Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Nyugodt lehetsz biztos elég lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zomil
hát talán a login képernyöig eljutsz...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gurubefree
Sziasztok

Eleg lesz valamire egy i7 2670qm meg a GT540 2GB ?

koszi

ゾルターン

TDC Geronimo
tényleg ezt észre se vettem 😄

Azért volt furcsa, hogy egyszer volt vegetáció a human kezdõn egyszer meg nem. Na akkor ez se tökéletes még :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
A fû viszont eltûnt a fák alatt

Balra a lépcsõ textúrája sem kis változáson ment keresztül az AF-tõl.
TDC Geronimo
Bánom hogy alig csináltam képeket. Túlságosan lefoglalt a játék 😄 Most nincs mit nézegetnem köv betaig. Na majd bepótolom legközelebb! 😄

Running
A föld tényleg sokkal részletesebb, nice!

TDC Geronimo
Egye fene chatrészt kivágtam ott látszott legjobban máshol nemigazán, de azért ezeket a képeket sehova ne linkeljétek meg adjátok tovább pls.

AF off

AF on

Hát igen nem nézet ki valami jól 😄 de neki ez is elég. Amúgy majd én is laptopon szeretnék játszani és mivel láttam, hogy haverom gyenge laptopján hogy fut ezért reménykedek hogy nálam medium beállítások mellett szépen elmegy. Majd ápr 20-án kiderül😊

Xbox Live: djlazarhun http://www.dragonzap.szunyi.com/index.php

TDC Geronimo
Egész képen ott van átlósan nem csak egy helyen 😄

JethroHUN
Paint, photoshop? Egyszerûen kitakarhatod azt aminek nem kell látszódnia.

XenHai
Asus k53ta és 4 magos a proci .Bf3 sp nagyon jól ment a multinál már voltak meg meg akadások.
JethroHUN
és lowon mégis hogy nézhet ki? élvezhetetlenül ocsmányan szerintem. pvp és wvw -rõl meg lemondhat.
Van olyan érzésem ez nem laptop játék lesz. <#szomoru1>

@XenHai: az A6 az nem egy 3 magos AMD proci? Milyen notit van, jónak néz ki ebbõl a pár adatból.

Én haverom laptopján próbáltam ki a Bétát ami a következõket tudja: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo SU7300, 1733 MHz, VGA Nvidia Geforce G210M~512 MB, 4 Gb DDR3
Ezen low beállítások mellett viszonylag jól futott bár a bossoknál és nagyobb tömegnél viszont elég szépen belasult 😊 A 6720g2 meg erõsebb a G210M-nél 😊

Xbox Live: djlazarhun http://www.dragonzap.szunyi.com/index.php

XenHai
Valaki próbálta már laptopon a gamet ? a6 2,2ghz-es procin 6720g2-õn például??
TDC Geronimo
Aki játszott betaval amúgy bekapcsolta driverbõl az AF szûrõt? Nvidianal rányomtam 16*-os szûrõt és bitang sokat dobott grafon szinte 0 teljesítményvesztéssel. Ez az a ficsõr ugye, ami "kitisztítja" a talajtextúrákat a távolban is. Tûéles volt még a távolban lévõ is. Csináltam is képet AF on meg AF offról, de ugye ott díszeleg a haver mail címe így nem igazán akarom postolni. Köv betanal nézzétek meg. Ingame nem tudom miért nincs benne az AF opció, lehet mondjuk késõbb még bekerül bár amíg mûködik driverbõl addig nem is igazán izgat 😊

TDC Geronimo

srác elmondja a lényeget!

TDC Geronimo
ja ez volt az, mert ha év végén jönne akkor miért is hagynának ki egy áprilisi rendezvényt? Logikus lenne az, hogy teljes gõzzel dolgoznak a játékon, hogy 2-3 hónapon belül kiadják és ezért nem mennek már rendezvényekre.

Zomil
Twitter bejegyzések alapján nekem nagyon az jön le, h ösz elött nagyon nem lesz itt megjelenés. Pl. Asura fajrol minimálisat tudunk, alig mutattak meg belölük valamit, Sylvari fajnál meg még rosszabb a helyzet, mint az Asuránál, még annyit sem tudunk roluk. Ráadásul a Sylvarit nem is olyan rég teljesen a nullárol kezdték el csinálni.
Szoval nem hiszem, h tul jo állapotban lenne ez a 2 faj.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
csacsiság

Ahet
A nyár közeli megjelenéssel kapcsolatos találgatásoknak egy nyilatkozat volt az elindítója.
Miszerint: PAX East 2012: No ArenaNet. No GW2.

The gods have disconnected you ...

LeWyTy
Ja.. és megunnád mire kijön a játék... az arénanet sem hülye teljesen... adnak bétát de nem akarják hogy rájöjj hogy ez neked nem tetszik annyira hogy megvedd... Inkább legyen benned az hogy hú de várom hogy milyen lesz végül.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Igazán csinálhatnának több betat havonta. Ha nem is minden héten de legalább kéthetente :y

Running
Ha havonta csak 1 bétát terveznek, akkor szeptember elõtt nem lesz megjelenés. Illetve csodálkoznék, ha 3 béta után kiadnák. Habár igazából december óta vannak béták, szóval...

