..i.,
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Nekem is 90% a guardian lesz a választásom. Amúgy is szeretem a supportot ez meg heavy armoros, magices, kardospajzsoshammeres állat!4 😄
Lehet asurat csinálok majd meg kell néznem animjait rendesen 😊 Remélem áprilisban elérhetõek lesznek már
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ez az elsõ hozzászólásom a fórumhoz, de hatha letudok írni néhány dolog ami érdekes lehet.
Sikerült kipróbálnom a gw2 betat egy nagyon kedves embernek köszönhetõen 😊
Szóval Rangerel kezdetem el játszani 15-ös szintig sikerült elvinnem találtam néhány bugot, de a játékélmény HIHETETLEN!
Nekem a játék anyira nemvolt nehéz (nem vaganykodasból), rangernek ugye van egy "pete" (nekem barna medve volt(alapból.))ez azert is jó dolog mert a mobok a petet támadják és aamire hozzamérnek, ha hozzámérnek szinte halottak.
A játékba töltött idõm alatt (12-15 óra) sikerült lootolnom egy kurtot amivel alatokat tudtam magammelé hívni ezek az állatok: galam ( vagy valami hasonló) a másik pedig farkas volt (emlékeim szerint).
Körülbeûl 7-es szintig alap fegyverrel mentem de akkor sikerült lootolnom egy longbowot ez elkísért 13-as szintig onnan lecseréltem egy másik lootolt longbowra.
A vizivilágot is kitudtam próbálni (ez 15-25-ös terület.) nekem azmár nehezebbnek tûnt, semmi skill nemvolt felhúzva (2-3 percet töltöttem a víz alatt)
A tegnapi nap hajnal 4-kor felmentem megnézni, hogy mi a helyzet a szerveren hat mitnemondjak sikerûlt egy 10 emberbõl álló "partyba" csatlakoznom ami nagyon tetszett.
Szóval a Rangert mindenkinek tudom ajánlani.
Most jöjön az ami nem tetszett: Voltak benne szivecskés küldetések amik nagyon-nagyon unalmasra sikerültek (pl.: Etess nyulakat...)
Ami negatívum volt, hogy elvittem 8-9es szintre a karit és a küldetések már 12-13mas szintre szóltak. Volt olyan quest amit 1 óráig csináltam. Itt nemtudom, hogy envoltam a bena vagy valami?
A másik dolog:szintén egy küldetés volt a pontos nevét nemtudom, de elég bénán volt megcsinálva. Jött az ellenfél felrobbant a kocsijuk (quest elsõ fele) a tars elkezdte javítani közbe jött az ellenfél és nem sebezte a tarsakat. Én ezt kihasználva elmentem ebédelni xD és amire visszaértem alig történt valami, ez NAGY negatívum. (az ebéd kb. 30-40 perces volt.)
A másik küldetés: egy karavánt kelett kísérnem (ezt 2.-ra sikerült), de a karaván nem indúlt el bármit is csináltam. Kikelett lépnem a játékból és újrakezdeni a küldit.
A másik bugg ami durva volt az a ház eltûnése. Az embereket lattam a házba csak a falakat nem lehetett (láthatatlanok voltak)
|Tudom, hogy csak béta és van benne bug|
A WW-t nemróbáltam ki mert nemvolt kedvem egyedûl rohangálni.
Ugyanígy voltam a pvp-vel az valahogy nem vonzott. (Addig nem is fog ameddig megnem ismerem a karakterem.
Összeségében jókis játék lesz belõle, ha javítva lesznek a bugok. Várom a következõ béta eseményt hatha már kapunk meghívót. 😊
herém vaterára egy bétakulcsért de semmi :/" <#hehe>#hehe>
The gods have disconnected you ...
やられたらやり返す。倍返しだ!
fuck mmo's..i.,
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Dobaljuk meg hasznalt egerekkel az arulot! 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lehet jól eltalálták a classokat az egyéni játékstílus szempontjából? 😄
Level 6-os warrim, 7-es elementalistom, 2-es thiefem volt, míg egy ismerõsömnek guardianja és rangerje volt.
Vélemények: Warrior kétkezes kalapáccsal bedarál mindenkit, minden támadása aoe, kegyetlenül aláz. Viszont pvp-ben ez nem jön ki, mikor ha melee-be mész, azonnal megcsapnak (WvW-t próbáltam csak). Armorja ilyen kis szinten pokolian kevés van, többet kell healelni, mint ranged karival.
Elementálista: Nagyon szép, nagyon erõs, nagyon durva. Pálcával nem annyira erõs, de mikor kapsz egy botot, akkor az OMG bedarál mindenkit, WvW-ben csak úgy hullottak a férgek.
Thief: Ilyen kis szinten gyengécske, keveset sebez, kevés az élete, mozogni meg nem olyan könnyû, késõbb elválik.
Haver guardianja: Elõször engineert akart, de kipróbálta ezt, azt mondta el is dõlt mit kezd mert annyira tetszett neki.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.