Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Közben megtaláltam.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Xbox Live: djlazarhun http://www.dragonzap.szunyi.com/index.php

LeWyTy
FOgadni mernék hogy bejelentik hogy ma indul egy open beta vagy 1 hét és relase... vagy valami hasonló.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Van olyan vidi ami egyben bemutat mindent?

drop
szerintem mert ha nem lenne a ruha festés akkor nem lenne gond de mondjuk pirosra festem a ruhám kék leszek ugy zavaro azért lehet baromságot irok sorry

TDC Geronimo
Mondjuk szerencsére ez csak structured pvpben van az meg annyira nem érdekel, sokkal inkább a WvW, ott meg saját ruhád van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Volt vmi kimonó szerûség, speciel nekem abszolút nem tetszett, hogy mindenki ilyen egyszínû bohócnak volt öltözve, különösen a charrokon nézett ki hülyén. Nem is igazán értettem, hogy erre mi szükség, mert egyértelmûen meg lehet különböztetni az ellenfeleket.
Az a kép sem árul el túl sokat.

TDC Geronimo
"The Beta client used last week will carry over to future Beta events. Devs confirmed it and told us to keep it if we intend on pre-purchasing."

Na fasza

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

FalseHeLL
Heavy armorosokon is volt valami köpeny szerûség, nem? Mondjuk lehet csak én tudom rosszul.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

TDC Geronimo
ez már elég régóta így van nem? Legalábbis a heavy armorosok sose köpenyben rohangáltak.

FalseHeLL
Ha jól látom lecserélték a köpenyeket és az armorodat festik be kék-pirosra pvpnél..legalábbis ez a scren alapján. Gondolom senkinek nem tetszett az köpeny cucc.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL

TDC Geronimo
catacombs guardian videó. Classom! 😊

TDC Geronimo
Hát remélem azért hamarabb, mint õsz. Áprilisban NDAt is feloldják, játékot is elõvásárolhatod, ami nem sima preorder ugye... én még látok esélyt nyárra. Vagy legalábbis ebben reménykedek :y

Zomil
én addig megveszem a dio3-at, mert szvsz öszig nem lesz itt megjelenés addig meg elleszek azzal 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Az utolsó mondat rám is igaz.

Remélem. Jó lenne már tudni valami pontosabb dátumot. Ha õsz, vagy még késõbbi a megjelenés, akkor vagy visszahúzok wowra addig, vagy lébecolok az ingyenes Aionnal.
Baszki, Én játékot még nem vártam így, mint a GW2-t<#finom>
TDC Geronimo
Április 2-án EU press day lesz és állítólag se képet se videót nem lehet rögzíteni majd. Lehetséges hogy felfedik a release datet ott és embargó alatt lesz 10ig? Reméljük :y Más okot nem nagyon látok a nagy titkolózásra meg a kamerák kizárására

TDC Geronimo
Igen. Alt, shift stb keybindelés még nem ment betaba de biztos majd az is fog

Nem játszottam gw1-el, a gw2-nél lehet-e a key mapet állítani hogy pl a hotbar 6-os slotja a 0 gombra süljön el vagy a 7. a Q-ra?

Ahet
Egen ezt olvastam, humoros formában közli Jormag, hogy halált és pusztulást hoz az összes US világra, ami után azonnal megpróbálhatunk újra csatlakozni a véknya kis kliensünkkel. <#vigyor2>

Nem is vártam mást az ANettõl, de gondoltam hátha van személyes tapasztalat is.

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
Én nem, de láttam videót amiben volt. Egyszer patchelték betat hétvége alatt leállás nélkül

drop
Ahet
Apropó patch. Aki játszott a GW elsõ részével tudja, hogy a játék egyik elõnye volt a folyamatosság. nem voltak heti rendszerességgel fél napos leállások- Egyszerûen jött egy üzenet a chat-re, mely szerint új verzió érhetõ el. Szépen befejezted amit épp csináltál és egy kliens újraindítás után folytathattad tovább a játékot.

A beta ideje alatt tapasztaltatok ilyesmit?

a dynamic eventek zseniálisak!

Rubint
Megy.

Terawatt
Lehet a privátabb kliens amin a fejlesztõk tolják ugyan azon a patch szerveren fut, és ,hogy majd a kövi patchre kevesebbet kelljen patchernie annak aki folyamatosan szedegette le.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
hm patchelt 40 mb-ot kliens 😊 Vajon mehet egy másik, kis létszámú beta is a pub/újságírói betakon kívül? Máskülönben minek patchelnék a klienst majd 1 hónappal a köv beta elõtt. Érdekes :y

MeoH
Oh shit!! <#guluszem1><#wow1><#csodalk>

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
lekéstél

Fehercsoki
Március 17.-én jött a mail hogy bejutottam a closed betaba, de csak most vettem észre és most regeltem, még mindig bétázhatok vagy csak 1 hétvége lett volna de lekéstem?:S

Ez ilyen standard bullshit, hiszen azt nem mondhatják direktben, hogy "hát azé', mert az EU-ban ennyiért is megveszik...".

drop
ja akkor én értetem félre elnézést

Miért, van már hivatalos EU-s ár?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ahet
Az én olvasatomban csak megmagyarázza az árképzést. Felsorolja miért lett nálunk annyi, amennyi. Nem hiszem, hogy lesz változás.

drop
TDC Geronimo
Aki nem fért hozzá hivatalos fórumhoz beta alatt, annak itt összeszedte az altergw oldal a dev postokat.

Ahet
Akkor már mûködik is. Remek. Szerintem zseniális ötlet.

TDC Geronimo
Volt már, betaba már tapasztaltam is. Human kezdõ úgy televolt, hogy kiírta ezt az overflow server dolgot és mikor lett hely e rendes szerveren egybõl felajánlotta a váltást.

Ahet
Olvasva az swtor fórumot eszembe jutott a sorban állás kérdése. Nem tudom volt-e róla szó korábban, de az ArenaNet erre is gondolt. <#vigyor2>

ArenaNet Explains Server Overflow Mechanic

JethroHUN
Vótmá?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kösz, proci csere lesz szerintem ugy is csak az alkalomra vártam

mmonomad és pvpista

TDC Geronimo
abban a postban leírtam gépem, de itt van akkor megint 😊

i7 950, 4gb ram, 470 gtx

pár napja irtad hogy nálad fut rendesen ezért érdekelt volna a géped
meg ha ilyen graffal szeretnék játszani tudjam mi kell neki

mmonomad és pvpista

TDC Geronimo
Mint mondtam még optimalizálnak rajta így senki se tudja igazán.

na de milyen a te géped ,nálam egy i3,gtx460,8gb ram
ezt kell-e upgradelni i5 gtx570re vagy elketyeg az i3 on?

mmonomad és pvpista

gurubefree
Koszonom .... nem voltam biztos abban hogy laptop-on is kello keppen jatszhato. Elo szeretnem rendelni es nem szeretnem ha meglepetes erne

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

TDC Geronimo
Ez az én gépemen van. Minden full kivéve shadow, az lowon volt, illetve a depth of fieldet kikapcsoltam, mert az elmossa a távolban lévõ dolgokat, nekem nem jött be az az effekt. Mint írtuk páran ráfér az optimalizálás még, de ezt a devek sem gyõzik hangsúlyozni, hogy még csak most kezdték el. Elsõ nap már jött egy performance patch, amitõl nálam sokkal jobban futott, mint elõtte.

JethroHUN
Amúgy ez milyen grafon van, és hogy futott neki?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!