Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
A single multi dolgot itt úgy kell érteni, hogy annak ellenére hogy egy multi gamet nyomsz ugyanúgy hatással vagy a világra mint egy single rpgben lennél.

やられたらやり返す。倍返しだ!

LeWyTy
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
"Igazságos loot rendszer lesz." - urban legend <#idiota>
LeWyTy
De ez a single multi hülyeség egy hülyeség...

Egy mmorpg amit most arra éleztek ki hogy a története magával ragadjon és bárkivel bármikor bármit csinálhass.(itt a játék nem engedi hogy singlezz, mer mindig lesz társad party nélkül is.)

Egy swtor amit kb egyedül végigjátszol... na az single game mer külön partizgatni minden ismeretlennel meg lfg-zni mindenki útáll.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nagyon erõs a PvE tartalom. Dinamikus eventek lesznek, tehát olyan mint egy single játék, de mégis multiban játszhatsz a többiekkel. Lesz pár instance-os küldetés is, de nem ezek lesznek túlsúlyban. Igazságos loot rendszer lesz. Tehát amennyit beleteszel a harcba, annyi lootot kapsz, és azt nem szedi fel elõled senki, mert csak te látod.

A másik, hogy lesznek olyan mobok is, mint a többi MMO-ban, tehát nem questhez tartozóak.
De a játékban annyi minden van, hogy jobb ha itt
elkezdesz olvasgatni.
Ahet
Persze, hogy nem az emote a legfontosabb az indulásnál. Ellenben GW-ben nem volt champion, batllemaster ill. semmilyen pvp armor, hanem ezekkel a bizonyos pvp emote-kal fejezhette ki egy játékos mennyit és milyen szinten pvpzett.
Ezért írta Zomil is hogy e-peen mutogatás. Mert tényleg az, de attól még kemény munka van benne. Nem egy sima /wave vagy /lol ... hanem jelentéssel bírt.

No ezért hiányolják. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

penge25
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ebben a játékban mennyire erõs lesz a PVE tartalom? Elsõsorban az érdekel, hogy lesznek e berakva insták ahogy a wowban, mert én utálok pvp-zni. Vagy ez egy teljesen pvp orientált MMO lesz?

Mephike
Idõvel biztosra veszem, hogy lesznek benne pluszban mindenféle-fajta emote. De a játék indulásakor nem ez a legfontosabb.

Pedig sajnos a zenÈt is el lehet szúrni, Ès nagyon sokat ronthat a j÷tÈkÈlmÈnyen. Nem a GW-re gondolok, hanem pÈld÷ul aionban a rÈgi teråletek (1.5 verzióig) zenÈje nagyon jó, van hangulata. De a 2.0 óta (balauera) borzalmas, Èn mindig kikapcsolom.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

LeWyTy
Hülyeség... nincs olyan hogy lapos a zene... max csak õt nem fogta meg a hangulat.

ok

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Running
Ha nincs elég emote, akkor én le is mondom az elõrendelést. Döbbenet az egész...<#hehe>

Engem sem érdekelnek az emoteok, de ha vkinek vmi meghatározó volt az elsõ részben, amit szeretett, akkor nyugodtan leírhatja, hogy ez neki hiányzik a másodikból. Köze sem volt ennek a hiszti kategóriához, ne kezdjük el már itt is légyszi az swtoros óvodát, hogy bárki aki negatív véleményt, észrevételt mer írni az hisztizik meg annak semmi sem jó, stb.

PvP emote. Emotot úgyis akkor tol az ember, legalábbis én, ha unatkozik a játékban.
Egy nagy rakás tök jó dolgot fognak beletenni, ennek kell örülni, nem hülye emote-ért nyafogni. Legyen content rendesen, és láthatóan lesz is. Az swtor se lesz jobb attól, hogy kb 100 féle emote van benne...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Hol láttál a lentiekben bármit is ami hiszti-jellegû volt? Vagy mostanában ez a "hisztivel" dobálózás dívik?

Zomil
10 Thoughts And Cool Things About Guild Wars 2

Egyedül azon mosolyodtam el, h a zene szerinte lapos és inkább Skyrim zenét rakott be(ironikus, mivel ugyanaz a szerzö 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JethroHUN
Ha képtelen vagy bármi építõ jellegût ide beírni, mégis mi a francért írsz ide egyáltalán?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hisztigépek vagytok, komolyan...

TDC Geronimo
na jólvan most jött a megerõsítés hivatalos twitterrõl

"Clarification re: earlier info. Beta Weekend Events won't be under NDA. We do not have info to share about content for BWEs. ^RB"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

én rank 10 tigrisig elvittem, aztán leálltam HA-val és csak gvgztem 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Panzeradler
Akkor kezdjünk sírni hivatalos fórumon hátha<#idiota>. Én is imádtam, mondjuk csak bambim volt
Zomil
nem lesz pvp rank emote 😞
pedig olyan jo e-pénisz mutogatás volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
2 hete még ez volt hivatalos twitterem : "The Beta Events mentioned as part of pre-purchase are not bound by an NDA"

#36114-es idézet mondjuk nem a hivatalos twitterõl van

TDC Geronimo
"NDA still remains for the majority of the upcoming BWEs. ~Tilion" huh?!