Sebaj lesz addig bétázás 😊

TDC Geronimo
Rosszul hallottad. Annyit mondtak, hogy 2012ben biztosan kijön. Nem volt szó se decemberrõl, se 2013ról, igaz nyárról se, de a legtöbben arra tippeltek/tippelnek, mivel elindult a preorder meg a beta hétvégék is.

Ki beszélt nyárról? az utolsó információ amit hallottam az legkorábban december... bár lehet ,hogy rosszul tudom de amit én hallottam a gameshown az az volt ,hogy legkorábban december vagy 2013 év eleje.

TDC Geronimo
Olvasgatom twittert és még mindig csak havi 1 eventet terveznek. Akárhogy is nézzük egyre nehezebben tudom elképzelni, hogy nyárra ez megjelenik 😞

Sylvari/asura kezdõterülete még mindig nincs valószínûleg kész azért se játszhatóak, ha nem lesznek azok áprilisban sem akkor szinte 100%, hogy valamikor csak nyár után jön ki.

Ehhez még tedd hozzá azt is, hogy a cserélgethetõ 3 utility skill a 20-ból még jobban meg tudja keverni a dolgokat. Ott vannak pl. a bannerek (asszem 4 féle), amiket leszúrva buffolhatja, healelheti a társakat, van utility chargeja, knockback, passzívan bónuszt adó signetek, amiket aktiválhat még nagyobb bónuszért, stb.
Mellette a talentezésnek megfelelõ trait rendszer, aminek 5 ága van és talán a legflexibilisebb rendszer, amit valaha láttam, mert ha egy ágon elérsz egy bizonyos szintet, akkor nem egy fix módosítót kapsz, mint pl. +3% crit chance, hanem mondjuk 10 lehetõség közül választhatsz.

Ahet
Inkább nézzetek videókat! <#vigyor2>

GW2 Guru Video Compilation

The gods have disconnected you ...

steam topic ftw

Hát, ti tudjátok...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Zomil
xfire-t már régota nem használok, sztem egy szar, csak lassitja a rendszert, a steam ui-ja ugyanugy müködik a játékokban...

zsakosfrodo2
Steam is kezel mindenféle játékot, csak hozzá kell adni. Ez nem indok. A Steam kezelõfelülete még majdnem egyszerûbb is, mint az XFire-é, bár az sem bonyolult. Bocs az offért.

TDC Geronimo
Más és más trait buildekkel is teljesen eltérõ stílusú karit lehet csinálni és akármikor váltani.

atyaég minden fegyver más és más stilus....K.O.😛

Milyen hasznos dolog van benne?

Ismerõsökkel kapcsolatot tartani ott a Facebook, a gtalk, meg millió más cucc, ha meg játékokon keresztül akarok kapcsolatot tartani, akkor xFire, és az mindent kezel, nem csak a Steames cuccokat.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Zomil
Az össze programod screenshotolását kinyirta? 😄
Hát azért arra kiváncsi lennék, mert sztem ott max user error van.

És semmit nem akar rád eröltetni, ellenben teli van hasznos dolgokkal, és sztem ezzel a legegyszerübb tartani a kapcsolatot ismerösökkel...

félelmetesen jó

Pont ez a bajom. Próbál mindent rámeröltetni. Pl van bene valami screenshot manager is, na az az összes többi progim screenshotolását kinyírta, amíg fent volt.

Zomil
azért, a Steam joval több egy online boltnál elég régota 😊

TDC Geronimo

Én utálom az ilyen online bolt programokat, szerintem eléggé használhatatlanok, de legalább minden különbözõ bolthoz újat teszel fel. Inkább akkor ne legyen semmi...

Zomil
Hát valoban szomoru, de én akkor is szeretem, ha 1helyen van minden 😊
Tulságosan hozzánöttem már steam-hez 😄

LeWyTy
Deáááá én is akarok de nincs rá pézem<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Győri Devi
De akkor nem lesz 3 napos headstartod! Milyen ember vagy te? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
https://twitter.com/#!/GuildWars2/status/184775781883449344

Ehh...ennek nagyon nem örülök...Tudom innen sok embert nem érint, de pl. engem eléggé zavar, mert nagyon sok játékom van Steam-en és szeretem ha minden egy helyen van...Eleve nem is értem miért nem lesz pre-purchase, minden ncsoft-os mmo fennt van steam-en...aion-bol is volt pre-purchase...szoval sok értelmét nem látom, h GW2-böl miért nincs...
Az a baj, h még konkrétumot sem mondanak, csak azt, h pre-purchase nem lesz, azt bezzeg nem mondják, h megjelenéskor lesz-e...mert akkor inkább megvárnám azt...

SZEG007
3 honapot toltam a RUS CORP GW1-es pvp csapatában, ott valoban volt 1-2 jo arc