Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Az oroszokkal szerintem sincs baj, kicsit kockák, néha kicsit agresszívak, de egyébként semmi extra...

Rubint
Csak azért kérdem, mert én orosz guildben játszom, és bírom a tagokat. Most SWTOR-ban meg ráadásul olyan szerveren is voltam, ahol a mi guildünkön kívül is rengeteg orosz volt. Szinte semmi spam general-on, no hack, viszont remek pvp meccsek. Párszáz órám belement, hogy szinte csak WZ-kkel felnyomjam 76-os rankra a Sage-emet, de minden egyes percét élveztem. A sztereotípia sajnos pont az ilyen emberek miatt alakul ki, amiket te is írtál. A nagy többség teljesen rendben van. Kínaiakról nem tudok nyilatkozni, velük nem játszottam.

SZEG007
jopár magyart se szivesen látnék pl: kabbe faszom, kan cigány, meg hasonlo karakter nevekkel megáldott idioták

Rubint
Azért amiért a magyarok is?

Rubint
Miért is?

SZEG007
igen

Rubint
És az baj?

LeWyTy
Ez megnyugtató... teleleszünk oroszokkal meg kínaiakkal.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ezt a kérdést tettem fel egy másik nagy gw -s ismerõsnek is , de õ se tudott rá válaszolni, ápr 10 edikén ha megakarom venni akkor ugye dollárban lehet fizetni és azzal a változattal játszható lesz az eus részleg? bocs ha hülye a kérdés csak pl sonynál is sokat van az amcsiban $ euban meg euró és a kettõ közt van egy hangyányi különbség😄

Smithwarden
En nem irtam sehol olyat, hogy le fogja nyomni. <#bohoc>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ahet

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
wow nem is tudtam, hogy az a fast ground target opció mi is valójában, mert nem próbáltam ki, de itt elmondják. Na köv betanal kipróbálom 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeWyTy
Egyszer lesz valami ami megadja neki a kegyelemdöfést. Vagy egyszerûen vége lesz és a blizz kijön valami wow2 vel.<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

JethroHUN
Majdnem 20percnyi wvw videó, dejó 😄<#pias>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Soha semmi nem fogja lenyomni. <#wow3> Amióta megjelent, azóta volt jó pár olyan mmo amiben volt vmi újítás, mind2 f2p ként végezte. <#bohoc>

TDC Geronimo
na befutott az új yogscast videó is. Keep def

Smithwarden
A WoW mar ugye eleg regi motoros, de ahogy neztem par videot a csodas panda kiegrol, azutan biztos vagyok, hogy extran fog csokkeni az elofizetok tabora a GW2 javara. 😄

TDC Geronimo

TDC Geronimo
videó mellé

TDC Geronimo
MMOgames.com article

"The recent Guild Wars 2 beta weekend was enough to put our minds at ease. Given what we have seen and experienced over the past few days, it’s an easy prediction for us to say that GW2 will be the top fantasy MMORPG of 2012, and very possibly beyond. We might even go as far as saying that this is the first title to come through our office that shows true promise in putting a dent on World of Warcraft’s mammoth subscriber base - but we won’t say that. Yet."

Én próbáltam a Tera bétatesztjét is, ami ugye már kb. 1 éve megy koreában, meg a GW2-t is, ami béta...
Ha egy plasztikus hasonlatot akarsz a két játék összehasonlításáról, akkor lásd a #35940-ben lévõt, csak a Zsigulit helyettesítsd be mondjuk egy újrafényezett Flintstones-mobilra. 😄

Nem tudtunk volna élni enélkül az info nélkül.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Smithwarden
Gratulalunk. <#bohoc>

Én nemtudom milyen lesz, de Tera-t veszm meg és a D3-at.

Egyenlõre az NcSoftos Gameket leselejtezem...ez saját dolgom és Sértõdésem az Nc-Felé...
Az új LineAge-et veszem csak meg tõlük.

ennyi 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Nem feltétlenül van minden MMO-nál EU-s szerver de meghúzom magam 😊
Nem olvastam errõl sehol utalást.

szerintem is szar lesz ez a játék.megyek " KIJÁTSZOM" WoW-ot csö.

Nem hinném, hogy gond lenne a régióval.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Running
Nem lesznek EU-s szerverek, csak US, máshol nem is kíváncsiak erre a szarra, minek szerver...jézusom...

kétlem hogy ez kérdés lenne.

Szerintem a kérdés inkább az, hgoy lesznek EU-s szerverek, vagy csak US?

vki? 😊

Smithwarden
A Digital Deluxe verzioban ezek konkretan micsodak es megerik-e a plusz penzt?

- Summon Mistfire Wolf Elite Skill
- Rytlock Miniature
- Golem Banker
- Chalice of Glory
- Tome of Influence

LeWyTy
De nem az volt a kérdés hogy a $ vagy € az olcsóbb... hanem a régióval lesz e probléma.

A sima dobozos is csak kódot fog tartalmazni (legalábbis amit elõvásárolsz, de nem látom értelmét, hogy külön dvd-set is csináljanak), szóval le kell töltened. Ezt írták a FAQ-ban.

Felteszem, mikor beindul az oldal, lesz majd EUR-os verzió is a vásárlásnál. De ha USD-ben fizeted, abba se fogsz belehalni, valszeg még olcsóbb is lesz, mint Euróban.

