Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brutális!

Ahogy írtad is, ezek valóban erõs sarkítások, amikkel pont a lényeg felett siklasz nagyvonalúan el, ami pedig mind a lövöldözõs, mind az egységgyártós játékokban, mind a sportokban vagy akár a sakkban is, az egymás ellen való küzdelem... de említhetjük még a változatosságot is, mert ezekben kis túlzással nincs két ugyanolyan helyzet. Pláne a sport nem illik ide, mondom ezt úgy, hogy kajakoztam versenyszerûen és focizom bajnokságban aktívan. 😄
Persze pve kontextusban össze lehet hasonlítani a diabloval a kihívás tekintetében, de lássuk be, a diablo csak és kizárólag ezt tudhatja nyújtani egy végtelenül leegyszerûsített módon, kevés lehetõséggel (minden tartalmat meg kell tudnia csinálnia egy játékosnak is), mást nem. Épp ezért írtam amit írtam.

TDC Geronimo
értem én a célzást <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sáska
Szerintem annyit boven bele tudsz olni, mint barmelyik, altalad jatszott mmo-ba az elmult par evben, pedig mindegyiknek eleg nagy elannal indultal neki😛

TDC Geronimo
Nem rossz a D3 én tolom bétát, sõt nagyon is jó, de én se tudom azt elképzelni, hogy annyi idõt/melót öljek bele, mint egy MMOba. Végigtolja az ember, mikor olyan kedve van haverokkal beugrik coopozni azt ennyi. Az mellett bõven elfér egy MMO is.

LeWyTy
<#eljen><#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jazzy
<#shakehead>
Running
Chris megvédelek!!!
A D3 szar és átkozott legyen, aki azzal játszik...<#hehe>

Saccard
És még 1 dolgot elfelejtesz: attól mert te már kinõtted a csattogós pillangót, mindig lesznek újak (reméljük, és hál'istennek) akik a csattogóst akarják tolni😊 sose felejtsd el, hogy újszülöttnek minden vicc új, és hidd el õk nem a 2-est fogják feltelepíteni.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

A WoW-ban is vannak robogók meg ilyesmik, nem? Azzal is sok évig játszottál. Fogd fel ezt is ilyennek.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

A sakkot meg több ezer éve játsszák, mégsem járt el felette az idõ. Pedig csak mattot kell adni az ellenfélnek...
Ha bevált egy dolog, akkor hülyeség megváltoztatni túlságosan, így tették pl a StarCraft 2-vel is. Ugyanolyan jó lett, mint az elsõ része, csak modernizálva kicsit. Diablo is gondolom ilyen lesz, az egy másik dolog, hogy én pl nem szeretem azt a játékstílust. Diablo 2-t kb 2 nap alatt untam meg, felteszem a 3-al is hasonló módon járnék. De valószínûnek tartom, hogy aki sokat játszott az elõzõ részekkel, annak az új Diablo is be fog jönni.
Amúgy meg õszintén, látott már valaki olyan Blizzard programot, ami a maga kategóriájában csak kicsit volt jó? (Azt nem is merem írni, hogy látott-e valaki már szar Blizzard programot, mert tuti nem.)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Running
elsõnek kicsit furcsa, aztán észre sem veszed.

magam sem tudom,de van egy feelingje a diablónak ami eladhatóvá teszi még most is😛
Amugy amiket irtal illetve itt olvastam,láttam bnagyon meggyõzõek,hogy ez egy nagyon jó MMO játék lesz!

/csak a steampunk feelingel nembirok megbarátkozni😛 én az õsrégi forgotten realms,dragonlance vagy akár egy darksun világokra esküszöm😛/

jazzy
Az tény, hogy a GW2 nagy újító lesz, nagyon várós is, de azért ebben egyáltalán nem értek egyet. Hack and Slasht jól leírtad. FPS? Mész és ölsz, hogy aztán ölhess. RTS? Egységeket gyártasz, hogy megöld az ellenfelet és új játékot kezdhess ahol egységeket gyártasz. Autós/Szimulátor? Mész és kanyarodsz.

Sport? Foci? Rugdosol egy labdát, kézilabda dobálsz 1 labdát, golf? Elütsz 1 labdát a picsába, hogy utána mehess.

Ezek mind sarkítások, ezeket a játékokat nem ezért élvezzük, hanem mert szeretjük csinálni, mert élményt ad.
Frosty01
true story

practitioner of the forbidden arts of death

Running
<#eljen>

Nem értem ezt a diablo mániát most. Tizeniksz évvel ezelõtt még elment az a játékélmény, hogy 2-3 skillel vég nélkül halomra mészárolod a szörnyecskéket, azt remélve, hogy zöld vagy arany színû cucc esik, hogy aztán majd... még több szörnyecskét mészárolhass halomra, hogy zöld vagy arany színû cuccot láss a földre esni. A végcél és a koncepció most sem fog különbözni, viszont elég sok változott az elmúlt több mint egy évtizedben... pl. vannak már ilyen jellegû mmo-k, ahol három frakció küzdd egymás ellen baromi jó rendszer mellett, szervezett ilyen-olyan pvp van, remek craft, óriás világ ahol elsõ pillanattól fogva mmo érzés mellett lehet public kvesztelni, kasztonként egyedi történetet is végigjátszva.
Félre ne érts, én is játszottam a D2-vel, de egyszerûen szerintem eljárt a játékmód felett az idõ, ahogy a csattogós pillangót is kinövi az ember és pl. ámítógépen játszik helyette. Ezért gondolom, hogy fõleg csak a második rész emléke adja el.
GW2 vonatkozásában olvass vissza, elég sokat, terjengõsen írogattam róla.