Nem arról volt szó, hogy nem lesz már NDA? Ráadásul a megfogalmazás is olyan, hogy lesz jó pár BWE megjelenés elõtt. Na ez sok jót nem jelent 😞

TDC Geronimo
Eric: Freedom to play w/ your diff. social groups. Guild membership is meaningful b/c friendships are meaningful. #EUFanDay ^RB

Eric: In competitive PvP, players can be recognized by teams. You could have a well-known team w/ members from different guilds. ^RB

Eric: Competitive PvP: capture points are flexible as a mechanic. Easy to understand. Encompass a lot of play styles. #EUFanDay ^RB

Q: human females seem to be v. pretty. Kristen: sliders allow players further customization. Humans in general are idealized.. #EUFanDay ^RB

Q: How do players see cross-profession combos? Eric: visual effects in-world, UI pop-up that says "combo." More refinements #EUFanDay ^RB

Eric: it won't be explicitly spelled out. Rely on players to learn & observe in-game. "I'm sure it will be on the wiki." :> #EUFanDay ^RB

Q: Anything more about guild features? Eric: will launch w/ the major features in-game now; will keep refining post-launch. #EUFanDay ^RB (talán még sincs olyan messze a megjelenés?)

Q: Rank emotes for PvP? Eric: no rank emotes like the deer in #GW. No special emotes for a specific type of game play like PvP #EUFanDay ^RB

Q: sylvari/asura playable in future beta events? Eric: we want to expand content in future, but also want to avoid spoilers. #EUFanDay ^RB (jó kis kitérõ válasz :S)

Q: observer mode for PvP? Eric: not at launch. We would like to have it in the future. Will talk about it when we can. #EUFanDay ^RB

TDC Geronimo
Jönnek folyamatosan majd a végén berakom mindet

TDC Geronimo
Eric: Focus for #GW2 PvP and esports is to make sure the game is accessible and has broad appeal. #EUFanDay ^RB

Q: Sidekicking in dungeons? Colin: Yes. You get sidekicked down if you are higher than the rec. level. No sidekicking up tho. #EUFanDay ^RB

Q: Penalty for changing guilds? Eric: No. We look at guilds as groups of friends. I have different groups of friends I play the game w/ ^RB

TDC Geronimo
EU fans taking turns asking questions at #EUFandDay. We're here at ArenaNet talking with all the fans in Brighton. Technology! ^RB

Earlier, Colin answered a question about unrevealed PvP maps. Teaser: one of them will be very nostalgic for #GW players. :-) #EUFanDay ^RB

TDC Geronimo

LeWyTy
De nincs most rá pénzem ááááááá<#falbav>

Pre order meg az elõrendelés ahogy Meoh írta,itt megszabnak kis összeget amivel lefoglalsz egyet magadnak vagy semmit nem kell fizetni olyan is van.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Purchase ha ez van ott akkor ki kell fizetni az egészet

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MeoH
A pre-purchase lenyege, pont az, hogy most fizetsz, mert ugye "elovasarlast" jelent. Pro-ordernel nem kell fizetni, az elorendeles.

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
Jó kérdés:
A variance-s pre-purchase elõrendelés.... rendeléskor ki kell fizetni vagy majd megjelenéskor?

TDC Geronimo
Ma van EU fanday Angliába, de szerintem NDAs ez is így infó nem fog jönni -.-

Várhatunk az NDA nélküli jólétre még hónap végéig :y

Frosty01
ó pazze... patakokban ömlik a nyálam már

practitioner of the forbidden arts of death

Az ilyenek marha jók voltak a bétában is... 3-4 bejáratos barlangrendszer a hegy gyomrában, a belsejében eldugva egy skill challenge. Ja és bányászni pl. csak itt tudtam, nem találkoztam a felszínen nodeokkal, ami külön tetszett.

MeoH
En pont azt birom bennuk, orultek 😊

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
Pedig attól Honeydew és Xephos a legkirályabb gamer arc... +(minecraft hõsök)<#worship>

Jó videókat csinálnak a yogscastos srácok, csak ne lenne olyan hangjuk, mintha rajzfilmfigurák lennének 😄

TDC Geronimo
Legyen mára még egy fanmade videó is 😊

TDC Geronimo
új yogscast videó

Győri Devi
Igazából nincs mit tenni. Senkinek sem újdonság az április elseje. Mindenki tudja, hogy ezek nem valós dolgok csak poénok. Itt csak azt kell élvezni, hogy mekkora baromságot tudnak kitalálni. 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Fpocok
Én is utálom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom ki ,hogy van ezzel de én ezt az agyon erõltetett április elsejét ki nem állhatom 😄

Győri Devi
új elite skill

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Rubint
é

Rubint
GW1-ben megint kommandózni lehet ma.

A patch notes is vicces:

http://guildwars.com/support/gameupdates/default.php

ld. ápr. 1-ei bejegyzás

Győri Devi

Ahet
Guild Wars April Fools' Day 2012

Aki tavaly lemaradt, a kommandós küldetésrõl idén bepótolhatja. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...