LeWyTy
Lényegtelen. most úgy sincs rá pénzem<#hamm>

JethroHUN
Ne tõlem kérdezd, nem szoktam így vásárolni. Csak be linkeletem.

LeWyTy
De itt USD van nem lesz gond a régióval?

JethroHUN
ittvan a GW2 vásárló oldala. Az alapnak Digital E. a neve, akkor biztos az.
--------
A CE-n kívül lesz amúgy más dobozos? Mármint nem csak 1 üres doboz, papírfecnin a kóddal. Kézikönyv, lemez.
--------
A fenti linken, az oldal alján az a gépigény, az biztos a nagyon korai verzióhoz lett volna elég sztem. WvW és pvphez vagy akár boss/raidhez annál jóval erõsebb gép kellhet.

LeWyTy
Én qrvára megvenném de nincs pénzem...
EGyébként ha most az eredeti oldalon elõrendelem az hogy jut el hozzám? Vagy az digital?

Nem kell megvenni, csak ha 100% be akarsz kerülni az összes bétába az utolsó bétákra már valószínûleg könnyebben be lehet kerülni.

JethroHUN
Ergo ha ki akarom próbálni, mielõtt megvenném. Meg kell vennem elõre. Gondolom pénztártól váló távozás után...stb. Nem látom ennek sok értelmét...

Pre-Purchase nem pre-order. Kapsz egy dobozt, amiben egy kód van, és amikor megjelenik a játék, nem is kell visszamenned.

Braikingboss
Hogyan mûködik a dobozos elõvásárlás?

Ez csak a kiválasztott viszonteladóknál lehetséges. A lebonyolítás részben függ attól, hogy melyik kiadást és hol vásárolják meg.

Alap kiadás (Európa) — Az itteni vásárlók megveszik az alap kiadás elõvásárlói dobozát (Standard Edition pre-purchase box) és megkapják a kulcsukat (serial code). Ez az egyetlen kulcs, amit kapnak, ezzel fognak hozzáférni a béta hétvégékhez, a Hero’s Band digitális tárgyhoz, a háromnapos lépéselõnyhöz és a végleges játékhoz. Ezeknek a vásárlóknak nem szükséges még egyszer ellátogatni az üzletbe.

Ezen információk alapján úgy gondolom ha nem kell vissza menni az üzletbe akkor ki kell fizetni a teljes árat ugyan úgy pl 576, cdgalaxis.

Don Kartács :)

Rubint
http://www.youtube.com/watch?v=OyvecUB5xp4

Azért a korabeli cuccoktól ez bõven elmaradt (Ironman, Supercars, Indy Heat, Micro Machines)

Na ez nyert, kb. így gondolom én is. 😄

Braikingboss
A prepurchaser és Pre-orderre egyaránt lesz lehetõség írták is. A prepurchaser viszont ki kell csengetni a teljes összeget. Arról nem írtak hogy a Pre-Ordereled az milyen elõnyökkel jár vagy egyáltalán jár e elõnyel.

pre-pruchase = elõvásárlás, elõre kifizeted az általad választott típus teljes árát
pre-order = elõrendelés, csak egy szándéknyilatkozat a majdani vásárlásról

Mit kapok a játék elõvásárlásáért?

Az elõvásárlók garantált hozzáférést kapnak a béta hétvégékre, három napos lépéselõnyt megjelenéskor, és öt digitális tárgyat, amelyek segítenek a játékélmény kibontakozásában.

Mi van akkor, ha én nem fizetek elõre?

Az elõvásárláson kívül elõrendelési lehetõséget is adunk a kiválasztott viszonteladóknál. Akik elõrendelnek, azok egy napos lépéselõnyt kapnak megjelenéskor.

Don Kartács :)

A beszélgetés érvekkel nem flame, tényleg nem értem az alapgondolatot amit felvetettem.
Valószínû meg fogom nézni én is a D3-at amíg a GW2 nem jön, de a tartalom miatt számomra nem kérdés a preferencia.

dehogynem! ha a szervizbe indulsz😄

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sajnos egyfajta szabadidõm van csak, az is kevés, nem külön-külön ugyanannyi, különbözõ típusú játékokra szánható. 😄
Ha meg áll egy Audi meg egy állna egy Zsiguli a garázsomban, nem tartom valószínûnek, hogy bármikor is beleülnék az utóbbiba... 😄

TDC Geronimo
látom 576 meg cdgalaxis is csatlakozik ehhez a prepurchasehez. Szerintem megint úgy lesz ott, hogy elkérnek egy kisebb összeget (1500ft) a prepurchasert és kapod is a kódot aznap. Szóval aki betazni akar és nem akarja kipengetni a full összeget szerintem ez egy jó lehetõség lesz. Azért gondolom, hogy így lesz, mert sose kérték még el full összeget õk is nem egyszer volt már ilyen 1-2 ezer forintos "beta vásárlási" lehetõség

Sáska
sry nem hagyhattam ki:-)
@Chris: nem akarom offolni a topicot, de lehet, hogy erdemes lenne tobbet tajekozodjal a masik jatekrol. amugy, egy masik topicban erdekes lenne osszehasonlitani a ket tipust (mmo vs h&s)

na megyek is vissza read-only modeba - nem flamelni akartam, en ezzel is, azzal is fogok jatszani.