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

jazzy
Miért, 10 év múlva jön?
Gyere GW-zni, ki akarlak nyírni! 😄
Diablot megunod mire ez kijön 😊

Sokaknak ez lesz a fõ kereseti forrás 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

az nosztalgia,megvan a saját varázsa_P

Running
A DIO nagyon jó lesz, az majd leköt, csak az 1-es gombot kell nyomogatni.

nembiztos,hogy megveszem jön a nyár és DIO épp elég móka lesz sztem....

Győri Devi
576nál meg CD Galaxisnál lesz pre-purchase lehetõség biztosan, viszont CE-t nem adnak.
lista a viszonteladókról

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Az a baj, hogy ezt csináltuk a TOR-al is, meg pár másik játékkal is. Vicces, hogy megjelenés elõtt minden MMO fórumban megjelennek ugyanazok az emberek. De remélem, ezúttal hihetek az élményeidnek, meg a többiekének, akiktõl hallottam/olvastam béta beszámolót 😊

Alig várom, hogy végre gyilkolhassuk egymást! 😊

Amúgy állítólag eléggé nyitott a világ, mindez úgy, hogy mindenhol történik valami, tehát él az egész.

LeWyTy
Ennyire

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Frosty01
látom páran már nagyon ráremegtetek <#smile>

nempaj, nemsokára elõrendelés!

practitioner of the forbidden arts of death

LeWyTy
Nesze nektek wallpaper<#idiota>

TDC Geronimo
Mióta vége lett betanak csak a videókat nézem meg a sajtós beta tesztelõk véleményeit bújom. Nem lesz ez így jó 😄

TDC Geronimo

LeWyTy
És lehetne roszabb is... örülj hogy az asura gólemeket nem belsõégésû motor hatja.. a mai üzemanyagárak mellett sosem használnád<#idiota>

Zomil
Ez egy ilyen fantasy/steam punk keverék világ, leginkább a charrok miatt, ezt nem a gw2-ben találták ki, már a gw1-ben is ilyen volt, csak ott még nem voltak puskák, gondolom azért a gw1 és 2 között sokat fejlödött a technika a világban(elég sok idö eltelt)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

helyes!😛

LeWyTy
Az swtor-t nem is lehet open worldre megcsinálni... ahhoz annyi olyan kellene mint ahány bolygó van.(az meg nem kis munka így is tiszta lagg meg bug)
De ha csak egy world van az más.(az sokkal egyszerûbb)

TDC Geronimo
Ez normális open world játék összefüggõ (nem csõ) térképpel. Bármelyik videót megnézed majdnem mindegyikben látni world mapot.

hehe😄 csak azért kérdeztem,mert nekem ez egy elég sarkalatos pontja az efféle játékoknak....SWTOR-t 2 hónapi birtam és nagyban része volt annak a dolognak,hogy pl. az uccsó bolygók egyike Corelia egy egyirányu utcára emlékeztet és még be sem mehetsz az összes házba....:S

Running
Ez már majdnem olyan mint a való élet, csak kúrvára nem kell dógozni.<#vigyor>

LeWyTy
(ebben olvastam asszem hogy elképesztõen open world..)

aki bétázik/zott azoktól kérdezném mennyire OPEN a WORLD?😛 lehet mászkálni mindenfele? ha a távolban látok egy szimpatikus hegyet akár fel is tudok menni a tetejére? vagy vannak láthatatlan falak?

btw kb. igy kell kinéznie egy MMO-nak igy 2012 környékén! hihetetlen szép a grafika!

sajnos 1-2 class nekem nem illik bele a fantasy elképzelésembe/ puskák meg rakéták pl. az nekem már sok/ és 1-2 faj túl ázsia feeling,de ezektõl eltekintve *5-ös a videók alapján!

Running
Kõkemény...😊)

TDC Geronimo

:dd

LeWyTy
Uncsizom<#puszis>

Ja tényleg, nem kell targetelni. 😄
De amúgy sok csak egy ellenfélre ható dolog van, ami így sem fogja eltalálni a charr testében álló asurát.

LeWyTy
Így van! Ha 2 van egy helyen akkor mind meghal és kész<#idiota>

TDC Geronimo
Ja de várjál itt nem muszáj targetelni szóval nem lesz gázos

LeWyTy
Tab-al nem lehet váltani?

LeWyTy
Jó gondoltam... de akkor sincs rá pénzem<#nevetes1>

TDC Geronimo
Majd meglesem élesben milyen, remélem áprilisi betaba már lesz. Ha meg nem jön be maradnak a human femalek :p